Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:52:24

LOGOUT.hu

The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56751) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok

2021/ Március
(a store linkért kattints a képre)

Március 1-től március 15-ig:


Március 1-től március 31-ig:


Március 16-tól április 15-ig:


Március 16-tól március 31-ig:

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56752) Karibaba válasza l.skywalker (#56751) üzenetére


Karibaba
aktív tag

Jó kis gamek! :R :R

Projekt Torque online MMO

(#56753) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Publisher Sale

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56754) __Zs__


__Zs__
tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a lenti témában.
Elöljáróban annyit, hogy számítástecnikai háttérismeretekkel viszont 0 XBOX tudással, előismerettel szeretnék egy ismerősömnek segíteni, aki XBOX 360 hoz vásárolt XBOX Live Gold 3 hónapos előfizetést és nem sikerült az XBOX-on elérhetővé tennie.
Átnéztem az itteni legelső hozzászólást + elég sok mindent (biztos, hogy nem mindent találtam meg) elolvastam a Microsoft-os Support oldalon (a GYIK-es lin az uw-re kjnem működik), és azért hozom a kérdést elétek, mert valószínűleg már nem látom a fától az erdőt. :)

A lényeg:

1) Az ismerős már elég sokat próbálkozott, kísérletezett, de nem sikerült elérnie még azt sem, hogy a Redeem kódot magán az XBOX-on meg tudja adni. Ekkor szólt nekem, hogy nézzek rá én is.

2) Először én is a konzolon próbálkoztam, viszont az XBOX Live Sign In-nél (MS Account-ot ismerős már létrehozta PC-n) a jelszó megadása után jött egy üzenet, hogy a "Microsoft XBOX Live Sign in szolgáltatás átmenetileg nem működik, próbálaj később".
Hálózati teszt teljesen OK XBOX Live elérhetőséget mutatott (minden hálózati beállítás auto-n; net UTP-n közvetlenül rooter-ből; ugyanezen a root-er-en laptop wi-fi-vel tökéletesen eléri a net-et).
Többszöri próbálkozásra sem változott a helyzet (kb. 1-1,5 h eltelte alatt). A microsoft oldalán az XBOX állapot teljesen zöldben virított.

3) Egy idő után feladva, beléptem a Microsoft account-ba laptop-on és ott aktiváltam az XBOX Live Gold kódot. Szépen el is fogadta és az account alatt azóta is mutatja, hogy élő előfizetés 2021.06.04-ig..

4) Ezt követően is megpróbálva a konzolon a Sign-in-t továbbra sem sikerült tovább lépni a fent már írt részen.

5) Próbáltam új profilt is létrehozva a konzolon és azon "Sign up" pal magát a meglévő account-ot hozzárendelni az új konzolos profilhoz, de akkor meg jött az üzenet, hogy "Az adott Windows account egy másik XBOX Live account-hoz már hozzá van rendelve" -- > Ezt nem tudom értelmezni, mert csak egy Microsoft account lett létrehozva.
A bvaj csak az, hogy aztán - úgy emlékszem -visszatérve az eredeti konzolon lévő profilhoz, ott is ezt az üzenetet kaptam. ???

Szóval itt tartunk kb. 3 h-nyi próbálkozással. :(

Egyéb közben tapasztaltak a rengeteg próbálkozás során:
i) amikor először próbálkoztam bejelentkezeni az imserős MS accountjába, akkor zárolva volt az account, amit telefonszámos SMS kóddal sikerült egyből feloldani, azt hittem ez kapásból megoldja a problémt, de sajnos nem. Ismerős elmondása szerint érlkezésem előtt ő még gond nélkül be tudott jelentkezni, be volt jelentkezve. Talán a sok próbálkozás a konzolon vert valamit fejbe?

ii) Próbálkoztam megnézni, hogy nem mégis a hálózat elérésével van-e a gond: keresés --> böngésző felnyitásakor "Sign in to Explorer"-t adott, de ott sem sikerült tovább lépni, azt hiszem itt meg 8C230002 kódot dobott vissza (de már nem 100%, hogy az ekkor volt)

iii) Nagyon nem értettem és még most sem értem, hogy amikor az eredeti konzolos profilon az XBOX Live alatti résznél a "Joint ot Fun" gombbal megpróbáltam a Sign in-t és a fent leírtak után back-et nyomva a profil grafika mellett ott van, hogy signed in. Akkor az mit jeletn, hova van már bejelentkezve az a profil? Vagy az csak azt jelenti, hogy az a profil van kiválasztva.
Szóval ebből is látszik, hogy nagyon nem vagyok otthon az XBOX-ok világában (meg a konzolokéban sem úgy általában).

