Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27001) vipatrik


vipatrik
újonc

Sziasztok!
Olyan problemaval talalkozott mar valaki, hogy a gyari launcher "elotunik" a Nova "alol" ?
Peldaul:
- Messengerbol kilepes alkalmaval egy pillanatra latszik.
- Ha alkalmazas valtoban bezarok minden appot, akkor a One UI jelenik meg, es csak ujboli Home "gombra" jon vissza a Nova.
- Fokepernyon pedig egyaltalan nem is mukodik az alkalmazas valto.
Alapertelmezett a Nova launcher, tobbszor probaltam torolni a One UI gyorsitotarat es minden adatat, nem segitett. Korabban mar talalkoztam ezzel, es akkor egy-ket nap utan magatol megoldodott, vagy csinaltam valamit, aminek nem voltam tudataban, de tegnap kikapcsoltam a telefont, es mikor ismet bekapcsoltam, akkor a One UI fogadott. Valoszinuleg nem a Novaval van gond, legalabbis az otteni forumon nem talaltam semmi hasonlot.

(#27002) Morris válasza szendy69 (#27000) üzenetére


Morris
veterán

Nekem erről az a véleméynem, hogy ami ingyen van, ott a termék Te magad vagy!

[ Szerkesztve ]

(#27003) DaDa válasza vipatrik (#27001) üzenetére


DaDa
senior tag

Nekem is nova van de hála az égnek még nem tapasztaltam ezt. Sem most sem máskor. Nem lehet, hogy valami 3. program zavar be? Nem telepítettél valamit a napokban?

[ Szerkesztve ]

"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell

(#27004) vipatrik válasza DaDa (#27003) üzenetére


vipatrik
újonc

Egyedul az Access Dots nevu appet tettem fel a napokban. Letorlom, es meglatjuk. Bar nem sok eselyt adok neki, mivel korabban is volt mar ilyen problema, es akkor meg nem is ismertem ezt az alkalmazast.

(#27005) wayne1


wayne1
senior tag

Hali
Emag akciózza ezt a tokot : Supcase Unicorn Beetle Pro
Kérdésem az lenne, hogy használ -e valaki ilyen tokot. Érdemes -e megvenni? Nekem első lenne a biztonság a méret nem érdekel. Valamint az előlapon is van védelem, tehát ez a kijelzőt is védi? Vagy az "üresen" marad?

(#27006) csorbajeno válasza wayne1 (#27005) üzenetére


csorbajeno
veterán

A tok leírásában benne van, hogy a Polikarbonát előlapi keretben 5H keménységű polikarbonát lencse van, ami a telefon előlapját védi. Szóval leírás alapján ez 360°-os védelmet ad. :))

(#27007) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Sziasztok. Pár éve láttam "milyen telefont vegyek" topikot, de nem találom. Cserélném az s10+ telefonom, de nem tudom melyikre érné meg. Nyilván ujabbra gondoltam, akár 5g képességgel. Samsung s20 fe 5g-t nézegetem, talán az jó lenne. Valaki váltott már? Ha igen, mire?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27008) TODI1111 válasza icemad (#27007) üzenetére


TODI1111
addikt

(#27009) icemad válasza TODI1111 (#27008) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Köszönöm. :R

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27010) wayne1 válasza csorbajeno (#27006) üzenetére


wayne1
senior tag

Azt láttam, hogy a leírásban benne van csak ami videókat láttam erről a tokról azokban nem volt elől semmilyen védelem.

(#27011) TTomax válasza wayne1 (#27005) üzenetére


TTomax
nagyúr

Nagyon jó tok,ilyet használok,de előlapi védelme nincs.Kb ennyiért vettem én is,viszont mivel passzentos a keret,azt nem tudom hogy a gyári fólián kivül bármi mást is tudsz-e használni hozzá.

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#27012) Tujmos válasza wayne1 (#27005) üzenetére


Tujmos
tag

Nekem is ilyen tokom van, a kijelző előtt nincs védelem, csak az alja és teteje kiáll a kijelző síkjából. Ez nyújt valamennyi védelmet. (csak ezen a héten kb 3x ejtettem le a telefont aszfaltra és semmi baja, pedig nem használok se fóliát se üveget) Egyébként néztem videót és aláfér az uv-s üveg. szerintem megéri ennyit :R

(#27013) vlesi69 válasza Lacka89 (#26985) üzenetére


vlesi69
senior tag

Nem volt olcsó! Én 130000 vettem, inkább vennék egy másikat.

(#27014) scavy


scavy
tag

Még mindig a garancia témában, S10-es kapcsán, ha még nem unná valaki a témát :D

Az Euronics-nál most éppen volt készleten még ma egy, de telefonon azt közölték hogy a cégként vásárolt (legyen az akár egyéni vállalkozó, akár magánszemély) telefonokra csak 6 hónap garanciát adnak, a 2 év gyári gari nem érvényes. A srác nagyon magabiztosnak tűnt, ő azt mondja ez a tuti és ez márpedig így van. Ezzel szemben az Alzánál (vagy akár más forgalmazóknál) nem tesznek különbséget cég, vagy magánszemély között.

Ezzel kapcsolatban valakinek gyakorlati tapasztalat? A samsung ügyfélszolgálati vonalán hosszas várakozás után sem tudtak erről mit mondani, azt mondták majd kapcsolatba lépnek az Euronics-nél az illetékesekkel.

(#27015) zzola válasza scavy (#27014) üzenetére


zzola
félisten

Itt egy elég érthető cik. Bár nem tudom, hogy ez az oldal mennyire hiteles (ismerjük a hátteret...) [link]

(#27016) scavy


scavy
tag

Más:
https://www.mall.hu/vedofolia/mg-3d-full-coverage-kijelzovedo-folia-samsung-galaxy-s10-100020084063

Ezzel valakinek tapasztalat esetleg? Olvastam, hogy gyárilag van fólia már az S10 és S10+ -on is, de az nem edzett üveg. Így azt én vásárlás után leszedetném, és tennék rá egy ilyet. (Az előző telefonomon már jól bevált egy hasonló.) Az ujjlenyomat leolvasó miatt aggódom csak.

(#27017) Micsurin válasza scavy (#27016) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Whitestone fóliával megy az olvasó. :K

edit.: a gyári is kellemesen véd a karcok ellen ejtéskor meg a hajlítás miatt szerintem lutri lesz, akár törhet a védőüveg alatt is a kijelző.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27018) sgeza válasza scavy (#27014) üzenetére


sgeza
veterán

Szerintem ez hülyeség. 1 év jótállás mindenképp kell, hogy legyen.

(#27019) Micsurin válasza sgeza (#27018) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Szerintem is 1 év lesz az.

Apple is így tolja, hogy ugyan 1év gar + 1 év szavatosságot ad de míg fogyasztó esetén a szavatosságot viszonteladótól vásárolt telefon esetében "garancia keretein belül" kezeli addig céges vétel esetén nem jár csak az 1 éves világ gari.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27020) sgeza válasza Micsurin (#27019) üzenetére


sgeza
veterán

Jaja. Viszont attól még az 1 év szavatosság is van, csak hát esetleg cég esetén azt komolyan veszik, és nem garanciaként adják.
Egyébként nekem céges, és a 2. évben simán volt garanciális javítás. Határozottan 2 év volt rá. Igaz, ez szolgáltatótól vásárolt, de szerintem ez nem számít. (Még az S8 esetén volt.)

(#27021) szendy69 válasza wayne1 (#27005) üzenetére


szendy69
tag

Én ugyan ezt a tokot használom 4 hónapja kb. Katonai szabványoknak is megfelel, és alul és felül is túl nyúlik jócskán! Szóval a kijelző is védve van. Youtube-on van róla több videó amin dobálják stb, engem meg győzött, olyannyira, hogy vissza is mondtam a készülék biztosítást! Egy pitakát váltott, ami csak a hátlapot védi, semmi mást!

(#27022) bb_bence


bb_bence
csendes tag

Sziasztok!
Volt valami thread, cikk korábban a kamera képességeinek kihasználásáról (S10+)?
Az látszik, hogy a hardver brutál, a színek is gyönyörűek, én a szoftveres résszel nem mindig vagyok elégedett - túlzott mosás, vagy pl most készült egy olyan selfim, amiben benne volt egy lobogó zászló, és a zászló vége "fantomként" két helyen is ott volt.. nekem ezek nagyon indokolatlanok. Night modeban lőttem olyan fotót, ami szép volt, sok fénnyel, de nem volt sokkal kiemelkedőbb a másik kézben lévő 60 ezres Redminél. Naplementés képek.. távolról nézve gyönyörű színek és dinamika, belenagyítva borzalmas kontraszt/részletesség viszonyok. Automata módban egyelőre a 4 éves P9-em elveri a színeket kivéve.
Valszeg nagyrészt user error mert nem értek hozzá, ezért szívesen olvasnék róla. :)

Szerk: a fókusz és a mélységélesség viszont nagyon nagyon tarol.

[ Szerkesztve ]

(#27023) dancsuri


dancsuri
veterán

[Csúszhat a Samsung Galaxy S10 mobilok Android 11 frissítése]

költekezz, hogy más is költekezhessen!

(#27024) csaba1203 válasza dancsuri (#27023) üzenetére


csaba1203
addikt

Valószínű sokan kardjukba fognak dőlni ez miatt....
A fotós részen reszelhetnének valamit, mert nem mondom, hogy rossz de én picit többet vártam tőle.Még mindig túlélesít számomra. A szoftveres oldalon kéne ebből vissza venni.

(#27025) icemad válasza bb_bence (#27022) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Esküszöm én is emlékszem ilyen cikkre, de a legutolsó, amit találtam és valamennyire használható, az 7 éves...

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27026) karicsek válasza csaba1203 (#27024) üzenetére


karicsek
aktív tag

Számomra meg pont az utolsó frissítés után lett elég éles a fotó. Előtte elég mosottnak tűnt.

(#27027) Nojszi


Nojszi
újonc

Sziasztok!
Kicsit elvesztem a sok fórum bejegyzésben. Légyszi segítsetek dönteni. Telefon vásárlás előtt állok, S7-ről váltanék. A kérdés, mire? S10, S10+ vagy S20? :))
Az s10+-t kicsit nagynak találom, az s10 nagyon tetszik, de jó lenne nagyobb aksi. Valamint a 10-es széria sok helyen már kifutó, s20-ról viszont sok rossz véleményt olvastam a frissítések kapcsán illetve random leállásokról. Szóval ti melyiket javasoljátok normál felhasználás mellett?

(#27028) Taci válasza Nojszi (#27027) üzenetére


Taci
addikt

Szia!

Ha számít az ár, akkor egyértelműen S10(+), hisz' ez a régebbi széria, így olcsóbb is. (Hacsak mondjuk nem lesz most 27-én valami jó áron Black Friday keretében. Viszont S10(+) is biztosan lesz. (Most is volt Emagon S10+, nagyon jó áron, 190e Ft körül.)

Nem hiszem, hogy rossz lenne az S20 sem, szóval ha nem számít az ára, azt vedd inkább, újabb generáció, tovább lesz támogatva, időtállóbb.
De normál használat mellett oly' mindegy amúgy, ugyanazt tudják kb.

Ja, és mivel az S10 lassan talán már tényleg kifutó, nagyon jó áron lehet pl. MM üzletekben kiállítási darabokat venni, amik oké, hogy mennek már egy ideje, viszont vásárlás napjától él a 2 év garancia. (Ez megint csak akkor lehet megfontolandó, ha számít az ár.)

(#27029) vlesi69 válasza Nojszi (#27027) üzenetére


vlesi69
senior tag

Az S20 telefonoknál több panasz van ahogy olvasgattam az oldalakon, pl a S20 Ultránál még több.

(#27030) icemad válasza Nojszi (#27027) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Feleségemnek s20 fe telefon van. Semmilyen hiba nem jött elő eddig. Ár érték arányban szerintem nagyon jó telefon. Nekem s20 5g jön jövő héten, de lehet, hogy megbánom majd. Ez az s20 fe baromira tetszik. Viszont ez (s20 fe) tényleg nagy telefon, neked nem jönne be szerintem. Viszont mindent tud, amit kell, remek a kamera, remek az aksi, 120hz kijelző tényleg odab@sz, stb. Nézd meg azt is élőben.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27031) Nojszi válasza Taci (#27028) üzenetére


Nojszi
újonc

Köszi!

Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem számít az ár. Viszont szeretném ha az új teló is legalább annyit bírna mint az s7. Ezt is megjelenéskor vettem, szívtam is a fogam, hogy mennyit adok ki érte, de azóta is megbízható. Csak az appok már eléggé lehúzzák az aksit (mondjuk szerintem ezt is inkább a szoftver fejlesztőknek köszönhetem nem a telónak). Szóval jó lenne most is vmi jót megcsípnem. A s20 fórumon (főleg a fb-on) napi szinten szidják 20-as szériát. Illetve én sem látom azt az órási nagy lépést a 10-es és a 20-as közt. Ezért is hajlok nagyon erősen az s10-hez.
De kivancsi vagyok hátha van itt olyan aki esetleg mindkettőt használta/használja, mert a fb csoportban lehet csak a "panaszosok" találkoznak :D

(#27032) Nojszi válasza icemad (#27030) üzenetére


Nojszi
újonc

Az FE is elég nagy sajnos. Az még nagyobb mint az s10+, bár az ára egész kecsegtető és új szériás... Szóval nincs elvetve, de egyenlőre ő még sokadik helyen van a rangsorban :D

(#27033) csaba1203 válasza Nojszi (#27032) üzenetére


csaba1203
addikt

Amúgy én is ebben a dilemmában voltam sokáig. Aztán S10+ lett, mert az FE széria hibájába nem akartam belenyúlni.
Azóta mióta ez kirobbant bezuhant rendesen az ára is.....
Samsung lapít rendesen és ez elég nagy fiaskó egy 250000-es készüléknél.

(#27034) Lootolok


Lootolok
tag

Sziasztok.
Par hete van S10 telefonom. Hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy szoftver frissítés, meg egyéb hülyeségek ne adjanak hangot? Most az SMS hangon jeleznek. De nem szeretném. Viszont nem találtam meg, hogy hol lehet kikapcsolni. Az SMS hangra viszont szükségem van.
Azt látom már egy ideje, hogy a legtöbb telefon egy kalap alá vesz minden értesítést, csak ezek szerint nem gondolnak ott a gyárban arra, hogy nem akar mindenki mindent csipogással jeleztetni...?

Köszi

(#27035) icemad válasza Lootolok (#27034) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

2 opció van.

1. Frissíted a telefont, és utána nem zargat.

2. Minden értesítést némítasz, és veszel egy mi Band 4 karkötőt 8 ezerért.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27036) Micsurin válasza icemad (#27035) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Vagy azoktól az appoktól elveszi az értesítési sáv használatának a jogát amikről nem akar notificationt.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27037) sgeza válasza Lootolok (#27034) üzenetére


sgeza
veterán

3. Minden értesítés teljes mértékben személyre szabható. Akár a hang, akár a megjelenés milyensége tekintetében. Ezt az adott alkalmazás értesítési beállításán belül tudod megtenni, amit úgy is elérhetsz, hogy az éppen megjelenő értesítést elhúzod az egyik irányba, és rányomsz a fogaskerék ikonra. Így nem csak az alkalmazás értékesítési beállításához jutsz, de még meg is villantja az azon belüli értesítési kategóriát.

[ Szerkesztve ]

(#27038) Micsurin válasza sgeza (#27037) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Ez hányas droid óta van így? :Y

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27039) sgeza válasza Micsurin (#27038) üzenetére


sgeza
veterán

Hát most hirtelen meg nem mondom, de régóta! :)
A harang ikonnal pedig halasztani lehet, ha esetleg ez is újdonság lenne. :D

[ Szerkesztve ]

(#27040) Micsurin válasza sgeza (#27039) üzenetére


Micsurin
nagyúr

A harang megvan de EMUI-n fixen nem találtam per alkalmazás beállítást. :F

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27041) JoeCockBill


JoeCockBill
senior tag

csatolt telefont mostanában nem csak újraindítás után kell újra engedélyezni (pedig az is idegesített), hanem kb minden alkalommal. eléggé bosszant, mert így kb használhatatlan számomra. történt valami változás, vagy én hágtam el valamit?

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#27042) Lootolok válasza sgeza (#27037) üzenetére


Lootolok
tag

Köszi. Megnézem majd.
A hang beállításoknál mindent kikapcsoltam elvileg.
De majd legközelebb, ha lesz hangos értesítés, megnézem ezt az opciót is.

(#27043) Lootolok válasza icemad (#27035) üzenetére


Lootolok
tag

Előző telefonokon nem volt gond, csak ezen.
Röhejesnek tartom, hogy egy nem is olyan régi csúcs modell ennyire nem felhasználó barát.

Karkötőt meg vegyen, akinek két anyja van. :)
Mire jó akkor a telefon...? De tényleg.

(#27044) sgeza válasza Lootolok (#27043) üzenetére


sgeza
veterán

Pont, hogy felhasználóbarát. Úgy állítod be alkalmazásonként az értesítéseket, ahogy akarod. Még az adott alkalmazás értesítési kategóriáit is beállíthatod eltérőknek.

(#27045) Lootolok válasza sgeza (#27044) üzenetére


Lootolok
tag

Kikapcsoltam minden értesítést központilag. Az SMS hangot pedig külön bekapcsoltam. Meglátjuk, így mi lesz.

Amit megfigyeltem még, hogy böngésző néha legnagyobb pár másodpercig. Más is tapasztalt ilyet? Most is gépelés közben megállt, és 3-4mp múlva állt helyre.

(#27046) migabi24 válasza Lootolok (#27045) üzenetére


migabi24
nagyúr

Nálam is megfagy rendszeresen, szégyen

(#27047) Micsurin válasza Lootolok (#27045) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Samsung browser még egyszer sem fagyott le nem csak aug. óta nem az S10-en de még a P20-on sem az elmúlt félévben. :)

Szvsz passz, Chrome lesz az szerintem. :D
---------------

Tök kíváncsiságból de Messenger esetleg FB mellé fent van gondolom ugye?

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27048) Lootolok válasza Micsurin (#27047) üzenetére


Lootolok
tag

Nincs FB-om. Nincs rá szükségem.
Messenger van. De az is néma, és a Viber is.

Ja igen. Értesítő led is hiányzik. Vagy van ilyen funkció, csak nem kapcsoltam be?

(#27049) Micsurin válasza Lootolok (#27048) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nincs led rajta külön appal lehet a kijelzőt erre a célra használni.

Messenger... túltárgyalva. :D Elmúlt 7 év alapján csak és kizárólag akkor voltak random fagyásaim egy telefonon amikor ott virított rajta a messenger. :D

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27050) sgeza válasza Lootolok (#27045) üzenetére


sgeza
veterán

Nem akarok beleszólni, de miért tiltasz minden értesítést "ész nélkül"? Így más, esetleg fontos értékesítéseket sem fogsz látni. Miért nem állítod be igényed szerint csak és kizárólag annak az alkalmazásnak azt a kategóriáját, ami zavar?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.