Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:03

LOGOUT.hu

Xperia U - A Kisherceg

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13852) Csatsa válasza godzsy2 (#13851) üzenetére


Csatsa
tag

Valóban megszokást igényel a GB menüje és kezelése de egy nap alatt kézre áll, viszont párhuzamosan használni mást más rendszerrel (ICS,JB) is az már érdekesebb.
Elég puritán az egész, egyszeű menüvel, egyszerű beállításokkal és egyszerű kinézettel, de más launcher és ikoncsomag használatával lehet a kinézetén változtatni, mondjuk kb ennyi is az egész.
Ami jó benne az a gyorsasága és ez így is marad ha egy nap legalább egyszer ki és bekapcsolod a telefonodat, ezt tanácsolják a gyártók is mert jó hatással van a működésre.
A repülőgépes módot használtam én is de nekem nem volt vele bajom, de ha már úgyis a repülőgép móddal lecsatlakozol a hálózatról minden téren akkkor egyszerűbb lenne kikapcsolni a telefont estére bár így nem tudsz ébresztőt használni.
Amit meg utoljára írtál (a rolós dolog) szerintem az a vátoztatott system ui miatt van, ez egy portolt samsung touchwiz statuszbár. A samsungnál van középen egy home gomb amivel ez működne de ennél a telefonnál az nincs.
Próbálj ki egy CM 9-es ICS rom-ot is mielőtt esetleg visszatérnél a sony 100-as ICS-re. Valamelyik nap linkeltem egy friss Cyanospace RC3 rom-ot, ez megy zárt rendszeren is és ráadásul jó is.
Én most próbálom a CM Slim rom-ot speedy kernellel és eddig elég jónak tűnik, gyors ez is mint a GB de még friss az élmény, később kiderül hogyan is működik a hétköznapokban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.