Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27601) dkovizoli válasza MrBazsi (#27594) üzenetére


dkovizoli
addikt

Igen, annyira jók, hogy már unalmasan jó. :) én előrendelésben vettem a 10+-omat. Egy 8+-t váltott, ami még ma is sajátom. Igazából az is annyira jó volt, hogy lehet csak újdonság varázsa hajtott a vásárlásra. Igaz, hogy a majd tízszeres tárhely sokat dob azért. De a 8+ jó szolgálatott tett addig, amíg ez kijelzőcserén volt, de érezhető azért a különbség az újabb javára. A led jelzést kiváltja néhány alkalmazás, bár én nagyrészt gyári led flip tokban tartom ezt is és az elődjét is, szóval a visszajelző led nrm annyira fontos nekem. A dual sim valóban jobb és ekkora tárhelynél nem kell sd kártya sem. Az s20-ak nem hatottak meg engem sem, kivéve talán a note20 ultra. Párom s8 után kapott tőlem egy note 10-et és imádja a pent benne illetve a kamerája is jobb, mint a 8-aké. Sőt szerintem az s10 sorozatnál is. Hirtelen ennyi.

(#27602) dkovizoli válasza stefi68 (#27600) üzenetére


dkovizoli
addikt

Screen off. Mint pl az Lg-knél.

[ Szerkesztve ]

(#27603) HThomas válasza stefi68 (#27600) üzenetére


HThomas
senior tag
LOGOUT blog

Én is S7E-ről váltottam... arcfelismerős feloldás, duplakopp, AOD koppintásra, nagylátó és tele kamera... ezek mind tök jó és hasznos feature-ök, nekem bőven megvolt a hűha faktor váltáskor.

Viszont S20 és S21-nél nagyon nem érzem ezt. Kikerült a jack az S20-szal, billeg az asztalon az aszimmetrikus púp miatt, kamerában sem volt igazán előrelépés. Van egy céges S20 a családban, de eszembe nem jutna váltani az S10+-ról. Az S21 dettó ugyanez, egyedül az Ultra tűnik izgalmasnak a kamera miatt, meg a 120Hz miatt, de annak meg az ára...

[ Szerkesztve ]

(#27604) Micsurin válasza stefi68 (#27600) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Duplás zárás.

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#27605) morge válasza gabber01 (#27408) üzenetére


morge
tag

Ezt próbáltad már?

[ Szerkesztve ]

(#27606) gabber01 válasza HThomas (#27603) üzenetére


gabber01
addikt

Ez a billegés engem annyira nem tud érdekelni, hiszen mindig tokban tartom minden telóm, úgy meg már irreleváns, mert kiegyenlíti az ilyen púpokat. Mintha eleve direkt így terveznék a telókat. Szépek szépek tok nélkül, csak éppen szar a fogásuk, csúszósak és nem utolsó sorban, rommá kopnak. Utóbbi miatt nekem az mindig az igénytelenség, nemtörődömség benyomását kelti, amikor tok nélkül látok telót vkinél, pláne ha még dobálják is ide oda, mintha nem számítana úgyse, csak egy szaros tárgy. Persze az, de ez azt is jelenti, hogy nem becsüli az értékeit. És akkor látok használt hirdetéseket csúcs telokkal, amik úgy néznek ki, mintha smirglivel mentek volna át rajtuk. Sok mindent elárul sztem az ilyesmi.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27607) gabber01 válasza morge (#27605) üzenetére


gabber01
addikt

Ez a színtévesztőknek van szerintem.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27608) morge válasza gabber01 (#27607) üzenetére


morge
tag

Lehet, de talán növelhető a színmélység is vele.

(#27609) morge


morge
tag

Nekem 1 hét után kezd határozottan javulni az üzemidő. Hozzám állt a rendszer :DD

[ Szerkesztve ]

(#27610) migabi24


migabi24
nagyúr

Dehogy ez elelvesz a fényerőböl is meg a színekből is.

