Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9651) Kronos3000


Kronos3000
senior tag

Most két fizikai sim-el használom a telefont, Telekom + Vodafone, a Voda csak 2g-n van, mert így a tapasztalatom szerint nyerek 10% akku időt amíg hazaérek munkából. Ha az egyiket átváltanám e-sim-re, azzal nyernék valamit, akku szempontjából? Számít valamit fogyasztás szempontjából, hogy e-sim, vagy fizikai sim van benne?

Wasabi...

(#9652) fila válasza Kronos3000 (#9651) üzenetére


fila
senior tag

Hi, én kipróbáltam. Semmit nem nyertem vele.
Ma megkapta párom a telefont, egy simet használ, kiváncsi leszek mennyi lesz nála a képernyő idő.

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#9653) Kronos3000 válasza fila (#9652) üzenetére


Kronos3000
senior tag

Köszi, akkor marad így. :R

Wasabi...

(#9654) dancsuri válasza fila (#9652) üzenetére


dancsuri
veterán

A képernyőidő nagyban függ attól, hogy milyen fényerőn használod a készüléket.

költekezz, hogy más is költekezhessen!

(#9655) fila válasza dancsuri (#9654) üzenetére


fila
senior tag

Aha…
Feladtam. Majd egy évet kínlódtam a telefonnal. Nekem úgy tűnik, a két sim miatt produkált nálam rossz akksi időt.

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#9656) BLC válasza fila (#9655) üzenetére


BLC
tag

Sajnos egyet kell értenem.
Én kilenc hónap használat után jutottam arra, hogy rövid időn belül váltok. Nekem mérhetetlen csalódás ez a telefon. (s22+)
Üzemidő, processzor(melegedés), fotós sw, stb.
Korábban az "S" szériáknak nem, csak presztízs ertéke volt, hanem minőség, megbízhatóság, arányos értéktartás. De jelen esetben egyiket sem érzékelem. A Samsung az exynos processzorral illetve a világszinten jellemző processzor differenciálással teljesen lejáratta magát nálam.
Persze egyes pozitívumokról is lehet írni,(update, fotók minőségé, stb.) De sajnos a mérleg nyelve, hangsúlyozom nálam inkább a negatív oldal felé billen.
iPhone-ról jöttem át és nem lehet mondani, hogy nem adtam elég időt, de inkább ne tettem volna. Nem az androiddal vagy Samsung UI-val van gond, hanem a hardver és az sw rossz "szinkronizálásával". Én amint lehetőségem engedi elengedem a Samsung kezét....
Kár érte...

[ Szerkesztve ]

(#9657) fila válasza BLC (#9656) üzenetére


fila
senior tag

Asszonynál az S22 üzemideje úgy néz ki lényegesen jobb lesz egy (yettel) simmel használva. Első teljes nap végére maradt neki 55% az akksiban, kb 3 óra képernyőidő után. Nálam ilyen sose volt.
Most iphone 14 pro-ra váltottam. 2 simmel 2,5 óra képernyő használattal 80%-on vagyok :) Ez ki fogja bírni a napot sztem :DD

Arra még kíváncsi leszek, hogy 1 simmel a térerő milyen lesz az s22-n.

Ha nem lett volna az akksi idővel gond, a mérleg nálam pozitív lett volna.

[ Szerkesztve ]

5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546

(#9658) kaciokos válasza fila (#9657) üzenetére


kaciokos
őstag

Szerintem ezt már sokszor kiveséztük, de két SIM-mel többet eszik a telefon, ez tény, és meglehetősen logikus is. És ez valószínűleg minden telefonra igaz, bár én csak S22-vel és S10e-vel teszteltem.

(#9659) Isaac76


Isaac76
tag

Az egy sim két sim kérdéshez , én konkrétan az S10-nél lepődtem meg,amikor a közel 2 éves telefon, átváltva dual simről egyre ,majd 25%-os javulást produkált :Y
Konkrétan általában nap végére volt olyan 3-4 óra sot,amikor is olyan 50% körül volt az akksi. Ugyanazon helyen dolgozva wifi stb, amikor egy sim volt benne ez a kijelzőidő és arány felment 5h is. nagyon meglepő volt,mert azt hittem pár százalékkal eszik csak többet ilyenkor (mármint dual esetén).

