Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:03

LOGOUT.hu

Xperia U - A Kisherceg

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13851) godzsy2 válasza Csatsa (#13847) üzenetére


godzsy2
senior tag

Lassan nekem is egy hete van fent a GB Rocks, de vegyes érzelmeim vannak vele. Igaz, fél éve ICS-t használtam és valahogy nem békélek meg (még) a GB menürendszerével. Ront a helyzeten az is, hogy a tabletemen JB van, ami nem áll messze használatban az ICS-től, lehet ezért is nehéz az átállás. Használom még pár hétig/hónapig, de ha nem bírom megszokni, akkor kipróbálom a 100-as ICS-t.

Amúgy pár nap használat után, betérve a futó alkalmazások közé, látom, hogy a szabad memória az 75-95 MB körül szokott tengődni (akár az ICS), ennek ellenére gombnyomásra indulnak az appok és nem is laggol a launcher. Ez tetszik benne.

Jah, reggelente repülőgép módból átállva nem mindig találja meg a hálózatot és mikor lehúzom a rolót, akkor azt írja, hogy a Home gomb megnyomásával feloldhatom a zárolást. Ez mi a bánat akar lenni? Hiába nyomom bármelyik gombot, nem reagál, nem lépek fel a voda hálózatára. A Home az a középső, nem? Ilyenkor mindig ki kell kapcsolni, majd be és kb. másodjára már fellép a hálózatra. Ha erre nem lesz megoldás, akkor megy vissza az ICS.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.