Egyébként azon is gondolkoztam, hogy visszaállítani a konzolt a gyári állapotra (factory default), de egyelőre hagytam, hátha van valami nem ennyire "drasztikus" megoldás is, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán megoldaná a problémát.

Szóval nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni, mert eléggé kíváncsívá tett a téma, hogy mi lehet a megoldás. :)

Előre is köszönök, minden visszajelzést, és természetesen ha kérdésetek van, igyekszem majkd válaszolni. És elnézést a fenti leírásomban lévő pongyolaságokért!

Üdv': __Zs__

(#56755) x360elite válasza __Zs__ (#56754) üzenetére


x360elite
őstag

Az létezik, hogy annyira elmagyaráztad, hogy egy büdös szót sem értek belőle?.?. :DD Annyi tiszta, hogyha minden igaz, akkor kitalál netre a box. Ha ez megállja a helyét, akkor az alábbiakat csináljátok meg.

Kezdjük a HDD format-tal (settings - system - storage - rámész a HDDre - Y gomb - beírod a gép serial számát - A gomb - kész), ezután social menü - sign in/out - A gomb - jobbra a download profileig - A gomb - beírod a profilhoz regisztrált email címet - A gomb - beírod a jelszót - A gomb - profil letöltése - bepipálva hagyod a remember passwordot - A gomb - kész. Működik.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56756) __Zs__ válasza x360elite (#56755) üzenetére


__Zs__
tag

Először is nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!

"Az létezik, hogy annyira elmagyaráztad, hogy egy büdös szót sem értek belőle?.?. "
Hát ezt csak te tudhatod, de ha úgy érzed, akkor valószínűleg igen, sikerült. :B
Elnézést e miatt, de tényleg annyiszor próbálkoztam, annyi féle módon és irányból, meg több féle üzenet jött vissza, hogy már nekem is zsongott a fejem. Pláne, hogy nem sikerült logikai kapcsolatot találnom a konzolon kapott üzenetek (nem működés) és az élő Microsoft-os account alatt látszó, aktív XBOX LIVE GOLD előfizetés között. :(

"Annyi tiszta, hogyha minden igaz, akkor kitalál netre a box."
Ez bizony nagyon jogos felvetés, de 100% biztosra sajnos nem tudom állítani. A Settings --> System --> Network settings alatt található Network test tökéletes kapcsolatot mutatott az XBOX Live-ig. Viszont amikor pl. rámentem valamelyik feltételezetten a netről töltő csempére (talán valamelyik képpel reklámozott app vagy játék volt), akkor meg dobott egy 8C230002 hibát. Amit - rákeresve a neten - akár az is okozhat, hogy nem OK a hálózat. Vagy nem megfelelő a rating-je az app-nak.
Ja, lehet, hogy fontos: az ismerős Microsoft account-jában a 12 éves kisfia van megadva, az ő nevére van létrehozva.

Ide kapcsolódóan 2 kérdés:
i) az normális, hogy a fent említett "Test network" menüből kilépve, majd újra vissza, nem mutatja az élő hálózati kapcsolatot (mnden [network, xbox live, stb.] unknown)? Újra a test-re nyomva viszont mindent OK-ra tesztel.
ii) Iletve bárhol látszik a felületen, hogy a net aktuális státusza OK?

