Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2101) SQX_Barto válasza T. M. (#2100) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Eddig tetszik mindkettő, csak tényleg még át kell látnom az egészet, főleg a skilleket, meg, hogy milyen cuccokat tartsak meg, használjak.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2102) granini válasza SQX_Barto (#2101) üzenetére


granini
őstag

A DH az egyik legszebb kihivas ebben a jatekban :K
Sok sikert hozza, szolj ha segithetunk!

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#2103) T. M. válasza SQX_Barto (#2101) üzenetére


T. M.
aktív tag

Ha pedig már az übereket riogatod, akkor biztos siker a Granini féle überszervíz!
Bocs a reklámért :)
Nekem múltkor mp10-en egy híján meglett :)

(#2104) Rebourne


Rebourne
aktív tag

Kiesett egy Fire skilles Warzechian csuklóvédő, ami jelentős futási sebességbónuszt ad kb. 5 másodpercre mután összetörtem valamit. Vault+Tactical Advantagevel összeadódik, szóval nagyon gyors lesz a kari pár másodpercre. (24% gear + 60% Tactical Advantage + 50 % Warzechian = 134% Movement Speed). Remélem nem veszik ki, ezért le se írom a hivatalos fórumra :)

A build, amit kialakítottam rá Normál aprításra (PTR-en ha lootra megyünk nincs értelme feljebb vinni a nehézséget, mivel semmilyen bónusz nem jön)

Sebzés (364k dmg Archeryvel):

Bolas - Volatile Explosives (robbanás sugarának növelése)
Fan of Knives - Knives Expert (cd helyett 30 hatred költség. Spamelhető, instant, 20 yardos, 450%-os aoe. Finom)
Archery passzív. Továbbra is a DH legjobb dmg passzívja. Vicc, hogy a Bow és a Hand Crossbow bónuszt benerfelték, de a Crossbow-t nem.

Egy bola, utána egy Fan of Knives - ez mindent kinyír 20 yardon belül, lehet tovább ugrani rögtön. A Bola megkapja a Warzechian bracer tűzbónuszát (19%), a vállamra lootoltam egy 300 dexes. 14% Fan of Knives-es raret. Effektíven több mint 400k így a dmg-em mindkét skillre.

Védelem (173k Toughness):

Shadow Power - Gloom a life steal nerf ellenére továbbra is übertáp. Érzésre, a proc koefficienseket növelték, szóval a Life on Hit többet hoz vissza ütésenként, mint 1.08-ban. Ritkán kell ellőni, de jó ha van, mert kevesebb hely kell a védelmi statoknak. 173k Toughness bőven elég Normálra. A vicc az, hogy Master-en is elég a fehér szörnyek és az elitek nagy része ellen. Folyamatos játékhoz azért min. dupla ennyi kell Master-en.

Mozgás:

Vault - Tumble Mivel ismét beritkították a szörnyek sűrűségét az állandó roham rengeteget gyorsít.
Tactical Advantage passzív. +60% Movement Speed, állandóan fentvan amikor kell (Vault után, vagyis üresjáratban). Jó eséllyel minden támadásra valami össze is törik, szóval a 134%-os turbó sűrűn fentvan.

Erőforrások (8.46 hatred regen, +9 disc):

Companion - Bat hogy mindig legyen hatred, amikor kell.
Preparation - Backup Plan hogy mindig legyen disc, amikor kell
Night Stalker passzív disc regenhez. A Blood Vengeance is jó persze, de a Health Globe-k ritkábbak mint 1.08-ban. A megnövelt proc koefficienseknek hála a Night Stalker jobbnak tűnik itt 60% criten.

A mészárlás menete egyértelmű, ennyi dps-sel minden oneshot, a bola csak azért kell, hogy jöjjön a hatred, és hogy az aoe területét megnöveljem. Lebolázok egy szörnyet a Fan of Knives határán, majd a Fan of Knives-szel berobbantom, így kétszer 40 yard átmérőjű körben hal meg minden azon nyomban. Jobb mint a Multishot, mert a Fan of Knives nem indít attack animációt (nem áll meg a kari támadáshoz, hanem mozog tovább). Az egész menet elképesztően gyors, Act 3 sűrű pályáin (Slaughter, Icefall Caves, Rakkis, Damned 1 - Cursed 2, Keep 1-3) végigugrálok 15 perc alatt úgy, hogy a szörnyek nagy részét bedarálom és az összes lootot összeszedem és összetöröm.

