2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lumia 735 bemutató


    Több év Androidozás után úgy döntöttem kicsit hanyagolom a rendszert és megszabadulok a google operációs rendszerével szerelt eszközöktől. Céges telefonnak mindig Nokiát használtam, de az utóbbi években a Sony és a Samsung termékeit használtam magán célra. . Pár hónapja már szemeztem a Windows Phone rendszerrel és a Nokia telefonokkal a felső kategóriát azonban nem engedhettem meg magamnak, az alsó szegmensben túl sok lett volna a kompromisszum. Mikor a Lumia 635 megjelent felcsillant a remény hogy megérkezett a várva-várt telefon, de a vaku hiánya és az 512MB RAM(ami egyébként WP fronton elég) elbizonytalanított így egyelőre halogattam a vásárlást. A 635 egyébként nagyon jó telefon (kettő is van a családban) pár napig használtam és a többiek is elismerően nyilatkoznak róla.
    Mivel Androidos Samsung telefonom akkuja végleg eltávozott az örök elektronmezőkre, így eljött az ideje hogy sűrgősen új készülék után nézzek. Mázlim volt, pont megjelent a 735-ös és tudtam hogy eljött az én időm!

    Folytatás...

    Redneck 10 éve 14

  • Creative Tactic3D RAGE fejhallgató teszt

    A teszt szó azért szerepel a címben hogy a termék után érdeklődő potenciális vásárló találhasson valamit magyar nyelven is a keresőben!

    Egy rossz LAN-os élmény után rájöttem hogy olcsó kis Panasonic stereo fejhallgatómat le kell váltsam egy komolyabb darabra. Eredetileg maximum 10-15 ezer Ft állt a rendelkezésemre erre a célra. Nem akartam hangkártyát+fejhallgatót venni mert előfordul hogy más gépeken is játszom így csak az USB-s verziókat nézegettem.
    Így kötöttem ki végül a Creative termékeinél. Utoljára a Pentium 1-2 időszakban volt a birtokomban a cég terméke de a pozitív hozzászólások meggyőztek.

    Első körben alábbi fejhallgatók jöhettek számításba:
    Fatal1ty HS-1000 USB

    Tactic3D Alpha

    Folytatás...

    Redneck 10 éve 0

  • Gigabyte GTX 750 Ti teszt

    A teszt szó azért szerepel a címben hogy a termék után érdeklődő potenciális vásárló találhasson valamit magyar nyelven is a keresőben!

    Egy ideje gondolkodtam már MSI Cyclone hűtős GTX 460 SE kártyám cseréjén. 660-ast szerettem volna de tápom kímélése érdekében inkább a 750 Ti-re esett a választás.

    Olvasgattam kicsit a topikját, megkérdeztem a tulajokat melyiket ajánlanák és végül a Gigabyte Windforce hűtős változatát választottam.


    A Gigabyte Windforce dupla ventilátoros hűtését láthattuk már komolyabb, jelentősen magasabb fogyasztású kártyákon is, úgyhogy ezen a kártyán nagyon hatékonyan és könnyen elvégezte feladatát. A GPU mellett 2 memóriamodulra fekszik fel a réz hőcsöves hűtőborda, a másik két chipet a ventilátorok fuvallata hűti. Az MSI Cyclone 1 ventilátoros hűtő után (ami egyébként nagyon jó volt) ez egy hangtalan darab, bár a kártya sem melegszik túlzottan.

    Folytatás...

    Redneck 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.