Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39869) magyarmark


magyarmark
csendes tag

Sziasztok!
Azt hiszem ez teljesen az első hozzászólásom az egész oldalon, nem csak itt a Staar Citizen témában. (Már nézegettem sokszor az oldalt, de írni nem kellett) Így ha valamit rosszul csináltam/írtam előre is elnézést!

Először is: miért ide írok: a hivatalos Star Citizen fórumokon nincs engedélyem, nem tudom miért.

Ingyenes hét miatt szerettem volna kipróbálni a játékot. Kb. 1-2 órára sikerült is. Elég hosszú volt a betöltési idő de nem baj, megéri. Kicsit kipróbáltam, magamtól akartam rájönni a dolgokra, kb sikerült is elsajátítani az alapokat, pár halál is volt stb. Aztán volt egy kilépés, pár óra múlva újra szerettem volna játszani. Az "universe"-ben játszottam eddig csak, ezért arra mentem megint. Elsőnek belépett, rajta voltam az ágyon, aztán fekete képernyő és kidobott. Másodjára már be sem engedett: néha 8-as, néha 9-es hibát ír, néha meg csak egy sima hibaüzenetet, már elfelejtettem.
Utánanéztem neten, kipróbálgattam amiket írtak, de továbbra sem tudtam bemenni.
Ekkor néztem meg a többi menüpontot: rájöttem, hogy van tutorial is, abban az "electronic acces" menüpontban. Ebbe sikeresen beenged. Viszont úgy akadt kb 4-ből 3-szor mint az atom. A sima játékban picike akadások voltak csak, pl ha nagy nyílt terepre néztem, ez viszont zárt, szóval nem értem. De még ha nem is akad, így is úgy is ezt a hibát kapom rövid időn belül: DXGI_ERROR_DEVICE_RESET
Nvidia-s beállításokra utalnak más fórumokon, de nem nagyon tudtam mit kell átállítani, hogy ne kapjam ezt a hibaüzenetet.

Tehát ide fordulnék segítségért: még van pár nap az ingyen játékidőből és szeretném kihasználni.

Előre is köszi a segítséget!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.