2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Motorola V8 - tapasztalatok három nap után

    Igaz a posta kicsit megkésve hozta, de végül ideért az új telefon. Első dolgom volt nekiesni a doboznak, elég nehéz dolgom volt vele, mert az előző tulajdonos rendesen leragasztotta. Maga a doboz elég nagy súllyal rendelkezett, nem is tudtam mi nyomhat ennyit, aztán kiderült hogy a súly 90%-át a különböző nyelvre lefordított kézikönyvek alkotják. A telefon egy külön tartóban van, amit szét kell húzni, hogy kiforduljon belőle a telefon. Az én csomagomban töltő, CD és headset volt, sajnos adatkábelt az előző gazdi nem tudott adni.

    A telefont hibásan vettem meg, az egyik LCD-tartó darab le volt törve róla, amit azóta sikeresen megforrasztottunk haverommal - addig se essen szét, amíg megjön az új ház. Sajnos a felszereléssel nem vagyok tisztában, és az a rossz előérzetem, hogy nem lesz hozzá toolkit, nem tudom hogy fogom felszerelni, de ez egyelőre még a jövő zenéje.

    Folytatás...

    rep3at 15 éve 4

  • Itt a váltás ideje

    Imádtam, de szó szerint. Volt hogy egyszerre több darab is volt belőle itthon, annyira szerettem. Sosem hagyott cserben, mindig hű társam volt. Most mégis meg kell válnom tőle, hogy átadja a helyét egy újabb nemzedéknek.

    Talán három nappal ezelőtt segítettem egyik fórumtársunknak egy frissítéssel kapcsolatban, és csak úgy megemlítette hogy van egy "ketté tört" V8asa, először azon próbálja ki a frissítéseket. Mutatott róla fotót, és azt mondta nincs igazán szüksége rá, mert így nem nagyon szeretné hordozgatni. Megegyeztünk a cserében. Minden funkció működik csak a zsanér meg van repedve és kibillen kicsit kinyitáskor.

    Szeretnék rá egy új házat, hogy a hétköznapi életben is társam legyen, ezért kérek mindenkit hogy ha rossz V8asa van, vagy csak tud egy házat valahol szóljon! Lehet, hogy pár alkatrész is elég hozzá, nem tudom. Képet kérésre küldök róla. Készpénzem jelenleg nincs sok, de tudok érte adni egy Motorola W388at (esetleg egy Nokia 6103at), nekem ennyit megér. Egy weboldalon láttam egy V8 házat, ott 6k volt, de már elfogyott. Őszintén remélem, hogy lesz a dologból valami, szeretnék egy V8cal járni :)

    rep3at 15 éve 14

  • Egy fiú és két lány

    Volt egyszer egy fiú és egy lány. Sokáig barátok voltak, hetente többször összefutottak. A fiú egyszer élete azon szakaszába ért, amikor nem nyúlkálnak érte két kézzel a lányok, magányos lett.

    A lánynak tetszett a fiú, és a fiú ezt jól tudta, ezért azt gondolta: mi lenne ha megpróbálnánk?

    Kezdetben nagyon jó volt, minden délután együtt voltak, és jól érezték magukat együtt, igaz néha voltak nézeteltéréseik, de jól megvoltak együtt.

    Egyszer csak a lány beteg lett, a fiú egy hétvégére egyedül maradt. Összefutott a lány egyik barátnőjével, és nagyon megtetszett neki. Együtt töltötték a hétvégét, és mindketten jól érezték magukat, elmentek együtt biciklizni, és szórakozni.

    A fiú egyszer csak azt vette észre magán, hogy szerelmes, és barátnője semmit nem jelent számára. A fiú gondolkodóba esett. Végül arra jutott, hogy otthagyja barátnőjét a szerelemért cserébe. Sajnos a lány közben megtudta, hogy a fiú kivel tölti az idejét, és elkezdett kérdezősködni. A fiú bevallotta bűnét, és azt is hogy nem érezte szerelmesnek magát, amikor vele volt. A lány megharagudott, barátságról többé szó sem lehetett.

    Szerintetek a fiú hibázott, vagy a helyes utat választotta?

    rep3at 15 éve 48

  • Motorola W388 - tapasztalatok három nap után

    Nemrég sikerült cserélnem egy ilyen mobilt a régi a920asomra. Nem a fő SIM-kártyámat pakoltam bele, csak azért vettem hogy valamiről tudjak rádiózni/zenét hallgatni is.

    A fekete verziót fogtam ki (amúgy a szürke jobban tetszett volna színben és menüben is), és szerintem nem is olyan rossz az anyaghasználat, na jó nem egy Vertu Ascent, de nem is arra találták ki, második telefonnak tökéletes. Sajnos a headsetet nem kaptam meg hozzá, de amúgy megvolt a doboz, adatkábel és a töltő is. A Gombok jó nyomáspontúak, nekem a méretükkel sem volt különösebb bajom csak a világítás erős kék színe nem nyerte el a tetszésem. Szomorúan vettem tudomásul hogy az oldalára nem kerültek hangerőgombok, szerintem ezek igazán elférhettek volna. A mobil két oldalán kaptak helyet a csatlakozók (2,5mm, miniUSB), amiket egy jó minőségű műanyag takarólap véd. A MicroSD kártya slotja sajnos az akkumulátor alá került, de mivel a készülék (a hírekkel ellentétben) támogatja a Mass Storage módot, ezért ez nem is olyan nagy baj.

    Folytatás...

    rep3at 15 éve 3

  • CLIQ - A Motorola feltámadása?