(#27611) Rundll32


Rundll32
tag

Sziasztok ! Egy nagyon érdekes problémát szeretnék megoldani, amit eddig nem sikerült senkinek, ezért fordulok most hozzátok :) . A telefonom egy S10+, amit 2db Teleneros SIM-kártyával használok.
Szeretnék alapértelmezettnek beállítani néhány számot egy adott SIM kártyához. De ezt sehol nem találom a beállításokban. Arról lenne szó például, hogy ha hívást indítok ne kérdezze meg minden esetben, hogy melyik SIM-ről akarok hívást indítani. Pl.: jó lenne ha a családom tagjai mindig a SIM1-ről kerülnének hívásra. Kollégák pedig SIM2-ről. ( A régi Xiaomimnál volt opció a választás megjegyzésére a Samsungnál ezt nem találom) Nagyon bízom benne, hogy van megoldás, köszönöm ha segítetek :R

Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!

(#27612) sgeza válasza Rundll32 (#27611) üzenetére


sgeza
veterán

Nincs ilyen beállítás, viszont tudtommal erre egyelőre nincs alternatív lehetőség sem.

[ Szerkesztve ]

(#27613) Rundll32 válasza sgeza (#27612) üzenetére


Rundll32
tag

Köszi. Hu ezt nem gondoltam volna. Leginkább akkor zavaró, ha párosított Gear S3 as óráról szeretnék indítani hívást mondjuk autóból. És kiírja, hogy "nézze meg a telefonkészüléket". Ez nagyon idegesítő. Jó lenne valami megoldást találni erre, leginkább gyártói szinten..

Rendszergazda vagyok, ha röhögni lát, mentsen!

(#27614) stefi68 válasza Rundll32 (#27613) üzenetére


stefi68
addikt

Nincs két SIM-em, de régebben használtam a True Phone-t. Nálam favorit tárcsázó volt.
Most feltettem a kedvedért és vannak benne ilyen beállítások amiket említesz.
A gyakorlatban hogyan működik, majd kipróbálod...

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#27615) sgeza válasza Rundll32 (#27613) üzenetére


sgeza
veterán

Lehet, hogy rosszul gondoltam, másik tárcsázó használata nem jutott eszembe. Ezek szerint így a kolléga által javasoltak szerint elképzelhető, hogy megoldható.

(#27616) Bzzz


Bzzz
senior tag

Sziasztok!
S6-ról váltottam S10-re és lenne róla hozzátok pár kérdésem. Van olyan fölösleges feature,amit érdemes kihagynom, mert csak megeszi az akksit vagy nincs sok értelme? A bixby-vel most elöszőr ismerkedek, a rutinokon kívül valaki használja bármi másra?
Illetve a kamarával nem vagyok megelégedve úgy mossa a képeket, hogy majdnem elsírom magam :O A régi S6-om kamera szebb képeket csinál zárt térben (ezt komolyan mondom!). Valamivel fel lehet javítani, esetleg kikapcsolni(pl. láttam hogy a jelenetoptimalizáló kikapcsolásával egyből élethűbbek lettek a képek, de még mindig nem az igazi).Vagy Android 10 alatt "ennyit tud" és majd a 11 segíthet ezen? Köszönöm.

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#27617) EAndrew válasza Bzzz (#27616) üzenetére


EAndrew
aktív tag

Helló,

Nálam profibbak majd mondanak valamit, de sajnos a kamera ilyen. Ez az egy ami nekem is nagyon fájó pont, és a próféta szóljon belőled, hogy a 11el javulni fog.

"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)

(#27618) Morris válasza Bzzz (#27616) üzenetére


Morris
veterán

Soha nem lesz az igazi. A kamera egy rakás szar. Csilivili 3 optika. Még az S8 is szebb képeket csinált mint ez.
Már írtam ezt korábban is, de akkor is le voltam hurrogva. Pedig ami tény az tény. Agyon javítja az elektronika.

(#27619) gabber01 válasza Morris (#27618) üzenetére


gabber01
addikt

Több összehasonlító videó is létezik, amikben az S9+, S10+, S20+ kamerái rendre nagyon hasonlóak, minimális eltérések vannak csak, de sok tekintetben az S10-é a legjobb, viszont az S9-é jóval kevésbé zajosodik. Az S10-nél jóval gyengébb a zajszűrés foka, emiatt szemcsésebb, de több a részlet is némileg. Nappal verhetetlen az S10, de máskor az S9 gyakran kellemesebb a minimális zaj miatt szerintem, noha a dinamikája jobb az S10-nek.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27620) Bzzz válasza Morris (#27618) üzenetére


Bzzz
senior tag

Hát ezt sajnálattal olvasom. Reménykedtem, hogy hátha valamit csak én bénazok. Vaskos csalódás eddig a telefon. Elkezdtem vissza olvasni a hozzaszolasokat és hát úgy latom voltak mások is hasonló "érzésekkel", akik s6/s7-ről valtottak. Egyelőre adok neki pár napot es meglatom, hogy sikerül-e megszokni vagy marad a megszökés...

Nemtudom milyen telefonokat használhattak korábban azok akik téged lehurrogtak,lehet s1-ről upgradeltek :DD . Ja és megvalami páromnak huawei p30-asa van. Készítettem beltéri illetve kültéren -elő illetve hátoldali kameraval is-ebben az esőben ugyanazon szögből fotókat mindkettővel és besirtam mikor belenagyitottam és nem a p30-as miatt. Mindig is samu párti voltam, de ezert a kameráért én kérek elnézést. :(

[ Szerkesztve ]

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#27621) gabber01 válasza Bzzz (#27620) üzenetére


gabber01
addikt

Dobjál már ide pár összehasonlító képet, mert akármilyen tesztet néztem, abszolút nem írtak, mondtak ilyeneket.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27622) s.Oliv3r válasza Micsurin (#27533) üzenetére


s.Oliv3r
senior tag

3 milliós motor 40 ezres szervizkoltsége, hogy lehet összehasonlítási alap, egy 200 ezres telefonéval? :D Plusz, ezt 20-40ezer km-ként megcsinálni, ami nálam pl 3-6 év, a S10 akkuja meg másfél év alatt magadta magát, ráadásul úgy hogy sose lett lemerítve, és sose volt gyorstöltve :W :F

Semmi sem igaz, minden megengedett.

(#27623) a2d2 válasza Bzzz (#27620) üzenetére


a2d2
addikt

Nekem is masszív csalódás eddig a kamera S7 után. Pont ez miatt nem mertem pedig kínai telefont venni, pedig gondolkoztam Xiaomi-n is meg Realme-n is.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#27624) Taci válasza a2d2 (#27623) üzenetére


Taci
addikt

Én Note8-ról váltottam anno, és nagyon sokat szidtam a kamerát (még itt, topikon belül is). De igazából számomra csak az volt a negatívum, hogy a szoftvere még kikapcsolt állapot mellett is ráerőltette a képekre a HDR-t, én pedig szeretem magam szerkeszteni a képeimet (Snapseed, Lightroom). De csak ebben a tekintetben volt "visszalépés" számomra a kamera, amúgy nincs bajom vele. (És lehet RAW-ban is menteni, szóval igazából ez sem akkora hátrány.) Én mindig Samsungot használtam, szóval nem tudom, más márkák hogyan dolgoznak. Illetve de, tudom, a millió összehasonlító videóból, amit láttam/látok, de ezek nyilván nem saját tapasztalatok. Azt látom (a videókból), hogy számomra pl. az iPhone-ok képalkotása sokkal kézenfekvőbb lenne, mert szinte "nyers" képet adnak, és azzal sokkal több lehetőség van később "dolgozni". De számomra nem ér ennyit egy váltás. Még platformon belül talán érne, de azon kívül semmiképp. Sőt, igazából annyira hozzászoktam a Samsung-os dolgokhoz (pl. DeX), hogy még platformon belül más márkára váltva is hiányolnám.

(#27625) csorbajeno válasza s.Oliv3r (#27622) üzenetére


csorbajeno
veterán

De a motorod nem megy napi 24 órában. Ha állandóan menne a motor, akkor milyen gyakran kellene azt a szervizt megejteni? Vagy éjszakánként kapcsold ki a telefont is...így lenne hasonló körülmény a két eszköznek, még ha nem is életszerű a helyzet.

