- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Álétalában egy darab normál fehér bögre 1500-2000 forint között mozog bruttóban, ha boltban veszed. Darabszámtól, illetve a nyomtatás fajtájától függően változhat az ár. Nyilván ha kell csinálnom 50 darab például Logout logós bögrét, akkor azt nem kell telibe nyomtatnom, kevesebb tinta fogy, könnyebb előkészíteni, pörgősebb megcsinálni, mint mondjuk 50 darab különböző bögrét.
Elméletileg ezek a tintáknak a többsége vízbázisú, azok pedig nem mérgezőek. Oldószeresről meg nem nagyon hallottam még, de ha gondolod szívesen utánajárok.
-
Kasya
nagyúr
Csak érdekességképpen, nem üzleti céllal. Milyen áron mozognak a jobb készített bögrék?
Azt is hallottam, hogy ezekből a festett bögrékből a folyadék hő hatására méreganyagot oldanak ki. Nem tudom milyen anyagot használnak, de igaz ez?
-
Nyilvánvalóan van másik módja is, de egy egyszerű boltos (mint ahogy én is) a fent leírt módszerrel csinálja. Alapanyagból - mint ahogy fentebb írtam - normális alapanyagot használsz (azaz nem a lehető legolcsóbbat), megfelelően tárolod a felhasználásig, illetve ha odafigyelsz készítés során, akkor bírnia kell.
A póló az egy másik történet, ott gyakorlatilag 4 féle nyomtatási mód van, mindegyiknél eltérő módszerrel, valamelyiknél fontos, hogy minőséget vegyél, valami meg elég drága ahhoz, hogy minőség legyen önmagában. Ott jobban előjön, hogy mit használsz, és milyen alapanyaggal.
-
Ezt én is egyszerűen begépelném, nem szórakoznék azzal, hogy megkeresem. Kb. 3 percet vesz igénybe.
Ha viszont valami komolyabbat szeretnél, mint pl ezt, akkor 3 verzió van:
-Vagy átrajzolod valami vektorgrafikus programmmal magáról eről a képről, és megpróbálod korrigálni a görbületet (szívás, jó pár órát el lehet vele tökölni)
-Megkeresed az eredeti képet, amit rátettek, hátha fent van
-Vagy ha esetleg meg van szignózva (mint ahogy ennél volt), akkor vagy kiszerkeszted PS-sel/GIMP-pel, vagy ha elvetemült vagy átrajzolod InkScape-pel (baromira sok idő, de mellékesen jó lesz későbbiekben, ha posztert is akarsz belőle nyomtatni) -
d@vee
őstag
Na és mi van akkor, ha nekem megtetszett interneten egy bögre, de csak magáról a bögréről van kép, külön a "grafikáról" nincs. Azzal tudtok valamit kezdeni?
Konkrétan erről lenne szó
Gondoltam, hogy begépelem kézzel, ezt még a paint is tudja, de még nem most esedékes a vásárlás, szóval ráér, addig viszont érdekelne a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Munkámból kifolyólag szeretnék némi tanácsot adni arra az esetre, ha az ember egyedi bögrét szeretne valahol...
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest