Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz hellboy #105632 üzenetére
Ja ertem! A netes info az megint hitelesebb mint aki ott el.
Kuldjek napi kepet az idojarasrol?
Januar-Majus: nem volt 4-5 nap hogy borus rossz ido lett volna most az elmult 2 honapban volt ugyanennyi.
Ugye nem magyarazza senki ezert berobbant a virus es a megbetegedesek ezert a tizszeresere nott az atlag 35 fokban.
hozzateszem 70 szazalekos oltottsagnal
szemben Januar-Februari szamokkal mikor kezdtek az oltasokatDe az a masik erdekes a turistakat elkeruli a virus, szallodak 51 szazalekon mennek
47 Magyar utasom volt a mult heten,a fele mar hazament senkinek semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz Coyot #105661 üzenetére
Marciusban nem volt paras? meseld mar el te aki 9000 kilometerrol jobban tudod az aktualis helyzetet ,hogy 70 szazalekos atoltottsagnal miert lett tizszeres novekedes ,szemben azzal amikor senki nem volt beoltva es amikor bizonyitottan nem a turistak hozzak viszik a virust.
Kepzeld latom az aktualis paratartalmat a lakokornyezetemben. 60-70 szazalek kozott van, nincs szamottevo valtozas
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #105868 üzenetére
Van aki nem is tudja szerintem meg.
Ejjel mar a villamoson lattam szinte senkin se volt.remelem nem fogok sok zombit latni a kornyezetemben
Nekik inkabb most otthon kene maradniKolopele: igazi hosok vagytok!
ne martirkodj mar ennyire.
pont nem erdekli azokat akiket te ugy gondolod ,hogy meg kell vedeni.
ahogy a maszkot hordtak az emberek napokig honapokig ,zsebben hordva semmit sem ertma is lattam egy hulye barmot reggel 5 kor egyedul az utcan maszkban,kilometeres tavolsagban nem volt ember
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #105872 üzenetére
Sokan azt gondoljatok hogy az emberek nem utaztak, júniusba volt olyan hét amikor rekordot döntöttünk a két évvel ezelőtti normál állapothoz képest és februárban is csak 20-30 százalékos visszaesésünk volt.
Január óta aki akar az utazik.
A vírus helyzettel kapcsolatban most már Van egy öt hónapos tapasztalatunk hozhatnék statisztikákat is hogy hányan utaztak, magyarok havonta 2-3000 ezres tételben és senki nem halt meg. Az öt hónap alatt két pozitív Kovidos volt magyar részről múlt hét szombaton volt egy pozitív teszt így pár napot halasztania kellett hazautazással de már tegnap előtt itthon volt.
Nulla tünet!Szerinted ha valaki meghalna nyaralás közben egy szállodában abból nem lenne botrány és nem kapná fel a világsajtó?
Volt már erre példa lehet emlékeztek, valami Orosz testépítő, egyedi eset
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #105876 üzenetére
Én ha valakit meglátok maszkban arra fogok gondolni hogy valószínűleg beteg és azért hordja a maszkot hogy engem megvédjen. Éppen ezért pl. ha a sorban mögöttem el meg fogom kérni hogy ne másfél méter hanem 3 m távolságot tartson közöttünk és elvileg akkor ezt neki meg kell értenie hogyha ő a biztonságra törekszik
Aweriot: Reggel megtettem
Valaki tudja Ausztriaban kell-e az uzletekben maszkot hordani?
Mennek shoppingolni ,radioban nyomjak a Parndorfi outlet reklamot[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Qtya123 #105887 üzenetére
igy van! a vaxerek is atestek a lo tuloldalara!
latod! remeljuk bezarat mindent stb...
Szomoru sok emberben mennyi rosszindulat van!Van Pfizer?
Tegnap beszeltem egy lannyal a szar kinaival oltottak azt mondta nem volt mas. ki is volt borulva,o is kulfoldi nyaralas miatt szeretett volna csak oltakozni[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Ez a maszkos sztori a bolti eladóknak egy hatalmas nagy megkönnyebbülés most beszéltem a benzinkúton a sráccal azt mondta élete legjobb napja. Az említett orvosok sem töltenek annyi időt másban mint amennyit egy bolti eladó elhiszem hogy komoly szenvedés volt nekik
-
Gsx-rr
veterán
Nagyon egyszerű a megoldás aki most ki van borulva attól hogy el törölték a maszkhasználatot. Otthon kell maradni!
