2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

ANDROID SMART TV BOX K-R42 RK3188 CS9

Nem játékkonzol és nem ajánlott profi médialejátszó helyett, de az általános formátumokkal elboldogul.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Nem kifejezetten szakmai teszt lesz, inkább átlagos, felhasználói szemszögből szerzett tapasztalatok sűrítménye, valamint saját ízlésvilág szerint összeállított vélemények halmaza.
A tévesztések, a tévedések, és az általában elkövetett ökörségekhez való jog tehát fenntartva.
Mivel nem az olvasottság, illetve a kattintások számának statisztikája a fontos, elsőként rögtön a lényegesebb dolgok következnek, amik esetleg már eleve kizárják a végigolvasást azoknak, akik számára érdektelen és felesleges időpocsékolás lenne.

Nem ajánlott egy profi médialejátszó helyett, azonban az általánosságban alkalmazott formátumokat zökkenőmentesen kezeli (részletek később). Nem alkalmas játékkonzol helyettesítésére, ellenben az androidos játékok kiválóan futnak rajta, remek szórakozást nyújtva.

A gyakorlatban bármilyen HD megjelenítőn remekül használható, sőt, akár ősrégi készülékeken is! A legmodernebb SMART TV funkcióival is felveszi a versenyt, de hogy pontosabb legyek, valójában nincs is verseny. Aki már ismeri az Android alkalmazások bőséges kínálatát, az tudja, miről van szó, aki nem, annak ajánlott némi ismerkedés és tájékozódás.

A box használata semmivel sem bonyolultabb, mint bármely Android rendszert futtató eszközé (telefon, tablet, phablet stb.), de nyugodtan ajánlható olyanoknak is, akik nem tudnak és nem is akarnak elmerülni a telepítésben, karbantartásban, vagy komolyabb tapasztalatot igénylő számítástechnikai műveletekben. Ajánlott természetesen olyanok számára is, akik imádják egy-egy kütyüből kihozni a maximumot, vagy még annál is többet is, némi mókolás eredményeként.

Előzetesen tehát ennyi lenne, így akit még továbbra is érdekel a téma, annak érdemes maradnia.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.