Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz Dorian #122323 üzenetére
Lehet, hogy kicsit megindult valóban.
Munkatársaim jó 60%-a beteg volt mostanában. Szilveszterkor voltunk rokonoknál, barátoknál, ott is ez volt az arány. Majd visszajöttünk, aztán azok is mondták, hogy megbetegedtek, akik akkor még rendben voltak.
Egyedül szüleim, plusz én úsztam meg, feleségemnek is kapar pár napja a torka.Nem tudom, hogy ezek közül mennyi covid és mennyi sima megfázás. Tesztet senki nem csinált és olyan húde rosszul nem volt senki sem, még a 84 éves nagymama sem. Enyhébb és közepes megfázás volt általánosságban a tünet, csak az tűnt fel, hogy hirtelen nagyon sokan lettek azok kb egyszerre, más-más baráti/rokoni/munkatársi körből.
Szerintem pánikra semmi ok.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Dorian #122323 üzenetére
Omikronosat, de vagy 6verzióval korábbit ("ba.1", amikor már volt ba.2, ba.5, be, bf, bq, xbb útközben jó nagy ugrásokkal). Én kb 2 hete erősen covidgyanús voltam: magas láz, íz+szaglásvesztés 2 napig de 2 antigén teszt is negatívra jött ki, úgyhogy kihagyom (2 oltásom és egy igazolt omikron átesésem van korábbról).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
zolisx4
őstag
válasz Dorian #122332 üzenetére
Nekünk itthon mindenkinek 5 oltása van ,most a lányom hozta haza ,vagyis rá fogtuk mindenki pozitív lett, most ez a 3. alkalom össze szedtük ,anyum aki 72 éves na neki semmi tünet , nekünk pici izom ,ízületi fájdalom és kész, semmi komoly ,nem számít szerintem mennyi oltásod van elkapod , .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info