(#9660) Aksomatic válasza fila (#9657) üzenetére


Aksomatic
senior tag

ugyanezt az utat szeretném választani, hol vetted a 14 Prot?

(#9661) trialboj válasza BLC (#9656) üzenetére


trialboj
őstag

Én is úgy érzem hogy szar a helyzet, de android szinten az ÉN meglátásom szerint nem létezik más korrekt választás, ami ugyan azt a komplexitást nyújtaná, samsung flow, tableten/számítógépen/telefonon vágólapra másolsz bármit, azt egyből beillesztheted egy másik eszközön, percek alatt átdobsz több gb anyagot, korrekt UI, állítólag jó a kamera, habár számomra furán szar a dokument fotózás(nem homályos, hanem mintha bemozdulna az egész kép, szinte sehol sem tűéles), az s10e ebben most is jobb, videóban viszont tényleg egész korrekt, és maga a presztizs, a samsung talán a 2. legbiztonságosabb az alma után. Az üzemidő s22+nál mivel nem nyúzom nagyon, számomra elég, de kb sosem volt 4 órás SOT-om, ebben xiaomi telefonok valahogy képesek sokkal többre, de egy egyszerű asus zenfone is megeszi az s22-t.

Egyszer majd kipróbálok én is egy almát, de a 15 tuti kimarad, nevetséges amit a usb 2 porttal, és a titánium kerettel csináltak állítólag rettentő érzékeny a hátsó üveg, ráadásul jóval drágább mint a tavalyi kezdő modell, és továbbra is max 27W töltés. 0 innovációval az egyetlen fejletsztés egy kikényszerített váltás, mégis drágábban adják. Ez a bármit megtehetünk veletek, mert birkák vagytok és már be vagytok zárva az ecosystemünkbe mókuskerék nem egy olyan helyzet amiben szívesen részt vennék.

Talán jövőre odateszi magát a samu, esetleg vetít egy badass 22FE-t, nekem nagyon tetszene egy oldalsó ujjlenyomat olvasó akár gyengébb proci, de nagyobb üzemidő, és elég a 2 kamera, csak lehessen vele úgy fotózni mint a régi s10 szériával.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#9662) Pompi válasza trialboj (#9661) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Mondjuk ez itt rettentően off, de ha már felhoztad, akkor muszáj reagálni rá.

"Egyszer majd kipróbálok én is egy almát, de a 15 tuti kimarad, nevetséges amit a usb 2 porttal, és a titánium kerettel csináltak állítólag rettentő érzékeny a hátsó üveg, ráadásul jóval drágább mint a tavalyi kezdő modell, és továbbra is max 27W töltés. 0 innovációval az egyetlen fejletsztés egy kikényszerített váltás, mégis drágábban adják. Ez a bármit megtehetünk veletek, mert birkák vagytok és már be vagytok zárva az ecosystemünkbe mókuskerék nem egy olyan helyzet amiben szívesen részt vennék."

Egyszerre beszélsz a 15,15 plus, 15 pro és 15 pro max modellekről ami kicsit megtévesztő. Az USB2 valóan nevetséges, DE tegyük már a szívünkre a kezünket, illetve nézzünk körbe, hogy ki hányszor dugja egyáltalán a készüléket számítógépre, főleg azok közül akik a "sima" iPhone célközönsége. Másrészt a Pro verzióban ott az USB3. A titánium maga miért nevetséges? Közel 10%-kal lett könnyebb a telefon, ami lehet nem tűnik soknak leírva, de kézbe véve elég nagy a difi. A hátsó üveg a Pro Maxnál lehet érzékenyebb - lásd JerryRig videóját, a többivel nincs gond.
A 27 wattos töltés tényleg vicc. A nulla innovációra azért ott az A17 Pro chip, 3 nanométeren, azért emellett ne menjünk már el. Továbbá ott a folyamatos portré mód (amit tuti másolni fog a Samsung is jövőre).