[ Szerkesztve ]

(#2105) mikromanus válasza Rebourne (#2104) üzenetére


mikromanus
veterán

Normálon minden skill OP egy átlaglow budget 1.0-s DH-val is. Lehet nem éri meg feljebb menni, de unalmas az egész. Sok közepes itemmel TR monk Hardon is mindent 1hitelt, de nem az a lényeg, hogy kb mostani "Hell" fokozatnak megfelelő nehézségen mit bírsz egy para 50 -es (vagy nagyobb) karakterrel. Persze a te dolgod. Megvan az előnye ennek is...

Végtelenített clusteres DH-val nyomultam masteren. Ott is majdnem minden egy ütésnyi. HA critel, akkor a fő célpont tuti nem éli túl (már ha nem elit. Elitre kellhet több is). Oda se kell Shadow Power. Volt 1200 life regen, meg 220 LoH és nem nagyon tudtak megszorítani. A passzív globe-ra töltő meg nagyon OP lett (Vengance: +40 hatred és +4 discipline globeonként).

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2106) Rebourne válasza mikromanus (#2105) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Persze hogy minden op normálon ennyi dpssel, de nem mindegy, hogy milyen sebességgel haladok közben. 134% movement speed, és nem kell megállnom támadni, futás közben puffoghat a 20 yard sugarú, 450%-os instant aoe. Kevés táposabb dolog van ettől.

A drop így a leggyorsabb, és ha találni szeretnék legendarykat kipróbálásra, akkor ezt kell csinálnom (Rakanothot már végigütöttem minden 60-as karival). Ha lenne MF gearem talán még csinálnám is, de már rég eladtam. A jelenlegi formájában a PTR nagyon gyorsan kifulladt, kövi patchig szerintem hanyagolom.

Ha kitűzök magamnak egy célt (speed run) és közben tökéletesítem a stratégiámat és a kivitelezést, akkor nem unalmas, még úgy sem, hogy minden oneshot. Ha már elértem a maximumomat, és grindelni kellene, akkor már igen :) Most 8 hullámot tudok pucolni Icefall Caves cursed chestjénél. 9-et még biztos tudnék, azt még lehet bepróbálom, de az is csak érdekesség, mert elég sok ládát nyitottam már ott, és még nem esett legendary.

A szóbanforgó bracer:

[ Szerkesztve ]

(#2107) mikromanus válasza Rebourne (#2106) üzenetére


mikromanus
veterán

Nekem vállasban esett használható. Globe-ra +20% resource. Hasznos. Meteor wizardot kipróbáltam ezzel, meg a Power Hungry passzívval más rásegítés nélkül (bár a prism be volt tárazva). Simán aprít. Minden 1hit, így masteren is elég a nyersanyag :D
Mondjuk jobban szeretem teleszórni a mapot, oda meg kell már az erőforrás csökkentő. Viszont skillel lehet nem kell annyira megtámogatni.

A "hatékony" runban esett legend egyébként?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#2108) Rebourne válasza mikromanus (#2107) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Egy esett, de hétfő este óta azt hiszem nem. Összesen 3 legendary esett Rakanothon kívül. Nem játszottam sokat a PTR-rel, és amilyen alacsony a drop, ez még nem jelent semmit szerintem.

(#2109) Intel fan11 válasza Rebourne (#2104) üzenetére


Intel fan11
őstag

fan of knives skillt melyik runával használod?

Battletag: hojszi#2983

(#2110) Rebourne válasza Intel fan11 (#2109) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Knives Expert, ott van leírásban.

(#2111) T. M.


T. M.
aktív tag

A low cost projectem lassan a végéhez ért, bár lehet, hogy ez már nem számít annak :D
200k-s "álom" dps átlépve. 60k+ hp, 578 allres, perfectionist passzívval 600 fölött.
Ennek örömére tettem solo mp10 über kísérletet ismét disznó és echoing blast módosításokkal.
Kula egyszer mellém teleportált és 1hitelt, gondolom sokat szüttyögtem. Másodikra meglett.
Ghom, Rakanoth elsőre megvolt, encsinek dícséret, mert szépen sokszor jegelte Rakanoth-ot. :D
Utánna kerestem még egy elitpakkot, nehogy lejárjon a NV. Remélem ez még szabályos :D
Csonti, Magdi már nem okozott problémát.
Továbbra is nekem SB, Kula páros egy utálat maradt, több ilyen magánakciót nem kezdek :D
Braces, gloves, amulette craft még folyamatban lesz, szerintem ott még lehetne szépen csiszolni a karin.
Kari: [link]

(#2112) sto1911 válasza T. M. (#2111) üzenetére


sto1911
veterán

Mennyire low-cost?

(#2113) T. M. válasza sto1911 (#2112) üzenetére


T. M.
aktív tag

A köveket hosszú ideje gyűjtögettem, tome of secret is volt betárazva, a Manticore-t nevetséges 30k áron :Y bideltem, a Nat vért 1,5m volt bidre, Mempo is szerencsés vétel volt, a Wile Vard, Inna's nadrág, Nat csizma, drága vétel volt, meg a DML még bidelve is kicsit sok volt a többihez képest...
Nem tudok pontos számot, szerintem 100m alatt van az egész kari így.
Szerintem még egyszer nem tudnék ennyiért összekukázni használható cuccokat.
Ja meg a craftolt cuccokat nem számoltam, azok is elvittek pár milliót.

(#2114) SQX_Barto válasza T. M. (#2113) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Még egyszer köszi a cuccokat! :)
Közben kaptam nem kis "anyagi támogatást" czpitti kollégától, így bevásárolgattam kicsit, de nem vagyok elégedett az eredménnyel. :(
Infernon azért eléggé esek-kelek és a poén az, hogy a legtöbbször a felrobbanó/mérget hagyó/vörös ködöt hagyó elhullott ellenfelek nyírnak ki.
Mit csinálok rosszul? A 30 misiből végül is nem sokat költöttem, mert a sok cuccal vissza is termeltem majdnem mindet...
A Natalya sisakot "útközben" kínálták eladásra és első nekifutásra azt mondtam, miért ne, ha már tele vagyok zsetonnal, de nem biztos, hogy jó ötlet volt.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2115) Thrawn válasza SQX_Barto (#2114) üzenetére


Thrawn
félisten

Gyorsan hullasz, mert nagyon kevés HP-d van, a sebzésed is túl alacsony ahhoz, hogy a life steal szépen tudjon visszatölteni. Emellett még az allres is nagyon kevés. Idővel majd lesznek ám jobb cuccaid, az a Nat sisak nem is vészes, így, hogy van benne sok armor és socket, egy lila kővel máris több HP-d lesz. Ja és még egy Nat gyűrűt is beszerezhetsz ha maradt rá keret, így megkapod az utolsó bónuszt is a szettből. Vállast amulettet és kesztyűt gyorsan tudsz a jelenlegieknél jobbat craftolni, csak némi goldot és alapanyagot kell rááldozni.
Van pár DH-ra való cuccom elfekvőben, ha gondolod vegyél fel és csapunk egy pótkarácsonyt :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#2116) czpitti válasza Thrawn (#2115) üzenetére


czpitti
senior tag

Jaja én is beszállok ugyis tele a tatyo ( megint :DD )

Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti

(#2117) Gorneck válasza SQX_Barto (#2114) üzenetére


Gorneck
titán

És mit vettél? Mármint mijjjaz ami új?

Ha gondolod össze tudok neked pakolni egy kezdő geart (kicsit olyan a mostani, mintha nem is DH-ra való lenne a fegyót és tegezt leszámítva), de látom lesz segítséged gazdagon.

Szal így első körben inkább kraftolj amut/kesztyűt/vállast/bracert abból a 30Mből (hogy mire lesz majd később szűkséged majd ráérzel). Sokat lendít a karid összképén, most kicsit káosz intes stres motyókkal.

Persze RoSban sokminden fog változni (mostani gearek java kuka egy bizonyos nehézségen), de erre a 3 hónapra erre a karira is ráleshetsz, hogy a sajátod szépen fejlesztd: [link].

Gorneck#1239

(#2118) sto1911 válasza SQX_Barto (#2114) üzenetére


sto1911
veterán

Szerintem nekem is van par felesleges cuccom, vegyel fel engem is nyugodtan!

(#2119) Szancsó válasza SQX_Barto (#2114) üzenetére


Szancsó
aktív tag

Akkor szerintem lehet élni kellene pl. Gorneck felajánlásával és összevadászik neked valamit x összegért.
Pl. kesztyű az egyik dps forrás lenne, szóval attack speed, crit hit chance, crit hit damage + dex kellene rá, szerintem legalább 3 ezek közül. Amu hasonlóan (én csak azért nem ajánlom a craftot, mert nekem nem nagyon volt benne szerencsém, csak vitte a pénzt, de próbálkozni lehet). Vállas védelemre jó: 170 dex 80 vit -es Vile Wardok vannak 1.2-1.5M körül. Dead Man's Legacy -ból szintén 18 AS, 250 dex, 200 vit körüliek vannak 1M körül, stb.
Szóval szerintem használd ki, hogy felajánlották a segítséget :)

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#2120) T. M. válasza SQX_Barto (#2114) üzenetére


T. M.
aktív tag

Ha rám hallgatsz, el kell fogadni a felajánlott segítségeket!
Ebből a pénzből már egy egész jó kezdő geart össze lehet rakni :K
Én is valami kis pénzből kezdtem el építgetni a karit [link] , ha ráérzel, utána már lehet könnyen fejlesztgetni, csak goldot kell gyűjtögetni a kiszemelt cuccoknak.

(#2121) SQX_Barto válasza Thrawn (#2115) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Köszi a választ! :R
Jó lenne ph-sokkal csapatni.
A II-ben is az volt a legnagyobb gondom, hogy milyen cuccokat szedjek össze, most meg nagyon fontos, hogy milyen cuccok, milyen extrákat adnak, mivel level 60-at viszonylag hamar eléri az ember, utána meg már csak a cucc extrái maradnak.
Pénzem annyira nem fogyott el, amit T.M.-től kaptam, hogy majdnem ugyanannyi van, pedig vettem jó pár cuccot :)
Felveszlek Téged is és majd csapatunk.
Tele vagyok Rare cuccokkal még nem is tudom mit kezdjek velük... :)
Craft alapanyagom is sok van, majd kitalálom :)

Szerk.: Amíg elkezdtem írni ezt a hozzászólást, jött még jó pár, köszönöm szépen, élek a felajánlott segítségekkel! :R

Egy jobban összeállított Gearnek nagyon tudnék örülni, mert tényleg kicsit meg vagyok lőve.
Amiket eddig vettem azok nagy részét is innen lopkodtam össze :)

Gormeck: Inna gatya, Inna öv, Natalya páncél, Legacy of Wicked Dreams set gyűrűk, Natalya csizma, szóval főleg set cuccokat. (II-ben is imádtam a zöldségeket:D) ja meg a Natalya sapit azt meccs közben ajánlotték fel aztán végül megvettem azt is.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2122) T. M. válasza SQX_Barto (#2121) üzenetére


T. M.
aktív tag

Kis helyesbítés:
A gold nem tőlem ment, hanem Czpitti úrtól.

(#2123) SQX_Barto válasza T. M. (#2122) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Elnézést, tényleg, Tőled legendary cuccokat (pl az íjat) kaptam.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2124) Gorneck válasza SQX_Barto (#2121) üzenetére


Gorneck
titán

Azzal azé nem árt tisztában lenni, hogy egy jó DH chc-ből és ASből áll. Mivel sehol sincs egy WDhez képest skill szinten így némi védelem se árt (nem csak gear) és annak fenntartása.

A Te geared pl dexet alig alig tartalmaz, pedig nem ártana hisz sebzést és dodge-ot kapsz belőle, a DH main statja.
AS/Chc ahogy észrevettem igen csak jóljön, minél több annál jobb (kicsit Monk effekt)...hatred és disc visszatöltéshez, így képes lehet a kari szinte végig SPbe lenni, ami által szinte halhatatlan lesz.

Gorneck#1239

(#2125) SQX_Barto válasza Gorneck (#2124) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Időközben kaptam új cuccokat, amit köszönök! :R
És levertem (igaz csapatban) Diablot Infernon. :)
Azt hiszem kicsit belemélyedek a craftolás, ékszerek és egyéb dolgokba.
Meg lehet mellette folytatok egy megkezdett Monk karaktert.

