Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4459) Relo


Relo
tag

Sziasztok!

Na most van tele a f@sz a t-home korrupt f@szrágó bandával!

Januárban váltottam netmánia-s díjcsomagra. Átállás után ment a 10 Mbit majd szépen csökkent vissza a sebesség. 10->7->5->3Mbit/s pár hét leforgása alatt!
Eleinte ha hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy lassulás van, felvették a hibát (legutoljára kb áprilisban), és próbáltak javítani rajta!

Utolsó hibajelentéskor (március-április körül) egy szerelő vért izzadt, hogy , 6Mbit-nél több az életben nem lesz,mert nem bírja a vonal, de átadja valami kábelesnek az ügyet! Na a kábeles fél óra alatt belőtte a sebességet, hasított a net újra 10-11 Mbit/s-el kb kemény 3-4 hétig. Majd újra lassulás ~7 majd pár hét mulva 5Mbit/s környékére. Már Úgy voltam, hogy lesz@rom, elvagyok/megbékélek vele! De 2-3 napja ujabb lassulás 3-3,5 Mbit/s-re!

Felhívom 1412-t, kedves hölgyike felveszi. Azt mondja kössem ki a routert,de ez nélkül is ugyan az a lassulás! Erre azt mondja terhelt a hálózat, és mivel meg van a garantált 1 Mbit/s, nem vesz fel hibajelentőt. Azt mondja, ha 10 megát akarok, akkor váltsak a következő csomagra, adhatja a kollegáját? Add a k@!??é.d--es? @nyád! Ha terhelt a hálózat a 10megához, hogy szolgáltatod a 20 megás csomagot (ahol 10 Mbit/s a garantált)

Sajnos még van másfél év a hűségen, de az lenne a kérdésem, hogy valahogy elállhatnák a hűségtől?
Egyébként régóta vagyok előfizetőjük:
- 2 év hűséggel 1Mbit /s csomag (sajnos akkor még nem volt jobb választás)
- Hüség lejárta után 2 évig 5 Mbit/s csomag ami végig hibamentes volt, sosem volt lassulás
-2013 januártól Netmánia S díjcsomag, ami egyfolytában sz@raxik, még az 5Mbit s is álom már!

Hogyan lehetne elállni a hűségtől, hogy megszabaduljak ettől a mocsok bandától?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.