2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobilhasználat Horvátországban

Sokan választják nyaralásuk helyszínéül Horvátországot, nekik segítenék ebben a cikkben.

[ ÚJ TESZT ]

További infók, öszegzés

Van még három virtuális szolgáltató is. Név szerint: tomato, bonbon és MultiPlusMobile. Nem éreztem szükségét, hogy ezeket külön is bemutassam, mert semmi extra ajánlatot nem nyújtanak. Az oldalukat lehet böngészni azért, ha kérdés van szívesen segítek.

Melyik szolgáltatót válasszam?

Ez az egyik legkomolyabb kérdés. Ha itthoni vezetékest szeretne valaki hívni, akkor a TELE2 ajánlata verhetetlen. A Vipnet International csomagját nem ajánlom senkinek. Egymással való kapcsolattartásra az összes cég remek lehetőségeket nyújt, de itt is a TELE2-őt ajánlanám, főleg ha internet is kell. Mobilos netezésre is az ő ajánlatuk a legkedvezőbb, főleg ha csak kevés net kell, akkor az ingyen 300 MB-nál nem találunk kedvezőbbet. Azonban sajnos nekik van a legkisebb 3G lefedettségük (tavaly még legnagyobb volt, hát változtak a dolgok). A Telekom ebből a szempontból nagyon jó, szinte mindenhová elér a szélessávú hálózat. Magyar mobilok hívására is jó a Telekom. Van még egy dolog, amire nem a TELE2 az ajánlott: a számítógépes netezésre. Erre a másik két cég napi csomagja a legjobb.

FIGYELEM! Nem vállalok felelősséget azért ha valaki valamit félreértelmezett, vagy ha valami elírás van a cikkben! Lehetséges, hogy időközben valamelyik akció megszűnik, vagy más lesz helyette, ezt tessék figyelembe venni!

Ha bármi kérdésed van, akkor a fórumban kérdezz, mert lehet, hogy tudom a választ! Ha tudtok más csomagokról is, azt is leírhatjátok!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.