De szép világ lesz aki akkor is maszkban akar járni hogyha nem lesz járvány.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz -Skylake- #105919 üzenetére
Elmesélem majd mi lesz. Úgy le lesz gyengülve az immunrendszeretek hogy a gyerek hazavisz bármit az iskolából kéthavonta taknyos lesz az egész család
Amúgy ez elég nagy tévhit hogy az ázsiaiak maszkban járnak azért mert a tévében ti ezt Láttátok. Dolgoztam sokáig koraiakkal egyáltalán nem jártak maszkban sem Magyarországon sem a saját országukban
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Na ehhez mit szoltok?
Leoltatta a nepet a legszarabb kinaival, a halottak 30 szazaleka is oltott es eloszor a vilagon mar jon a 3. oltas meg az Astrara is 70 folott
[link][ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz szabi__memo #105965 üzenetére
28 % volt múltkor, de lehet hogy tévedek és az intenzív osztályra kerültek számával keverem
Közben bejelentették hogy a szigorításokat addig fent tartják ameddig a lakosság 70 százaléka nincsen beoltva a második dózissal. Tehát soha napján lesznek feloldva anek a szigorítások.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Tudom ha a Covidban hal meg akar 1 ember az katasztrofa, ez meg belefer a hibaszazalekba, meg ugy sincs bizonyitva,nem az oltas miatt halt meg
[link][ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Voltam most ruha üzletben is voltam Aldiban is és egyetlen egy embert nem láttam maszkban.
Ennek csak azért örülök mert az élet megmutatja hogy ez a topik mennyire nem reprezentatív és Hálistennek az emberek többsége nem így él és nem így akar élni mint itt a szélsőséges vaxerek! -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
Latszatintezkedesek,kozben eli mindenki boldogan az eletet, ja eszukben sincs rohanni az oltasert
Ez sem bizonyitek,nem az oltas oldja meg a helyzetet?
40 milliobol 2?!Szakértők szerint – a betegek számának csökkenése ellenére – Ukrajnában újabb szigorú karanténkorlátozásokat vezethetnek be ősszel – írta szerdán az RBK-Ukrajina hírportál.
Ennek elsősorban a vírus veszélyes mutációinak, főként az először Indiában megjelent delta variánsnak az elterjedése lehet az oka, miután a kormánynak nincs más eszköze a járvány terjedésének megfékezésére, mint a korlátozások szigorítása, zárlat bevezetése – vélekedett Olekszandr Hmelevszkij gazdasági szakértő.
Jurij Podorozsnij, az Ukrán Fejlesztési Központ szakértője arra mutatott rá, hogy alacsony a beoltottak száma, miközben a nyár kezdetétől – élve a megnyíló lehetőségekkel – egyre többen utaznak el valahová üdülni.
Az egészségügyi minisztérium közlése szerint az oltási kampány február 24-i kezdete óta eddig 2 136 561-en kapták meg valamely védőoltás első, 955 607-en a második dózisát is. Kedden 93 554 embert oltottak be a 42 milliós Ukrajnában.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #106495 üzenetére
Megint a sajat teves elkepzeleseidet irod le!
Nincs benne az egesz vilag, pontosabban a vilag kormanyai vannak ebben a helyzetben es tobb kevesebb sikerrel probaljak belekenyszeriteni az emberekek.
Ennek ellenere sokan teljesen normalisan elik az eletuket es ugy kezelik ezt a dolgot?mint barmely lehetseges betegseget.
Tegnap peldanak mutattam Ukrajnat.
40 milliobol 2 oltatta magat, az atleg ember tudomast se vesz az egeszrol. -
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #106497 üzenetére
Ezt is leirtam. Senki se halt meg, sot tuneteket se produkalt a 2 pozitiv eset. Tobb ezer emberrol beszelunk.
Mas orszagot is hoztam peldanak, es remelem azt tudjatok naponta tobb ezren jonnek mennek Ukrajnabol is, Hataron 10-12 oras sorok vannak.Katasztrofa?
Miert allsz ilyen negativan hozza?[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz szabi__memo #106499 üzenetére
Így van az ország hitelességéből adódóan még ennyi sincs. Nem tudom azzal tisztában vagy hogy a pozitív eseteket úgy számolták hogy az ember aki vállalta hogy felvegyék a statisztikába hogy pozitív ,kapott 250 $-t amit elosztottak az orvossal.
Beszélj olyan emberrel aki ott él elmondja majd az igazságot ne megint a sajtóból tájékozódjatok.
Semmilyen szigorítás nincs, mindenki oda utazik az országból ahova akar magyarok is beengedik tranzit ba őket tele van velük a világ minden turistaövezete,mint az Oroszokkal
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
A vilagon szerintem nincs meg egy ilyen negativ,irigy es rosszindulatu nep mint a Magyar.
Mondjuk nekem Romanok ugyanezt mondtak magukrol -
Gsx-rr
veterán
válasz szabi__memo #106563 üzenetére
Megy az ilyesztgetes 1000-el.
Ezzel szemben
Tegnap a Gulyás bejelentette hogy aki mind a két dózissal be van oltva legyen az kínai annak nem kell a harmadik.
Össze-vissza beszélnek[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #106594 üzenetére
Már megint miért az oltatlanok?
Az oltottak ugyan olyan vírushordozókAmúgy én arra gondoltam hogy érdekes módon más országokban ahol elindult a turizmus, vagyis egy két olyan országban ott érdekes módon már most növekszik az eset szám Magyarországon ahova tódulnak be a külföldiek ott semmi nem fog változni még hónapokig.
Ez több mint érdekes[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #106700 üzenetére
Te virologus vagy?
Nekem ugyanolyan nevetseges,hogy a baratodra ,rokonaidra hivatkozol ,mint amikor nektek hiteltelen ,hogy valaki az ismerosere hivatkozik!
ugyanolyan hitelteleb bla bla bla.
Menj ki az utcara vagy egy tescoba nezd meg hanyan vagytok maszkban abbol ki tudod szamolni hanyan vagytok feketeoves vaxerek.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz kolopele #106703 üzenetére
Ezek az igazi szakemberek ugyan olyan kamu mint ahogy te nevezed az ismerősök ismerőseit. Találtál valamit ami mögé tudsz bújni hogy hitelesnek tűnjön a sok baromság amit a neten találsz. A szomorú hogy te ezt még el is hiszed és még terjeszted. Titeket ugyanúgy rémhírterjesztés ért elő lehetne venni!
-
Gsx-rr
veterán
válasz Kékes525 #106737 üzenetére
Mindeközben az elmaradott harmadik világban. Itt is vannak csoda dolgok. Egy hete még azt jelentették be hogy minden szigorítás marad amíg el nem érik a 70 %-os beoltotttság ot a második dózisal.
Erre a héten bejelentette az elnök hogy három héten belül feloldják a kijárási korlátozást[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz fatal` #106891 üzenetére
Szakképzett értelmes munkaerőt nem találni, nem embert. Ez azért van mert nagyon sokan elmentek a szakmából esetleg kevesebb pénzért is, mert félnek a bizonytalantól nem akarnak most megint két három hónapot dolgozni esetleg utána megin elveszíteni a munkahelyet.
Pénteken beszéltem egy sráccal elmondta hogy most helyezkedett el és ő mondta meg hogy mennyi legyen a fizetése rendesen be van jelentve 8
órában, Nem is dolgozik többet hétvégéje szabad napi 36 000 Ft-ot kap.
Ez nem egy színvonalas étterem, kicsit vicces egy ekkora fizetés. -
Gsx-rr
veterán
Nem csak a vendeglatas van gondban.
Tudom nem hiteles ismerosre hivatkozni,de sok ismerosom van akik pl nagy online cipo ruhakereskedesnel dolgoznak, hatalmas vesztesegeket konyveltek el ,ezt be lehet tudni a homeofficenak,lezarasoknak.Arrol ne is beszeljunk hany kozepes vallalkozo etteremtulajdonos ment csodbe felelve 30-50 milliot az osszes tartalekat.
Engem 2 het valsztott el attol,hogy bukjak ugy 140.000 dollart,ha alairom a hitelszerzodest 2 uj buszra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com