Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #115774 üzenetére
100% megérdemli, az összes tard profilját így kéne kipreparálni, miután egy 30éves casio óra + sokol-rádió a legkomplexebb elektronika, amit náluk hagynak (garantáltan 5g mentes ugye )
#115778: +1, nem kevesen ezek az életben is igencsak tardok.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Z.É.T.
őstag
válasz HellGreg #115783 üzenetére
Nem tudok az utóéletről semmit, kegyeleti okokból nem forszíroztam a témát.
Az illető emlékeim szerint 70+os volt, de amolyan vidéki stramm ember, alapbetegségek nélkül.
Amennyiben az oltás okozta, úgy allergiás reakció lehetett, valami 20-30 perc múlva jelezte, hogy nincs jól, doki hazaküldte pihenni, mire a testvére által hívott mentő kiért, már elhunyt.
Többet nem tudok.De szintén írtam többször is, hogy egyáltalán nem ritka a sino-s mellékhatás, maximum nem verik nagydobra...
(az ödémás tünetek az egyik tipikus)Mivel úgy tűnik, hogy semmi előnye, annál több hátránya van, így én a kezdeti vakcinahiányos korszak óta ezt a kettőt senkinek nem ajánlom, de természetesen csak a saját buborékom alapján.
#115785 @t72killer: azért írtam, hogy utána, mert nem tudok ok-okozati bizonyításról, de az eset alapján nem túl esélyes, hogy az oltás nélkül is aznap távozott volna...
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz HellGreg #116028 üzenetére
En csak 2 embert mondtam Nekem mi erdekem lenne abol,ha azt mondanam,hogy a sogorom lelegezteton,szerintem ilyennel senki nem szorakozik.
De,hogy irjak hasznosat is:
“Szijjártó Péter bejelentette: megkezdődik az egyeztetés a Szputnyik Light magyarországi engedélyeztetéséről”
Jo nevet adtak neki,de miert light?
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #116028 üzenetére
Antivax közvetlen ismerősöm is tolja nekem is, hogy csak úgy hullanak a környezetében az oltottak. Háát, az biztos, h nem a közös ismerősök közül.
Ha vmi muszáj folytán beadatná, garantált, hogy a lábtöréstől a fogszuvasodásig mindent ráfogna, és persze az oltás előtti életéből minden eü előzmény eltűnne.
"Gazsi, hová sétál az a rézkábel?" Kb...
Nagy kár, mert TÉNYLEGESEN vannak oltás mellékhatások, halálesetek, csak az 5-10-100ezerből 1fő valódi áldozat le lesz hülyézve, mert elétolakodott 600 tard mesemondó v. oltásmártír.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz HellGreg #116062 üzenetére
+1
Én sem azt tapasztalom, hogy erről kell beszélnem a mindennapokban. Nem mondom, hogy nem kerül szóba, de nem sokat. Elsősorban itt a fórumon.
Meglepő módon még azon se nagyon ment a csámcsogás a munkahelyen, hogy ki oltott/ki nem. Pedig az asszonyok az irodákban és a folyosón igazi tyúkólat szoktak csinálni, ha van valami pletyka.
Nálunk a melóhelyen mostanában inkább a politika a téma sajnos és azon ugrálnak egymásnak az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz HellGreg #116062 üzenetére
Rendben.
Nem kell egyformán látnunk dolgokat. Te így látod, én másként.
Nézd meg, hogy ha topicban ezzel foglalkozol, az mennyi idő? Szerintem másra is fordíthatnánk azt az időt.De én nem gondolom, hogy kellene emiatt egymásnak esni.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
pjen
félisten
válasz HellGreg #116134 üzenetére
Ezt Tudod hol kellett volna elhintened? A békemeneten. Járvány idején, mikor mindenkit arra kérnek, hogy tartson távolságot ennyi ember felvonul maszk és távolságtartás nélkül. Ez nem politika, mit gondol az egyszerű átlag ember? Nincs itt semmi látnivaló, ha az ország vezetése helyesnek tart egy ilyen rendezvényt akkor én mért aggódjak. 100000 alulkébzett felvonuló.
-
Gubu0101
veterán
válasz HellGreg #116611 üzenetére
Mert sokan (sajnos vagy nem) ugy vannak vele,hogy mar elkaptak a virust 1x2x es siman atveszeltek,akkor minek oltassak magukat.
Vagy minek oltassak magukat,ha igy is ugy is elkapjak,biznak magukban,hogy meguszak korhazba jutas nelkul.
