Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:27

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) Cyberpunk válasza Apika (#1300) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Hát ja én is kíváncsi leszek. De az a Tough ez meg Barely There.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#1302) Apika válasza Cyberpunk (#1301) üzenetére


Apika
Közösségépítő

Mi a kettő között a különbség? :F

(#1303) killerjohn


killerjohn
addikt

gyerekek, az új Abyss 3.2-es kernellel megy a Tegrak OC és "fel lehet húzni" a GPU-t az eredeti, normális órajelére (mint tudjátok, a Note GPU-ja jóval lassabbra van állítva a Samsung által, mint amit tud, pl az S2-ben)

(#1304) zsoltti válasza killerjohn (#1303) üzenetére


zsoltti
senior tag

Komoly? nem tudtam, miért van kisebbre téve? mennyin megy?

[ Szerkesztve ]

(#1305) CHIPman válasza killerjohn (#1303) üzenetére


CHIPman
nagyúr

SpeedMod kernelben 200MHz az alap a 130 helyett.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#1306) Everman válasza killerjohn (#1303) üzenetére


Everman
addikt

"(mint tudjátok, a Note GPU-ja jóval lassabbra van állítva a Samsung által, mint amit tud, pl az S2-ben)"

A Note-ban pont ugyanúgy van beállítva a GPU órajele, mint az SGS II-ben.
Alapállapotban 160 MHz-en jár, terheléskor meg 267 MHz-en.

A TOC ezt engedi állítgatni, egyrészt engedi fix 267 MHz-re mindkét állapotot, másrészt 400 MHz-ig túlhúzni. Benchmark eredményeken kívül nem sok helyen lehet látni az értelmét, ellenben a fogyasztás és a készülék melegedése szépen megnő.

(#1307) Everman


Everman
addikt

Kint az XXLA4...

(#1308) killerjohn válasza Everman (#1306) üzenetére


killerjohn
addikt

"Alapállapotban 160 MHz-en jár, terheléskor meg 267 MHz-en."
Pontosabban: 2D-ben 160MHz, míg 3D-ben terhelés alatt megy fel 267-re.
A 160 még 2D-ben sem túl gyors, emiatt vannak a random akadások.
Ráadásul néhány játék alatt (egyébként ez tényleg közismert probléma) cseszik felváltani a GPU 267-re, annak ellenére, hogy 3D-s. Pont emiatt van pl a Tegrak overclock-ban, illetve sok kernelben, hogy belövik fix 267-re a GPU frekit. És alig fogyaszt valamivel többet.
Nekem most 1.6-ra húzva, 100-1600 scaling, ondemand, UV NÉLKÜL, éjszaka, 6 óra alatt 4 százalékot merült. Ennek az S2 még csak a közelében sem volt, 6 óra alatt 7-9% alatt ritkán úsztam meg. Szóval csak ajánlani tudom, ugyanis a 267 lock óta még egy aprócska lag sem volt az UI-ban :)

XXLA4: yeah, kíváncsi leszek, hogy mit tud. A Modemet már felrakták külön is, mindjárt kipróbálom :)

[ Szerkesztve ]

(#1309) Karma válasza Everman (#1307) üzenetére


Karma
félisten

A LA3-at kihagytam, mert amikor próbáltam, az arra épülő ROM-ok full wipe ellenére is bugosak voltak (pl. a Cassie-féle minimál egyrészt sok szemetet tartalmazott, másrészt elszállt tőle a vibra), vagy témázottak amitől öklendezek (a szépérzék miért nem követelmény?), úgyhogy seperc alatt átbillentem a "megvárom az ICS-t" táborba, mert az értelmetlen önszopatásra nincs szükségem.

BTW, láttátok az ICS-es táccsvízet (SII-n)? Undorító az is. De ha a bináris driver blobok meglennének, lehetne CM-ezni.

[ Szerkesztve ]

“All nothings are not equal.”

(#1310) Everman válasza killerjohn (#1308) üzenetére


Everman
addikt

"A 160 még 2D-ben sem túl gyors, emiatt vannak a random akadások."

SGS II-t ez mégsem zavarta, én inkább a még kiforratlan szoftverre és a jóval nagyobb felbontásra tippelek lag ügyben (bár LA3 óta egyre kevésbé jön elő lagolás).

(#1311) Everman válasza Karma (#1309) üzenetére


Everman
addikt

Főzött romok egyelőre kb. vicc kategóriák Note-on, én maradok gyári odexen és nincs fejfájás az ilyen-olyan becsúszott bugok miatt.

(#1312) Karma válasza Everman (#1311) üzenetére


Karma
félisten

A KL7 azért számomra megérte, még ha a Metro stílusú Marketet buktam is miatta (nem nagy veszteség). Root úgyis kell a telefon samsungtalanításához.

Ettől függetlenül visszatérek a CF-Root kernelhez, mert nem igazán jön át az Abyss a mindennapi életben, az egyéb kísérleti cuccok meg végképp nem izgatnak, szeretek bízni a telefonomban :)

“All nothings are not equal.”

(#1313) Everman válasza Karma (#1312) üzenetére


Everman
addikt

Érdekes, mert nekem éppen a CF-Root kernelekkel volt rossz tapasztalatom a Note-nál (újraindulás és híváskor fekete képernyő csak ezeknél jött elő).

Nekem az FM kernelek váltak be a legjobban (a 2.0-s beton stabil és gyors).

(#1314) kchris78


kchris78
veterán

szerintem sem érdemes naponta újabb romokat telepíteni... kernellel is már kicsit kezdek tele lenni, mi az ami miatt szinte naponta jön az újabb verziójú AbyssNote kernel, én semmi de semmi különbséget nem veszek észre... XXLA3at feltettem, TW helyett GO Launcherrel, ez gyors, nekem nem bugzik, szerintem marad ICS-ig. Q1-re ígérték. A ROMolgatós időszakomat kiéltem a HTC HD/HD2-vel, mostmár a használatra szeretnék koncentrálni inkább :).

Autós tartónak tökjó az a zöld ragadós megoldás :). Landscape módban, GO Launcherrel tökéletes :). Csak nem szabad megfeledkeznem magamról hogy a nagy kijelzőn félig odafigyelve is eltalálom a dolgokat.. Kis telefonon eleve hozzá sem nyúl az ember mert úgysem találja el, itt nagy a kísértés aztán nagy bumm lehet a vége... :N

(#1315) killerjohn válasza kchris78 (#1314) üzenetére


killerjohn
addikt

mi az a zöld ragadós?

(#1316) kchris78 válasza killerjohn (#1315) üzenetére


kchris78
veterán

http://dannycar.hu/termekek/Nanopad-fekete.html

olyan mint a régebb óta jelen lévő nanopad, de ennek olyan nagy a ragadása hogy megtartja a telefont úgy ahogy van, nemcsak csúszást akadályoz meg. Én ajándékba kaptam, nem tudom a pontos nevét.

(#1317) killerjohn válasza kchris78 (#1316) üzenetére


killerjohn
addikt

függőlegesen :F

(#1318) kchris78 válasza killerjohn (#1317) üzenetére


kchris78
veterán

úgy is lehet. nekem kényelmesebb vízszintesen.

(#1319) killerjohn válasza kchris78 (#1318) üzenetére


killerjohn
addikt

mármint nem arra gondoltak, hogy portrait, vagy landscape, hanem hogy izé... térben. függőlegesen. úgy hogy síkjával az arcom felé van. hogy a fenébe tapad hozzá annyira? :F

(#1320) kchris78 válasza killerjohn (#1319) üzenetére


kchris78
veterán

egyszerűen ragad mint állat :). nem tudom hogy hogyan. Ha elkoszolódik akkor le kell mosni és kész. Remélem sokáig fog tartani. Állítólag amikor odanyomja az ember ilyen nano vákum-terek keletkeznek (mint amivel az üvegtáblákat hordják csak nano méretekben és milliónyi mennyiségben) és az tartja ott az odanyomott valamit.

(#1321) ROBOTER


ROBOTER
addikt

Üdv!

Az utóbbi hetekben nem követtem a készülék árának alakulását, de ha jól látom, csak feljebb ment. Mi most a legalacsonyabb (áfás) ár, valami megbízhatóbb forrásból (értsd, 1 év múlva is létezni fog).

(#1322) kowako válasza ROBOTER (#1321) üzenetére


kowako
csendes tag

Szia!

2 hónapja a Telenornál vettem (165k), de ha függetlenül venném,
akkor csak az ediginél (190k), vagy a Speedshopban (185k) venném, 24hó garival, ez a legbiztosabb. Persze látom 150-160k között hirdetik sok helyen, de sanszos, hogy ott mások a garancia-viszonyok. Ilyen laptop-árú készüléknél már nem érdemes rizikózni - legalábbis nekem nem :)

üdv, kowako

http://kowako.hu

(#1323) szucsisti76


szucsisti76
csendes tag

Sziasztok. SGS II-ről váltanék SGN-re. Olvastam hozzászólásaitokat, de nem tűnt egyértelműnek, hogy érdemes vagy sem. A nagyobb kijelzőt ki tudnám használni a munkám miatt, de kérdés, hogy csak emiatt érdemes-e. A nagyob kijelző, illetve annak nagyobb felbontása miatt az SGS II-n használt progik gond nélkül futnak SGN-n? Sokat hallgatok zenét, az SGN hozza azt a szintet, mint az SGS II? KÖSZI a segítséget!

(#1324) zsoltti válasza szucsisti76 (#1323) üzenetére


zsoltti
senior tag

Jól, mérlegelsz ha kell a nagyobb kijelző, és tetszik a nagyobb felbontás, akkor jó lépés a note, kerekebbek a betűk, és olvashatóbbak a weboldalak desktop módban! Semmilyen szempontból nem visszalépés a sgs2ről a note, határozott előre lépés. Én úgy nézem ha már egy dual core 1.4ghz proci van benn akkor már legyen kijelző amin kitudom használni, és ezzel lehet is. Kompatibilitás rendben van pl. eddig minden sgs2 játék futott a note-on , simán csak felskálázza! Az árkülönbség meg adott, nézzél egyet meg személyesen, és akkor már veszed is meg :-) Minőségben, és hardverben ugyanaz a kettő, szóval ha az egyik be jött akkor a másik is befog jönni.

(#1325) ROBOTER válasza kowako (#1322) üzenetére


ROBOTER
addikt

Köszi!

Szörnyű ez az ár, de győzködöm magam. Az iPad-dal kezd tele lenni a ...., ha eladom, akkor jöhet a note.

[ Szerkesztve ]

(#1326) kchris78


kchris78
veterán

hello, ha valaki IGAZÁN ki akarja használni a nagy kijelzőt (szerintem a gyári beállításokkal ez nem megy csak böngészőben meg ilyesmi helyeken), és módosítaná az LCD density-t a gyári értékről, az megteheti ha lecseréli a TouchWiz Launchert GO Launcherre, az tud landscape módot és intelligensen kezeli a density kérdést is, én levittem a gyári 320ról 280-ra.

(#1327) zsoltti válasza kchris78 (#1326) üzenetére


zsoltti
senior tag

Böngészők eléggé szarok alapból, pl opera, gyárit sosem használtam. De a dolphin teljes nagyítással nyitja meg, és large-ra van állítva a betüméret úgy már jó! Desity felesleges nekem legalábbis ekkorában is elfér a menüben amit használok

(#1328) kowako válasza zsoltti (#1327) üzenetére


kowako
csendes tag

Egyetértek, Dolphin browser a király!

Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ki milyen progikat használ a nyitóképernyőkön?
Nálam így néz ki a lista: saját programjaim szűkített listája.
Tegnap olvastam egy cikket, egy iPhone kezdőképernyője volt beleszerkesztve, szinte ugyanazok a progikat láttam ott, tőlem teljesen függetlenül, 95% egyezőséggel... :)) de ennek ellenére nem biztos, hogy mindenkinek ugyanazok a kedvenc és leginkább használt programjai.

Ha néhány SGS, SGS2, Note tulaj leírná itt a "köz-gyíkságnak", hogy mi a saját listája (max. 10-15 progi), tanulságos lehetne! Csak egy ötlet :)
kowako

http://kowako.hu

(#1329) Everman válasza ROBOTER (#1325) üzenetére


Everman
addikt

Az SGS II-höz képest visszalépés a készülék sebessége. Sok helyen lagol, akadozik, amire SGS II-n nincs példa.
A TouchWizen kívül mindegyik launcher szaggat, darabosan működik (nem készítették fel őket erre a felbontásra). Sok alkalmazás UI-ja csúnyább, sávosabb, néha szétcsúszottabb, jó pár használhatatlanul lassú (pl. Twitter, amit le kellett a Plume-ra cserélnem mert használhatatlan volt).

Az újabb firmware-ek (LA3, LA4) már kedvezőbb teljesítményt nyújtanak, de az SGS II-höz képest még mindig sok kívánnivalót hagynak maguk után.

Azt tanácsolom, hogy keress valakit, aki Note-ot használ és nézegess meg egy belakott készüléket.

Ha eldöntötted, hogy veszel, akkor vásárláskor jó alaposan nézd át, főleg a kijelzőt, mert a legtöbb Note kijelzője gyárilag hibás (homogén felületnél foltos, csíkos képet ad, főleg szürkés színeknél, de alacsony fényerőn a legtöbb színnél előjön). [link] [link]

Az iPadet meg ne add még el, a Note nem váltja ki, tapasztalat.

---

Ez igen negatív hozzászólásnak tűnik, de csak a hibákat és gyengeségeket gyűjtöttem ki. Az előnyökkel (nagyobb felbontás és képméret, cerka, jobb akkuidő stb.) szerintem már tisztában vagy gondolom :)

[ Szerkesztve ]

(#1330) kowako válasza Everman (#1329) üzenetére


kowako
csendes tag

amennyiben eltekintünk az összehasonlításditól (bár nekem is volt már SGSII a kezemben), a Note önmagában (nálam nem tűnik hibásnak a kijelző) pompásan szuperál, mindaz fut rajta, amire szükségem lehet, a sebessége is jó, nyilván lesz még iptimalizáltabb is ICS-ben.

Egy Nokia után azt kell mondjam minőségi nagy ugrás (lám, már én is összehasonlítgatok:)), mindennapokban minden igényt prémium módon kielégít. SGS2 ugyanígy, de ha már lehet nagyobbat is zsebre tenni, érdemes! Páratlan cucc.

http://kowako.hu

(#1331) babosmiki válasza Everman (#1329) üzenetére


babosmiki
addikt

Az kamu, hogy mindegyik launcher szaggat,
az SPB 3D legújabb frissítése igen szépen megy a Note- on!
Akár mobil, akár tablet módban használod. :K

[ Szerkesztve ]

"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."

(#1332) zsoltti válasza kowako (#1328) üzenetére


zsoltti
senior tag

Everman:
......touchwizt ki a franc haaznál?? de most komolyan azt hasonlítgatod?? aki azt használ megérdemli hogy szaggasson neki!

1.5éve van androidos telefonom, ezek a progik váltak illetve bizonyultak a fontosabbaknak , jobbnak:
én azért annyira sok cuccot nem használok.a felkiáltójelesek a must have progik!

fancy widgets!-Óra és időjárás
golauncher ex!- launcher
Noled!- nemfogadott esemény jelző
Anysoft keyboard!, -magyar bill
dolphin!, opera, firefox-egyik sem tud mindent
totalcmd!- filekezelő
Mobo player! - film videolejátszó
tiny led!-zseblámpa
jetvd- gyors 720p youtube lejátszó
adfree!-reklám blokkoló
totalrecall - hívásrögzítő
fring!, mercury msn- netchat, nethívás
tunein, winamp - mp3

jah, és a gmail, ezenkívül lényegében nem használok mást a telefonon, sőt legtöbb programot rootunistaller programmal kitörlöm a romból, illetve a gemini app managerrel letiltom belőlük az autorun-t ha rendszer program , vagy fontos.

[ Szerkesztve ]

(#1333) ROBOTER válasza Everman (#1329) üzenetére


ROBOTER
addikt

Én eddig a Telenorhoz jártam be próbálgatni. Sokszor 10..20 percet töltöttem el, hogy ne legyen egyben feltűnő. :)

Én nem vettem észre olyan mértékű szaggatást, ami zavart volna, sőt kifejezetten tetszett a gép sebessége.

A képernyőről nem tudok nyilatkozni, de ha így van, az szomorú. Ami képet belinkeltél, az nagyon furcsa egy nem hátulról világított képernyő esetén. Nem értem, hogyan fordulhat elő.

A közösségi alkalmazások engem nem érdekelnek. Web, e-mail, tudományos számológép, zene a legfontosabb.

Az iPad az iOS5 frissítés óta nem tetszik, a Safari rengetegszer összeomlik, és döcögősebb lett a rendszer, ami főként az ékezetes karakterbevitelnél zavar. Tegnap sikerült egy weboldallal úgy kiakasztani, hogy kétgombos kikapcsolás segített csak.

Az iPadet félig napi használatra, félig tesztelni/tanulni vettem a HTML5/JS dolgaimat. Azóta sokkal kevesebbet utazom, viszont többet ülök értekezleteken, ahol sokkal észrevétlenebb lenne egy Note. Ami zavarna az iPad hiányában, hogy előbb-utóbb úgyis lépnem kell, ha azt szeretném, hogy tablet felhasználók is használhassák az esetleges web alapú alkalmazásaimat, és akkor nincs mivel tesztelnem a sebességét, ergonómiáját. Mert mindig a leglassabb hardverre kell tesztelni.

Valamint nem tudtam kipróbálni a Note hangminőségét, ami az iPad esetén rendkívül jó. És itt nem a csimbumm zenékre gondolok, a hangszeres alkalmazások is brutálisan szólnak egy komoly hangrendszerre kötve. Ebből nem szívesen engednék, realista vájtfülű vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#1334) Everman válasza zsoltti (#1332) üzenetére


Everman
addikt

"......touchwizt ki a franc haaznál?? de most komolyan azt hasonlítgatod?? aki azt használ megérdemli hogy szaggasson neki!"

Nem figyeltél, az az egyetlen ami nagyjából lag mentesen képes működni, a több nem.
SPB 3D-t nem próbáltam még, de Go, ADW, Launcher Pro, QQ, Zeam, Nemus, Regina, 360 Launchereket igen és mindegyik lagol ezerrel.

(#1335) Everman válasza ROBOTER (#1333) üzenetére


Everman
addikt

"Valamint nem tudtam kipróbálni a Note hangminőségét"

A Note hangminősége nagyjából megegyezik az SGS II hangjával, de gyengébb, mint az SGS, vagy iPad/iPhone hangja.

(#1336) Everman válasza babosmiki (#1331) üzenetére


Everman
addikt

:R

Köszi, valóban, az SPB 3D szuperül megy.

(#1337) killerjohn válasza szucsisti76 (#1323) üzenetére


killerjohn
addikt

Pár progi (pl Live holdem pro) "összemenve", kb a képernyő negyedén fut. Ezeket a programokat a note és tabletek térnyerésével folyamatosan javítják. A képernyőn a "real estate" kb 3x, érzetre 5x akkora mint az S2-nél. Ma sikerült eladnom kollegának, aki örül mint majon a farkának, én meg már-már használhatatlan érzem az S2 kicsiségét a Note mellett. IPhone-t meg hagyjuk is inkább... Szóval a Note teljesen ugyana mint az S2, csak netezni, remote desktopozni, filmet nézni, navigációra, sokkkal de sokkal jobb. hardvere ugyanaz, mivel mindkettőt 3 kattintással lehet stabil 1.6GHz-re húzni... A legtöbb XDA-s S2 developer már Note-ra (is) fejleszt, alakul a buli. Mindkettőre jön az ICS (S2 ebben előrébb tart, ott van alpha release, Note-ra még nincs semmi). A Note hátránya, hogy egy picit gyermekbetegebb a szoftvere, de a legújabb LA3/4-es stock és custom romok már-már S2 szintjére hozták sebességben, akkuidőben. Btw kevésbé merül a Note mint az S2, éjszaka 3G, WIFI, semmi policy mellett a Note 6 óra alatt 3-4%-ot merül nekem - minden szart szinkronizál akkor is... Szóval mivel a hardvere ugyanaz, ezért zenehallgatásban is ugyanaz...

Everman: a legújabb LA 3 és 4-es ROM-okon sem a TW sem a Go launcher nem szaggat, ugyanúgy megy mint S2-n. Ezt úgy mondom neked, hogy tegnap még 2db S2-t, meg a Noteot fogdostam felválltva. Egyedül talán az Opera lassabb (nagyobb oldalakon, pl index.hu-n). Ja, és az új kernelekkel+Tegrak GPU lock-al a lag is végleg eltűnt. Ja és így, GPU lock-al írtam a 6 óra alatt 3-4% merülést...

[ Szerkesztve ]

(#1338) Karma válasza zsoltti (#1332) üzenetére


Karma
félisten

Én TouchWizt használok, mert kell az alkalmazáslista, az ikonos megoldás nem jön be se a TW-ben, se más launcherekben. Két widgetet használok - ez a teljes képernyős TW naptár és az elemlámpa -, ezen kívül van egy homescreenem pár ikonnal, és kész. Nem is laggol. :)

Úgy vélem egyébként, hogy ha a rendszer alapfunkcióit cserélgetni kell félkész házi szarokra (launcher, tárcsázó, SMS kezelő pl., amit a munkatársaim váltani szoktak), akkor egy fos telefont vett az ember. A Note-tal nem jártam meg szerencsére, mert jó az alap. Majd CM9-től kezdve lesz érdekes inkább :)

“All nothings are not equal.”

