Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#74701) Farkas86


Farkas86
senior tag

Én is használok néha kontrollert, de olyan játékban amiben lőni is kell soha. Sose tudnám megtanulni a pontos célzást. :D

(#74702) TheProb válasza Blaise (#74700) üzenetére


TheProb
veterán

jó, de én most kérdeztem, nem hangoztattam. Épp azért kérdem azokat, akik már használtak, hogy miért jobb, mint a bill+egér kombó. Hogyan célzol, mert számomra marha nehéz elképzelni, hogy én pontosabban célozzak joy-al, mint egérrel. :)

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#74703) eami válasza TheProb (#74696) üzenetére


eami
Topikgazda

Simán megéri. Elég sok olyan játék van (főleg multiplatform) ahol kifejezetten jobb kontrollerrel játszani. Persze FPS még akkor sem biztos hogy érdemes úgy ha támogatja is, de TPS, platformerek, akár még autós játékoknál is simán többet adhat.

most pl a Shadow of Mordort tolom kontrollerrel és bár vannak helyzetek ahol egérrel gyorsabb lenne (sőt volt is olyan küldi ahol váltottam egérre), összességében kényelmesebb úgy.

Mindenképp xbox/360 kontrollert ajánlok, mert az esetek túlnyomó többségében kompatibilis a játékokkal. Azon felül egyéni preferencia. Vezeték és vezeték nélküli között csak annyi különbség van hogy az utóbbiba cserélgetni kell az elemet / vagy tölteni az akksit. Nekem elég sokáig bírja az elem, de ez is nyilván egyén függő.

Első játék amit kitoltam így az a Dead Space 1 volt. Mondjuk ott valamiért nekem meg egérrel nehezen ment (lehet pont valami beállítási probléma volt akkoriban), de így elég jól megszoktam.

[ Szerkesztve ]

(#74704) eami válasza TheProb (#74702) üzenetére


eami
Topikgazda

Olyankor lehet jobb ahol sokat kell püfölni a billentyűt vagy az egeret. tipikusan QTE, vagy hack 'n slash jellegű játékok. A vibra motor is emelhet a játékélményen. pl alien isolationben is fizikailag érezni lehetett ha közeledik a xeno.

(#74705) ollie válasza TheProb (#74699) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Kontrolleres irányításnál általában rásegít a program a célzásnál.

Amúgy vannak olyan játékok steamen, ahol szinte nem is tudsz játszani kontroller nélkül. Az egyik ilyen a Brothers: A Tale of Two Sons.

És vannak bőven TPS konzol átiratok, melyek jobbak kontrollerrel. A Darksiderst pl azért hagytam félbe egérrel, mert egyszerűen már nem tudtam elég gyorsan irányítani a karaktert ahhoz, hogy bizonyos ellenfeleken túljussak, mert sok kombót, mozgást, támadást rátesznek a kontroller gombjaira, melyek nagyon jól kézre esnek, ugyanakkor billentyűzeten meg nagy területen vannak, és ezért nem lehet a megfelelő sebességgel és módon nyomogatni azokat.

[ Szerkesztve ]

***

(#74706) maross válasza ollie (#74705) üzenetére


maross
veterán

"Amúgy vannak olyan játékok steamen, ahol szinte nem is tudsz játszani kontroller nélkül. Az egyik ilyen a Brothers: A Tale of Two Sons."

ne tegyunk ilyen elhamarkodott kijelenteseket, teljesen jo volt a brothers billentyuzettel. igaz ketto kellett belole :DDD.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#74707) DrTechnoid válasza TheProb (#74702) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Én is XboX360 for Windows-t vettem még tavaly januárban, jah és vezetékest nem egészen 9000 forintért,de már ott tartok hogy egy csomó játéknál meg sem fordul a fejemben hogy a bill-re tapadjak.Például :

Grid2
Next Car Game : Wreckfest
Mortal Kombat Komplete Edition
Ugrabugrák mint a Gianna Sisters vagy a Rayman Origins
Persze Borderlands2 meg MW2 / MW3 továbbra is csak bill+egér.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#74708) zseko válasza TheProb (#74702) üzenetére


zseko
veterán

Én is kimondottan egér+billentyűzet párti vagyok, mégis azt mondom van mikor kifejezetten jó kontrollerrel játszani. Nem emlékszem már melyik játékhoz vettem, de egy ideig csak autós játékokhoz használtam. Időnként kipróbáltam egy-két játékhoz de a vége mindig az lett hogy bedobtam a sarokba :D

A 'fordulópont' a Crysis 2 volt, ahol átvágott mindenkit a kiadó, így játszani vele nem de kipróbálni ki akartam, és úgy voltam vele hogy 'ez a játék nem érdemli meg a billentyűzetet' :D Aztán rájöttem hogy jó. Mármint a gamepad :) Persze az automata célzás is rengeteget segített. Ha elég közel került a célkereszt az ellenhez akkor ráhúztam a zoomot - nem a 'távcsöves' zoomot hanem csak mikor kicsit közelebb emeli a fegyvert - az rögtön rárántotta a keresztet az ellenre, rendszerint fejre, aztán mehetett a másik karral a lövés. Pár lépésig még le is követte a mozgását. A harmadik részénél már eszembe sem jutott a billentyűzetet elővenni.

Amire emlékszem hogy kontrollerrel játszottam és azt mondom jó játszani: Crysis 2-3, Far Cry 3-4, Tomb Raider utolsó 4 része, Lara Coft GoL, Rochard, Assassins Creed-ek, Batman-ek, Darksiders I-II, Prototype, Saints Row III-IV, Just Cause 2, Mirror's Edge, Dead Space.

Ami a nagy előnye és számomra tényleg nagy előnye, hogy minden kézre áll. Én balkezes vagyok így 'fordítva játszom' a nagy többséghez képest, bal kézzel egér, jobb kézzel billentyűzet, így mindig mindent át kell variálnom, ami időnként fél órába is belefutott mire jó lett.. Itt viszont egy perc volt hozzászoknom a kiosztáshoz annyira könnyen megjegyezhető és jó.

Én nem mondom azt hogy jobb. Vannak játékok amikhez jobb. De vannak dolgok amikhez még mindig nem tudok hozzászokni még így ~másfél év után se:
- Van egy minimális holtjáték ahol hiába mozgatom a karokat, nem csinál semmit. Ez lehet a joy-om hibája, majd egyszer kipróbálom eredeti 360-al is.
- A fordulás sebessége. Ez valami elképesztően lassú az egérhez képest, ha meg feljebb veszem az érzékenységét össze-vissza 'csapongok'.
- Lehetetlen pontosan célozni. Ha áll az ellen akkor még csak-csak megy, de mozgó célpontot eltalálni... pl. FC3(vagy 4)-ben mikor neked megy egy falka állat, na ott a futás vagy a kés egyszerűbb mint lőni. Így ilyenkor inkább gyorsan eldobom a joy-t és felkapom az egeret :D Meg mikor snipert használok.
- Ezt nem tudom hogy fogalmazzam meg, szóval a kar elmozdulásának mértékétől függően növekszik a mozgás sebessége. Azt hiszem nem lineáris hanem logaritmikus. Szóval ha kicsit húzom el akkor lassan fordul, ha nagyobb távra húzom akkor gyorsabban. De annyira minimálisat kell mozdítani hogy hihetetlen. Ez + a holtjáték együtt okozz(t)a a legtöbb bosszúságot. De még így is élvezem vele a játékot az (ál)fps játékokban is (Crysis, Far Cry). De persze van ahol eszembe sem jut elővenni. Ezek a normális fps játékok :D pl. CoD, BF, Metro, Stalker.

Csak rá kell szánni több hónapot is mire hozzászokik az ember :D

Egy Logitech Rumble Gamepad F510-em van, de gondolkozom egy Xbox 360-on.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#74709) gmx9


gmx9
aktív tag

TPS-ekhez többnyire nem kell atompontos célzás vagy atomgyors reakció, talán a kézreálláson túl ez is közrejátszik, de az biztos, hogy sokkal kényelmesebb gamepaddal játszani velük. Belegondolva csak FPS-eket szoktam egér + billentyűzettel játszani, de persze ki hogy szereti. Ez is olyan dolog, amiről mesélni nem nagyon lehet, ki kell próbálni.

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#74710) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

nálam egyszerű, ahol fegyverrel lőni kell (alan wake, tomb raider, watch dogs, gta, stb), ott elő nem veszem a gamepadot, mert akárki akármit mond egy egérrel tudásból fejre rántott célkereszthez képest a controlleres szöszmötölés egy vicc. Néztem én MLG.tv-n a legjobb konzolos FPS játékosokat is, akik millió forintokat keresnek és kb olyan szinten mozognak azzal mint valami utolsó nyomorék egy PC szerveren, aki nem tud megfordulni és beakad a fakapuba CSben.

Ahol meg nem kell célozni (batman, assassins creed), hanem csak mindenféle irányba folyik a karaktered és megnyered vele a játékot, oda jöhet a controller, + autós játékok (kivéve trackmania!) + sok random indie 2d játékhoz is jó.

/s

(#74711) Renok válasza wjbhbdux (#74710) üzenetére


Renok
senior tag

Teljesen egyetértek. :R
PS3-on is az Uncharted játékokkal az egyetlen gondom a kontrolleres irányítás: valami félelmetesen rossz kontrollerrel lövöldözni. A játék többi része nem gond vele, de lőni... Argh.

(#74712) ayo válasza TheProb (#74702) üzenetére


ayo
addikt

én pl hitman vagy sniper elite, amit nem toltam gamepaddal, mert kifejezetten a célzáson volt a hangsúly, de egy mordor vagy egy sleeping dogs esetleg batman részek simán tolhatóak. manapság szerintem alap, hogy legyen egy gamepad is a bill egér mellett és néha nagyon jó egy kicsit más helyzetből a gép előtt ülni szerintem :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#74713) djculture válasza ayo (#74712) üzenetére


djculture
félisten

Én a gamepadot bottal se piszkálom, 92 óta csak egér és bill autós játékokhoz kormány. Legutóbb ugy 3 éve próbáltam a konzolokat 3 nap után eladtam az egész miskulanciát a fenébe:) Nem nekem találták ki ezeket a kontrollereket. Az autó aim meg egy tragédia, helyetted eldönti a gép hogy te mire akarsz célozni, egy kókányság.

[ Szerkesztve ]

(#74714) ayo válasza djculture (#74713) üzenetére


ayo
addikt

én se szeretem auto aim-et, de sok játékhoz, mint pl mortal kombathoz elengedhetetlen :)

http://jateknaplo.blog.hu

(#74715) Csapoati válasza ayo (#74714) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Na az biztos... En platformerekhez, Pinball FX2-hoz es egyeb ugyessegi jatekokhoz hasznalom es nagyon jo, a rezges meg csucs. Ja es local co-ophoz meg kotelezo (Trine, Rayman, Dungeon Defenders, stb.).

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#74716) Assimilator válasza TheProb (#74696) üzenetére


Assimilator
őstag

Én csak focihoz, autóversenyhez és Mortal Kombathoz használok.
Én is úgy vagyok, hogy amiben lőni kell ahhoz soha.
Sokkal kevésbé pontos és gyors, nekem meg ne segítsen senki célozni.
Ha egy GTA-hoz pl. kontroller kéne használnom, fel is húznám magam. :D
FPS-re inkább nem is írok semmit, nem tudom addig fokozni. :D

(#74717) alratar


alratar
addikt

Ha szabad belepofáznom... :)

Ahol a célzáson van a hangsúly, ott (számomra legalább is) a kontroller nem az igazi.
Viszont máshol (AC, Batman etc.), a játékok élvezhetőségét egy új szintre emeli.

A verekedős s sport játékokat meg el se tudom képzelni egér+ bill. kombinációval.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#74718) pigster válasza TheProb (#74699) üzenetére


pigster
senior tag

Hát elég sok játékhoz jó a kontroller. 1-2 hónapja vettem egy Razer Nostromot, meg egy Naga HEX-et, hogy majd azzal nyomatom a játékokat. Hát azóta még nem volt szükségem rájuk.
Tomb Raider, X-Com, Transformers, Enslaved, Force Unleashed, Deadlight, Awsomenauts, Halo Spartan Assault... kb ezekkel játszottam mostanában. Mindegyiket kontrollerrel érdemes. Talán Transormereket nem annyira. Civ V, Age of Mythology, meg ilyesmik persze egérrel. Igazi FPS-t vhogy nem is játszottam mostanában.
Ha már veszel, akkor csak XBOX kontrollert, vagy Logitechet (nekem F710 van). Azokkal minden kontrolleres játék játszható. Régebben volt egy Genius Grandiasom, de csak szenvedtem vele. Logitech és Xbox kétszer annyiba került, de legalább működik rendesen.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#74719) zseko válasza djculture (#74713) üzenetére


zseko
veterán

Egyetlen egy jó auto aim-al találkoztam, az pedig a Crysis 2-ben volt (meg a 3-ban). Na ott élvezet volt kontrollerrel játszani, pedig ki nem állhatom fps játéknál. A két új Far Cry játékban viszont konvergál a nullához a segítség, mégis elég jó kontrollerrel játszani. Ezért mondom azt, hogy ezek már nem igazi fps játékok ha még én is tudok velük játszani gamepaddal :D

HR24.hu

(#74720) wwenigma válasza pigster (#74718) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Xcom, kontrollerrel. Hahahahahahaha....

Ezaz butitsuk le az osszes jatekot a konzollowok miatt. Gratulalok. :W

Esetleg topik temajaba valami? Rohadt unalmas.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#74721) pigster válasza wwenigma (#74720) üzenetére


pigster
senior tag

Mit hahahaházol? Nem játszható talán kontrollerrel az X-COM Enemy Unknown (a félreértések elkerülése végett)? Nem is próbáltad?
Ha unalmas, ne olvasd, sőt ne írj még te is ide nem tartozó dolgokat, te önkéntes rendőr!
Esetleg az a bajod, hogy válaszoltam valakinek a kérdésére?
Azért még leírom:
Splinter Cell, NFS részek, Burnout Paradise, Insane2, LEGO játékok és még egy rakat másik mind kontrollerrel játszhatók.
FPS-hez persze én is rühellem, de azért ne legyen már az, hogy nincs olyan játék, amihez nem használható kontroller.

[ Szerkesztve ]

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#74722) TheProb válasza pigster (#74718) üzenetére


TheProb
veterán

Mondjuk én ezeket a gamer "keyboard"-okat (nostromo) se tudom hova tenni.. :D Lehet nagyon beszűkűlt, sztenderd pc-s vagyok, de eddig bill+egér kombón mást még nem tudtam elképzelni... (jó anno a fligth sim X-et joystick-al toltam, de ennyi).

Amúgy más, noname márkák amúgy se jöttek volna szóba. Csak logitech v xbox, előbbi nálam örökös és egyetlen márka perifériák terén.

Többiek: Köszi a véleményeket, azért segítség volt annyi pozitívumot hallani, lehet kipróbálom ezt a kontrolleres mókát. Bár ha nem jön be akkor kidobott pénz volt... Igazából az a gond, hogy van a családban 1 xbox, de ahhoz vezeték nélküli kontroller van, azt meg ha jól tudom csak külön, speckó pc-s vevővel lehet használni, ami annyiba kerül, mint 1 hazsnált vezetékes...

(#74720) wwenigma: sztem annyira azért nem lett szétoffolva a topic, mint amennyire elég gyakran megesik. Lévén, hogy ott a "nagykép" és maga a játékok controlleres játszhatósága a steam-en. De szerintem te egeret használsz, azon meg van 1 "görgő" nevá csodálatos találmány, amivel szépen el tudod tekerni a számodra irreleváns hsz-eket. :R :K

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#74723) wjbhbdux válasza TheProb (#74722) üzenetére


wjbhbdux
veterán

"gamer" billentyűzetek hulladékok, világít meg van rajta +5 makro gomb jajdejó .

Viszont a mechanikus billentyűzetek, na az már más szint, de az 30 ezertől indul sajnos, és MO-n elég szűkös a választék.

/s

(#74724) djculture válasza wjbhbdux (#74723) üzenetére


djculture
félisten

12 ezerért is lehet venni mechanikust (Zalman ZM-K500)ha az ember nem ragaszkodik a csili vili márkajelzésekhez. Nekem ez van.

[ Szerkesztve ]

(#74725) Pocok256 válasza djculture (#74724) üzenetére


Pocok256
veterán

Mind a mai napig nem értem mierz jobb a mechanikus bill mint a sima...

HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

(#74726) bladegery válasza djculture (#74724) üzenetére


bladegery
senior tag

Lehet hogy mechanikus, de numpad nelkul kuka nekem.

gergely-szabo.com

(#74727) eszement24 válasza TheProb (#74722) üzenetére


eszement24
aktív tag

Ha nem jön be neked az xbox kontroller akkor megegyezünk és átveszem tőled :) Én is vezeték nélkülit szeretnék, és ez a kis eszmefuttatás meghozta hozzá a kedvem :)

(#74728) eszement24 válasza Pocok256 (#74725) üzenetére


eszement24
aktív tag

Én a különbséget se tudom s kettő között :)

(#74729) wwenigma válasza TheProb (#74722) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Kontrollereknek van topikja majd odajarok steames kerdesekkel ok?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#74730) Csapoati válasza wwenigma (#74720) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Na es a multkor meg en lettem altalad leoltva, mert nem tetszett a steam leallasos nyufi (es rontom a legkort ugyebar)... MegaLOL, Mr. Sarkosvelemeny. ;]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#74731) TheProb válasza wwenigma (#74729) üzenetére


TheProb
veterán

nekem marha mindegy mit csinálsz, csak állítsd le magad... Senki se kíváncsi a károgókra. :)

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#74732) Lackki válasza djculture (#74724) üzenetére


Lackki
senior tag

ha lenne rajta numpad már rendelném is, de anélkül élni sem tudok :)

Privátot hamarabb észreveszem

(#74733) cskamacska


cskamacska
addikt

:DDD

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#74734) htc07 válasza Lackki (#74732) üzenetére


htc07
addikt

1-2 ezerért már lehet kapni usb-s numpadot, ha csak ez tart vissza.

[ Szerkesztve ]

(#74735) Lackki válasza htc07 (#74734) üzenetére


Lackki
senior tag

és az szépen külön lenne... :)
igazából a legnagyobb bajom, hogy hangosak...

Privátot hamarabb észreveszem

(#74736) wjbhbdux válasza djculture (#74724) üzenetére


wjbhbdux
veterán

nem a márkajelzés számít, hanem hogy ne fröccsöntött műanyag kapcsolói legyenek, szinte az összes valamilyen cherryt használ, ez meg vmi random amit ők találtak ki. lehet jó, nemtom.

10 ujjas gépelésnél sokkal gyorsabb numpad nélkül megszokni a számok bevitelét, és hely is több marad az egeret rángatni játék közben.

Lackki a kékeken kívül nem vészes a hangjuk, vid

[ Szerkesztve ]

/s

(#74737) tomsolo válasza wjbhbdux (#74736) üzenetére


tomsolo
őstag

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

(#74738) wwenigma válasza TheProb (#74731) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Van kontroller topik. Tévedek?

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#74739) Hunbeast87


Hunbeast87
senior tag

Bár egy kollega a CoD topikba linkelte, én áthoztam ide: Gyu nincs többé közöttünk... :O :O

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#74740) ollie


ollie
MODERÁTOR

Oké srácok, elég volt a sok offtopikból, kontroller témában menjetek a megfelelő topikba.

***

(#74741) BomiBoogie


BomiBoogie
MODERÁTOR

Na, még egy utolsó nekifutás és morfondírozás, csak nehogy a hátralevő pár órában meggondolatlanul vásároljunk... :D

Vajon megéri a This War of Mine?

(#74742) csaba951


csaba951
veterán

Holiday Sale 2014 Trading Card-okat már most nem lehet venni/adni Market-en. Ezt (is) köszönöm Steam! :W

(#74743) Chiller


Chiller
őstag

Az de komoly.... :W :((( :((
Nehogy még a végén össze lehessen gyűjtenie annak, akinek eddig nem sikerült... Na meg a kraftolás után úgyis adna egy kártyát, az is megy majd a lecsóba. :C :U

[ Szerkesztve ]

(#74744) BomiBoogie válasza BomiBoogie (#74741) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Megnyugodtam, nincs több vásárlás ebben a sale-ben. :)

(#74745) csaba951 válasza BomiBoogie (#74744) üzenetére


csaba951
veterán

Én meg mégiscsak behúztam a végén a South Park: The Stick of Truth-ot! ;)

(#74746) djculture


djculture
félisten

game over van hálisten

(#74747) Samus


Samus
addikt

Soha nem hittem volna, hogy valaha lesz ilyen, de összesen 1, azaz egy játékot vettem a Sale ideje alatt, azt is GMG-n, igaz, időközben megbántam, hogy az NFS:HP-t kihagytam. Egyet kaptam ajándékba, és ennyi volt a vásár. Igazából nem bánom, 3 szintet húztam a profilomon, van Hungary kitűzőm, szóval jó kis vásár volt ez.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#74748) djculture válasza Samus (#74747) üzenetére


djculture
félisten

Én a Hitman Contracts meg ORION: Prelude-t vettem meg többi mind drágább volt mint a nyári vásáron.

(#74749) #41133696 válasza BomiBoogie (#74741) üzenetére


#41133696
törölt tag

SR4-et még tegnap megvettem, mert nem voltam benne biztos, hogy megéri e, de elég jónak tűnik :) 2015 első steames vásárlása volt részemről :D

(#74750) BomiBoogie válasza #41133696 (#74749) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Nálam a sale termése:

A Bird's Story
Never Alone
Euro Truck Simulator 2 Christmas Bundle
Stanley's Parable
Contrast

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.