Azért azt nem értem, hogy "dexet alig tartalmaz", majdnem minden armor cuccomba zöld kő van, ami +dex-et ad.

[ Szerkesztve ]

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2126) radi8tor válasza SQX_Barto (#2125) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Az édeskevés. Még kellene 100 dex elemenként, és akkor mondható hogy tartalmaz dexet. :)

⭐ Stella

(#2127) Thrawn válasza SQX_Barto (#2125) üzenetére


Thrawn
félisten

Hátööö, látom micsoda új cuccaid vannak, így lehet nem sok upgrade-t tudok adni :DDD
Azért körülnézek :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#2128) T. M. válasza SQX_Barto (#2125) üzenetére


T. M.
aktív tag

Na ez így már alakul :K

(#2129) Gorneck válasza SQX_Barto (#2125) üzenetére


Gorneck
titán

Hááát de pl a gyűrűid intesek voltak, a bracered stres...stb. 1-2M-ért olyan upgradet lehet lassan venni minden slotra, hogy ihajja...részben ezért is kérdeztem, hogy mire költöttél. :)
Vállasba/bracersbe pl akár 300+ dex is mehet, ha jót sikerül kraftolni...ezért írtam, hogy alig.

Receptek ugye megvannak a 63as craftokhoz? DE azé eseget? Mondjuk azt adni nem tudok, pedig sztem lassan 2k felett vok...

Ha gondolod hétfőn segítek kicsit még finomítani a gearen...szal vegyél fel és pls vésd bele a PHs nicked... :)

Gorneck#1239

(#2130) morphologus


morphologus
csendes tag

Sziasztok. Kis segítség kellene itt a karim [link] iszonyat gyorsan hal most mp3 on játszogatok. Nagyon megköszönném ha tudna segíteni valaki mi lehet a baj.

(#2131) T. M. válasza morphologus (#2130) üzenetére


T. M.
aktív tag

Nagyon kevés (szinte semmi) all resistance van a karin.
Andariel's sisakon a 25% fire dam taken is fájhat tüzes monstáknál.

(#2132) morphologus válasza T. M. (#2131) üzenetére


morphologus
csendes tag

Akkor azt kell feljebb nyomni?

(#2133) T. M. válasza morphologus (#2132) üzenetére


T. M.
aktív tag

Én azzal kezdeném.
Braces: Strongram chc-s, all ressel jó, amíg nem craftolsz jobbat.
Csizma: Natalya's +7% chc-t is kapsz a setbonuszra
Fejest meg Mempho-ra cserélném sok dexel, all ressel, vit, esetleg life%-osra....

De a szakértők majd megmondják :K

(#2134) Gorneck válasza morphologus (#2132) üzenetére


Gorneck
titán

SP - Gloom nem lenne rossz beférne...se loh se ls nincs a karin...szal skillel kéne megoldani. :K Elférne persze egy kis resi a karin is...meg egy nati csuka+gyűrű páros...

Gorneck#1239

(#2135) morphologus válasza Gorneck (#2134) üzenetére


morphologus
csendes tag

oksa köszönöm a segitséget :R

(#2136) Gorneck válasza Gorneck (#2129) üzenetére


Gorneck
titán

Lesz még mit javítani...de sztem most már kezd alakulni... :)

Gorneck#1239

(#2137) T. M. válasza Gorneck (#2136) üzenetére


T. M.
aktív tag

Belépek kicsit, erre látom, hogy sima infernon nyomul 163k dps-el :D
Elzavartam mp4-5-re :C

[ Szerkesztve ]

(#2138) SQX_Barto válasza T. M. (#2137) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Azért sima infernon is volt egy-két halálom, de pl Diablot lazán legyaktam :D

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2139) Gorneck válasza SQX_Barto (#2138) üzenetére


Gorneck
titán

Azzal a gearrel már nem nagyon szabadna ott halnod....szvsz... :)

Gorneck#1239

(#2140) SQX_Barto válasza Gorneck (#2139) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Szeretek rusholni :D Alapvetően FPS gamer vagyok, a Diablo nálam csak olyan "mellékág" :)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#2141) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

HC DH, avagy back to 1.03. a jobboldali SoJ helyett normal esetben egy socketes nat gyurut hasznalok, de a SoJ megiscsak 6/10/30/12trapes, avagy perfect:).