"Kezdjük a HDD format-tal (settings - system - storage - rámész a HDDre - Y gomb - beírod a gép serial számát - A gomb - kész), ezután social menü - sign in/out - A gomb - jobbra a download profileig - A gomb - beírod a profilhoz regisztrált email címet - A gomb - beírod a jelszót - A gomb - profil letöltése - bepipálva hagyod a remember passwordot - A gomb - kész. Működik."
Ezt a HDD format nélkül végig csináltam, de emlékeim szerintem akkor is azt hozta fel, hogy "Ez a Microsoft/Windows Account egy másik XBOX LIVE accounthoz van hozzárendelve".
- Amit eleve nem tudok értelmezni, mert az ismerős laptopján nekem a kettő egy és ugyanannak tünt. Egyáltalán mi az, hogy XBOX Live account?

- Elérhető valahol egy gyorstalpaló a konzolon létrehozható "user profile", a "Microsft account" és a konzol által hivatkozott "XBOX Live account" közötti kapcsolatról?
- Próbáltam törölni az XBOX-on található profil-okból, de nem találtam meg a vonatkozó elemet a Social menüben. Illetve kézzel is létrehoztam egy újat (attól eltérőt, amit az ismerős már megcsinált), ami alól elindítva a Sign in-t a Social menüben minden account adat bekérése és megadása nélkül "Signed in"-nek mutatta (éppen úgy mint az ismerős által már létrehozott, korábbi user profile esetén).
Lehet, hogy fontos: a konzol Settings menüjében az Account csempe nem volt aktív, és nem is volt kiválasztható.

Kapcsolódva: az ismerős laptopján a Microsot accountjába voltam bejelentkezve, az alatt látszott/látszik szépen az élő/aktivált XBOX Live Gold 3 hónap.
A www.xbox.com-on sign-in esetén kapásból beléptetett (nem kérve semmi azonosítót). Feltételezem azért, mert a Microsoft account-on be voltam jelentkezve. Viszont egy teljesen más user név volt látható. Ez normális?
Arra akarok csak kilyukadni, hogy lehet-e bármi köze a sikertelen XBOX Live elérhetőségnek a konzolon ahhoz, hogy a Microsoft account, az XBOX Live account (legyen is az bármi) nem megfelelően lett létrehozva, egymáshoz rendelve (ha kell egyáltalán ilyet), stb.?

Végül de nem utolsó sorban: a javasolt HDD format töröl olyan adatokat, amit esetleg le kellene / érdemes lenne menteni előbb?

Üdv': __Zs__

[ Szerkesztve ]

(#56757) icemad válasza __Zs__ (#56756) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Kábellel van a routerhez kötve az xbox?

A gyerek fiókjánál a pontos születési dátum van megadva? Mert akkor PC-n, böngészőben kell csinálni egy felnőtt xbox live fiókot, ott hozzáadni a gyereket családtagnak (talán csak az email címet kell megadni) , és ott már lesznek olyan beállítások, hogy a gyerek játszhat online, telepíthet játékokat, stb...
Ezt kellene átnézni: [link]
(nem biztos, hogy ez a megoldás, de érdemes megpróbálni.)

[ Szerkesztve ]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#56758) __Zs__ válasza icemad (#56757) üzenetére


__Zs__
tag

Igen: rooter -->utp kábel --> XBOX; Settings menü --> System --> Network Settings --> testing network: tökéletes internet kapcsolatot mutat.

Igen, pontos kor be van állítva. Köszönöm a linket, mindenképen át fogom majd nézni, és ha úgy alakul ezt az irányt is megvizsgálni.

Köszönöm szépen, a tanácsot, ötletet!

(#56759) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 16. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56760) szami777


szami777
addikt

Sziasztok,
Hátha valakinek van hasonló probélája.
Xbox 360 wireless kontroller. Ikea ladda elemmel nem műkődik.
Alapvetően nehezebben megy be, meg vastagabb is egy eldobható elemmél, de fel van töltve és nem érzékeli. Van 6db ladda elemem, mind feltöltve maxra, kombináltam össze-vissza, de semmi.
Másba téve az elemek működnek. Kár, mert pont ezért vettem az elemeket.
Ez valami kompatibilitási probléma?
Milyen tölthető elemet ajánlotok kontrollerbe, ami működik vele biztosan?
Köszi előre is a választ.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#56761) x360elite válasza szami777 (#56760) üzenetére