Viszont ami semelyik modell tekintetében nem állja meg a helyét az az a kijelentésed, hogy jóval drágábbak, mint a tavalyiak. Egyrészt (ugyan ez itthon nem számít), de az USD árak semmit nem változtak (ok, a pro max látszólag igen, de nem, mert a tavalyi 256gb is ennyibe került, idén meg ebből csak ott kezdődik, de itthon még így is olcsóbb, mint a tavalyi), de mindegyik modell olcsóbb lett az előző genhez képest, a sima modellek 50 ezerrel a pro modellek 70 ezerrel kerülnek kevesebbe:

iPhone 14 450 ezer - iPhone 15 400 ezer
iPhone 14 Plus 500 ezer - iPhone 15 Plus 450 ezer
iPhone 14 Pro 570 ezer - iPhone 15 Pro 500 ezer
iPhone 14 Pro Max 630 ezer - iPhone 15 Pro Max 600 ezer

És a végére, az iPhoneok egyik generációról a következőre nagyon ritkán hoznak olyan forradalmi újítást, hogy az előd modellről megérje váltani. Úgyhogy ezen azért nem kell meglepődni. De azért ne mondjuk azt, hogy ez itt a Samsung S szériánál nagyon másképp van...

Ja és nem akarok meddő android vs iPhone vitát, csak pár dologban úgy éreztem, hogy objektíven nincs igazad - főleg az ár tekintetében, ezért bátorkodtam reagálni.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#9663) Dnalorr válasza Pompi (#9662) üzenetére


Dnalorr
tag

Egyetértek veled, viszont...
Ebben az ársávban abszolút nem normális az, hogy egy telefont 60hz-es kijelzővel dobnak piacra 2023-ban. Teljesen abszurd, hogy még 100+ ezret ki kell adnod, hogy megkapd a 120hz-es ProMotion kijelzőt, ami már az alsó-középkategóriában elvárt szint. Nálam ez verte ki a biztosítékot az új ájfonokkal kapcsolatban. Birka, aki azt hiszi, hogy ez tökre normális....
Való igaz, hogy a Samsungok (és az összes többi gyártó) is egyre kevésbé újulnak meg évről-évre, de legalább már a középkategóriában jelen vannak azok a feaure-ök, amitől egy telefon frissnek, mainak érződik.
Ettől függetlenül jók az idei iPhoneok, ahogy a korábbiak is, de ezzel a "bármit megtehetünk veletek, mert birkák vagytok" valamilyen szinten egyet tudok érteni. Mert ebből is egészen biztosan rengeteg fog fogyni....
Bocsi az offért. :R

[ Szerkesztve ]

(#9664) ClioRS válasza Dnalorr (#9663) üzenetére


ClioRS
őstag

Én nagyon nem vagyok iPhone párti, próbáltam, nem jött be. De azt nem lehet elvitatni, hogy gördülékenységben veri az Androidos telefonokat. Barátnőm iPhone 11-e (ami ugye 4 éves készülék) gördülékenyebb mint az én 120Hz-es 2022-es high-end telefonom. Nem csak az apró lag-ok miatt, hanem maga a görgetés gyorsasága/minősége miatt is. Arról nem is beszélve, hogy akksiban kisebb, mégis jobban bírja. Szóval vannak pozitívumok és negatívumok is, de meg tudom érteni azokat, akik iPhone-t vesznek maguknak.
Az megint más kérdés, hogy évente felesleges váltogatni az újra, mert akkora újítások nincsenek amiért megéri egy rakat pénzt kiadni, de lassan kezd ez lenni több gyártónál is sajnos, csak példaként az S22/S23, Fold széria. Én még az S20-ról se érzem azt a nagy előrelépést az S22-nél, mivel céges a telefon így szerencsére nem érdekel, de ha pénzt kellett volna adnom érte akkor azért nem lennék boldog.

[ Szerkesztve ]

(#9665) trialboj


trialboj
őstag

Nagyon idegesítő, hogy ha arcfelismeréssel oldódik fel a képernyő, nem enged fizetni. Lakásfelújítás miatt , sokszor poros /száraz a kezem, és nem old fel rendesen az ujjlenyomat (fene aki megette a szónikus fajtáját) ilyenkor NÉHA az arcot felismeri, de nagyon fura hogy nem minden esetben csak nagyon ritkán, hibát dob a google wallet appon keresztül, és kiírja hogy oldjam fel ujjlenyomattal.

Na most a kérdésem az lenne, hogy ha feloldotta arccal, fizetés előtt, és én a power gombbal lezárom, akkor már nem tudom ujjlenyomattal feloldani mert nem kéri, mi a teedő?

Remélem érthető a probléma, van rá valami megoldás?

#9662Pompi
Én Romániában élek, itt nem szálltak el az árak, és a sima modell kb 35K FT al kerül többe idén mint a tavalyi modell idén tél végén. Nem folytatnám, mert nem ide való.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#9666) Celtis válasza trialboj (#9665) üzenetére


Celtis
veterán

Nem összegtúl függ, hogy kér-e ujjlenyomatot?
Én még nem tudtam megérteni a smart lock működését, mikor miért old fel vagy nem old fel. (Pl. hiába az otthon beállítva megbízható helynek, ugyanúgy ujjlenyomattal vagy mintával kell feloldani, mint bárhol másutt. S10e detto.)
Viszont úgy vettem észre, hogy nagyobb összegnél kér ujjlenyomatot feloldott telefon esetén is.

(#9667) Dnalorr


Dnalorr
tag

Nagynehezen sikerült felküszködnöm 30 GB-nyi videót OneDrivera, hogy helyet szabadítsak fel a telefonon. A Samsung Galériában nem lehet valahogy elérni, hogy ne csak felfele, de lefele is szinkronizáljon? Úgy értem, hogy egy helyen lássam a listában a OneDrivera feltöltött és a telefonon lévő képeket, videókat?

(#9668) Smithy87


Smithy87
senior tag

Sziasztok, ez a 2200 as samsung proci tényleg akkora hulladék? Most szeretnék váltani s21+ ról. A sima 23 kijelzőjét kicsinek érzem, és valszeg a 23FE be fog kerülni a (céges) listába. Ebben is exinix van ugye de én nem érzem hogy akkora hulladék lenne mint amekkorának lehordják.

(#9669) Rinocerosz válasza Smithy87 (#9668) üzenetére


Rinocerosz
senior tag

Én is azt mondom, hogy nincs ezzel akkora baj mint ahogy előadják. Nyilván akinek baj van vele azok többet írnak mint akinek problémamentes.
Nekem nincsennek túlmelegesések, térerőprobléma se... üzemidő az olyan amilyen (sima s22), de kibír egy napot.
Fateromnak sima s23 van ami jobb mint az s22... tehát nem alaptalan a dolog, de azért nem katasztrófa.

Az s20 az nagyon gáz volt.. ott voltak bajok. Ott kellett idő mire beért.

Szóval az s23+ lenne neked a legjobb, de az FE egy jó alternatíva lehet.

(#9670) winbox


winbox
senior tag

Sziasztok. Ma váltottam sima S21-ről S22-re, minimális ráfizetés volt, így számomra megérte. Most már jó ideje folyamatosan telepíti az appokat (100+) és egyáltalán nem vészes a hőmérséklete. Játszani nem játszok rajta, ha elmegy egy napot tökéletes. Ami egyből feltűnt az a mérete/fogása, számomra tökéletes. Telefonálás, térerő is ok. Nekem a fő eladás az S21-nél az volt, hogy az Android Autot folyamatosan ledobálta az S-crossomról, 40km-es úton volt hogy 15x. Ha repülőgép módba tettem akkor meg semmi gond nem volt, úgy mentünk le az olaszokhoz meg vissza, hogy másik telóról nyomtam hotspotot és úgy volt net rajta. Holnap lesz egy 300km-es utam vele, egyből ki is derül, hogy ezzel jó lesz-e :DDD Szeptemberi most a legújabb frissítés, ugye? (XEH) Illetve a Google Play-rendszerfrissítésből májusi volt rajta és kb 5db új frissítés letöltése, mindegyik után újraindítás kellett neki, mire augusztus 1. lett az is :D

Eladó Google Pixel 8 Pro 128GB Obsidian és Google Pixel Watch LTE Champagne Gold - https://t.ly/nW98Z

(#9671) kcsa válasza winbox (#9670) üzenetére


kcsa
veterán

Szeptemberi az utolsó, de play rendszerfrissítésből is, legalábbis nekem ma lejött.

