Hirdetés

2021. február 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Creative Stage 2.1

Szinte bárhová elfér, szép és mutatós, ráadásul tényleg olcsó a Creative alacsony árfekvésű terméke.

[ ÚJ TESZT ]

ÖSSZEGZÉS, SPECIFIKÁCIÓ

Közeledve a végéhez bátran kijelenthetem, hogy egy remek ár-érték arányú termékkel van dolgunk. Esztétikus, kicsi a helyigénye, bőterű funkcionalitás jellemzi, mindez baráti áron. Az egyetlen kompromisszum a zenehallgatásra vonatkozik, ezen a téren megoszló vélemények születhetnek. Úgy gondolom, az átlagember igényeit ezen a téren is kielégíti, fehérfülűek pedig valószínűleg úgysem fognak egy ilyen szintű rendszerre beruházni, ha zenéről van szó.

Hirdetés

Az utódról már hallani híreket, bár hazánkban még nem kapható. Kíváncsian várom, milyenre sikerül. Addig is itt van nekünk a modell első generációja, ami az alig több, mint 30 ezer forintos, körülbelül 90 eurónak megfelelő árával egy igazán vonzó ajánlat. Aki ennél többre vágyik, annak legalább a kétszeresét kell kicsengetnie, valamint az se elhanyagolható, hogy ebben az árszegmensben más gyártók megvonnak a HDMI kábellel való csatlakozás lehetőségétől.

Aki 50 ezer forint alatt keresgél, annak hezitálás nélkül merem ajánlani. Egy hétnyi használat után ennyire futotta, az eddigiek alapján elmondhatom, hogy a maga "hibáival" együtt is szerethető darab, jó áron.
Ismételten, a termék árának függvényében szólva, ez esetben két szó, mint száz: részemről ajánlott.

Értékelés: 8/10

PRO
- HDMI bemenet
- erőteljes mélyláda
- alacsony ár

KONTRA
- szerény sztereó-hatás
- szűkös középhang-tartomány

TECHNIKAI ADATOK

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.