    Nem éppen az innovatív készülékeiről lett híres mostanában a gyártó, de úgy tűnik ez most megváltozott.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 45

  • Eddigi telefonjaimról

    Gondoltam ebben a bejegyzésben megemlékezek arról, honnan indultam és hová jutottam telefonügyben. Lehet hogy pár telefon az idő homályába veszett, de igyekeztem megerőltetni az agyam :)

    1. Nokia 3410: Az első telefonom. Nem túlzottan szerettem, talán a jellegtelen formája miatt. Viszont sokáig bírta, és tudtam vele WAPozni (addig az öt percig amíg le nem vitte a pénzemet).

    2. Sony Ericsson T300: Imádtam ezt a telefont, mert viszonylag jutányos áron jutottam hozzá (10k), és ahhoz képest elég sokat is tudott (infra, játékok telepítése, szines kijelző).

    3. Sony J70: Szerettem ezt is az elegáns megjelenése miatt, de megbántam hogy lecseréltem, hiányzott a T300 hangulata.

    4. Nokia 5510: A formája nagyon bejött, és volt benne MP3-lejátszó is, ráadásul tudott felvenni a rádióról. Elég sokáig használtam, és szerettem is nagyon, igaz csak mono headsetem volt hozzá..

    Folytatás...

    rep3at 15 éve 23

  • Miért pont a Motorola?

    Nem is tudom, talán a stílus az amit megkedveltem. A Moto érzés. Sikerült megszoknom a menüt is, mindent csukott szemmel megtalálok rajtuk. Igen, tudom hogy mostanában nem éppen az innováció jellemző a gyárra de én szorítok nekik!

    Használtam már elég sok darabot belőlük (eddig kipróbálva: a920, C155, E398, K1, L6, MPx200, L7, U6, U9, T720, V3, V3i, V3x, V3xx, V6, W490, Z8), személy szerint én inkább a divatosabb modelljeiket kedvelem, amiknek van is stílusuk (a nagy kedvenc a V3-széria, de például gondolkozom egy U6on). Természetesen meg is fertőzött a dolog, jelenleg 3 teló van nálam használatban és mind a három Motorola.

    Nincs is jobb érzés, mikor egy jobb helyen előveszem a V3i-t és fogadom a hívást. Ez a szerelem...

    Amúgy Motorola-rajongóknak üzenem, hogy beindult a motofan.hu, várunk minden kedves érdeklődőt! A javaslatokat hozzászólásban várom!

    rep3at 15 éve 20

  • Egy gyors bemutatkozás..

    Gondoltam írok egy pár sort magamról, hogy egy kis képet kapjatok rólam mikor olvassátok az írásaimat.

    Száraz adatok: 1991 júniusában születtem Zalaegerszegen, jelenleg is itt élek. Egy közgazdasági szakközépiskolába járok, ahol is informatikát tanulok, viszont nem vagyok aktakukac beállítottságú, szóval nem biztos hogy ez leszek ha nagy leszek. Hozzávetőlegesen 2005 óta dohányzom, és ezen egy darabig nem is óhajtok változtatni. Szeretek kilógni a sorból, ha lehet.

    Kedvenc időtöltéseim: utazás (főleg vonattal, mert az egy életérzés), mobiltelefonok gyűjtése és cserélgetése, fotózás, billiárd, minigolf, deszkázás.

    Kedvenc zenei stílusok: House, Retro, Asian techno, D&B, Soul jazz, Deep House, Tech House, Psychedelic, Dubstep, Slowdance, Electro

    Stílus: A lelkizős és az élet kérdésein merengő írások valahogy nem az én oldalam. Szeretek élni, de nem szeretek rajta gondolkozni. Talán kicsit tárgyilagos a stílusom, éppen ezért inkább a mobilos (főként a Motorolához kapcsolódó) témákban találjátok meg a hozzászólásaimat, de ha valami érdekes történik velem, megírom.

    Folytatás...

    rep3at 15 éve 0

  • Átverős

    Közhely, de a mai világban nem lehet megbízni senkiben. Sajnos ezt én is megerősítem. Régebben elég jóhiszemű voltam ahhoz, hogy pl. előre küldjek, igaz nem pénzt csak mondjuk mobilt, de mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy még a legmegbízthatóbbnak tűnő embernél sem árt az óvatosság.

    Volt pár esetem, amit meg szeretnék osztani veletek (ez főleg az újoncoknak szól), hogy rájöjjetek, nem hiába van kiírva pár helyen Hardveraprón, hogy NE UTALJ ELŐRE. Előre küldeni is ugyanez.. Nagyon szeretem a Mobilarénát, és a hozzá kapcsolódó közösséget is, éppen ezért sajnálom, hogy itt nem vezettek be értékelési rendszert. Ezzel meglátásom szerint kiszűrhetőek lennének a csalók, hiszen aki azt mondja, hogy a mondjuk 10 pozitívom ellenére sem küld előre, annak bizony vaj van a füle mögött.

    Volt olyan esetem, hogy az illető éppen karácsonykor jelentette be, hogy ő aztán nem küldi el a megbeszélt telefont, pedig akkor már odaért a cserekészülék, és sikeresen túl is adott rajta. Ráadásul ezek után még volt képe negatívra értékelni, merthogy én nem vagyok megbízható, és állítása szerint ezért is nem küldte el a csomagot. Egy másik alkalommal elküldtem a megbeszélt készülékeket, és még ezen felül 10000 forintot.

    Folytatás...

    rep3at 15 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.