(#9672) winbox válasza kcsa (#9671) üzenetére


winbox
senior tag

Köszi, megnéztem megint, de nekem maradt augusztusi, viszont az utolsó frissítésnél a Google áttekintés widgetem automatikusan átváltott erre az új kinézetre. Amivel nem is lenne baj, de én úgy tudtam, hogy a régit ugyanúgy ki lehet majd választani, de csak az új van a widgeteknél. Kár érte, a másik nekem jobban tetszett, de majd megszokom ezt.

Eladó Google Pixel 8 Pro 128GB Obsidian és Google Pixel Watch LTE Champagne Gold - https://t.ly/nW98Z

(#9673) csaba1203 válasza kcsa (#9671) üzenetére


csaba1203
addikt

:K

(#9674) Laslow


Laslow
senior tag

Sziasztok!
Vettünk egy S22-t. Néhány kérdésem lenne.

1. Az automatikus fényerő szabályozás mennyi idő után tanulja meg, hogy ne süsse ki a szemem? Lentebb húzom a fényerőt, aztán ugyanott, ugyanolyan fényviszonyok között 2 perccel később megint lentebb kell húznom, mert felemelte magától valamiért.

2. Nem szeretném, hogy éjszaka bármilyen hangot kiadjon, akármi is van. Találtam benne Alvás profilt, beállítottam, hogy hány órától hány óráig (estétől reggelig) alkalmazza. Működik is, de le lehet valahogy beszélni arról, hogy amikor be vagy kikapcsolja az Alvás profilt, akkor ne adjon ki semmilyen hangot, csak suman némán indítsa el a profilt?

3. Ugyanígy, éjszakára automatikusan kb 2% fényerőt szeretnék adott időponttól adott időpontig. Ezt hogy lehet...?

4. Jelszavak esetén hogy lehet rávenni, hogy semmit sem akarok Samsung Passba menteni, hanem csak a Chrome jelszókezelőjébe?

Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni ezekben.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#9675) winbox válasza winbox (#9670) üzenetére


winbox
senior tag

Na mentem az autóval ma a városban és tökéletesen működik a vezetéknélküli Android Auto, semmi laggolás vagy szakadás. Ez volt a legfontosabb :D Az S21-el sehogy sem volt jó. Holnap még lesz egy hosszú út vele, akkor kábelesen megy majd az Android Auto, remélem úgy is jó lesz, már bizakodó vagyok ezután. Közben már be is laktam a rendszert teljesen, szuper eddig minden :C

Eladó Google Pixel 8 Pro 128GB Obsidian és Google Pixel Watch LTE Champagne Gold - https://t.ly/nW98Z

(#9676) Konyika


Konyika
senior tag

Sziasztok!

Az létezik, hogy a szolgáltatói és a független telefon szoftvere különbözik? S22.

(#9677) jeni válasza Konyika (#9676) üzenetére


jeni
félisten

Nem,ma már nem függőségi mobilokat árulnak.
Applikáció esetén lehetnek különbségek.

(#9678) Konyika válasza jeni (#9677) üzenetére


Konyika
senior tag

Köszönöm :R

Akkor tovább kell keresni, hogy miért nem egyforma a két készülék. Még a menüpontok sem ugyan azok. Egyém független cimbié vodafonos.

(#9679) zsinyeg


zsinyeg
csendes tag

Sziasztok
S22 üzemidővel tapasztalatok? Mostani telefonommal is az a bajom hogy pasi 2X töltöm. Sok közösségi média...

(#9680) Aksomatic válasza zsinyeg (#9679) üzenetére


Aksomatic
senior tag

ezt is 2x kell ha sokat nyomkodod 4 óra SOT a max

(#9681) Rinocerosz


Rinocerosz
senior tag

Érkezett az októberi frissítés.

(#9682) csaba1203 válasza Rinocerosz (#9681) üzenetére


csaba1203
addikt

:R

(#9683) ClioRS válasza Rinocerosz (#9681) üzenetére


ClioRS
őstag

Telekomra is, megint gyorsak voltak.

(#9684) Kronos3000 válasza Rinocerosz (#9681) üzenetére


Kronos3000
senior tag

Köszi, jön is. :R

Wasabi...

