2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Creative Stage 2.1

Szinte bárhová elfér, szép és mutatós, ráadásul tényleg olcsó a Creative alacsony árfekvésű terméke.

[ ÚJ TESZT ]

BEVEZETŐ

Sziasztok! Azzal kezdeném soraim, hogy gondolkodtam egy ideig azon, érdemes-e nekiülni ennek az írásnak, ugyanis tesztalanyunk már nem egy mai darab. A legtöbb boltban már nem is kapható, bár még megvásárolható itthon. Ebben az árkategóriában nem igazán bő a választék a 2.1-es soundbarokat illetően, egyébként talán az egyik legolcsóbb alternatíva a hazai piacon, továbbá az se elhanyagolható, hogy egyre nagyobb közeget hódítanak meg az effajta hangrendszerek.

Egyetlen magyar nyelvű tesztet sem találtam az adott termékről, angol és cseh nyelven viszont annál többet. A legtöbbjükkel nagyjából egyet is értettem, viszont nem mindenkinek megy jól az idegen nyelv, így végül úgy döntöttem tehát, hasznára lehet egyeseknek ez az írás. Nem vagyok egy techguru, de megpróbálom minél részletesebben szétszedni a mai témánkat.

Kicsit felemás szájízzel vágtam neki a vásárlásnak, de megvettem. Megrendeltem, házhoz szállították, megvan. Íme a csöppség:

"A doboz viszonylag kicsi és könnyű, egyszerű, letisztult mázzal"

Egyesekben felmerülhet a kérdés, hogy miért is vettem meg? Több oka van. Egyrészt helyszűke miatt nem akartam amolyan hosszú kígyót, másrészt túl sokat se akartam áldozni rá, ugyanis a zenehallgatás nagy részét nálam nem ilyesféle hangkeltő teszi ki. Ellenben nem porfogóként szolgál, néha-néha jól jön, és bár filmezéshez nekem a TV hangszórói is bőven jó minőségűek, a párom nagyon örült ennek a döntésnek, ő annál inkább kihasználja az újdonságot.

Senkit se szeretnék untatni, megpróbálok rátérni a lényegre. Lapozzunk!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.