Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36807) Sensut válasza Dhampir (#36806) üzenetére


Sensut
őstag

Természetesen benne van a Mocsár is, az összes létező Stalker pályát tartalmazza az Anomaly, mivel az alapja a Call Of Chernobyl. Talán 2 pálya hiányzik a Stalker történelméből: a Barlang (ezért nem is kár), és a Suttogások Völgyéből a pálya. Viszont kimondottan a COC-hoz készítettek egy vadonatúj roncstemetőt is a meglévő mellé, ami lényegében a valós roncstemető a több száz járművel és nem a klasszikus Szeméttdomb. A COC-t nem fejlesztik már tovább egy jó ideje, az Anomaly vette át a helyét és már számottevő a különbség a kettő közt (már csak a 64 bites motortt tekintve is). Egy halvány fő történetet is adtak a játéknak, viszont az igazi ereje az alkalmi küldetésekben van és annál tovább pedig a klánok közti kapcsolatokban rejlik. A játék indításakor szabadon kiválszthatod melyik klán tagja leszel és a szerint viszed a játékot. Minden klánnál mások a kapcsolatok és ezért nagyon okosan kell kijátszanod sokszor a kártyáidat ahhoz, hogy ne te legyél a végén az első számú közellenség. Én a Clear Sky-t preferálom mert mivel ők semlegesek a Zónában, nekik van a legkevesebb ellenségük, szám szerint 2: a banditák és a Monolit. Velük tartva szerintem a legtöbb küldetéshez jutsz a játék során, mert mindegyik szövetséges vagy baráti klán ad megbízásokat amikor felkeresed őket. Viszont ügyeskedned kell, hogy ezzel ne haragíts magadra más szövetségeseket amikor épp egy ellenük szóló feladatot kapsz. Ez olyasmi, mint az alap SOC-ban amikor a Raktáraknál a Kötelességiek a Szabadságosok ellen úszítottak, vagy fordítva. Ott nem volt sok választásod, de szerencsére a Kötelességiek szakadárok voltak és ha Lukash mellett voksoltál, akkor a Bárnál nem orrolt meg rád az egész Kötelességi klán, bár nekem egyszer ez is sikerült valami hiba folytán (a Stalkersoupban viszont ezt a részt szépen korrigálták azzal, hogy ha lopakodva dolgoztál, ki tudtad úgy játszani mindkét felet, hogy azok egymást elintézték és te semleges maradtál a végén) :K Amikor az Anomalyt indítod és bandát választasz, mindegyik egy más helyszínről startol:

Loner - Cordon falu
Freedom - Raktárak bázis
Duty - Bár
Bandita - Sötét Völgy
Katonaság - Agroprom
Clear Sky - Mocsár bázis
Tudós - Yantar
Monolit - Pripiat kultúrotthon
Zsoldos - Dead City tornaterem

Még nem tudom mik a változások ebben a verzióban, de állítólag sok van benne és sok a meglepetés is...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.