x360elite
őstag

Xbox 360 kontrollerbe senki nem ajánlhat semmilyen tölthető elemet, nem ahhoz van kitalálva. A ceruza akkumulátor 1.2V-ra tölthető fel, ehhez képest az xbox 360 kontroller 2.6V (2x1.3V) alatt meg sem moccan. A válasz tehát az, hogy szerencse kérdése a dolog. Ha olyan akksi-t veszel, ami 1.3V, vagy a-feletti feszültségre képes a ráírt 1,2V helyett, akkor működni fog a joy, ami ezt nem éri el, azzal soha nem fog menni. Pont ezzel van a bibi, mert amíg meg nem veszed és feltöltés után multiméterrel ki nem méred, addig nem tudhatod, hogy vinné-e a kontrollered.

Vegyél xbox 360 akkumulátort töltővel, azzal jó lesz, ezek vannak kitalálva a kontrollerhez, nem a ceruza akksi. Ennek ellenére volt 2db olyan duracell ceruza akkumulátorom, amivel ment a joy, viszont a teljesen ugyanolyan (1db 4-es csomagban vettem) másik 2db duracell akku-val már nem ment. :(

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56762) l.skywalker válasza szami777 (#56760) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Nekem is volt ilyen gondom. Vettem utángyártott elemtartót és abba gond nélkül belefértek.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56763) szemy94 válasza x360elite (#56761) üzenetére


szemy94
senior tag

:Y Akkor nekem nagy mázlim volt, Varta akkuval ment simán. (Szintén 4-es csomag, bárhogy jó volt)

[ Szerkesztve ]

Mi13T, S9, xBox One S 1TB

(#56764) Bizsu1st válasza szami777 (#56760) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Aliról, vagy valahonnan vegyél utángyártott elemtartót, mert ahogyan I.skywalker kolléga is rávilágított, csak az a baj, hogy picit vastagabbak az akkuk, mint az alkáli elemek és beleszorul, ezáltal nem éri el az érintkezőt!

x360elite: Gond nélkül megy tölthető akkukkal az xbox 360 és a one kontroller is, az 1.2v csak névleges feszültség, ténylegesen feltöltve kb 1.48v a nimh akkuk feszültsége!

(#56765) x360elite válasza szemy94 (#56763) üzenetére


x360elite
őstag

Előfordul. Mi a szervizben 40db akku-t kipróbáltunk, mire 2db jó lett. :R (Varta, Duracell, Energizer, stb...)

Bizsu1st: Xbox one kontrollert ne keverjük a 360-al, mert annak 2.4V a minimum feszültség igénye, vagyis tökéletes hozzá az akku.

[ Szerkesztve ]

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56766) MasterMark válasza szami777 (#56760) üzenetére


MasterMark
titán

Valószínűleg inkább csak nem érintkezik rendesen.

Én Eneloopokkal használom a 360 kontrollert.

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#56767) MasterMark válasza x360elite (#56761) üzenetére


MasterMark
titán

Teljesen feltöltve vannak azok 1,45 körül is, az már jó, maximum hamarabb kapcsol ki.

Switch Tax

(#56768) Bizsu1st válasza x360elite (#56765) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Én 6éve lidl Tronic akkukat használok csak a 360 kontrollerekbe, minimum 20órát megy el egy töltéssel! Akár one, akár 360 kontrollerből veszem ki a lemerült akkukat, mindig 1.1v-1.2v a feszültségük(már nem pont egyformán merülnek, plusz, mivel nem vagyok egy hardcore játékos, így legalább 2-3hetet töltenek el a kontrollerekben), úgyhogy szerintem nincs különség a működési feszkójukban!

(#56769) x360elite válasza MasterMark (#56767) üzenetére


x360elite
őstag

Igen, az 1.45V már több mint elég.