Bizonytalanok,huznak erre az oldalra is es a masikra is.Mondjuk azt nem vagom,hogy ezek szerint torvenyszeru,hogy aki bele esik a betegsegbe,egybol korhazba kerul,mindig ezt hangoztatjatok
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kwzatz
őstag
válasz HellGreg #116611 üzenetére
"Ha valaki csak amiatt nem oltakozik, mert okosabbnak érzi magát a szakembereknél, akkor pedig kérdés nélkül érezze magát gazdagabbnak is és fizessen "
Ez rendben van, csak akkor az oltások költségének, illetve ennek az ellátásnak az oltatlanokra eső részét majd számolják már ki és küldjék már ki minden oltatlannak, mert ugye nem ugyanazokkal a feltételekkel vehetnénk a szolgáltatásokat igénybe mint az oltottak, a semmiért meg ugye miért fizetnénk, ha már az igazságosságra törekvés a kérdés. Valamit a PCR tesztek költségével is kellene emellett kezdeni, mert ugye azért is az oltatlanok fizetnek bizonyos ellátások igénybevétele előtt, ami az oltottakra nem vonatkozik.
Aztán besorolhatnánk az embereket az alapján is, hogy alapvetően hányszor/milyen minőségű egészségügyi ellátást vesznek igénybe és akkor aszerint személyenként számolhatnánk ki a költségeiket, mert én pl. talán fogászaton kívül máshová nem is jártam az elmúlt 15 évben, nem dohányzok, alkoholizálok, ellenben sportolok és egészségesen táplálkozom, vitaminokat szedek (ami szintén költség, és amivel hozzájárulok az egészségügy le nem terheltségéhez), így igazságtalannak tartom, hogy ugyanannyit fizessek, mint aki alkoholizál, dohányzik, drogozik, elhízott, stb.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz HellGreg #116971 üzenetére
Korábban írtam egy esetet, ahol a tanár betegen ment dolgozni, végül csináltatott egy tesztet, ami pozitív lett. Ott csak a tanár került karanténba, rajta kívül senki más. Sem a többi tanár, sem a diákok nem, pedig napi szinten kapcsolatban volt velük.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz HellGreg #119834 üzenetére
Szia! Nálunk feleségem, 6 hónapos babánk és én is elkaptam. Először én aztán ők is.
A háziorvos nekem is ajánlotta az allergodil orrsprayt, de nem tudtam miért. Sok hatását nem érzem eddig. Úgy néz ki megúsztuk komoly tünetek nélkül, baba 1 napot volt lázas, kis hasmenés, nálunk volt láz, fül és torokfájás mellkesi nyomás stb. de semmi komoly. Maradjon is így, mert úgy tűnik kifele megyünk belőle. Azért ez több volt mint egy sima influenza.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #119876 üzenetére
Jé, a dokid olvas t72killert, jó fej .
Kb ezek vannak, antibiotikumot szokás még adni olyankor, amikor alapos gyanú van bacis fertőzésre IS. Következő szint már az antibaxxereké oxigénpalackkal, kompresszorral, gyógyszeres taligával, féreg és démonűzővel.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
addikt
válasz HellGreg #119876 üzenetére
Inkább hiszek a háziorvosodnak, mint a TV-ben nyilatkozóknak.
A sós vizes gargalizálás és orrmosás is működhet; ha jól emlékszem, akkor a Dr. Campbellnek nyilatkozó izraeli dr. Cohen mondta, hogy vérrögképződést se tapasztalt ő, ami nem zárja ki, hogy más igen.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #119888 üzenetére
5éve láttam dokit utoljára
#119887: hogy mivel támogatják a fosszilis bizniszt??? A kocsim 2/3 adóval és 1/3 gázolajjal megy . A pénzmosó miniállamokat leszámítva bármelyik európai államháztartás instant összeomlana a kőolajtermékek adói nélkül.
Ezzel szemben még mindíg van ahol ingyen töltik a villanyautókat, ingyen parkolhatnak, stb.[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz HellGreg #120056 üzenetére
Nekem kérte, mondtam kidobtam már a szelektívbe, de mivel egy teszt maradt itthon annak a számát írattam be. Szerintem a karanténnyilvántartáshoz kell igen. Nálam viszont az a poén nem kérdezett lakcímet ahol a karantént töltöm, gyanítom a kutya nem fogja ellenőrizni, de szerintem így lejelenteni sem tudja
Remélem már megjavultál! Nálam tegnap derült ki hogy covidos vagyok, egyelőre semmit tünet, maradhatna is így.
Má' nem
-
t72killer
titán
válasz HellGreg #120071 üzenetére
A nátha-kimaradás kb garantáltan az azelasztinnak köszönhető, megspórolhatod a 697'934'913'561'967,13 quadrilliárd bilpengőt, amibe a kedvezményes 4.jegy kerül . De valószínű abba is belejátszik, hogy kb oltásreakció szinten fogadod az omikront.
Mehetsz vissza októberbe a deltáért .
[ Szerkesztve ]
-
VIPowER
őstag
válasz HellGreg #120098 üzenetére
Oltás nélkül. Nálam 3 nap után jöttek a tünetek. 3 napig 38-9 fokos láz. Azután elhitette velem hogy jól vagyok (fosást kivéve), de nem, ekkor ment el a szaglás, ízlelés, majd takony minden mennyiségben, hőemelkedés, ezután jött a pulzus probléma (ami még mindig megvan). Most épp a vérnyomásommal játszik. Harmadik hete vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info