Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16751) RBJ válasza lkristóf (#16750) üzenetére


RBJ
addikt

Szerintem adtak csak külön volt csomagolva fehér papírban a kis dobozba téve. Én is azt hittem, hogy csak papírgalacsin majdnem kidobtam. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#16752) andrisbandi válasza Jarod1 (#16748) üzenetére


andrisbandi
őstag

[link]
Brigás fényszóró drágán.
- Nagyon állat :-)

Vagy keress rá a brigás topikban "első lámpa"

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#16753) Flexy90 válasza RBJ (#16751) üzenetére


Flexy90
senior tag

Én ki is dobtam! Furcsálltam is, hogy miért koppant :DDD

Xiaomi Fan

(#16754) krisztianAMG válasza Jarod1 (#16748) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

Convoy S2 és hozzá egy tartó a kormányra. Az eBay-es sokezerlumenes csodalámpákbanborzalmas a hőelvezetés és gyári hibás LED-ek vannak (meg sem közelíti a maximális áramot, ami az XM-L LED-eknél nagyjából 3A). A Convoy nagyon patent és megbízható. Ráadásul csak egy 18650-es akku kell bele.

(#16755) lkristóf válasza RBJ (#16751) üzenetére


lkristóf
senior tag

Jajj ennyire vak csak nem lehettem. :W Nekem a fehér dobozba csak ez volt, de hát most már mindegy, túlélem, így is ráerőszakoltam a kulcskarikára max a levétel nehezebb. Ma levettem és kipróbáltam a csipesz részét, hogy mennyire hatásos, háát nekem nem tűnt egyszerűnek a használata de mit várok 3 forintért. :DDD Testvérem körömcsipeszt rendelt majd megnézem azt is. :))

(#16756) andrisbandi válasza krisztianAMG (#16754) üzenetére


andrisbandi
őstag

Akkor több mint ötvenezren tévedtünk amikor tőle vásároltunk :-)

Sőt, lehet akkor is hibáztam, amikor ezt a drága fejlámpát vettem Silva Cross Trail 2 kb öt éve. Ma is tökéletesen működik, rendszeresen használom.

Convoy teszt

【Rainych】 Nyanpasu _ https://www.youtube.com/watch?v=awWVru0nwMY

(#16757) krisztianAMG válasza andrisbandi (#16756) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

A Silva-t nem igazán értem, hogy miért kevered ide, mikor kétszer annyiba kerül, mint a kínai. Nem említettem semmi olyat, hogy csk a Convoy a jó.

Azt sem mondom, hogy tévedtetek, de nem azt kaptátok, ami a leírásokban szerepel. :D Először is, a T6 LED-ből 1200lm-től erősebb változattal még nem találkoztam. Ha csak simán összeadjuk a lumeneket, feltételezve, hogy így a valós fényerőt kapjuk meg, 7*1200 még mindig csak 8400lm, de hát ez már annyira közel van a 10 000-hez, hogy el is nézhetjük a kínaiaknak.
Viszont az 1200lm-t maximális áram mellett tudják, ami 3000 mA emitterenként. 7 led esetén ez 21 000mA, ami a 12 000 mAh-s akkut kicsit több, mint fél óra alatt le is merítené (természetesen itt is feltételezve, hogy a cellák tudják is a 2000mAh-t, és bírnak is ekkkora áramot leadni. (Na persze! :) ))
Na de ha le is adta ezt a nem "csekély" mennyiségű áramot, a toknak nagyjából 70W-nyi hőt kell elfűtenie (ha egyátalán sikerül ennyit elvezetni a LED-ekről). Az azért nem kevés.

Nem a levegőbe beszélek, két ugyan olyan SolarStorm X2-m van, amit ez az eladó is árul. Két különböző verzió, de egyik roszabb, mint a másik. Az X2-ben a két LED összesen kap 1,7A-t, tehát egy emitterre ennek a fele jut. Egy C8 sokkal jobban világít, mint bármelyik eBay-es X2.