(#1339) kchris78


kchris78
veterán

akkuidőhöz tennék annyit hozzá hogy ebben 2500mAh-s akksi van, és ha a hardver ugyanaz (kivéve a képernyőt) akkor ha olyan funkciót használunk ami nem használ képernyőt (telefonálás, mindenféle sync, zenehallgatás, standby) akkor jóval tovább kell tartania.

(#1340) killerjohn válasza kchris78 (#1339) üzenetére


killerjohn
addikt

ez így is van, csak már nem akartam cifrázni, mert amikor meg screen-on, akkor valamivel többet fogyaszt :) egál

(#1341) kchris78 válasza killerjohn (#1340) üzenetére


kchris78
veterán

jah :)

(#1342) Cyberpunk válasza Karma (#1338) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Ja én is vissza tértem a TW-re nem tetszik, de a többi launcher sem az igazi. Sense kéne rá. ;]

Én MIUI-t várok rá nagyon. Az megy is fel rá egyből, ha lesz. :U

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#1343) babosmiki válasza Cyberpunk (#1342) üzenetére


babosmiki
addikt

Próbáld ki az SPB-t.

"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."

(#1344) Titana válasza babosmiki (#1331) üzenetére


Titana
tag

Szia,egy kis segítséget szeretnék kérni,ezzel az SPB Shell 3D-vel már szemezgettem.Azt olvastam, hogy csak net mellett fut,ez igaz.Bocsi,hogy ilyeneket kérdezek,de nem nagyon értek még ezekhez a dolgokhoz.Előre is köszönöm a segítséged.Üdv:Titana :R

(#1345) CHIPman válasza killerjohn (#1308) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Deep sleepben van mindkettő kikapcsolt képernyővel, tehát lényegtelen a húzás és a governor is akkor.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#1346) babosmiki válasza Titana (#1344) üzenetére


babosmiki
addikt

Nem, ez nem igaz!
Megy szépen net nélkül is.

"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."

(#1347) Everman válasza babosmiki (#1346) üzenetére


Everman
addikt

5x5-ös felosztást valahogy be lehet lőni benne?
A 4x4 kevés, a tablet nézet meg pici nekem.

(#1348) kchris78 válasza Everman (#1347) üzenetére


kchris78
veterán

GOLauncherrel.

(#1349) DeathAdder válasza szucsisti76 (#1323) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ha csak a kijelző mérete és minősége számít, akkor igen megéri.
Máskülönben nem ajánlanám.

TW a leggyorsabb a Noten ,de egy custom rommal és kernellel felvérezett sem veszi fel a versenyt a csont gyári tök első szoftveres SGS2 vel.

Laggolgatott rendesen, én mindig Lauchert használtam de most kénytelen voltam beérni a TW vel , később el is adtam a készüléket.

Egy dolog hogy most ha meglátok egy SGS2 t akkor nevetségesen kicsike játéktelefon érzését kelti, de nem jobb készülék a SGN :( Ugyanaz a Mali majdnem 3x annyi pixelen?

Addig legalábbis nem, amíg nem éri el azt a szoftveri szintet mint a SGS2.
Talán az ICS tudja kihúzni a bélsárból ezt a készüléket, vagy lehet azsem.

(a fennti sorokban szigorúan magánvéleményemet nyilvánítottam ki, tapasztalataim alapján)

(#1350) tybsen válasza DeathAdder (#1349) üzenetére


tybsen
addikt

Szamomra hasznos a velemenyed. Megkerdezhetem, h milyen keszulekre valtottal? En pont most vacilalok a nexus s-em illetve galaxy tabom lecserelesere valami koztes megoldasra, de valahogy semmi nem az igazi :(. Galaxy Nexuson gondolkodom vagy talan megvarom a Galaxy S3-at. Mas ilyen meret nem nagyon van, hasonlo technikai parameterekkel. HTC Titanon gondolkodtam meg de egyelore akarmennyire is folyekony a wp mukodese, hianyzik szamomra sok fontos app. Ios kilove, ugyhogy csak android marad. Talan a legertelmesebb a Galaxy S3 kivarasa?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.