Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#8609) zseko válasza Izor (#8597) üzenetére


zseko
veterán

Zack tud teljesen érdemi infóval szolgálni az iPhone-hoz képest, neki volt olyan telefonja. De ő is rájött hogy az SII jobb és váltott :DDD Viccet félretéve, amennyire visszaemlékszem nem bánta meg a váltást. Hangminőségben rosszabb azért mint a i, de egyéb tekintetben szerintem bőven tökéletes.

1. iGO az érdekes kérdés, maradjunk annyiban, hogy megy rajta... Egyébként a GoolgeMaps is egész jól használható, le lehet menteni térképrészleteket mikor wifin vagy így offline is működik, mikor múltkor pesten csavarogtam vele terveztettem meg a helyijáratos közlekedést, tökéletesen működött.

2.Van aki bírja a műanyag dolgokat, van aki nem. Nekem nics gondom vele, szerintem nem problémás. Akkuból érdemes venni egy 2000-eset, márcsak azért is mert jobban néz ki vele a telefon :DDD, jobb a fogása is, no meg nem ér le a kamera ha leteszed az asztalra. Ha nagyon nyúzom akkor persze lemerül fél nap alatt is akár, de egy normál használattal kibírja az egy napot. Minden este töltőre teszem.

3. Ezt annyira nem tudom. Jól működik a telefon.

4. Igencsak egyszerű. Oda kell rá picit figyelni, de könnyű.

5. Még nincs átfogó tapasztalat ezzel, hiszen még alig jött ki :) Eddig nem veszem észre hogy rosszabb lenne.

Nem akartam ennyi pénzt kiadni egy "vacak" telefonért, 70-80e volt eddig az az összeg amit már fogszívva adtam ki, ám nem bántam meg egy percig sem hogy ezt 134e-ért megvettem.

HR24.hu

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.