[ Szerkesztve ]

(#16758) zoli03 válasza DeFranco (#16746) üzenetére


zoli03
őstag

Sose értettem, mi a jó ebben a késben. Nekem is volt, kipróbáltam, egyből el is adtam (nekem fake volt, aki megvette az eredetit, azt csak sajnálni tudom, jó drága volt). A műanyag nyél miatt nálam alapból kiesik. Nem olyan könnyű kinyitni, bezárni se. A fogazott pengét nem szeretem, főleg nem ilyen kis hosszon.

Ha kicsi EDC kés kell, akkor szerintem inkább egy Enlan Bee EM01, vagy valami hasonló márkásabb kínai. Egész olcsók, de össze se lehet hasonlítani ezekkel a fake/nem fake BG-kel.

(#16759) DeFranco válasza zoli03 (#16758) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ez 30g az 75g.
Ez 2,8 USD az 8,2 USD.
Ez 145mm az 161 mm.

Kisebb, könnyebb, olcsóbb. Nyitni egy kézzel is nyitom, zárni könnyű. A fogazott penge ízlés dolga, szerintem elkel egy ilyen backup késre.

Azt kell látni, hogy ez egy edc kés, abból is a vész esetére verzió, ha minden kötél szakad, akkor legyen nálad valami. Ha rendszeresen kést kellene használnom, tartanék magamnál egy carát (érdekes módon itt senkit nem zavar a műanyag nyél - szörprájz szörprájz azért, mert ez is a súlykönnyítést szolgálja, prepper szinten minden gramm számít, és minden gramm súlynak ára van. nem véletlenül van akkora keletje a titán sátorvasnak is), de mivel nem kell, csak kellett a kis edc pakkba egy minél kisebb minél könnyebb kés, ezért ez nekem ideális volt.

Ezek a kések játékszerek, nem teljes értékű használati eszközök, hanem kicsi, könnyű, bárhol elférő tartalékok. Ilyen szempontból kell vizsgálni őket.

Az összeszerelési minőségére nálam nincs panasz, stabilnak tűnik, szerintem nem fog szétesni.

[ Szerkesztve ]

(#16760) twine válasza DeFranco (#16759) üzenetére


twine
addikt

"ha minden kötél szakad, akkor legyen nálad valami."

Ha szakad a kötél, nem kell vágni :P :DDD

Egyébként, többször olvastam már itt késekről, és önvédelemről...(nem biztos hogy a kötél szakadás nálad is most ezt jelenti, de ide kötöm)
Én nem vagyok "késes csávó..."

Először asszonynak, majd mikor átgondoltam, magamnak vettem legálisan jó minőségű jet-es paprika spray-t..
Cca.. 3m- re el lehet vele lőni, nem annyira para a szél mint a ködőlősnél, és amíg egy részeg, vagy egy drogos, egy ilyen pár centis fogpiszkálóval a combjában még megindul feléd, addig a paprika "lemarja" az arcát...
Kóbor ebekre is megfelelő, nem úgy mint az "egyéb gáz"....

Nem akartam a frankót megmondani, csak mint legális alternatívát javasolni a "fogpiszka" mellett...
Mindegyiknek van előnye hátránya...Én a paprika melett voksoltam...

[ Szerkesztve ]

(#16761) Minstrel válasza twine (#16760) üzenetére


Minstrel
senior tag

De lehet, hogy a zombikat nem zavarja a paprikaspréj. Biztos ami biztos, kell egy túlélőmacséta és kész.

