Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
-
MaxxDamage
félisten
válasz Cs1csó #38795 üzenetére
Sok értelme nincs, tudod...nincs hűség, ha nem tetszik bye-bye (lehet menni)
(#38796) Charras: Régen volt parabola antennánk (most is van, de vagy már 10+ éve (mikor sok csatorna ami most már magyarul is van, csak angolul volt elérhető) be se volt kapcsolva, mozgató motorja sem jó már szerintem, meg ki is van kötve emlékeim szerint)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
olivera88
veterán
válasz Cs1csó #38850 üzenetére
Értem. Akkor úgymond gyártói hülyeség
Most megnéztem a monitorom, és nem kapcsol be ha áramtalanított állapotban megnyomom a bekapcsoló gombot, és aztán később felkapcsolom az elosztót.
Meg megnéztem a régi Samsung TV n ket, az bekapcsolt aztán miután bedugtam.
Ez a TV amivel történt h veletlen megnyomtam bekapcsoló gombot ez meg új LG LCD.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
krx21
nagyúr
válasz Cs1csó #38900 üzenetére
TV-t személyes ergonomia szerinti távolságból kell nézni, nem pedig táblázat alapján...
Pláne, hogy amiről Te beszélsz a nem más, mint egészséges szem esetén, részlet észlelési távolságok, de az is csak pixel pontos, natív, álló kép esetén.. Ezeket a táblázatokat a helyén kell kezelni...[ Szerkesztve ]
-
Zsuzska6791
újonc
válasz Cs1csó #38941 üzenetére
Kedves csicso82!
Köszönöm a gyors reagálást! Természetesen eszembe sem jutott hozzápiszkálni
Úgy teszek, ahogy mondod, holnap fel is hívom az ügyfélszolgálatot. Remélem könnyen orvosolható, de egyáltalán nem örülök neki, hogy egy ilyen "fiatal" TV-nek máris baja legyen.
A régi, analóg, monstrum TV több mint 25 évig működött mindenféle meghibásodás nélkül!
Még egyszer köszi -
tzsolesz
nagyúr
válasz Cs1csó #38951 üzenetére
Igen, ugye elalszik. Pont erre akartam kilyukadni. Tehát szimplán monitornak nem jó választás a TV, ha pl. energiatakarékosságról van szó. Ez a gép úgy van nálunk hogy nem szoktuk kikapcsolni mindig, sokszor otthagyjuk, mert töltünk valamit, vagy nem akarunk valamit befejezni, és később folytatni szeretnénk stb... Tudjuk, 5 perc múlva kikapcsolja a monitort, 15 perc múlva pedig alvóba megy, és nem zabálja az áramot.
Na már most ezt akkor el kell felejtenünk. Ez azért enyhén szólva sem hangzik jól. Dehát valamit valamiért. 32 colos IPS paneles monitort 55k ért újan nem kapnék, ezért lesz még is ez.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cs1csó #38982 üzenetére
https://www.displayspecifications.com
Az olcsóbb alsóbb kategóriákban a Samsung össze vissza rak panelt a tévéibe, ahol épp olcsóbb meg elérhető raktérkészlet volt onnan veszi. Ezért "lottózzák" mostanában...
Szóval semmi sem szentírás... csak a prémium tévék... azok még biztosak.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nightshadow
veterán
válasz Cs1csó #38992 üzenetére
Pár éve a Samsung tévék hátulján volt egy matrica egy kóddal amely alapján meg lehetett állapítani. Ma nem tudom hogy megvan még ez a kód jelölés.
A másik módszer pedig a szerviz menübe való belépés, de gyakorlatilag mindkét módszerrel csak otthon derül ki hogy melyik panellel szerelt, ezért panellottó. -
dvd_R+
őstag
válasz Cs1csó #38998 üzenetére
Oh te jó ég..
Akkor HDMI 2.0A kábelt kell vennem
Köszi, habár azt nem értem ha ki adnak egy ps4 pro-t miert nem adnak hozzá hdr reay kábelt vagy ha kiadd a samsung egy új tv-t miert nem add hozzá hdmi kábelt ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz Cs1csó #39005 üzenetére
az ennyiért nem szeretnék hdmi kábelt venni..
van itthon kb 30db hdmi kábelem aranyozott, nem aranyozott, hama meg még vagy 10 féle márka jelzésű
és egyik sem tudja a hdr-t.
a 4k-t igen 30fps el és nem 60al..most ebayen nézelődöm .. mert 6-11E ft irreálisan sok érte.
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
blakey
titán
válasz Cs1csó #39005 üzenetére
Nem az ár számít, a 10 éves kábeleim siman viszik a 4K/60Hz-et, az MM-be vettem a biztonság kedvéért egy 5e Ft-os Hama kábelt, leírás szerint mindent visz és valóban viszi a 4K/60Hz HDR, Dolby Vision meg se kottyan neki. Tehát akár a 3eF Ft-os is jó lehet, de a határ a csillagos ég.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dvd_R+
őstag
válasz Cs1csó #39014 üzenetére
Értem,
8700k , 16GB ddr4 3200mhz, gtx 1080Ti a hardware
Wifi jel van dögivel körülöttem.. viszont amire rá van csatlakozva a tv az ott van alatta 1méterre
a gépem pedig kábellel van csatlakozva a cisco modemhez
De akkor ha jól értem 4k felejtős így ebben a helyzetben ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Markizmark
addikt
válasz Cs1csó #39024 üzenetére
NTFS sem működött.
Nem volt ugyan hű de drága de ugyanez a tudás 5 éve került kb 140e Ft-ba, ahhoz képest most ez a 95e nem kevés.
Nem mindenki akar plazmán mozizni, nem az az etalon elvárás.
Nem mozizáshoz kell, hanem néha megnézni egy filmet vagy sorozatot, de leginkább csak TV-zni és néha kicsapni rá egy YouTube videót.
Meg néha megállítani az adást amíg budira mennek.Szerintem inkább a szar pendriveokkal van baj, apám szeret okosban vásárolni.
FAT32-t még nem próbáltam.
Exfattal láttam mi van rajta, de NTFS-sel még azt se.
Viszek majd egy külső HDD-t ami nálam viszont tutira működik.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
blakey
titán
válasz Cs1csó #39106 üzenetére
IPS-nél sötét jeleneteknél a bevilágítás lehet a sarkoknál erre panaszkodtak az arukeresőn is. - azokra a véleményekre semmit nem adok, sok "szakértő", ráadásul a "milyen TV-t" topikban is erre "alapoznak", semmi értelme. IPS esetében, a gyengébb panelnél az IPS Glow lehet zavaró ami világosabb foltokat eredményez. Bevilágítás panel típusától függetlenül előfordulhat bármilyen készüléken, nekem a Sonyn volt egy enyhe bevilágítás, LG-n nincs, egyiken sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junior19
senior tag
válasz Cs1csó #39111 üzenetére
"Az IPS a színekben verhetetlen a VA ahogy néztem a kontrasztban lehet jobb"
Tőled is megkérdezném, hol lehet olvasni arról, hogy IPS panel jobban jeleníti meg a színeket? Miből következik ez, mi az oka?
A VA panel kontrasztja az tiszta, kisebb a fekete szintje. De mitől lesz egy IPS paneles tévé színmegjelenítése jobb, mint egy VA panelesé?
Köszi, link is jöhet.codec project
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Öt Starship után embereket küldene a Marsra Musk és a SpaceX
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Vírusirtó topic
- Honda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest