Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
The Year Earth Changed (doku)
Nagyon jó, ajánlom megnézni. Covid a téma, de végre nem az emberekről szól, hanem a környezetünkről és az állatokról.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Elektrosokk #98306 üzenetére
"Legjobbat" így talán helyesebb lenne írni. Pfizer nem biztos hogy minden esetben a legjobb jelzőt érdemli.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Erste Bank módosította a nyitvatartását, mostantól 3-ig vannak csak.
Bankfiókban ki van irva hogy 5 ügyfél tartózkodhat. Pont én voltam az 5. Szerintetek mennyire érdekelte őket, hogy jött még 3 ember utánam?⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Étteremben igazolni magad az vicc kategória. Személyit nincs joguk elkérni, anélkül meg hogyan igazolod hogy tied a kártya?
Hatóság simán lekérheti. Múltkor megállítottak a yardok kocsival. Mire mellém állt gyalogosan csak annyit kérdezett én vagyok az üzembentartó?
Másik alkalommal egyeztetni kellett a személyi számommal a kilétemet. Semmilyen igazolványt nem kellett elővenni.Száz szónak is egy a vége, majd a piac eldönti foglalkoznak-e a kártyával. Kb úgy fog ez is menni, mint a létszámellenőrzés mondjuk egy bankfiókban ahol nincs biztonsági ember (pl Erste bank). Annyian voltunk mint a heringek.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fatal` #98552 üzenetére
“Cigaretta- és szeszesital-vásárlásánál a boltok eladói a fiatal vásárlókat arra kérhetik, mutassanak be személyi okmányt annak igazolására, hogy elmúltak már 18 évesek. A vásárló ugyanakkor nem kötelezhető igazolványának bemutatására, ám ebben az esetben az eladónak meg kell tagadnia a dohány- és alkoholáru kiszolgálását - tette hozzá.”
Ergo, ha nem kérsz aperitivet az ebédhez, akkor a személyi maradhat a tárcában.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fatal` #98559 üzenetére
Megnyugtatlak, hogy nem fogok menni teraszon kajálni a tömegbe. Majd ha már lesz kint/bent lent/fent is kajálási lehetőség és eloszlik a tömeg. De lehet akkor sem, mert már ennyi idő után érzem, hogy átalakultak a dolgok a fejemben és zavar a sok ember jelenléte egy zárt helyen.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #98605 üzenetére
Ok, ezt a hozzászólásodat akkor tegyük be egy időkapszulába.
Szerintem is tarthatatlan állapotok lesznek, ha ezen nem változtatnak. Vagy csinálunk egy mini-államot EU-n belül.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz _Atesz #98809 üzenetére
Persze, tegnap mi meglátogattunk egy önkormányzati strandot, még mennek a felújítások, nincs is semmi ellenőrzés.
Talán május 5-től nyitnak a strandok hivatalosan.Az oltatlan dologról annyit, hogy még nem jött le a törvénymódosítás, eddig csak PR munka ment.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vannak érdekes kommentek a videóban. Pl az a "6 hónapig otthon ültem, ez az 1 nap nem hiszem hogy gond lenne". Ohjé.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com