(#27626) tama2000 válasza gabber01 (#27621) üzenetére


tama2000
tag

Azért ezeket a teszteket mindig fenntartásokkal kezeld (fizetett promo). Én a saját (és a kollégáim) tapasztalataimnak (és egyéb átlag felhasználónak) jobban hiszek. Nálunk is S7Edge-et váltott az S10+. Mindenkinek, aki ilyen típust kapott, egyöntetűen negatív volt a véleménye. (pl.:üzemidő, kamera, gyenge kijelző fényerő, vicces, de legtöbbünknek az a fránya led hiányzott, stb) Egyedül a kijelző méret növekedése volt pozitívum. Érdekes módon, a sok panasz miatt, az IT-sok az S10+ ok után már P30pro és Nova 5t - ket szereztettek be. Na azokra nincs panasz. (Ráadásul a tavaszi akcióban beszereztem magán telefonnak egy Nova 5t-t. Hááát! Semmiben sem kell szégyenkeznie az S10+ mellett) Tavaly, mikor én is megkaptam az S10+-t, le mertem írni a negatív véleményem. Gyakorlatilag leharapták a fejem, mert sajnos ilyenek az emberek. Ha valaki negatívumot mer írni, akkor az...... Na de mindegy is. Fogadd el kérlek, hogy van akinek csalódás ez a telefon. Örülök neki, hogy neked nem. Használd nagyon sokáig örömmel.

(#27627) a2d2 válasza tama2000 (#27626) üzenetére


a2d2
addikt

Nálam is a Nova 5T bent volt a kiszemeltek között. Az is 80 körül lett volna. A Relame 6 pro is 83e. Az új Xiaomi is 105e. Mégis inkább ezt az S10+-t vettem meg fél évesen egy 100-asért.
Hozzá kell tenni hogy nem csak a kamera miatt, hanem mert mindegyikből hiányzott valami picsándli dolog - ezek szerepeltek a jó kamerán kívül a kritériumok között kb fontossági sorrendben: 3.5 jack, vezeték nélküli töltés, vízállóság.
Na ez így csak a Samsungban van meg.

Ja ilyen Leica-s P30-ast tudtam volna venni 60e-ért karcmenteset, csak azokra meg ugye nincs Google szóval az a vonal meg azért esett ki.
Mindenesetre nem értem hogy kaphatott ez a teló a 345eFt-os indulárával 7-es ár/érték arányt itt a PH-s teszten. Szerintem ilyen mezőnyben max 5-ös lehet.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#27628) gabber01 válasza tama2000 (#27626) üzenetére


gabber01
addikt

Nehezen, mindenki nem hazudhat és nem vehetnek meg mindenkit, és több helyen ki is emelik a hibákat vagy különbségeket, így a nagyobb zajosodást is, aminek ahogy korábban említettem van előnye és hátránya is, stb.
Nagyon sok "civil" tesztjeit is megnéztem. Vannak területek, ahol az S9+ kicsivel jobb, máshol meg az S10+, de az azt hiszem vitán felüli, hogy nappali fényviszonyok között az S10+ a jobb abszolút. De néztem összehasonlítva OP 7 Pro-val, Xiaomi Mi10-zel, S20-szal, meg egy rakás másik telefonnal, ami szóba jött a cserekor. Jelenleg is megvan még az S9+-om az S10+ mellett, úgyhogy nem az emlékeimből beszélek, ami sokaknál megszépíti csak a dolgokat. Folyamatosan hasonlítgatom össze én is magamnak, már csak kíváncsiságból a képességeiket.
De az tény, hogy csak a kamera miatt nem érdemes váltani S7-S9 szériáról, én sem ezért tettem.

a2d2: P30-ra van teljes értékű GMS.

[ Szerkesztve ]

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27629) icemad válasza a2d2 (#27627) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Melyik mezőnyben? S10+ és p30 pro van kb partiban. S10+-nál nagyobb a kijelző, nagyobb a felbontás, van aod, több a ram,van 4k@60fps videó felvétel, stereo kihangosítás,3.5 jack, pulzus és véroxigén mérés, 3 éves szoftveres támogatás. Jó, legyen ár érték arányban 5 pontos, de akkor a p30 pro kb 2-3 pontot ér.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27630) gabber01


gabber01
addikt

A biztonságos indítást is komolyan kivették ezekből??? S9-en még volt. Azért az egy elég hasznos funkció, már nem azért.
Van erre valami megoldás?
Lassan már ott tartok, hogy megtartom inkább az S9-et és repül az S10, mert azon kívül, hogy némileg gyorsabb, csak az ujjlenyomatolvasó pozitívum számomra. A kamera itt-ott jobb, de az S9-é is teljesen korrekt. Egyéb téren meg nincs igazából különbség.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27631) sgeza válasza gabber01 (#27630) üzenetére


sgeza
veterán

Van telefonzár, azon kívül mit ad a biztonságos indítás? Tényleg csak kérdezem! Mert lehet, hogy nem egyszerűen kivették, hanem van annyira biztonságos, hogy azt a feladatot betölti a telefonzár funkció.

