Hirdetés
Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Hopplá, a pirosról lemaradtam. A tizi viszont nálam nem volt tizi...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
maláj
addikt
én + az NFL meccseket nézem, remélem a MU meccsét ismétlik majd
-
pohár
félisten
Milan te szééééééégyen pppffff
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz venember83 #16105 üzenetére
visszaszívom
egy Milan gólnal még örülnék, de Udinese gól nélkül
kkhm, mégse szívom vissza
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
4-4, mi van itt basszus
2 percbe belefér még egy Milan gól vajon?nem fért
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
93. perc, a fenébe... Ez a Cassano eszméletlen. De remélem, hogy azért nem fogja sokáig bírni jó kis balhé nélkül.
pohár: Nem, két perc azért nem túl sok.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #16110 üzenetére
az is volt, kár lett volna kihagyni
jaigen, estére kérnék a Real meccsen 3 gólt, remélem összehozzák elég hamar
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
hoppáré, a Villarreal bekezdett
meg Roni is
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz zolynet #16116 üzenetére
igen, 3-3 után hazai gólt vártam, nem jött egyből sajna
pedig de szép lett volna, 4k-t hozott volna a konyháraGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
Mourinho, te büdös patkány....
Pedig kedvelem ezt az embertThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
válasz baluka26 #16119 üzenetére
mé, mit csinált már? épp háttal ülök a TV-nek, nem figyeltem, csak a gólokra figyeltem oda
-
baluka26
nagyúr
Oda ment ünnepelni a Villareal kispad elé, meg onnan ünnepeltette magát a nézőkkel, majd az egyik Villareal-os szakember átváltozott VV Zsuzsivá, és le akarta küldeni Mourinho-t egy palackkal
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #16123 üzenetére
Pedig végre összeállt a már a FourFourTwo.hu által és általad is vízionált félelmetes Amauri-Toni csatársor. Reszkess, Itália!
-
Boxer001
veterán
válasz venember83 #16127 üzenetére
Pont kérdezni akartam, hogy ma este mennyit kap a Juve...de látom eddig 2-nél járnak.
-
pohár
félisten
válasz venember83 #16127 üzenetére
és akkor mi van ha nekiment a kezének? nem értem
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #16130 üzenetére
eddig király a csapat, úgy néz ki jövőre se lesz bl
Resistencia eterna
-
Tomics
addikt
Úgy látom a Juve nincs helyzete magaslatán
PH! addikt since 2004
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #16131 üzenetére
Isten őrizz, hogy ezzel a csapattal megcsípjük. Így hátha észbe kap Agnelli és Marotta, és vesznek valamire való játékosokat. Most még lehet. Bár egy edző se ártana, aki nem csak nyilatkozni tud rendkívül szimpatikusan.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #16133 üzenetére
az a baj, h ha nincs meg a BL hely, akkor egy épkézláb játékos se fog jönni
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #16134 üzenetére
Úgy értettem, hogy most januárban vásároljanak.
Ezért kár volt ma bekapcsolni a tévét, megyek is lefeküdni, egye meg a fene az egészet.
-
lvnt
őstag
válasz venember83 #16135 üzenetére
Ismerem az érzést. Sajnos sokat tapasztalhattam az utóbbi években. Ugyan vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is az életben, de szörnyű a kilátástalanság érzésével lefeküdni. Nem túlzás, ha azt állítom, a 2006-os BL döntője eddigi igen rövid életem egyik legrosszabb élménye. De gondolom én, azért is szeretjük ennyire a focit, mert ilyen szélsőséges érzelmeket tud kiváltani emberekből.
És azt is tudom, hogy remek érzés lesz majd egyszer újra látni nyerni valamit az Arsenalt. Csak jönne már... -
venember83
nagyúr
Eurosporton Aranylabda díjátadó élőben.
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #16137 üzenetére
Kibaszott nagy szégyen lesz, ha Iniesta kapja...
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #16139 üzenetére
cénégyzetgyöknyolcvan XDDD
Engem jobban érdekel most a Puskás-díjThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ijk
nagyúr
Az lett amire számítottam. Nem tudtak dönteni a két spanyol között és Messi kapta
Ha Iniesta kapja, akkor arról ment volna hetekig hogy miért nem Xavi és vica versa.
Egyébként az én véleményem hogy hármuk közül Messi érdemelte meg leginkább.Ha van egy kis humorérzéke, a köv. edzésre egy puttonnyal megy, előveszi a két aranylabdát, az egyiket Xavinak a másikat Iniestának adja, "én meg úgyis kapok jövőre egyet"
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
gyuromoj
veterán
Részemről is Sneijdert sajnálom, mivel tavaly elég sok mindent megnyert amit tudott és a VB-n is ezüst érmes lett, ezzel szemben meg Messi nem nagyon csinált sok mindent... remélem jövőre azért változik ez a nagy "Messi-szizmus".
Legalább José "Special One" Mourinho megkapta az őt megillető díjat.
Hala Madrid![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
zolynet
veterán
Teljesen másra számítottam, de így sem rossz.
Gondoltam a korára való tekintettel Xavi, illetve egy nagyobb húzóerő volt Iniesta-nál is, talán inkább az utóbbira fogadtam volna.
Remélem nem morciznak be rá és ugyanúgy passzolnak neki, milyen lenne, már csak megörökölné a lasztit a meccseken.Life is too short to stay stock!
-
Ijk
nagyúr
válasz zolynet #16146 üzenetére
Xavit sajnálom. Messit a VB miatt éri folyamatosan kritika, de azt azért túlzottnak tartom hogy nem szerepelt jól. Azt hiszem volt ott 4 gólpassz, és a játékban is elég sok védőt lekötött.
De teljesen mindegy, mert ez is egy olyan díj hogy tökmindegy ki kapja, úgyis vitatott lesz./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Integra
titán
szerintem sumahernek kellett volna kapnia.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest