Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40401) Nathan Boggs válasza Diopapa (#40395) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Én sem azt mondom, hogy teljesen hidegen hagy, és ha csak az SQ42 jelenne meg, akkor nem vetném rá magamat arra is, de a PU-SQ42 nagyjából 95-5 százalékban oszlik fel így, hogy tudom mik jönnek :D De tényleg nagyon várom az SQ42-t is, csak én is jobban szeretem a nem kötött menetű játékokat.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40402) TESCO-Zsömle válasza ThePoweR (#40399) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba: Nem hajót vettem, hanem egy játék elkészültét támogattam. Pont. Amennyire tudjuk ezt kb a bétáig lehet majd megtenni, utána az összes ship upgrade megszűnik létezni, a játék kiadásának pillanatától meg már hajókat se lehet venni. Semmilyet. Lesz majd normál meg prémium kezdőcsomag, amikkel ki-ki választhat egy Tier1-es vagy Tier2-es kezőhajót és kész.

Én meg azért szopjak hónapokig, mert valakik ebből üzletet csinálnának? Akkor lépjenek/-tek fel azok ellen, akik üzletszerűen kereskednek in-game javakkal...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#40403) maskimx válasza TESCO-Zsömle (#40398) üzenetére


maskimx
őstag

A p2w meghatározása attól függ, hogy te hogy definiálod a győzelmet. Ha valakinek az a győzelem, hogy vegyen egy kvázi kukásautót játékbeli pénzért, te pedig megveszed igazi pénzért, akkor az ő szempontjából a játék p2w.

Ha pedig van sok igazi pénzed viszont kevés időd, akkor mondjuk felbérelhetsz egy zsoldos hadsereget, hogy helyetted nyomja a pvp-t, és amikor kinyírtak mindenkit akkor kitűzzék a Tesco-Zsömlés zászlót a te nevedben :)

A lényeg, hogy egy sandbox mmo-ban mindenkinek mást jelent a győzelem, ezért nem lehet egyszerűen eldönteni, hogy pontosan hol is húzódik a határ, ami után már p2w a játék.

www.tacticalgamer.com

(#40404) TESCO-Zsömle válasza maskimx (#40403) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Értem, szóval akkor én ne vehessek nagy hajót, mert az bánthatja azok érzéseit, akik ezt nem tehetik meg. Akkor viszont a többiek ne játszhassanak napi 1 óránál többet, mert az meg az én érzéseimet bántja, hogy én azt nem tehetem meg, különben nem lesz mit ennem/hol aludnom.

Érted... Most az ilyen emberek nem ott vesztettek velem szemben, hogy nincs pénzük nagy hajóra, hanem ott, hogy egy játékban ez jobban érdekli őket a saját szórakozásuknál... Én nem a grindelésért szeretek játszani, hanem a játékért maga. És vannak kis hajóim, amivel megtapasztalhatom a kezdést és el fogok szegődni más hajójára is melósnak, mert engem ez érdekel. Számomra a győzelem egy jó társasággal nekifogni valaminek és végigmenni a folyamaton. Ezek az élmények.

És kétlem, hogy bármiféle zsoldoshadsereget lehetne bérelni, hogy napi 24 órában a világűrt járják és grindeljenek nekem. Annyi pénzből biztos nem, amennyiért a hajót vettem...

A példáddal pedig vissza is kanyarodtunk a kiindulópontra: Katonai pályán van győzelem, lehet pénzért győzelmet venni, de civil/iparos pályán ez nem létezik, mert nincs végső cél, nincs végső győzelem. Az ipar nem erről szól, hanem a stabil termelésről és a hatásfok maximalizálásáról.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#40405) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Nos, ha jól rémlik régebben vmi 150k UEC/hó limitet mondtak a játékbeli pénz vásárlással kapcsolatban. Ha tartják magukat ehhez és a megjelenés után már hajót se lehet venni akkor itt nem lesz p2w (ugye régen a 75k-s Aurora árat is rebesgették így ez a pénz nem tekinthető komoly összegnek sem).
Tehát a pénzért max némi kezdeti előnyt kaphatunk de semmi olyat nem amit ne tudnánk a játékban idővel megszerezni.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#40406) Volfram42


Volfram42
senior tag

A kukás autóval sehogy se lehet felfogni P2W-nek, de mással se. Egyszerűen lehetetlen.
Tegyük fel valaki farmolja 4 napig valaki meg megveszi azonnal. És? Vége a játéknak? Nyert akinek előbb meglett? Kiírta a játék, hogy winner és a másik már soha nem szerzi meg? Új pálya jön?

Vagy mind a ketten, szépen túrják a nagyjából végtelen mennyiségű nyersanyaggal rendelkező területeket éveken át. Vagy amíg meg nem unják.
A pay részét még értem, de a win-t sehol se találom.
Fura, hogy mindig mindenki csak kompetitív versenyben tud gondolkodni.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#40407) #45997568


#45997568
törölt tag

Nem biztos hogy masok velemenye a meghatarozo az en jatekelmenyem szempontjabol. P2W vagy nem P2W, nem ez itt a kerdes :U Mindenki azt csinal amit akar, van aki beletol egy osszeget a jatek tamogatasaba, ezert kap valami olyan "item"-et amit amugy is meg tudna szerezni a jatekban es amikor elkezdodik a jatek akkor a mar megismert haverokkal egyutt mennek felderiteni a jatek vilagat, kozos kalandok erositik majd ezt a kapcsolatot vagy gyengitik, de kozben jol szorakoznak. A jatek errol szol, szorakozas es (!) tanulas egyben.

A tobbi meg hanta es palinta :DDD

[ Szerkesztve ]

(#40408) nortsen


nortsen
aktív tag

Én meg azt remélem, hogy az fps legalább olyan fontos lesz, mint a hajók.
Engem pont ez vonzott ide. Nem mondom, hogy nem izgatnak a hajók, de én azt is bevállalnám, hogy vezesse akinek kedve van, én meg leszek a legénység, vagy katona, már ha jut nekem is feladat.
Tudom itt sokan nem szeretik a kalózkodást, de nekem a hajófoglalás móka nagyon tetszik.

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#40409) MerLinh


MerLinh
senior tag

Én azt nem értem hogy, majdnem mindenki az end game-t vizualizálja egy hajó elérésénél. Olyan mintha Star Trekben Kirk álma az Enterprise és amikor elérte nincs mit már tenni és vége a sorozatnak....

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#40410) Volfram42


Volfram42
senior tag

Legyen egy kis játék is. Nem saját, de jót röhögtem rajta: [link]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#40411) Szőrös  válasza MerLinh (#40409) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ó dehogy lesz itt vége azzal, hogy egy ladikot megszerzel. Azt még fel is kell szerelni a legjobb cuccokkal. Aztán jöhet a következő, meg a következő.
No meg persze a hangárt sem árt kirittyenteni, amiből megint csak több lehet.
No meg org szinten ugyan ezt megcsinálni.
Közben szépen fel lehet fedezni a rendszereket, lőni ezt azt, kukázgatni, néha futni az életedért....hejj lesz itt mit csinálni bőven.
Csupa móka és kacagás lesz az élet, főleg amikor a semmi közepén lebegsz majd és pánikolsz, hogy elég lesz e az oxigén amíg megjön a segítség. :)) :DD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#40412) Nathan Boggs válasza MerLinh (#40409) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Pontosan, a kívánt, számodra elérendő hajó megszerzése kb. az lesz, mint WoW-ban elérni a maximum szintet. Onnan kezdődik a játék, hogy azt megtanuld használni a legjobban, azt a hajót megfelelő alkatrészekkel, legénységgel, fegyverekkel lásd el.

Ez a hajó viszont tényleg lehet bármi, egy Idris, egy Freelancer de akár egy Avanger is.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40413) maskimx válasza TESCO-Zsömle (#40404) üzenetére


maskimx
őstag

Felőlem egész nyugodtan vehetsz akármit, engem személy szerint az se zavarna, ha hivatalosan is p2w lenne a játék :)

Mindössze arra próbáltam rávilágítani, hogy a p2w szubjektív fogalom. Civil/iparos pályán pedig miért ne lenne győzelem? Ha én szeretnék lenni a legnépszerűbb utasszállító pilóta, vagy a leggazdagabb bányász, vagy a legismertebb felfedező, és elérem a célom, akkor győztem.

A lényeg az, hogy mindenki magának határozza meg, hogy mi a győzelem, mivel a játék lehetőséget ad erre.
Ezért lehet, hogy valakinek p2w lesz a játék, másoknak viszont nem. De ez nem attól függ, hogy valaki katona-e vagy sem, hanem hogy milyen célokat tűz ki maga elé.

www.tacticalgamer.com

(#40414) 77.PX_Drebil


77.PX_Drebil
aktív tag

Azok akik napi 15 órát vagy többet szánnak a játékra azok mindig előnyben lesznek az olyanokkal szemben, akik mint én is csak napi 2-3 órát vagy kevesebbet tudnak játszani. Ezzel meg kell békélni, ez van az EVE ben is. (és persze P2W :) )

Aki csak arra utazik egy ilyen MMO-ban, hogy PvP vel elrontsa mások játékélményét az úgyis megtalálja a kiskapukat és előbb-utóbb összeakadsz vele és fel fog bosszantani és passz! Erre is fel kell készülni sajnos, nincs mit tenni.

CR azt ígérte, hogy nem lesz P2W az SC-ben, én bízom benne.

Aki megteheti és úgy akar kezdeni, az vegyen meg mindent amit akar, ezzel semmi bajom, egyszerűen én nem így szeretném és kész.

[ Szerkesztve ]

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#40415) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Azzal nincs baj aki most vesz hajót mivel a játékot támogatjuk. Engem az zavarna ha akármennyi ingame pénzt vehetnének. Jönne a gazdakokaszüleim kisgyerek. Belever 1k USD-t és mondjuk egy fullos hornettel ledirrenti a csicska hajómat. Oké hogy én is elérhetem majd a fullos hornetet, de addig ki fog szopatni az aki pénzt ölt a játékba. De ilyen nem lesz, mert van limit szóval megnyugodtam. :D

(#40416) Menthirist válasza ThePoweR (#40415) üzenetére


Menthirist
veterán

időbeli limit lesz. Ráadásul lehet hogy egy hornet felpimpelése bele fog férni a limitbe :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#40417) maskimx válasza ThePoweR (#40415) üzenetére


maskimx
őstag

Hiába lesz fullos hornetje, ha nem fektette bele az időt, akkor nem fogja tudni hatékonyan repülni.
Te meg a csicska hajóddal lehet, hogy az univerzum legjobb vadászpilótája vagy és körberöhögöd a hornetjét mielőtt darabokra lövöd, mert annyira jó vagy.

Ha viszont a gazdag gyerek jó pilóta és te nem vagy az, akkor mindegy, hogy milyen hajója van, úgy sem fogod legyőzni.

Arról nem is beszélve, hogy a reputation rendszer miatt remélhetőleg nem lesz annyira egyszerű pvpben széttrollkodni másokat.

www.tacticalgamer.com

(#40418) huncut07


huncut07
csendes tag

Hú, azta!Nem szoktam ilyen postokat írni, de olvasva a fórumot annyi össze-vissza infót láttam az utolsó 20-30 postban, hogy egy kicsit felment a pumpa.Nem fogok név szerint mindenkinek írni csak egyszerűen felsorolom amit gondolok, bár ezeket sok ember sokszor leírta itt.Pont ezért az első megjegyzésem:
- gondolom legtöbben itt felnőtt emberek vagyunk, pénzt keresünk, felelős döntéseket hozunk életünkben magunkkal, családunkkal kapcsolatban.Ezért gondolom, ha valamibe belevág az ember egy kicsit utánajár. Vagy nem? Ez nem az Angry Birds, hogy 5 perc alatt meg lehessen érteni mit is készítenek 4 stúdióban (plusz még 3 bedolgozó céggel) világszerte több mint 300-n.Amikor elkezdték nem voltak még 10-n se, és saját irodájuk sem volt. Azóta az egész céget ki kellett építeni, fizikailag (irodák, berendezések, szgépek, hálózat, stb), szellemileg (programozók, grafikusok, teszterek, stb), majd a folyamatokat ( hogyan készül egy egy űrhajó hatékonyan, gazdódaságosan, stb), fejlesztéseket (64bit precizitás, zónarendszer, teljes multi processzoros támogatás, stb)
- amikor elkezdték SQ42-ről volt szó amiből egy, a régi Freelancer szerű MMO-ba léphetünk ha végeztünk.
- ha végeztünk (ahogy előttem is írták) a kb 25 órás kampánnyal, csak megjegyzem, hogy ez csak a fő szál, ha teljesíteni akarunk mindent akkor simán lesz 50-60 óra egy végigjátszás
- ami moziszerű, motion capture-el készült (10 milliós strech goal volt), egyszemélyes epikus űrkaland.Akinek a haverja az előbbieket nem mondta el, az a haverját rúgja seggbe és ne a CIG-t, ők ugyanis egyenlőre -ha lassabban is mint szeretnénk-, de azt csinálják amire az elejétől fogva befizettünk (itt csak megjegyzem, hogy a strech goal-kat érdemes végignézni annak aki nem az elejétől követi a fejlesztést, mert onnan látszik, hogyan és miből nőtte ki magát a játék)
- ez nem azt jelenti, hogy PU nem lesz, meg alig lesz, meg a jövő században lesz kész, de a történet úgy kerek, hogy a SQ42 sztorijának végén indul az élő PU (az irányított katonai életből kikerülsz a szabad, civil világba)
- ahol majd valamilyen szinten valós pénzből is gazdálkodhatsz limitálva, és a gazdaság úgy lesz mégis egyensúlyban, hogy egyszer, 1/10 arány lesz a játékosok és npc közt, másodszor a bevitt pénzt a biztosítás fogja kivinni a rendszerből (van erről egy videó youtube-n...)
- mire megy a pénz?CR röpköd vele...ez tényleg komoly!?21-k században egy cég vezetője, akinek 3 kontinensen vannak cégei odarepül és irányítja a munkát!?Hallatlan, felháborító!Üljön az irodájában és olvasson kimutatásokat! (pár éve egy 17 fős tervező irodában ahol dolgoztam, nemhogy a főnök, de tervezők, a projekt menedzserek is gépre ültek havonta többször, mert a skype az max könnyítés, de mindenre nem megoldás)
- és újra pénz, CR nem csóró emberként kezdte a fejlesztést, már SC előtt volt neki - mint magánszemély - elég pénze, hogy elrepüljön Manchesterbe
- még több pénz, mindenki annyit költ erre a játékra amennyit megengedhet magának.Ezer féle hobbi létezik a világon, valaki bélyeget gyűjt és kifizet akár 1000 dollárt egy ritka darabért, valaki félmillió forintért vesz bringát, a másik 200 ezerért airsoft fegyvert...
- és még egy kis pénz: nem azért kelek a CIG, vagy CR védelmére, mert tízezreket öltem ebbe a játékba és most nem szeretném azt hallani, hogy ebből nem lesz semmi, meg nem az lesz aminek képzeltem.Elárulom, 35 dollárom van benne, de ezt akkor megadtam nekik, mikor csak 10n voltak és csak egy álom és egy ígéret volt az egész.Amikor még meg volt az a rizikó, hogy el sem tudják indítani.És már akkor tudtam, hogy ha ez a játék meglesz ahogy tervezik, akkor valami olyat kapok amilyenre már évek óta vágyom, de azt is tudtam, hogy az nem lesz 100%-ban olyan amit szeretnék.Senkinek sem fog 100%ban megfelelni, aki ezt elvárja bármitől is az életben, az először próbálja maga megtenni azt, hogy kettő embernek felel meg.Utánna jöhet az 1.3 millió.
Végszónak annyit, hogy hány olyan játéka van az itt hozzászólóknak, amit készen vettek, de néhány óránál többet nem is játszottak vele?Az ebbe fektetett pénzt a béta állapot kezdetéig visszakérheted, és addig játszhatsz vele... Rohadt szemetetek! :DDD

(#40419) ThePoweR válasza huncut07 (#40418) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Damn. :D :R

(#40420) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Prospector korai concept, szerintem ez se néz ki rosszul.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#40421) TESCO-Zsömle válasza Szőrös  (#40420) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Úgy néz ki, mint valami tengeralattjáró. :D

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#40422) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Belerondítok az eszmecserébe a 10. összefoglaló videó linkjével :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40423) ThePoweR válasza Nathan Boggs (#40422) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Nagyon várom már a 2.4-et. Remélem optimalizálnak is egy kicsit, mert az 50ms frametime elég zavaró. Még ha 30+ fps-ed van is nagyon nagy az input lagg.

(#40424) 77.PX_Drebil


77.PX_Drebil
aktív tag

Tudjátok mi merült most föl bennem?

Na jó elárulom, de csak mert olyan erőszakosan faggattok. :D

Az vajon, hogy lesz amikor kvázi hivatalosan elindul a PU? Egy rendszerbe rak ki mindenkit, és onnan kezdődik a nagy kirajzás? (Szerintem ez lenne a legjobb.) Vagy ki lehet majd választani adott rendszerek/kikötők közül, hogy hol akarsz leszerelni a flottától? Na és a költözés? Találsz egy jobb rendszert a profilodnak jobban megfelelőt, na de van 20 hajód felveszel annyi NPC pilótát? Vagy ingázol valami helyközi járaton?

Na kb. ennyi volt. :R :Y :))

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#40425) CSiPet2 válasza 77.PX_Drebil (#40424) üzenetére


CSiPet2
tag

Bárcsak ez lenne a következő probléma... :DDD

Amúgy jó régen volt róla szó hogy lesz valami hajó transfer szolgáltatás mert ők is látják hogy egyedül elég problémás lesz majd több hajót egyszerre mozgatni.

(#40426) ttamashu válasza 77.PX_Drebil (#40424) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Régebben volt arről szó, hogy a Terra és a Föld lesz a két kezdő lehetőség.
Nem tudom ez az infó mennyire uptodate.

Tea az élet!

(#40427) Coyote05


Coyote05
tag

Kéne vennem egy mosógépet, mert a végét járja, de rájöttem, hogy a folyóban is ki lehet mosni a ruhákat. Szóval téptem cédulát a Prospector átvételére. Most leülök a hangár szélén és várok... :DDD

Star Citizen: CoyoteHUN

(#40428) #45997568 válasza Coyote05 (#40427) üzenetére


#45997568
törölt tag

:C That's the Spirit! :DDD

(#40429) Volfram42


Volfram42
senior tag

Jó lesz ez. :))

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#40430) macy válasza Volfram42 (#40429) üzenetére


macy
addikt

Nem ér a szomszéd hangárjából kibányászni a nyersanyagot :)

(#40431) bladex73


bladex73
aktív tag

Az jutott eszembe, hogy a SC világában nincsenek robotok. Ha jól emlékszem semmilyen fajta. Ez nekem nagyon furcsa, és kicsit zavar is. Vagy tévedek?

(#40432) MerLinh válasza bladex73 (#40431) üzenetére


MerLinh
senior tag

lehet túl vannak már a matrixon meg én a roboton =) esetleg chappin=)

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)

(#40433) Nathan Boggs válasza bladex73 (#40431) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Nincsenek. az UEE tiltja az ilyen irányú kutatásokat, úgy rémlik.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40434) Drenadar válasza Nathan Boggs (#40433) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

mondjuk attól még lehet, hogy egy idegen faj fog magával hozni terminátorokat... :)

Érdekes lenne :)

(#40435) bladex73


bladex73
aktív tag

Nem harci robotokra gondoltam. Takarító, rakodó, kiszolgáló, javító. Nem furcsa ez egy kicsit? Ilyen fejlettség mellett ez elég érdekes nekem. Ezt még senki nem kérdezte meg hivatalosan?

[ Szerkesztve ]

(#40436) maskimx válasza bladex73 (#40435) üzenetére


maskimx
őstag

Például olyanok, mint a javító robotok a Cry-Astro állomásokon? Vagy takarító robotok, amikről itt tesznek említést?
Esetleg bányász robot, mint ez?

Kérdés, hogy szerinted mi a robot? Ha egy roomba szerű szoba porszívó az, akkor valószínűleg lesznek robotok. De ha intelligens terminátorokat akarsz harcba küldeni, akkor sajnos csalódni fogsz.

www.tacticalgamer.com

(#40437) warcat válasza bladex73 (#40435) üzenetére


warcat
veterán

Miért pont ezen akadsz fenn ez nagyon low-tech, Star Wars-féle robotos jövőkép lenne.(unalmas)

Megfelelően fejlett nanotechnológiával nincs szükség takarításra,javítórobotra stb. az számomra egy sokkal hihetőbb kutatási majd fejlődési irány lenne majd ezer év távlatában.
Ha már ez nincs,nekem jobban bejön ez a konzervatív világháborús-haditengerészeti modell majdnem légköri repüléssel.
Utóbbi 2-3 évben nagyon rákattantam a military space operára és egyébként a legtöbben ahol hiányzik a hasonló AI technológia,ott vagy nagyon komoly ipari balesettel vagy konkrétan AI lázadással magyarázták meg a dolgot.
De nem kell ilyen messzire kanyarodni,hiszen a közismertebb Battlestar Galactica-ban is ezért vetették el bármilyen fejlettebb számítógépes rendszer használatát.
Itt a háttérsztoriban nincs valami hasonló? Már elég régen olvastam át.

EA: It's in the crate!

(#40438) Volfram42 válasza warcat (#40437) üzenetére


Volfram42
senior tag

Az egyik legelső lore cikk erre tért ki. Telefonról nem fogom megtalálni.
Lényeg a marsi katasztrófa is AI hiba.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#40439) PodMAN


PodMAN
senior tag

A robotok még hagyján, DE HOL A 2.4 PTU ??? Hamarosan vége a hónapnak HE!

(#40440) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

10 for the Chairman 84 :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40441) nortsen válasza PodMAN (#40439) üzenetére


nortsen
aktív tag

Lemaradtak kicsit, ami jót is, rosszat is jelenthet.
Lehet megvan az első hónap, amikor semmi új nem jön.

[ Szerkesztve ]

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#40442) bladex73 válasza maskimx (#40436) üzenetére


bladex73
aktív tag

A "Nem harci robotokra gondoltam." melyik része nem érthető számodra?

(#40443) Nathan Boggs válasza bladex73 (#40442) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Robotok lesznek. Gondolkodó robotok nem, mert ahogy írtam, az UEE tiltja a fejlesztésüket. Másvalaki meg írta, hogy a Marson történtek miatt. :) Szóval ki van dolgozva a probléma.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40444) maskimx válasza bladex73 (#40442) üzenetére


maskimx
őstag

Kérdeztél valamit, én meg válaszoltam. De hogy egyértelmű legyen:

"Az jutott eszembe, hogy a SC világában nincsenek robotok. Ha jól emlékszem semmilyen fajta. Ez nekem nagyon furcsa, és kicsit zavar is. Vagy tévedek?"

Tévedsz.

www.tacticalgamer.com

(#40445) bladex73 válasza maskimx (#40444) üzenetére


bladex73
aktív tag

De a következő hozzászólásban amit írtam egyértelműen benne van mire gondoltam, és nem értettem honnan veszed ezt a terminátoros marhaságot.:)

(#40446) Szőrös  válasza bladex73 (#40445) üzenetére


Szőrös 
veterán

Viszont arra válaszolt is, van már most is javítórobot Cry-Astro állomáson, de pl strech goalban is szerepel repair bot.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#40447) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Nagyon röviden itt olvasható az előfizetői Reverse the Verse. A zenékről beszéltek, én meg azt általában kikapcsolom egy játékban, szóval ez nem az én témám :(

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#40448) Coyote05


Coyote05
tag

Akkor jó a zene, ha annyira beleolvad a helyzetbe, hogy nem veszed észre a zenét, de valahogy a hangulatot erősíti (harc, menekülés, farming, város).
Szerintem a rádió felesleges. A számok, hogy modernek legyenek, rengetek pénzbe kerülnének, amit a fejlesztéstől vennének el. Én meglennék a mostani toplistás számok nélkül. Eleve, hogy gondolja valaki, hogy pár évszázaddal későbbi ember ilyen zenéket hallgat?

Az lenne a köztes út, ha meg tudnák oldani a felhasználói számok lejátszását. Mondjuk van a karakternek az omniján egy zenelejátszó és az a felhasználói mappából lejátsza a számokat. Mint az Euro Truck Simulator 2-ben.

Star Citizen: CoyoteHUN

(#40449) Diopapa válasza Nathan Boggs (#40447) üzenetére


Diopapa
addikt

Pedig a zene nagyon sokat tud hozzáadni. Pl Skyrim, Deus Ex - HR sem lenne ugyan az nélküle..

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#40450) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Kétségtelen, hogy fontos a zene, de általában egy idő után megunom. A skyrimben is meguntam és zavart a végén. A Mass Effectben viszont sosem untam meg :)
Szóval változó tud lenni. Viszont én a szimfonikus zenekarral játszott zenékért nem rajongok annyira, eddig még a Pedro zenéi sem fogtak meg annyira. De ezt a legkönnyebb orvosolni, majd ha zenét akarok, benyomok a háttérbe nekem tetsző zenét :D

De csak hogy tiszta legyen: nagyon fontos egy játéknak a zenéje, én egyszerűen sokszor jobban szeretem hallani a természet hangjait, mint a zenét.

[ Szerkesztve ]

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.