(#16762) DeFranco válasza twine (#16760) üzenetére


DeFranco
nagyúr

paprika spray nem legális (cs lehet, azt hiszem cn is) de a törvény a kapszaicin hatóanyagú (oc/pepper/paprika) spray-k viselését közterületen kizárja akkor is, ha azok 20 gramm töltőtömeg alattiak.

szóval nem legális az sem, és lehet belőle gond, ha a rendőr megkérdezi, hogy mégis mivel fújtad le a támadót.

szóval ha használod utána messze szaladj el.

a jet spray már érdekesebb kérdés, én most szereztem be három 20 grammos tw1000-et (természetesen !NEM oc-t ;] ) a családnak, de mindegyik fog. a jet-tel célozni kell, amit te vagy a szeretted ott abban a gondoltnál százszor nagyobb stresszhelyzetben nem biztos, hogy képes kivitelezni, több támadó ellen sem annyira hatásos. a fog-nál nincs ilyen gond, ott terítesz, de abból (főleg zárt térben) jó eséllyel kapsz te is.

én azt mondom még inkább futok vakon köhögve mint fekszem pár cipő alatt. de itt szép lehetsz, de okos nem.

kóbor eb relatív, ismerős ráfújt egy kóbor ebre egy 20 grammos magyaros tw1000-et nem igazán hatotta meg, végül bőrövvel kellett sk. megfojtania hogy a szintén nem kis méretű saját kutya fejét engedje ki a szájából és a két vele levő kisgyereket ne tépje meg. elvileg a pepper a legjobb kutyák ellen, de nem életbiztosítás.

szal tudjál róla hogy nem legális, rendőr előtt ne reklámozd, ha használni kell nagyon szaladj el utána.

kés nálam tecnikai kérdés, úgymond "kemping" használat, önvédelemre nem használnám, nem is tudnám. ahogy itt a topicban senki sem, az nem olyan egyszerű, hogy előveszed és használod, innen 10-ből 10 ember belefagyna a gyakorlatba az utolsó pillanatban aztán meg a saját késével szurkálnák meg. ilyen nincs, max. ha valakit képeznek rá, vagy nagyon részeg.

meg nem is nagyon tanácsos, mert utána simán hónapokra-évekre mész előzetesbe, gyakorlatilag szinte semmi az esély, hogy megálljon a jogos önvédelem késsel. ha meg is áll, akkor is buktad az állásodat, karrieredet, stb. akkor inkább kipakolok.

(#16763) Outlander


Outlander
őstag

Nemtudom mit vagánykodtok itt, mikor a topik 99,9% vett magának 7 in 1 card knife-ot.

Mondtam én h berakjátok a tárcába és azzal a lendülettel el is lesz felejtve.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#16764) twine válasza DeFranco (#16762) üzenetére


twine
addikt

Próbáltam írni, hogy van előnye, és hátránya mindegyiknek, hogy a felesleges példálózást elkerüljük ;)
Mindenki dönt belátása szerint :R

(#16765) DeFranco válasza twine (#16764) üzenetére


DeFranco
nagyúr

persze, egyetértünk, csak kifejtettem pár gondolatot :)

(#16766) maestro87


maestro87
őstag

Hát nem 5 pineset küldtek a 6 helyett... :(( :W Erre érdemes volt több hetet várni.
Gondolom ilyenkor "illik" vissza adni a pénzt.

(#16767) maestro87


maestro87
őstag

Szerintem most megkérem refund nélkül, hogy küldje újra. Letesztelem, hogy mennyire megbízható, nem egy nagy összeg.:D Ti, hogy tapasztaltátok, ebben az esetben újraküldik?:)

[ Szerkesztve ]

(#16768) Dilikutya válasza Flexy90 (#16747) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ez mennyire SanDisk?

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#16769) XtremLor válasza XtremLor (#16731) üzenetére


XtremLor
őstag

Megjott a masik hangszoro is banggoodrol, tegnap este kiprobaltam, meglepodtem a hangminoseg is rendben van, furdobe tokeletes lesz, arrol nem is beszelve hogy a telefont ki se kell vinni 2-3 falon keresztul is stabil a kapcsolat.