Amikkel én találkoztam, azok csutkára töltve max. 1.29V-on üzemeltek. Ezt pl. most vettem ki a töltőből 24óra töltés után.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56770) Bizsu1st válasza x360elite (#56769) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Először is javaslom, hogy vegyél egy rendes, mikroprocesszoros töltőt, pl aliról bármilyen liitokala megfelel, én is ilyeneket használok! A fali sima töltők csak arra valók, hogy kinyírják az akkukat! Egy normális töltő 1.48V körüli feszkóra tölti az nimh akkukat! Töltőből jó szívvel ajánlom a Liitokala PL-4 típust, mindent is tölt és 3200ft körül van alin!

(#56771) x360elite válasza Bizsu1st (#56770) üzenetére


x360elite
őstag

9db különböző töltőm van itthon és további 12 féle a szervizben, ahol dolgozom. Mindegyik ennyire tölti fel az akku-kat, amikkel dolgozunk. Van köztük 1-2 ezer forintos és 24 ezer forintos töltő is. Sajnos nem ezen múlik. Nem mellesleg az a töltő, ami túltölti az akku-t, pont az fogja kinyírni, nem pedig a gyári töltő, de ebbe itt mélyebben nem akarok belemenni, mert jövő hét végéig beszélhetnénk róla.

A korábbi képet azután lőttem, miután kivettem az akku-t egy NITECORE NEW I8 töltőből 24 óra töltés után, de a TECHNOLINE BC 700-asom is ugyanennyire tölti fel. Ez az akksi ennyit tud, ezen nincs mit szépíteni.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56772) MasterMark válasza x360elite (#56771) üzenetére


MasterMark
titán

Eneloop, Ladda 1,4 V fölött van teljesen feltöltve. Másfajta tölthető elemet meg már nagyon-nagyon régen használtam.

Switch Tax

(#56773) Bizsu1st válasza x360elite (#56771) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Ez érdekes, pedig azok tényleg jó töltők! Energizer akkum nagyon rég nincs, az összes akkum Tronic és mindet bőven 1.4v fölé töltik a töltőim, de még anno a saját Tronic és a fali régi energizer tőltők is és a legöregebb celláim már 6-7évesek!
Visszatérve az alap kérdésre, a szorulás miatti kontakthiány a legnagyobb gondja a 360 kontrollernek! Anno, amikor megvetten a 360-am, engem is megviccelt és sokáig és akkuval használtam(amikben szétszedve 95%, hogy 2db aaa cella van ;) ), amikor az tönkrement, utána álltam át az utángyártott elemtartóra, mert az egyik kontrollerhez nem volt és akkor derült ki, hogy csak szorult, azért nem ment!

(#56774) x360elite válasza Bizsu1st (#56773) üzenetére


x360elite
őstag

AA cella van benne, nem AAA, de ez most mindegy is. A fontosabb része a dolognak, hogy az xbox 360 konzolhoz "kitenyésztett" GP akku-kat 2.9V-ra (sorba kötve 2x1.45V) lehetett feltölteni, de még így sem sikerült tökéletesre. Nem véletlen, hogy a gyári microsoft akku-k élettartama jó, ha eléri az 1 évet.

Mindettől függetlenül jobb az után gyártott elemtartó kosár, mert azzal lehet tesztelni az egyes akku-kat. Gyári elemtartóba még Chuck Norris is nehezen nyomná bele a ceruza akksi-t.

[ Szerkesztve ]

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56775) Bizsu1st válasza x360elite (#56774) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag


Amilyen akkum volt hozzá(már nem emlékszem a márkára, de nem gyári volt, az tuti), abban 2db AAA cella volt! Direkt felraktam neked 2db cellámat tölteni ;) Ezek már több, mint egy évesek és még tökéletesen működnek! A kezdőfesz 1.23v volt és még nem vinnyogott a kontroller, hogy merül!

[ Szerkesztve ]

(#56776) x360elite válasza Bizsu1st (#56775) üzenetére


x360elite
őstag

Fogalmam sincs milyen akku van a nem gyáriban, de részemről minden esetben gyári dolgokról van szó, a microsoft akkumulátorokban pedig 2db AA ceruza akksi pihenget, mégpedig 50-ből 49-szer GP. A többiről nem tudok nyilatkozni.:N. Mint már említettem, nem óhajtok ezzel itt komolyabban foglalkozni, mert hosszú lenne elmagyarázni és ez nem az a topic. Ha akarod, keress meg privátban, szívesen előadok elektronikai szakismeretekből ;)

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56777) Bizsu1st válasza x360elite (#56776) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Én is elmondtam itt, amit akartam :) A lényeg, hogy van megoldás kontroller ügyben, mindenre :C

(#56778) x360elite válasza Bizsu1st (#56777) üzenetére


x360elite
őstag

Megoldás mindig van. ;)

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56779) szami777


szami777
addikt

Urak,
Nagyon köszönöm a sok jó tippet.
Már épp rendeltem volna emagról utángyártott elemtartót, amikor eszembe jutott, hogy van a fiókban egy másik xbox360 kontroller, amit alig használok.
Próbaképpen megnéztem az elemtartóját és nem volt gyári. Kicseréltem a két elemtartót és az ikea ladda elemmel tökéletesen működik.
Köszönöm még egyszer. :R

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#56780) Bizsu1st válasza szami777 (#56779) üzenetére


Bizsu1st
aktív tag

Használd egészséggel :)
Amúgy az is szokott hibája lenni a gyári elemtartónak, hogy a biztonsági "kapcsoló" (középen a fém érintkező)kikopik és hiába teszel bele bármit, sehogy sem működik!

(#56781) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Ha valakinek gondja lenne, az Azure kiesése miatt akadozhat az Xbox Live elérése link

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56782) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 22. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56783) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Úgy tűnik volt egy elkaszált Project Hydra c. játék anno a WB Games-nél. Cím alapján olyan Marvel-es, de pont a WB-nél? :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56784) Bogyi007


Bogyi007
veterán

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#56785) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Microsoft rebrands Xbox Live to Xbox network [link]

félek, hogy a PS3 store bezárása után, ez lesz a 360 vége is :S

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56786) vm93hun válasza l.skywalker (#56781) üzenetére


vm93hun
aktív tag

Érdekes, cikk szerint még 15-én javításra került a kimaradás, ehhez képest én egész múlt héten nem tudtam multizni CoD ModernWarfare 2-n. Minden más CoD rendben volt (World at War, BlackOps, MW3) egyedül az MW2 nem tudott a Live-ra csatlakozni.

#56785: Xbox esetén legalább van menekülő út, mert One-on és Series X-en legalább van visszafelé kompatibilitás és a piacterükről elérhetőek az X360-as tartalmak - ha nem is az összes, de legalább a támogatott játékok esetében, amelyek száma elvileg még bővülni is fog... remélhetőleg.

[ Szerkesztve ]

Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.

(#56787) x360elite válasza l.skywalker (#56785) üzenetére


x360elite
őstag

Minden rosszban van valami jó, Nem sokára ismét lesz értéke a 360 lemezeknek :K .

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56788) l.skywalker válasza vm93hun (#56786) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Nem is, hogy nem az összes, hanem a töredéke, de persze legalább az elérhető. Én nem aggódok, mert várható, hogy egyszer valami történni fog.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#56789) vakond5


vakond5
őstag

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. A mókolásmentes 360 fat gépemen jelenleg a 12625-ös dash fut, amit még évekkel ezelőtt pendrive-ról tettem fel rá. Most újra elővettem a gépet, és akár pendrive-ról, akár netről (magán a boxon keresztül) próbálom frissíteni, a letöltés végigmegy, viszont a frissítés alkalmazása résznél (folyamatjelző csík kb 95%-nál) megáll, és néhány perc múlva kidobja a következő hibaüzenetet: Can't process the update. Kód pedig a következő: 3151-4497-1480(vagy 1680)-2203-C000-0001
Próbálkoztam már úgy is hogy csak a 256 megás MU van benne (leformázva), illetve 16 gigás pendrive-val külön, és együtt a kettővel is. A végeredmény mindig ugyanaz.