(#27632) gabber01 válasza sgeza (#27631) üzenetére


gabber01
addikt

Nem tudom a telefonzár alatt mire gondolsz, de a biztonságos indítással a telefon el sem indul, nem bootol, tehát abszolút semmire nem használható sim kártya nélkül sem.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27633) balintka válasza icemad (#27629) üzenetére


balintka
addikt

Neked van P30 Pro-d, h ennyivel rosszabb szted mint az S10? Mert nekem mindkettő van, és akksiban, szoftver gyorsaságban köröket ver a P30 Pro az S10+ra. 1-2 szoftveres dolgot és a nano media card-ot leszámítva egyértelműen jobb a P30 Pro. Mondom ezt Samsung-osként.

[ Szerkesztve ]

(#27634) icemad válasza balintka (#27633) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor használd azt. Szóval nem mondtam, hogy szerintem rosszabb. Szimplán technikai specifikációkban gyengébb. Sógoromnak van p30, kb olyan véleménnyel van róla, mint te az s10+-ról.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27635) balintka válasza icemad (#27634) üzenetére


balintka
addikt

P30 meg a P30 Pro azért messze nem ugyanaz. Az lehet h a Kirin proci gyengébb 10%-al a tesztek szerint, szoftveresen mégis jóval gyorsabb az a telefon. És az akksi üzemidő (főleg készenléti merülésben) jelentősen jobb. Mivel nekem van mindkét telefon, nem hallomásból tudom ezt.

Szvsz meg mindegy h 310 vagy 330 ezer pontot dob antutu-ban. A gyakorlati használhatóság a lényeg.

Samsung A20e-nél tolom a Real Racing 3-at, a lassabb betöltéseket leszámítva simán viszi az is. Aztán az 100 ezer antutu-s telefon. :C

[ Szerkesztve ]

(#27636) gabber01 válasza balintka (#27635) üzenetére


gabber01
addikt

Ja, viszi, de hogy... Butított grafikával, alacsony fps-sel.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27637) balintka válasza gabber01 (#27636) üzenetére


balintka
addikt

Nem látom butábbnak a grafikát minőségre. Néha beszaggat, de abszolút használható. Az A20e-vel vittem el 61%-ig.

(#27638) sgeza válasza gabber01 (#27632) üzenetére


sgeza
veterán

Tudom, hogy milyen volt korábban a biztonságos indítás, ezért kérdezem, hogy gyakorlati, használati szempontból mi a különbség? Telefonzárral sem tudod sehogy használni, hiába bootol be maga a rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#27639) icemad válasza balintka (#27635) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Az antutu gyerekeknek való, ebben szerintem egyetértünk. A gyakorlati használhatóság valóban fontos. Nekem ez azt jelenti, hogy kibírja nap végéig, telefon, netezés, GPS mellett. Másnak az a fontos, hogy ne szaggasson a real racing. Nem vagyunk egyformák.

Jah, készenléti merülés... Napok óta ezzel van tele a topik. Franc se érti, hogy a pusztába, ahová a térerőt is talicskával viszik, minek ilyen telefon. Nálunk már bevezették az áramot, van dugalj, boltban tudok venni powerbankot is a csavaros kifli és sziszegős zsemle mellé. Autóban is van szivargyújtó. Szóval, ha éjszaka 7%-ot vagy 30-at esik a töltöttség, az sem zavar. Gyorstöltöm akkor is, ha nem kellene, küzdjön ez a retek telefon. :) ;)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27640) gabber01 válasza sgeza (#27638) üzenetére


gabber01
addikt

https://www.reddit.com/r/GalaxyS8/comments/7o5pty/why_is_secure_startup_necessary/

Ha minden igaz, e nélkül csak az SD kártyát lehet titkosítani.
Szerintem nem árt a plusz biztonság.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27641) balintka válasza icemad (#27639) üzenetére


balintka
addikt

Ez is egy vélemény. Én meg nem szeretnék powerbank-kal mászkálni mindenhova, mert a nyamvadt telefon nem képes még kora estig se kihúzni. :)

(#27642) Bzzz válasza gabber01 (#27621) üzenetére


Bzzz
senior tag

Parancsolj ma készítettem ezeket:
Összehasonlítás
A selfie utólagos átalakításáért bocsi, de nem vagyok az a magamutogató.
Még annyi hogy a P30 azért ilyen világos mert bekapcsolt az előlapi "vaku". Utólag készítettem az S10-el (S6-nál ilyen lehetőség nincs, csak az s7-el jött be) is úgy hogy a kijelző felvillant, de nincs benne sajnos köszönet (olyan derengős kékes fehéres lesz az ember arca) így azt fel sem töltöttem. Illetve az is jól kivehető, hogy az s10 esetén a háttér elmosódott (megjegyzem a P30-nél is ugyanez tapasztalható, de a portrém(bocs még1* az arcnélküliségért) mindenért kárpótol.)
A bögrés képnél pedig jól kivehető a "szemcsésedés", ami nekem nagyon zavaró és egyből feltűnt az s6edge után. Ami számomra "bizakodásra" ad okot, hogy fél2 felé kezdtem a fotózást, az autós képek voltak az elsők és itt meggyőző az s10 és megelőlegezem, hogy egy szikrázó nyári napsütésben sem lesz a másik kettő telefon az elenfele, de ugyebár itt most nem is ez volt az apropója az összehasonlításnak, hanem az, hogy hogyan "muzsikál" az S10 mikor beesteledik vagy beltérben kevés fényviszonyok között és ott számomra kevésbé meggyőző.

''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

(#27643) icemad válasza balintka (#27641) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

De milyen felhasználás mellett? Egész nap terepen vagy? Ott használod wifi hotspotként? Fotózol, videózol sokat? Mert én igen, kell a munkámhoz. Reggel 8 körül 100%-on van, este 9 körül 5%. Ebből kb 4 óra sot jön ki. Ez mire nem elég?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#27644) sgeza válasza gabber01 (#27640) üzenetére


sgeza
veterán

A telefont is tudod titkosítani, és amíg nem oldod fel, nem férsz hozzá.

(#27645) gabber01 válasza sgeza (#27644) üzenetére


gabber01
addikt

Elárulod a titkát? Mert én nem jöttem még rá. Van egy "erős védelem" beállítás, nem tudom arra gondolsz-e, mert az még mindig többet enged, mint a "secure boot".

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27646) sgeza válasza gabber01 (#27645) üzenetére


sgeza
veterán

De mit enged többet? Semmit nem enged az sem, ezért kérdezem, hogy vajon mi a különbség használati szempontból a kettő között?

(#27647) balintka válasza icemad (#27643) üzenetére


balintka
addikt

Nettel, játékkal hamar lemegy az akksi. 4 óra sot nem sok egy ekkora akksi mellett.

(#27648) gabber01 válasza Bzzz (#27642) üzenetére


gabber01
addikt

A selfieseknél nem tudom melyik az S6, melyik az S10, de az világos sajnos, hogy low lightban nem remekel. Szerintem az S9-esem is jobb képeket csinál, hiába van itt ott minimálisan több részlet.
Viszont elég mások a szögek nálad, ahogy látom, szóval így nem nagyon lehet pontosan összehasonlítani, de a P30 egyértelműen jobb low lightban, ez tény. Normális fényviszonyok között viszont szerintem az S10 kiváló. Azért az S6-nál szerintem csak jobb képeket csinál.

Itt egy pár video amiket én néztem anno.
https://www.youtube.com/watch?v=993mzj7aeiw
https://www.youtube.com/watch?v=PAfvhGarpS4&t=371s
https://www.youtube.com/watch?v=fvD8Al5rN-g
https://youtu.be/O6Up2KbRMcg?t=125

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#27649) csaba1203


csaba1203
addikt

A fenti hozzászólásokhoz csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy akinek valami baja van az s10 családdal bármikor el tudja adni itt a HW aprón a telefonját viszik, mint cukrot....
Lehet vele jó képeket lőni bármilyen hihetetlen csak tudni kell vele fotózni.
Semmivel sem rosszabb,mint a többi S szériás Samu adott körülmények közt.
A Huawei fanokat pedig üdvözlöm....

(#27650) icemad válasza balintka (#27647) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

És még akkor is tudod tölteni bárhol. 4 óra sot az egy teljes nap egyhatoda. Kizártnak tartom, hogy ennyi idő alatt ne találjon az ember egy konnektort. És milyen felhasználás az, ahol egy teljes nap egyhatod részében a telefont nyomkodja az ember? Mert vagy hajléktalan vagy munkanélküli.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.