2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A társkereső (szexpartner) oldalak labirintusa

    Őszinte leszek. Teljesen tapasztalatlan vagyok ebben, de az egyik jó ismerősömnél felmerült a kérdés és gondoltam segítek neki (pontosabban segítetek neki :DDD ). Én párkapcsolatban élek, tehát nem társkeresőzöm, alkalmi kapcsolatokat sem keresek, mert hál' Istennek jól működik a kémia. Volt/van nektek bármiféle ilyen jellegű tapasztalatotok?

    Carlytoo 3 éve 45

  • BMW-s átverős ügy következő állomása

    Az előzményeket elolvashatjátok az írásaim között. Ezzel most nem fárasztanék senkit.

    2021.04.13.-án tárgyalás. Végre eljutottunk idáig. Eleve nem egy hipergyors a magyar ítélkezés, de a COVID-19 most ennek még jobban odatett. Eddig talán nem is lenne érdekes. Az érdekes része ez:

    Az alperes (én a felperes vagyok) ügyvédje a következőkkel vádol: Hivatali visszaélés, vesztegetés, személyes kapcsolatok rosszhiszemű felhasználása. Tehát én megvesztegettem az NKH-t, a kormányablakot, az eredetvizsgát végző műszaki vizsgaállomást, vagy az ügy én oldalamra történő billenésében bevetettem a személyes kapcsolataimat. Egy baki van ebben, vagyis több: rágalmazás, becsületsértés és hitelrontás, a jó hírnév megsértése. Majd kitaláljuk melyik lesz itt optimális.

    Carlytoo 3 éve 0

  • Hogyan készítsünk ropiból műanyagot TUTORIAL!

    Első körben vásároljunk 2 zacskó ropit. Célszerű a kevésbé sózott példányokból válogatni, mert a sót úgy is el kell távolítanunk róla. Tegyünk fel 1.5 (azaz másfél) liter vizet forrni. A már forrásban lévő vízbe tegyük bele a ropikat úgy 10 percre, de ezt megelőzően távolítsuk el róla a sót. Most jön a feladat nehezebbik része. Szerezzünk be egy polipot. Mindenképpen akkora példány kell, ami belefér a lábosba. Ha minden megvan és eltelt az idő is, akkor tésztaszedővel, vagy ami a kezünk ügyébe akad szedjük ki a forrásban lévő vízből az összes ropit. Ezt követően szépen finoman helyezzük a vízfelszín tetejére a polipot és kész is a polipropilén

    :DDD

    Carlytoo 3 éve 11

  • Elviszem a meghirdetett ár feléért!Most azonnal indulok!

    Egyébként jellemző ez a magyar használt piacra minden területen. Ez a mostani egy autós történet.
    Ismerősöm hirdetett egy tényleg jó állapotú e60-at. Kérte, hogy én is dobjam már fel ide, meg oda hátha. Tudni kell, hogy ezeknek az autóknak az ára elég széles skálán mozog, többnyire állapottól függően 1.300.000 - 3.000.000 -ig megy. Persze vannak ettől drágább, kivételes darabok. Ő a konkrét példányt 2.400.000 HUF-ért hirdette. Ha hirtelen lett volna ennyi felesleges lóvém autóra, akkor megveszem tőle, mert ő az a gazda(tulaj), aki azonnal költ az autóra, ha csak a hiba lehetősége felmerül.

    Rám írt egy manus: Érdekli az autó, mikor lehet megnézni. Egyeztettem az ismerőssel és meg is valósult a meeting. Kérte az ismerősöm, hogy legyek ott. Nem probléma, elmentem. Hozott autószerelőt az ipse és tüzetesen átnézték a kocsit. Ugye alapvető vásárlási taktika, hogy NEM áradozunk az autóról és nem viszünk bele érzelmet. A szerelő ezeket mind megszegte és 10 percig agyba-főbe dicsérte a gépjárművet. Mondta ott előttünk a potens vásárlónak ,hogy "EZT EL KELL HOZNI". Hát, majdnem úgy lett. Mondta hősünk, hogy, akkor megvásárolná, de egy "ici-picit" csak alkudna már belőle. Ismerősöm gondolt is rá, ezért úgy kalkulálta, hogy az átírási költséget (cirka 120.000) el is engedi, csak jött a fekete leves. 1.300.000- ért elviszi. Na most én nem nagyon tudtam megszólalni.

    Folytatás...

    Carlytoo 3 éve 104

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.