2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Blackberryvel a mindennapokban

    Már talán bő két-három hónapja használom elégedetten a RIM csúcsmodelljét (9900 Bold), így hát eljött az idő hogy beszámoljak a tapasztalataimról és az "igazi" okostelefonokról való átállás nehézségeiről.

    E készülék előtt egy Windows Phone rendszert használó LG készülékem volt (azelőtt meg iPhone), amik azért mind alkalmazáskínálatban, mind kezelésben más kategóriában vannak, mégsem volt nehéz a váltás, a telefont kézbe véve igazából minden egyértelmű volt, nagyjából két-három hónap alatt teljesen kiismertem a funkcióit. Mivel akkoriban voltam a bíróságon szakmai gyakorlaton, így pont jól jött egy ilyen jó megjelenésű készülék, azóta a kezdetben unalmas forma is a szívemhez nőtt, meg lehet vele jelenni minden környezetben.

    Bár az idők során a szívemhez nőtt a készülék, azért elmondható hogy ez a telefon inkább munkaeszköz, ezt nem szeretni hanem használni kell, nem okoz iPhone-szintű ez_kell_nekem_most érzést, viszont tökéletesen kiszolgál a mindennapokban.

    Végül a rövid kis ismertetés után itt az ideje hogy leírjam a használat során tapasztalt előnyöket és hátrányokat (ezek szubjektívek).

    Előnyei:

    Folytatás...

    rep3at 12 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.