Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz jani1973 #2155 üzenetére
A mostani fejhalgatóm rendesen szét van már nyúzva, lehet berúházok én is egy ilyenre Media-Tech MT3530
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2162 üzenetére
Ha 5.1 -es a hangkártya, akkor mehet és nem USB -s, hanem 4db külön 3,5 mm-es jack-csatlakozó..
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2165 üzenetére
Ez egyértelmű, nem lehet egy házimozi rendszert összehasonlítani egy fejhallgatóval, de mindenképpen jobbak a hanghatások, mint egy stereo fülesnek, ez egyértelmű. Főleg, ha FPS -t játszik az ember és lehet hallani, hogy melyik irányból is lőnek, vagy lopakodnak feléd stb. (multiplayer)
-
HoReSz1975
őstag
Ma kapom meg a MEDIA-TECH Fejhallgató VIRTUAL CINEMA 5.1 - 11.600 Ft Remélem nem bánom meg a vételt
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2174 üzenetére
Megjött, de már kértem is a cserét, mert Windows 7 x64 Enterprise -ra nincs driver, így nem tudom kihasználni a terméket, driver nincs hozzá
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #2175 üzenetére
Kértem cserére egy Roccat Kave -et Remélem ezzel már nem lesz driver gondom Win 7 x64 Enterprise -hez
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2177 üzenetére
Amúgy rendben lenne a füles, szépen szól, de így, hogy nem lehet telepíteni saját driver -ét és a szoftverét, ezt így nem lehet rendesen kihasználni Persze az is zavar, hogy a fülem nem fér bele ebbe a kis lyukba és egy idő után megfájdul a fülem, elég kellemetlen
A Roccat Kave az egy merőben más füles lesz, ahogy elnéztem, elég profin néz ki, szerintem a tudása is kellően jobb ennél Persze az ára is, legolcsóbban 20.100Ft újonnan
-
HoReSz1975
őstag
Vásárlás előtt állok, csak otthoni használatra játékokhoz kellene, ez milyen vétel:
Logitech G430 7.1 Surround Gaming Headset USB Black (981-000537)
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #18507 üzenetére
, most telepítettem egy fríssitést, és nincs hang, csak recsegés mi a franc lehet a baj
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #18508 üzenetére
újratelepítettem, de most meg a mikrofonba mindent hallok, saját magamat is, mit kell beállítani, hogy ne halljam magamat és a külső zajokat
-
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #18515 üzenetére
E kettő között vacillálok:
HEADSET - ROCCAT KAVE XTD ANALOG 5.1 HEADSET, FEKETE Bruttó: 25.629,- Ft/db
, vagy
HEADSET - KINGSTON HYPERX CLOUD II FEKETE-VÖRÖS GAMER HEADSET Bruttó: 29.990,- Ft/db
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #18516 üzenetére
Logitech G430 vissza adása után ez lett a következő áldozat:
Kingston HyperX Cloud II Pro Gaming Headset fekete-vörös /KHX-HSCP-RD/
holnap majd, ha megjön kiváncsi vagyok rá, jobb választás volt -e a Logitech G430 után
-
HoReSz1975
őstag
Megjött a Kingston HyperX Cloud II Pro Gaming Headset fekete-vörös /KHX-HSCP-RD/, most tesztelgetem, de már most sokkal jobb a véleményem róla, mint a G430 -ról, nem kell 100% felhúznom a hangerőt, hogy halljak is valamit, itt már 30% -on nagyon szép hangot produkál (olyan hagok számomra amit nem is hallottam az előző Roccat Kave analog 5.1 és a G430 eetében is) az én számomra és a virtuális 7.1 is szépen szól a G430 -hoz képest, nincs az a doboz hangja amit tapasztaltam, számomra ez tökéletesen megfelel, de ez az én ízlésem, elnézést a G430 tulajoktól, és köszönöm aki a Cloud 2 írányába tanácsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest