Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nasinas
tag
Oké, ahogy elnézem a választékot a nagyon, már már extrémül digitális valamint a hülyéket nem szerető áruházban, ez a legjobb választás az adott paraméterek alapján.
Kérdés: valaki azt írta,hogy valahol azt írták, hogy a 6200 3D-je nem a legjobb.
Továbbá a nyugati tesztekben is a 6400 szerepel inkább.Szóval a kérdés: mi a különbség a 6200 és a 6400 között.
Azt már vágom, hogy a 64xy az a 6400 egszerűbb verziója.Köszi!
Ami ami, az az !
-
oxox
addikt
a jatek olyan 2m, a filmnezes olyan 3.5-4m (siktol szemgorbuletig )
ez a 6400 hozza a korabbi 8000-es sorozat minoseget ? (igazsag szerint egy rossz szavam nincs a tv-re, csak a haloba kene valami, es akkor gondoltam novelek a mereten a nappaliban). smart reszet ennek sem hasznaltam (pc-vel van osszekotve), 3d nem feltetel (bar nem oszt nem szoroz)Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
L4mie
veterán
oké köszönöm a válaszokat.
Voltam hétvégén méretet nézni a Westend MM ben, élőben az 50" már egész nagy de tetszik, még gyűjtés fázisban vagyok. remélem karácsony előtt lesznek nagy leárazások :3*érzésre az aktív vagy a passzív 3D ami jobb? O.o vagy nincs különbség?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Tegla80
addikt
Keress mar egy wiki-t es nezd mar meg,h 30ms a hatar.... (nightshadow tudja jol....)
Nameg ez alatt nem erzekeli az atlag ember.... nem 50ms ....
Informalodj mielott rossz tanacsot adsz...
En pl 30ms feletti tv-t tuti nem vennek,ha jatekra is kell,mert vagy jo vagy nem...... es nem keves penz sokunknak...[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
oxox
addikt
+ Pumma
koszonom megnezem a tesztet...kis felhosodes van/volt...kb mint az elso kepen, de gyakorlatilag csak akkor latni ha sotet hatter van (es pl. asszonnak meg fel sem tunt)..pedig mar kb 4eve megvan, es minden nap megy orakat....jo vetel voltKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Tegla80
addikt
Ez nem igy mukodik,ha pistikenek jo akkor gezanak is jo lesz....
En inkabb a nagy atlagban bizom es ez 30ms alattit jelent...
De gondolom Te tudsz a 6030on is jatszani,mikor az e teren mar tenyleg a masik veglet....
Ezen nincs mit ragozni.... ,ha valaki tok tompara itta magat az nem erzi mar ,de aki nem annak illeneSony® & PlayStation®
-
B-L-A-C-K
titán
Az a baj ezt lehet észre se veszed, mert ugye az alacsony input lag lényege főleg online játékoknál az, hogyha pl lősz egyből átmenjen a TV-re. Tegyük fel 50ms vs 15ms lagos TV-nél szabad szemmel nem is tapasztalod, viszont annyit veszel észre hogy egyik TV-n jobban megy a játék, értelemszerűen ahol alacsonyabb az input lag.
-
Batib
őstag
Egy ideje figyelem már a töprengéseteket a témában. Én a Jászságban élek sok ismerősön dolgozik a a Samsung gyárban Jászfényszarun. Biztosan állíthatom, hogy az ott gyártott H6200 és H6400 minden méretben (40, 48, 50, és 55) direct ledes.
Egyébként nemcsak ezek hanem a 4-es 5-ös 6-os sorozat itthon gyártott modelljei is mind hátsó megvilágításuak. Vannak köztük egyéb eltérések pl a 03-as véződésüek melyek vastagabbak és a H4200-as mely vastag és szinte teljes mértékben müanyag, de mind hátsó megvilágítású.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
BBéci
legenda
Ez így, ebben a formában nem igaz:
"Mindkét TV -ben valós 100Hz panel van, vagyis csak az elektronika javítja fel 200 illetve 500Hz -re"Az LCD panelek 50 hertzesek és az elektronika "csinál" belőlük 100 hertzet, méghozzá képkocka interpolációval, vagy BFI-vel. Ez tovább növelhető, fokozható a kettő kombinációjával.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
NORBl
aktív tag
LG -ből az LB671v -t választod, vagy Samuból a H6400 -t
Max 130.000 kp van a tv-re. Erre kéne megtalálni a lehető legjobb választást.
De ha spórolni szeretnél akkor én az 40F6100 ajánlom, nem felhősödik, gyönyörű a képe (3D -ben is) a csomag tartalmaz 2db. aktív 3D szemüveget, belső médialejátszó szinte mindent zökkenőmentesen lejátszik, viszont nincs benne Smart !
"Smart" mit jelent pontosan ? A spórolás az abban nyilvánulna meg, hogy 130.000 kp a határ, ezért is maradtam ennél a két készüléknél.
Gondolom azért ez a két modell szebb képet produkál, mint a 40F6100, mivel ugye "fejlettebb" technológia...
Aktív, passzív szemüveg...
Mi a különbség ?
Ezek a készülékek usb-n keresztül minden videó anyagot lejátszanak, gondolok itt a Divx, XviD, MKV formátumokra. Letöltött 20-30 Gb-os 1080p-s, mkv-s filmet gond nélkül leolvas pendrive-ról ?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Jobban jár ha nem néz 100Hz-est, utána rá se tudna nézni az 50Hz-esre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ha "folyékony" akkor az nem a legjobb. Akkor jó ha megmarad a mozihatás de nem lesz erősen "darabos", 24p esetén van némi ricegés.
Ettől függetlenül mindenki úgy nézze ahogy neki az adott készüléken megfelelő.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyeniko
őstag
Lehet, hogy a szóhasználat volt slendrián, de az eredeti felvetés és a válaszom egyaránt a képernyő inhomogenitásáról szólt, hívják azt felhősödésnek, DSE-nek, vagy akár sávosodásnak. Olvasd csak el ezt! Ugye Te sem látsz köztük homogén képernyőt és 10-es osztályzatot?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
tigipuf
senior tag
Direct vs Edge probléma nem ilyen egyszerű azért,legalábbis az Lg-nél biztos nem ,idézet az Lg fórum összefoglalójából:
"Edge LED: a 2015-ös modellek zöme idén Edge LED háttérvilágítással érkezik, valószínűleg az LG döntéshozói is érezték, hogy a tavalyi Direct LED-es megoldásuk nem volt minden esetben problémamentes. Edge LED esetén a panel háttérvilágítása nem hatulról történik, hanem annak a széleiről. Ennek köszönhetően a 2014-e szériáknál tapasztalt DSE effektust nem fogunk tapasztalni az új modellek esetében, max felhősödést. Ennek látható mivoltára és mértékére majd csak az új modellek érkeztével derülhet fény, de a 2013-as modellekből kiindulva, amik szintén Edge LED-esek voltak (valamint a tavalyi UB szériából következtetve, ami szintén Edge LED-es volt, mondhatni csekély a negatív fórum tapasztalattal) arra következtethetünk, hogy ez a váltás komolyan befolyásolja majd a képminőséget pozitív irányban."
Lehet sony,samsung gyártóknál más a helyzet ,gondolom vezérlő elektronika függő a minőség.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
truebaba8
tag
nem tudtam beallitani fel ora utan sem, ahogy nekem tetszik. De még csak hasonlora sem, mint pl
a http://www.trustedreviews.com/LG-42LG6000-Scarlet-42in-LCD-TV-review-lg-42lg6000-scarlet-42in-lcd-tv-page-3 -en.amator modon megfogalmazva: Valahogy tul vannak tolva a konturok, a pixelek, levettem mindent, akkor meg nem látszodott.. A 3D-t már meg sem neztem.
Volt mellette pár samsung, sony tévé, picit drágábban, hát, klasszissal jobbak voltak. viszont azok active 3d-sek, az megnálam nem műküdik sajnos
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest