2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Visszasírom

    Azok a régi szép Windows Mobile-os idők...

    Egy szép kis TyTN

    Blue Angel (sajnos kép itt nincs)

    ASUS R2h

    Tovább keresgélek, hátha találok a privátok között régi linkeket.

    rep3at 11 éve 5

  • Nokia N8 - telefonos fényképező

    Rövid ideje vagyok együtt a készülékkel, ennek ellenére eddig nagyrészt meg vagyok elégedve vele.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 63

  • Nehéz az ájfonhoz hozzájutni..

    Be kell vallanom, régen igen sok előítélettel viseltettem az iPhone-ok felé, ami nyilvánvalóan a fórumokban dúló Android/Apple viták miatt fordulhatott elő, de ezt az első iPhone kipróbálása teljesen elfeledtette, nagyon megtetszett a rendszer. Maga a kialakítás annyira nem jött be, túl sérülékenynek találtam a készüléket, de a szoftver sok mindenért kárpótolt.

    No de nem is erről szól ez a cikk, lényeg a lényeg, hosszú (értsd: számomra hosszú) kihagyás után úgy gondoltam hogy szeretnék újra iPhone-tulaj lenni. Nos ez nehezebbnek bizonyult mint ahogy kezdetben hittem. Aki esetleg nem olvasta volna a régebbi cikkeimet (pédául ezt), annak elmondanám hogy nekem szenvedélyem a telefonok cserélgetése, ez immár hobbivá nőtte ki magát nálam. Fejembe vettem ismét hogy leváltom két készülékemet egy 4-es iPhone-ra (régi szerelem, ki kell próbálnom egyszer).

    A gondok itt kezdődtek igazán, ugyanis az Apple-t övező botrányosan nagy hype-nak köszönhetően gyakorlatilag lehetetlen cserével hozzájutni a készülékekhez, mindenki eladni akarja, természetesen azt is csak azért a nemes célért hogy megvegye az újabbat. Mivel én a hobbimra csak ritkán szoktam költeni súlyos pénzeket és amúgy is rendelkezésemre áll két (szerintem nem is rossz) készülék, megpróbálkoztam a lehetetlennel.

    Folytatás...

    rep3at 12 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.