(#9685) Songoman


Songoman
aktív tag

Sajnos azén szürkeimportos (TUR/TUR) készülékemre még nem érkezett meg.

(#9686) csaba1203 válasza Songoman (#9685) üzenetére


csaba1203
addikt

:U

(#9687) Gyb001


Gyb001
senior tag

Tok ajánló:
Korábbi telefonjaimon is LOVE MEI tok volt de féltem tőle hogy a vezetéknélküli töltés nem fog működni s22-vel. Ezért 3 tokot használtam el félév alatt, mire rászántam magam hogy megvegyem.
Minden műkodik, vezeték nelküli töltés(utólagos magsafe gyürűvel), nfc, nem gyengébb a térerő...
Nyilván a hő leadása rosszabb lett, viszont nem kell féltenem a leeséstől. Nagyon tartós darab. Huawei p20 on 4 évet bírt ki.
Bónusz hogy a magsafe gyürű mellett elfért egy mágneses tartóhoz készült fém lap is. Így mindenhez is tudom rogzíteni a telefont.

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station

(#9688) toompa válasza Gyb001 (#9687) üzenetére


toompa
őstag

Jó ronda szegény. :)

(#9689) Gyb001 válasza toompa (#9688) üzenetére


Gyb001
senior tag

Ha megszokod természetes lesz, és egy idő után hiányzik ha nincs rajta a telefonon

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station

(#9690) toompa válasza Gyb001 (#9689) üzenetére


toompa
őstag

Nekem ez sok. Minden telefonomon gyári Samu tokot használok. Szerintem a legszebbek és nincs olyan gond hogy nehezen funkcionálnak az oldalsó gombok.
S22-re is gyári tokot vettem. Nekem annyi elég hogy nem csúszik és egy eséstől megvédi.

(#9691) Aksomatic válasza toompa (#9690) üzenetére


Aksomatic
senior tag

nekem 2 Spigen is volt nem voltak rosszak, de a Ringke Onyx verhetetlen eddig

(#9692) lezerpiramis válasza Gyb001 (#9687) üzenetére


lezerpiramis
őstag

Ilyet hol lehet venni sima S22-hoz?

(#9693) Gyb001 válasza lezerpiramis (#9692) üzenetére


Gyb001
senior tag

Én innen vettem. [link]

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station

(#9694) Warpig válasza lezerpiramis (#9692) üzenetére


Warpig
aktív tag

Nézz rá az UAG tokokra is, ha ez a vonal tetszik.

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#9695) lezerpiramis válasza Warpig (#9694) üzenetére


lezerpiramis
őstag

Koszi a tippet!

(#9696) Songoman válasza Gyb001 (#9687) üzenetére


Songoman
aktív tag

Nekem ez van, 2200 forintért:

[link]

(#9697) Laslow


Laslow
senior tag

Sziasztok!
S22 ONE UI 5.1 alatt a hivatalos GMail app nálatok is fagyogat mostanában?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#9698) toompa válasza Laslow (#9697) üzenetére


toompa
őstag

Nálam is szarakszik néha.

(#9699) Rinocerosz válasza Laslow (#9697) üzenetére


Rinocerosz
senior tag

Nálam elég jó működik... ami azt illeti. Próbáld meg esetleg a frissítéseket törölni majd újra frissíteni.

(#9700) VZT


VZT
tag

Sziasztok!
Karácsony körülre gondoltam egy ilyen alap S22-t venni magamnak. Úgy vélem még kb egy darabig jó telefon lesz. Most egész elfogadható irányára van, amiből még lehet egy két kedvezménnyel faragni. Lenne e téma körül egy pár kérdésem.
Látom van külön samsung / ses / sestore honlap. Melyiken érdemes vagy szabad vásárolni?
A kuponok mentén külföldön van állítólag oktatói kedvezmény, ezt a hazai oldalakon nem látom csak a diák verziót. Illetve egy sor más kedvezmény is.
Mennyire lehet lejjebb tolni, vagy mennyire érdemes lekuponozni? Mi lehet a valós alja?
A nem hivatalos boltok közül van-e olyan amiben meg lehet normálisan garanciális ügyintézés tekintetében bízni, és inkább onnan venni (pl mobilcorner)?
Előre is Köszi!

mindig más

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.