Szerintem is. Egy idióta kollégám aki anno WP7 verziójával befürdött egyből fikázta hogy Nokia. Neki anno az volt a baja hogy nem tudott bluetooth-on fájlt küldeni. Azon a telefonon csak kihangosítóra volt jó a BT. Mondtam neki hogy majd ha a kollégák nem sírnak állandóan a lefagyó, lelassuló, bugos, elromló Androidos telefonok miatt akkor tárgyalunk. Azóta nem fikázta.
A másik is vicces volt. Győzködött hogy "de hát az Android milyen jó, csak moddolt kell mert a gyári szar". Sony Z2 van neki és mikor mutogatta hogy milyen gyors, a telefon szépen lefagyott majd újra is indult.
Harmadik kolléganőm szalad hozzám hogy mit csináljak valamit a Note3-mal, csörög de full fekete a képernyő, semmire nem reagál és nem tudja felvenni. Nem sikerült semmit tennem, a telefon nem reagált percekig.
Másik kolegina 2 hetes ZTE vagy Huawei drága csodája egyszerűen össze-vissza keverte a neveket és a hozzájuk tartozó számokat, néhány név alatt 15 telefonszám szerepelt.
Kipróbáltam az Androidot és lehetne baromi jó, csak egyik telefonra sincs megírva rendesen. Állítólag Nexust kell venni. Hát hajrá... Én eladtam a 4.2-es tabletem (ami csak azért működött aránylag jól, mert tudtam milyen bugokra kell figyelni, és bezárogatni a programokat) de meguntam. Használni akarom anélkül hogy értenem kéne hozzá!
Ez a telefon és a WP elhozta ezt nekem, azóta nyugodtan alszok, és tudom hogyha hívnak akkor fel tudom venni a telefont, függetlenül attól milyen alkalmazás fut. Egyedül a Steam kliens hiányzik!
Szerk:
Egyébként barátnőm is vett egyet, csak neki szürke van, az nem csúszik! Nagyon szereti, ő is androidról váltott és rohadtul nem sírja vissza. Sajnos a céges telefonja egy Androidos Samsung, és néha nem tudja felvenni vagy a telefon felveszi magát csak ő nem hall engem.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.