A frissítés célja igazság szerint csak annyi, hogy páromnak adnám a gépet, aki majd a GTA 5-öt venné meg hozzá, és nem tudom hogy a jelenlegi dash-en elindul-e, illetve ha nem indul, és a lemezen lesz frissítés, az egyáltalán sikeresen tud-e majd települni, vagy kidobja ugyanezt a hibát, mi meg a pénzt a játékra..

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#56790) x360elite válasza vakond5 (#56789) üzenetére


x360elite
őstag

ITT megtalálod a lehetséges megoldást. Ha a hétből egy sem jön be, akkor sajnos csak a nyolcadik fog segíteni.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56791) vakond5 válasza x360elite (#56790) üzenetére


vakond5
őstag

Köszi! Eddig csak a 7. maradt ki, úgyhogy meg is próbálom, aztán jelzek, mi történt. :R

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#56792) vakond5 válasza vakond5 (#56791) üzenetére


vakond5
őstag

Sajnos ugyanaz :(
Majd még annyi akarok hogy szétszedem, és belenézek hogy minden oké-e, mert egyszer már szedtem szét hogy berheljem.

Abban esetleg tudsz/tudtok még segíteni hogy a GTA 5 a jelenlegi dash-en futhat-e? Vagy ha lesz a lemezen frissítés, az vajon tud-e majd települni?

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#56793) icemad válasza vakond5 (#56792) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

A lemezen biztos nem lesz frissítés, emiatt nem kell aggódni. Az egy fizikai dolog, nagyon nem naprakész. Netről szedhet le frissítést. De az alap játék is teljesen jól játszható sztori módban. Online meg ugye nincs már.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#56794) vakond5 válasza icemad (#56793) üzenetére


vakond5
őstag

Vagyis a dashboard verziótól független hogy fut-e a játék?

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#56795) x360elite válasza vakond5 (#56792) üzenetére


x360elite
őstag

A lemezen lehet frissítés, ugyanis nem kötelezhetnek arra, hogy legyen net-ed, ezért ami a játéknak kell ahhoz, hogy offline módban fusson, az rajta van a lemezen. Ha fizikai gond miatt nem megy fel a frissítés sem online, sem offline, akkor a lemezről sem fog. Ez abszolút lutri, mivel nem tudjuk, miért nem működik. Azt javaslom, hogy munkanapon hívd fel az ügyfélszolgákat a 0680018590 számon, talán tudnak segíteni.

A gond az, hogy otthoni körülmények közt a cache ürítés/format/profile download/offline frissítés-en kívül mást nem tudsz csinálni, ami megoldhatná a gondot.

Személy szerint egyből a háttértár cseréjét javadoltam volna, de mint említetted, két különbözővel is kipróbáltad. Utolsó esélyként még azt tudom javasolni hogy próbáld meg belső HDD-re feltenni a frissítést, hátha.

Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

(#56796) icemad válasza vakond5 (#56794) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Én erre tippelek. A 12625 dash jóval később jött ki, mint ahogy a Gta5 megjelent.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#56797) foxesh válasza vakond5 (#56794) üzenetére


foxesh
csendes tag

GTA 5 -höz 16202 a minimum követelmény, valószínűleg az van a lemezen is. Esetleg próbálj rárakni egy korábbi dashboardot, pl. 16537 (ezt tudom fejből ami több későbbi 360-os játékhoz követelmény volt).

(#56798) icemad válasza vakond5 (#56794) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Basszus, ezt jól benéztem. A 12625 2011-ben jött ki. Fogalmam sincs, hogy kevertem össze. Foxesh is jól írja. Elnézést kérek a téves információkért. Régen volt már ez...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#56799) vakond5 válasza icemad (#56798) üzenetére


vakond5
őstag

Nagyon köszi mindkettôtöknek a javaslatokat! Megpróbálkozok a dolgokkal :R

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#56800) vakond5 válasza vakond5 (#56799) üzenetére


vakond5
őstag

Sajnos nem segített semmi, egyáltalán nem tudok mit kezdeni egy frissítéssel se.
Hagyom a projektet, úgyhogy megköszönöm a segítséget Uraim! :R

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.