Hirdetés

2020. július 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Google Pay használata Magyarországon

  Figyelmeztetés

  Az alábbi cikkben külső oldalról való APK telepítés található. A leírt ellenőrzési módszer védelmet ad a mókolt alkalamzásoktól viszont felelősséget nem vállalok, mindenki csak a saját felelősségére használja a módszert.

  Telepítés

  A jelenlegi verzió ami 2020 Június 4-én került fel a Store-ba a következő kritéiumokkal rendelkezik:
  - Android 5.0 vagy magasabb verzió
  - Nem root-olt eszköz

  Amennyiben a régiónk beleesik a támogatott országokba és az accountunk is az adott régióhoz linklet akkor egyszerűen telepíthető a Google Play store-ból az alábbi linken: Google Pay - Apps on Google Play, majd Magyarországon is tökéletesen használható mivel a működésben nincs resztrikció, mindössze a telepítés a nehézkes.

  Folytatás...

  Divinity 5 napja 28

 • Android alkalmazásfejlesztés 3. rész: egy hasznos példa

  A következőkben néhány hasznos dolgot fogok nektek bemutatni egy egyszerű, mégis komplex példán keresztül.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 6

 • Android alkalmazásfejlesztés 2. rész: alapozunk

  Az 1. résztől fellelkesedve ideje vágni egy féket, lefordulni a box utcába és megismerkedni az építőelemekkel!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 18

 • Samsung Galaxy S8 - 6 dolog amit szeretek és 6 amit nem

  Egy jó fél év után úgy döntöttem megválok az aktuális készülékemtől. Összeszedve a gondolataimat leírtam 6 dolgot amit szerettem benne és 6 dolgot amit utáltam. Ezek természetesen saját vélemények, senkit nem akarok befolyásolni a következő irományommal.

  Kezdjük a pozitív dolgokkal!

  1. Design

  Nos igen, a design. Ezt nem igazán kell taglalni, a design valami fenomenálisra sikeredett a Samsungnak ezzel a készülékkel. Egyszerűen gyönyörű. Jó érzés ránézni erre a készülékre.

  2. Kijelző

  Maga az Infinity Display is megér egy misét de ezt tudja be mindenki a design ponthoz. Itt inkább a kijelző minőségére gondolok. Valami hihetetlen ez a kijelző. Szépen szaturált, tű éles. Ha kell elég sötét viszont ha kell elég világos. Nincs kivetni valóm vele, tökéletes! :)

  3. Vízállóság

  Folytatás...

  Divinity 2 éve 16

 • Android alkalmazásfejlesztés 1. rész: számológép

  Szeretnélek elkalauzolni titeket az Android alkalmazásfejlesztés alapjaiba egy egyszerű példán keresztül.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 2 éve 69

 • Jófogás háztól-házig kaland

  Hatékony, kényelmes, biztonságos. Ezekkel a szavakkal hirdeti magát a háztól-házig funkció. Nos nekem kicsit más a véleményem.

  Történetemet In medias res kezdeném. Hirdettem, hirdetek továbbra is, jobban mondva újra, a lapcsalád apró oldalán egy Samsung Galaxy S8 készüléket. Természetesen nem csak itt hanem felkerült a készülék Jófogásra is. A feltöltéskor megkérdezte az oldal, hogy élek-e a háztól házig funcióval. Ehhez csak egy címet, telefonszámot és a bankszámlaszámot kellett megadni ahová majd utalni fognak. Én pedig jóhiszeműen miért ne-t válaszoltam így hát bekerült a ez a funkció is a hirdetésbe. 129.900 Ft áron szerepel a termék, 127.500 jó magyar forintot kapok ha ezzel veszik meg, jön a futár, elviszi majd küldik a pénzt. Ez így nagyon jól hangzik! Nem kell sem a postával sem az utalgatásokkal, sem a találkozó leszervezésével foglalkozni! Helyette kaptam 1 hét idegeskedést és szívbajt.

  Folytatás...

  Divinity 2 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.