a poen, hogy az a SoJ tippre tobbet er a main SC DHm teljes gearjenel. armory miatt raktam be, szerintem nem mernek vele kimenni a varosbol HCben.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2142) T. M. válasza proci985 (#2141) üzenetére


T. M.
aktív tag

Ilyen áron mennek a trapes SOJ gyűrűk? :Y

Más:
Ismét volt egy kis upgrade, kezd alakulni a csaje: [link]
Kicsit kísérletezgetek a spike trappal is. Mp8-on soloban kb nem fog meg semmi, tömegben meg úgy érzem, mintha kicsit gyorsabb lenne a bombardmentnél.
BoL végigugrálom a kriptát és hánynak az asszonyok, második körben pakolom az aknákat, az fps meg néha úgy leesik közben, hogy öröm nézni :DD

[ Szerkesztve ]

(#2143) proci985 válasza T. M. (#2142) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ez egy HC gyuru ami perfect.

SCben hasonloak par honapja amikor utoljara neztem 300m felett voltak, HC meg dragabb.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2144) Gorneck válasza proci985 (#2141) üzenetére


Gorneck
titán

Hmmm, jó rég jártam HCn...de ér ott vmit a SOJ? Nincs az a pénz amiért olyan tárgyat vennék amin semmi sincs...főleg nem EHP. :) Saját loot egyébként? Gz.

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#2145) proci985 válasza Gorneck (#2144) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

hát, jó kérdés. discipline DHnál gyakorlatilag az egyetlen megoldás a waller-frozen-jailer / desacrator- arcane kombók ellen, gyűrűn meg másból nagyon nem lehet pótolni. highend HC DHn láttam páron, bár ritka.

AHban esett :B, elsőre picit sajnáltam is, hogy nem SCben sikerült kimákolnom, ott több értelme lenne (650-700k EHP úgy is megvan, über solora talán legjobb cucc, SC DHmnak meg csak egy 6/10/30/10ese van).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2146) T. M.


T. M.
aktív tag

Boldog új évet a démonvadászoknak!
Jó vadászatot a 2014-es évre :)

(#2147) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

BUEK

inferno Diablo solo HC DH kesz, avagy enyém diabloprogress szerint a 2309edik DH globálisan és 1210edik európában, aminek megvan infernon hcben Diablo.

azt hiszem egyébként egy unique esett, az is egy még HCben is eladhatatlan blind faith volt:). infernon semmi.

HC intenzív és érdekes volt. viszont a maradék két achit rá szerintem normalon fogom strafe builddel összeszedni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2148) granini


granini
őstag

BÚÉK minden DH-snak. Leporoltam a [p60-as DH-m], vettem neki egy mantit, és csapatom mp8-on :Y :)
(Azt hittem nem lesz élet a p100-as monk után.. meg a kövtkező p100-as monk után, de egy barbár és egy DH is várja hogy toljam vele..)
Majdnem fél éve nem DHztam. Mi most a trendi szerintetek..? Mondjuk sztem jó a skillezésem, meg úgy talpon is maradok vele, de ha van bármi észrevétel szivesen hallgatom..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#2149) T. M. válasza granini (#2148) üzenetére


T. M.
aktív tag

Szép új mantid van :)
Én is MP8-on csapatom, bár elkezdtem próbálgatni az MP10-et is szólóban, de nem az igazi. Partyban jó móka az veletek :DD
Ööööö ... ajánlom a bombardmentet kipróbálni.

(#2150) TheProb válasza T. M. (#2149) üzenetére


TheProb
veterán

Sziasztok!

Jó látni, hogy még van 1-2 kolléga aki játszogat, én magam is DH-zok főként, bár gyorsan beleunok sajnos ugye ebbe a monotonitásba. Ha volna még valaki aki szeretne együtt gamelni az vegyen fel, DH-val jelenleg MP10-en szoktam menni.

BT: theprob#2922

Build-el, most ki hogy áll, mert én még mindig próbálgatom melyik a legjobb? Rapid fire már elég unalmas, bár még mindig ezt tartom a legjobbnak szvsz, másik leggyakrabban használt ugye az elemental arrow.

Ami érdekes számomra, hogy még mindig nagyon elszállt árak vannak az AH-ban... (persze ami ér is valamit)

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.