Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9701) zzola válasza VZT (#9700) üzenetére


zzola
félisten

Szerintem ne vegyél S22-t. Borzalmas egy készülék...

(#9702) S@c@ válasza zzola (#9701) üzenetére


S@c@
őstag

Szerintem nem borzalmas keszulek, ha nem jatszol tokeletes kis kompakt telefon. Ha borzalmas keszulek miert vagy a csoportjaba?

(#9703) zzola válasza S@c@ (#9702) üzenetére


zzola
félisten

Nem találom az összefüggést egy készülék topicja és az én tagságom között. Kérlek a részletekre térj ki. :R

Tökéletes? Szakadok a röhögéstől. Feldobtam vezeték nélküli töltőre a "tökéletes" telefont, kb fél órát töltött, kézbe véve döcög a rendszer, még az értesítési sáv megtekintése is. Meg kell várni, míg lehül. És akkor a többiről még nem is beszéltem...

[ Szerkesztve ]

(#9704) S@c@ válasza zzola (#9703) üzenetére


S@c@
őstag

Ezekbol semmit nem tapasztaltam amit irsz. Kulfoldi tesztek sem emlitenek ilyet. Ha a tied nem valt be, sztem ad el es nezz masik telefont.

(#9705) Essejó válasza zzola (#9703) üzenetére


Essejó
veterán

De de csak beszélj róla, hadd tudjam meg, hogy az én S22+om miket nem csinál töltés után, mit ne mondjak töltés közben sem.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#9706) ratcache válasza Essejó (#9705) üzenetére


ratcache
aktív tag

az enyém is csinálja. nem is csak akkor, néha mindenféle (látható) ok nélkül előfordul átmeneti, de masszív lassulás, mintha nem térne magához valami mélyebb energiatakarékos módból... aztán fél perc múlva meg megint pattog.
nem játszom, mindent összevetve általános célra nem borzalmas, alapvetően használható kis készülék de biztos, hogy mégegyszer nem venném meg. hiányzik az s10e :B
tart amíg tart, aztán s23 mert mégegyszer nem szeretnék belefutni az s24 exynos kapcsán hasonlóba, de lehet, hogy akkor már s25 lesz. feltéve, ha kikupálják vagy egységesen snapdragonnal jönnek majd (amire mondjuk nem sok esélyt látok :()

(#9707) ClioRS válasza ratcache (#9706) üzenetére


ClioRS
őstag

Szintén előfordul. Messengerben ha több képet küldenek egyszerre szinte mindig csinálja, általában kamera megnyitásakor is döcög (ezt javítja valameddig a kamera alkalmazás cache törlés), weblapokon ha van beágyazott videó és elindítom akkor szaggatva játsza le, céges levelezésem outlookhoz van kötve, annak megnyitásakor is döcög, meg ami még most hirtelen nem jut eszembe. S20 is csinálta ugyanezt, szóval nem telefon gond lesz.

[ Szerkesztve ]

(#9708) VZT


VZT
tag

Remek, jól meghoztátok a kedvem hozzá. :) Játszani nem akarok vele. Alap dolgok csak: zene, fénykép, minimális munka, átlagos hétköznapok, böngészés. (Gyors összehasonlításban vannak más erős készülékek még az almás oldalon is amik, nagyon merítik az akksit.)
Az elhangzottak alapján értem miért olyan hívogató készülék, de vannak és lesznek hibái. Átrágom őket. Már csak az a kérdés maradt, hogy mennyiért lehet ez jó vétel? S23- jelentősen drágább, annyi körül már nagyon minden más is szóba jönne. :U

mindig más

(#9709) kenwood3 válasza zzola (#9701) üzenetére


kenwood3
őstag

En is kozdok anomaliakkal, meg is irtam rola a velemenyem 1x [link]

Mi az az ekezet dragasag??

(#9710) S@c@


S@c@
őstag

Meglepodve olvasom mindazt amit irtok. Nekem ilyen bajaim szerencsere sosem volt a keszulekkel. Az elejen a halozatkezelesnel volt bug, de azt a frissites javitotta. Azota teszi a dolgat. :Y

(#9711) zzola válasza Essejó (#9705) üzenetére


zzola
félisten

Bocsánat, de nekem erre sem időm sem energiám nincsen. Nagyon nem lázadozok, mert korábban írtam, én munkáltatótól kaptam, viszont futáshoz használom streaming zenelejátszóként. Ha napi használatban kellene operálnom vele, kivágtam volna az ablakon.

