2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Utazás rovat

Azori-szigetek - élménybeszámoló

Ha szereted a természetet és szeretsz utazni is, akkor nyugodtan felírhatod ezt a helyet a bakancslistádra!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Előzmény:
Az utazás még tavaly decemberben (2017) történt, illetve maga az írás is akkor készült. Ami eddig váratott magára, az csak az átnézés, a kisebb javítások, a fotók kiválogatása és a publikálás.

Korábban nem igazán utaztam sem belföldön, sem külföldön, az idei évben viszont változtattam ezen, és volt szerencsém ellátogatni néhány országba. Azonban, mivel nyár óta nem voltam sehol, ezért az utóbbi időben gondolkodtam, hogy újból kiruccannék valahová néhány napra. A gond ezzel csak az volt, hogy egyedül nem szerettem volna útra kelni, mert kicsit tartottam tőle, hogy így annyira nem élvezném. Barátokkal pedig mindig csak beszéltünk arról, hogy majd ide-oda utazunk, de sosem sikerült összeegyeztetni. Aztán, egy hosszú péntek este után megláttam egy ajánlatot az utazómajmon az Azori-szigetekre. Korábban már hallottam a helyről, és egy barátom is nem sokkal azelőtt volt kint, így rákerestem, és néztem róla még pár képet. Végül gyorsan döntöttem: jó lesz, megyek. Azonnal meg is vettem decemberre a repülőjegyeket, gondoltam, lesz, ami lesz.

Ezután teltek a hetek, és ahogy közeledett az utazás, elkezdtem leszervezni a szállást illetve a programokat. Végül minden összeállt, volt foglalva szállásom, 3 különböző túrám és autóbérlés 2 napra. Az autóbérlés egyébként a cégek nagy részénél lehetetlen lett volna a friss jogsimmal (most már át is érzem, miért, de erről majd egy kicsit később). Az utazás előtti napokban valójában fogalmam sem volt, mire számítsak, így nem voltak elvárásaim, abban sem voltam biztos, hogy jó lesz ez egyedül. Illetve az év ezen időszakában az időjárás is elég esős lehet arrafelé, ami azért elég sok mindent befolyásolhat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.