2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobilhasználat Horvátországban

Sokan választják nyaralásuk helyszínéül Horvátországot, nekik segítenék ebben a cikkben.

[ ÚJ TESZT ]

Telekom

Hrvatski Telekom

Horvátország legnagyobb szolgáltatója a Telekom, ami itthonról is ismerős lehet. Külföldiek számára külön csomagokat is kínálnak. Angol nyelvű oldaluk ITT érhető el. Normál feltöltős SIM 20 HRK-ba kerül. Van azonban külön turistáknak készített csomag is, ezt részletesen bemutatom:

All Inclusive Holiday package:

KATT a képre a részletes infókért

Az egyik SIM-en van ez a csomag aktiválva, és mellé van még 10 HRK egyenleg. A csomagban nagyon jó, hogy külföldi perceket/SMS-t is nyújt (0.29 HRK kapcsolási díj van). Hálózaton belül korlátlan telefonálási lehetőség van (kapcsolási díj itt is van). Korlátlan Hot-Spot használati lehetőség és 30 MB net is elérhető. Az opció egy hétig él, majd újra lehet aktiválni 50 HRK-ért, a 9898-re kell küldeni az "All" szót.

A második kártya üres, nincs rajta egyenleg se. Feltöltés után azonban bármire használható, az All Inclusive csomag is aktiválható rajt az előbb leírt módon 50 HRK-ért.

Internet:

Mobilos internetezésre több opció közül választhatunk. Az oldalon megtalálható a csomagok neve, aktiváláshoz ezt kell elküldeni a 3636-os számra (pl. INTERNET XL). Az Internet XL és Internet L csomagok esetében szeptember végéig dupla adatforgalom jár!

Napi internet:

Nagyon kedvező a Telekom Internet Dan nevű csomagja, mely napi 10 HRK-ért 1 GB netet nyújt. Nagyon kedvező csomag, hasonló a Vipnet internetes csomagjához, azonban ez sima SIM-en is aktiválható!

Kijelző megjelenő felirat: T-Mobile HR (régebbi mobilokon a CRONET logó is megjelenhet)

Lefedettség

Itt van a 2G/3G/4G lefedettség. A Telekom 3G hálózata a legnagyobb Horvátországban, mert 900 MHz-n is ki van építve.

Figyelem! Akinek a mobilja/netstickje nem támogatja a 900 MHz-es 3G-t, az nem tudja használni mindenhol, mivel csak bizonyos helyeken van kiépítve a 2100 MHz-es háló.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.