(#9712) zzola válasza S@c@ (#9710) üzenetére


zzola
félisten

Érthető, ha meg vagy elégedve, akkor miért is mondhatnál bármi rosszat...

(#9713) S@c@ válasza zzola (#9712) üzenetére


S@c@
őstag

En is gondolkodom az s23on, viszont ott csak az uzemido ami vonz. A kamera banan effekt viszont nem annyira. Na meg persze, hogy kb 70-100e a ketto kozott a kulonsbeg. Ennyit nem biztos, hogy er nekem. Aki jatszik a telon vagy nem tudja esetleg rarakni negyed orara tolteni annak lehet az s23 a nyerobbb. Amugy ezert mondom, hogy az s22 is teszi a dolgat. Viszont sztem vannak jo es rossz szeriak ezek szerint.

(#9714) janeszgol válasza VZT (#9708) üzenetére


janeszgol
félisten

Megéri az S23 a jelentős felárat. Látom olyan 240-250 ezer ft a plafon nálad akkor?
Ezeket nézd meg: Nothing Phone 2, Xiaomi 13T, iPhone 12. A jobbakat válogattam ki. (Van még csomó Realme, meg OP. Némelyik SoC-ban erős, de pl kamerában nem annyira. Valamelyik meg SoC-ban jóval gyengébb.)

Ebből a felsorolásból is látszik, hogy 240 ezer ft környékén az S22 best buy. Melegszik, gyenge a térerő, merül. De akkor is best buy. Én is ezt választanám és bíznék a javításokban. A NP2 nagy teló ehhez képest. Nagyon jó telefon, tényleg nagyon jó, de nagyobb méretű. Az i12 még szóba jöhet, de az meg nem android.

[ Szerkesztve ]

(#9715) Essejó válasza zzola (#9711) üzenetére


Essejó
veterán

Egy frissítés az enyémnek is okozott problémát, eléggé speciálisat. Prius+om van, ebben még nincs AA, de a telefon BT-n kapcsolódik a multimédia fejegységre, de valamiért a Waze hangja nem megy át a hangszórókra, szóval első körben be kellett kapcsolnom, hogy mindig a telefon hangszórót használja. Amikor beindítom a motort a telefon egyből kapcsolódik, és indítja a wazet. Nos egy frissítést követően ha engem hívtak vagy én indítottam hívást, miután bontottam a vonalat, az egér monitoron megjelent egy üres kimenő hívás. Számolta a perceket, de nem történt semmi. Viszont így a telefonon a waze is a háttérbe került, nem dumált és a telefon is az üres hívást mutatta. Csak a telefon újra indítása bontotta. Ami még a városban 1-2 lámpánál megoldható, de pályán vagy az M0-n határozottan ellenjavalt a telefont böködni vezetés közben. Szerencsére a következő frissítés javította.
Tavaly Szeptemberben volt egy egynapos le(el)árazás a samu webáruházban, ha együtt rendeltél 1db S22-t és 1db S22+t, akkor 45% kedvezmény volt rá. Annyiért nekünk nagyon megérte.:B Nálam egy Xiaomi Redmi9-et váltott, ahhoz képest még az Exinossal is ég és föld. Lányomnak egy S23 ultrája van, mindig mondja, hogy nagy meg kényelmetlen, de nem akar cserélni. :D

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#9716) VZT válasza janeszgol (#9714) üzenetére


VZT
tag

Igazából olyan 200 környéke volt az eredeti cél, de ott muszáj megnézni az új hullámos kínai opciókat, amitől nekem még per/pill viszket a hátam (feltehetőleg alaptalanul és tapasztalat híján). Google pixel széria volt még opció, de ott a hivatalos 5g hiánya szívfájdító. Most egy régi Sony-m van, csereérett.
Munkatársak révén akadt meg a szemem az s22-n, meg sem gondoltam volna a fentebb említett apróságokat. Mindazonáltal, kuponnal, beszámítás akcióval, otp visszapörgetéssel sztem ~200-ra le lehet tornázni, vagy most ősszel, vagy legkésőbb év elején. :D

mindig más

(#9717) janeszgol válasza VZT (#9716) üzenetére


janeszgol
félisten

Én a helyedben belevágnék, de most. Most használtan az S22-k 150 és 200 között mennek. Szóval nagyon minimál bukóval el tudod adni mostanában, ha nem válik be.

(#9718) S@c@ válasza janeszgol (#9717) üzenetére


S@c@
őstag

Sztem is. :R

(#9719) kásás


kásás
tag

Sziasztok!
Használ valaki itt Revolutot? Tegnaptól nem tudok belépni sem ujjlenyomattal, sem a kódommal. Újratelepítem az alkalmazást, bejelentkezek( kóddal, bár ezzel sem megy elsőre) kilépek az appból és többet nem tudok belépni. Ujjlenyomatokat újraraktam, de így sem lett jó. Tegnap frissítettem a telefont és a Revolut is frissült tegnap. Sima S22

(#9720) jupp008 válasza kásás (#9719) üzenetére


jupp008
senior tag

Most be tudtam lépni, bár át kellett vergődnöm egy hitelesítési folyamaton.

(#9721) Talib21


Talib21
tag

Sziasztok , samsung webaruhazban féláron vannak a gyári tokok s22/s22 +ra.
S10AYCM kupon is megy,meg gondolom MAR kupon is. Hátha valakinek jól jön :))

(#9722) ClioRS válasza kásás (#9719) üzenetére


ClioRS
őstag

Nekem is volt ilyen, egy hétig nem tudtam belépni semmivel se, jelszó visszaállítása se ment, elakadt a folyamat. Aztán a supporttal beszéltem, valamit asszem mókoltak a háttérben és vissza tudtam állítani a jelszót, azóta jó. Szóval valószínűleg nem a telefon lesz a ludas, hanem az app.

(#9723) kásás válasza ClioRS (#9722) üzenetére


kásás
tag

Azóta próbáltam egy S10e-vel is, de ugyanaz. Supporttal milyen formában beszéltél? Így a chathez nem férek hozzá.

(#9724) ClioRS válasza kásás (#9723) üzenetére


ClioRS
őstag

Emailt írtam nekik. Bár másnapra ígértek visszahívást, de csak egy hét múlva hívtak. Kérni fognak az azonosításhoz utolsó tranzakció dátumát, pontos összegét, vagy mikor regisztráltál. Én kiröhögtem, és mondtam a nőnek, hogy fogalmam sincs és ne ilyet kérdezzen, ha hozzáférnék a számlámhoz akkor tudnám, de ugye azért beszélgetünk mert nem férek hozzá. Kicsit harcoltunk ezen, aztán végül csak elengedte a dolgot és segített.

(#9725) mdraco


mdraco
őstag

Lassan egy éve van meg a sima s22. Azon gondolkodom, van-e értelme manapság, főleg ezen a telefonon factory reset-nek? Néha a micro lagokat orvosolná?
Régen segített, hogy felfrissüljön a telefon.

(#9726) kerobi


kerobi
senior tag

Sziasztok a net szerint a s22-nek van a legjobb jelfogado keszsege. Az s22 tulajokat kerdeznem, h. megeri megvenni ezt a telefont es milyen anomaliakkal talalkoztatok? Ha nem valik be a oneui lehet mokolni? Nekem futarkodni kellene. GPS rendben?

Ja utolag megemlitenem, h van s23 ultram es iphone 14 pro egyik sem jott be munkara.

[ Szerkesztve ]

(#9727) kcsa válasza kerobi (#9726) üzenetére


kcsa
veterán

Ezt hol olvastad egyébként? :) Nem tartom túl kiemelkedőnek, inkább egy átlagost mondanék. GPS egyébként rendben.

(#9728) kerobi válasza kcsa (#9727) üzenetére


kerobi
senior tag

(#9729) mdraco válasza kerobi (#9728) üzenetére


mdraco
őstag

Én nem ezt tapasztalom. Poco x3 nfc-nél jobb volt. Nem rossz de lehetne jobb.

(#9730) kcsa válasza kerobi (#9728) üzenetére


kcsa
veterán

Az első linked még csak-csak valid lenne, de a mérések ahogy érzékelem az amerikai modellre vonatkoznak, náluk pedig Qualcomm modemes modellek vannak, nálunk meg ugye Exynos.

A SAR érték nem "jelfogadó képessséget" mutat.

(#9731) trialboj válasza kerobi (#9726) üzenetére


trialboj
őstag

És miért nem jött be egyik sem? A sima modell merül rendesen, ha van pénz lóvéra, akkor a plus alá ne menj mert csalódás lesz, hogy aktív használat mellet nem bírja ki a napot.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#9732) toompa válasza trialboj (#9731) üzenetére


toompa
őstag

Ha futárkodik, a kocsiban van töltő. :)

(#9733) gordonfreemN


gordonfreemN
addikt

Sziasztok.

Eltelt bő egy év, mióta vettem a telefont újonnan, a kezdeti akkuidöket még mindig szépen hozza:
[kép]

Ami változott, hogy autó miatt már a BT is folyamatosan be van kapcsolva.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem sokat van 4G-n a net, mert melóba is wifizek. Ennek az 1 nap 19 órának kb 2 órája volt nem wifi
:R

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#9734) mdraco válasza gordonfreemN (#9733) üzenetére


mdraco
őstag

És a samsung internet böngésző kevesebbet fogyaszt mint pl a chrome.

(#9735) jimmy399


jimmy399
senior tag

Sziasztok!

Tegnap történt az ,hogy a telefon teljes térerőt jelzett, viszont egyik sim-et sem lehetett elérni, a hívó félnél "A hívott szám nem elérhető, próbálja meg később".

Annyi érdekesség, hogy hiába volt fullos térerőkijelzés a Vo))LTE jelzés nem volt egyik simnél se elérhető, egy gyors repülő üzemmód be és kikapcsolás után helyreállt a kapcsolat és az elérhetőség.

--- N/A ---

(#9736) nkmedve válasza gordonfreemN (#9733) üzenetére


nkmedve
őstag

Nálam is teljesen jól működik az 1 év 2 hónapos telefon (sima S22). Az akkukapacitás még mindig a maximális szint közelében (AccuBattery szerint), és az átlagos felhasználási szokásaim szerint 2 napot bír. [kép] [kép]

Többnyire bent használom, úgyhogy viszonylag alacsony fényerőn megy, és WIFI is szokott lenni. Social media, hír és tech oldalak, nagyon kevés játék vagy fotózás az átlagos használat. De egyébként nincs semmi letiltva, folyamatos szinkronizálás, értesítések, BT kapcsolat az órával, ahol nincs WIFI ott leginkább 5G-t használ.

Csak, hogy legyen valami pozitívabb is a telefonról a sok negatív komment után.

(#9737) balco válasza jimmy399 (#9735) üzenetére


balco
aktív tag

Nekem is panaszkodtak a minap, hogy nem vagyok elérhető... :(

(#9738) Rhino82


Rhino82
tag

Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok.Szemezgettem az S23-al, de az nagyon túl lóg a rá szánt kereten. Az S22 még bele is fér, de nagyon sok rosszat olvasok róla. (térerő,nagyon gyenge akksi,melegedés)
Ezeket még mindig nem javították a frissítések?
Nem szeretnék 60hz-s iphone 13-at venni, de egyre inkább hajlok afelé ha itt ennyi a hiba. :(

(#9739) kcsa válasza Rhino82 (#9738) üzenetére


kcsa
veterán

térerő legrosszabb esetben is átlagos, melegedés nem extrém (más nagy teljesítményű okostelefon is csinálja, ezvan), akku az kevés tud lenni az tény.

Vedd észre, hogy csak az ellenvélemények hangosak, én speciel másfél éve használom, lehetne jobb is (ezt kár is lenne tagadni), de teljesen élhető.

Más kérdés, hogy ha iphone irányból jössz, akkor azt vinném tovább :D

(#9740) kaciokos válasza jimmy399 (#9735) üzenetére


kaciokos
őstag

Sajnos ez két SIM használatakor egy elég ritka, de annál bosszantóbb hiba. Nálam ritkán, de rendszeresen előfordult az S22-n, sőt, azt ezt megelőző S10e-n is, ugyanakkor a többség nem panaszkodik rá. Valószínűleg valami fura együttállás kell a hiba előidézéséhez, de nem jöttem rá, mi az.

Annyit sikerült csak megfigyelnem, hogy a hiba a következő esetben fordulhat elő: ha az egyik SIM-en hívásban vagyok, akkor ugye a másik SIM lekerül a hálózatról (ez idáig normális), de amint vége a hívásnak, a másik SIM nem tud visszajelentkezni. És mivel a másik SIM a hívás közben is jelzi a térerőt (ami persze parasztvakítás, de amúgy normális), ez a kijelzett kamu térerő marad meg addig, amíg nem indítom újra a telefont vagy nem rakom repülő módba.

Ha valakinek van erről tapasztalata, vagy esetleg megoldása, annak borzasztóan örülnék.

(#9741) Rhino82 válasza kcsa (#9739) üzenetére


Rhino82
tag

Köszönöm!
Még gondolkozom rajta mi legyen. :R
Aquától vagy Konzolvilágtól érdemes venni? Tudom, hogy bolti garisak...viszont ezek elég megbízható és jó hírű helyek. Főleg a konzolvilág.

(#9742) Rhino82 válasza Rhino82 (#9741) üzenetére


Rhino82
tag

Erre valaki? :F

(#9743) Rinocerosz válasza Rhino82 (#9742) üzenetére


Rinocerosz
senior tag

Igazából azt lenne jó tudni, hogy most a garanciális ügyintézés, hogyan is zajlik.
Én régen mindig ilyen "gsm" boltokból vettem telefont lényegesen olcsóbban mint a hivatalos ár volt. Ami nagyon megérte mert csak azt néztem, hogy gyártói garancia legyen. Utána vihettem bármelyik hivatalaos samsung szervízbe gond nélkül.( és vittem is mindig az ingyen akkumulátor cserére :DDD )

Most az a kérdés, hogy melyik ad gyári garanciát mert az rendben van, hogy itt Mo.-n már nem javítanák, de az Eu-ban viszont lehet igen. (Nyilván nem 2 nap lenne az ügyintézés, de hát így se mindig az)
Viszont ha csak ők maguknak szervizelik az már lehet nem annyira jó.

(#9744) toompa válasza Rhino82 (#9742) üzenetére


toompa
őstag

Csak azt nem értem, miért nem rendeled a samsung.com-ról, hivatalos 2 év garival.
Lekuponozva 118 körül elhozható. Olcsóbb mint az említett 2 webshop.
S10AYCM kód ad 10%-ot.
MAR kupon pedig még 10-et.
Kupon kunyeráló topicban tudsz kérni MAR kupont.

[ Szerkesztve ]

(#9745) toompa válasza toompa (#9744) üzenetére


toompa
őstag

Bocsi, elírtam.
218-at akartam írni természetesen.

(#9746) amdboy


amdboy
senior tag

Sziasztok! Xiaomi teloról váltottam samu s22+ra. Az volna a kérdésem, hogy a háttérben futó alkalmazásokat, le lehet valahogy lockolni, hogy ne lője ki ha rámegyek az összes bezárásra?

(#9747) Rinocerosz válasza amdboy (#9746) üzenetére


Rinocerosz
senior tag

Szia!
Igen, van rá lehetőség.
Tegyük fel 2db app meg van nyitva.... alkalmazás vóltó -》app ikonra nyomsz majd ott megjelenik "Maradjon megnyitva" lehetőség.

(#9748) amdboy válasza Rinocerosz (#9747) üzenetére


amdboy
senior tag

:R

(#9749) trialboj


trialboj
őstag

Lehet olyasmit állítani, hogy x idő után kapcsolja ki az appot? Tiktok ha fél órát nem használom és elindítom akkor újra indul a kezdő képernyővel. Az insta, viszont bent ragad abban az eldugott menüben ahol utoljára jártam, és zavar, mert több idő kikeveredni belőle mintha betöltené 0-ról.
Lehet tiktok alapból ilyen, de azért megkérdeztem hátha.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

(#9750) Rhino82 válasza toompa (#9745) üzenetére


Rhino82
tag

Igen az màr reàlisabb. Köszönöm a kuponos tippet. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.