2019. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Életem legolcsóbb nyomtatója - bevezető

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Pénteken nyertem a licitet, ma érkezett meg az új nyomtatóm, egy Epson R390. Sorban ez a 6. Epsonom. Minden bizonnyal életem legolcsóbb nyomtatója lesz: 301 (háromszázegy) forintért lett az enyém.

Első blikkre: nincs a legszebb állapotban, egy alapos takarítás ráfér, a feje kicsit be van állva. A lapvezető görgőnek iszonyatos hangja van. Használt festék-párna eléggé használódott.

Szóval lesz mit csinálni vele. Amint vannak még részletek, folyamatosan írom :)

Hozzászólások

(#1) kentucky


kentucky
(őstag)

Melyik oldalon nyerted, ha szabad kérdeznem?

(#2) Bazsesz válasza kentucky (#1) üzenetére


Bazsesz
(őstag)

Nem titok: Vatera.

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#3) Met


Met
(PH! nagyúr)

Az oké hogy használt és el akarja adni valaki, de bassza meg legalább a port törölje le a látható helyekről.
Igénytelen gyökér az ilyen.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#4) Robert07


Robert07
(fanatikus tag)

Grat hozza, en par honapja nyertem ebay-en egy Brother mfc-j5720dw-t £10.50-ert, es amikor hazavittem, akkor vettem eszre, hogy fullos, XL-es eredeti patronok vannak benne. :D

Es semmi baja, csak egy kicsit poros volt. A3-at meg nem probaltam vele nyomtatni, mert nem kellett, de mondjuk nekem igazabol overkill. De nem erdekel, mert olcso volt. :DDD

突き出る釘は打たれる。

(#5) Bazsesz válasza Met (#3) üzenetére


Bazsesz
(őstag)

Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen poros, minthogy valami mechanikai, vagy elektronikai baja legyen. Előbbin lehet segíteni könnyedén, ráadásul nem zavar, mert úgyis szétkapom, kitisztítom.

De hidd el nem ez a legrosszabb: volt olyan nyomtató, amit szó szerint az istállóban lévő polcon tároltak 3 évig, bedobták egy szatyorba, és úgy adták el. Cserébe olcsó volt. :)

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#6) draco31


draco31
(PH! addikt)

ilyenekre szoktam én is vadászgatni, de még nem mertem egyet sem lecsapni. 10 éves alsó kategóriás a Canon nyomim, néha gondolok rá, hogy le kellene már cserélni, néha eléggé lassú tud lenni.

ASUS VivoBook S14 S410U /\/\ Samu A50 /\/\ Amazfit Bip

(#7) Bazsesz válasza Robert07 (#4) üzenetére


Bazsesz
(őstag)

Köszi.

A brother se néz ki rossznak, tetszik, hogy A3-at is tud. Egy A3-as hatszínes Epsonra még mindig vadászok jóárasítva, de sajnos egyesek el vannak szállva az árral.

(#6) draco31:
Az a baj, hogy ritka kifogni. :( Sajnos sokan túlárazzák, illetve téves leírást adnak róla. Ha meg az ember nem ért a javításhoz, akkor nagyon lutri lehet a dolog tényleg, mert lehet, hogy a szervizre ráköltenéd a vételár többszörösét.

Közösbe

eltávolítottam a burkolatot, elkezdtem letakarítani, használt festékpárnát kimosni, kezd alakulni. Sajnos a nagyker tegnap érdekes patron küldött le, így ma megint rendelnem kell tőlük.

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.