+Meg egy BT kutyu jott, valaki keresett par hete..
Akkor en is rendeltem alirol egy zacsis(legolcsobb 11$) nokia bh 214-et, anyagminoseg az gyenge, a hangja annal inkabb jobb, ismerosom itthon vett egy kis sony-t 7-8 ezer korul, azt hallgatni se birtam:)

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16770) maestro87 válasza XtremLor (#16769) üzenetére


maestro87
őstag

Ez csak zenére jó? Ha hívnak a telefon csörgést nem viszi át?

(#16771) XtremLor válasza maestro87 (#16770) üzenetére


XtremLor
őstag

Van beepitett mikrofon, feltudod venni, kiprobaltam szepen mukodott ez a funkcio is.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16772) maestro87 válasza XtremLor (#16771) üzenetére


maestro87
őstag

Az akkor jó, lehet beruházok én is egyre.:)

(#16773) #04441088


#04441088
törölt tag

Valaki rendelt már ebayen, banggoodon és a társain elektromos cigit?
Ha igen kérem írjon. Érdekelne, hogy milyet, mennyiért és hogy a nikotinos liquidet hogy tudta megoldani hozzá.
Pár napja már rákérdeztem, de megkaptam, hogy amit az ember megeszik, megiszik, belélegez, azt Kínából ne...de volt olyan fórumtárs, aki ebayről rendelt e cigit használ már évek óta.

Szóval várom az infókat. :R

(#16774) rayoliviero


rayoliviero
veterán

Megjott a Xiaomi usb lampam a Banggoodtol, de ezen nincs gomb. Akkor nem eredeti?

(#16775) lkristóf válasza rayoliviero (#16774) üzenetére


lkristóf
senior tag

A powerbank gombjával lehet kapcsolgatni, ha hamis lenne akkor a powerbank gombjára csak egy pillanatra kapcsolna le és rögtön vissza is kapcsolna, míg az eredeti úgy működik mint egy rendes fali lámpa megnyomod felkapcsol megnyomod lekapcsol.

[ Szerkesztve ]

(#16776) rayoliviero válasza lkristóf (#16775) üzenetére


rayoliviero
veterán

Ja, értem. :DD

(#16777) napocska2 válasza XtremLor (#16769) üzenetére


napocska2
senior tag

Mikor rendelted? Én is várok egy ilyet, 03.28. óta és már kezdek aggódni...

(#16778) XtremLor válasza napocska2 (#16777) üzenetére


XtremLor
őstag

Ne izgulj 28.-ai rendeles volt ez is, szoval szerintem par nap, es neked is megerkezik.
A keknek aznap tehat 28.an valtozott a statusz "shipped'-'re, a fekete 11.-en, kerdeztem nem volt belole, megis ez ert ide elobb egy nappal. :DDD

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16779) hzx0 válasza #04441088 (#16773) üzenetére


hzx0
aktív tag

Innen rendelünk e-cigit töbnyire. Ha most akarsz átszokni akkor érdemes ezt a topikot olvasni, tanácsot kérni. Pár ezer Ft-os cigi alaku sarokat kerüld el nagyivbe. Jót érdemes venni elsöre külömben elmegy a kedved a rossz tapasztalat miatt. Egy normális kezdö szet 10-20e ft bol megvan.

(#16780) napocska2 válasza XtremLor (#16778) üzenetére


napocska2
senior tag

Nagyon köszi a megnyugtatást, akkor nem is aggódom továb! :)

(#16781) Kasya


Kasya
nagyúr

Megjott az apr. 12-en rendelt telefon-allvany tarto
Kicsit masszivabb szerkezetre szamitottam, de szorosan tart es az allvanyra is jol illeszkedik. A rugoja eros es a padok amik szoritanak, gumisak. Ettol fuggetlenul inkabb tokkal hasznalom...

(#16782) zoltan6


zoltan6
őstag

aki eneloop akksikat akar rendelni,az mostantól ne sanyo meg panasonic néven keresse,hanem fujitsu:

A méltán híres Sanyo Eneloop technológia, Fujitsu márkanév alatt. Csak A NÉV VÁLTOZOTT.
A Panasonic 2015-ben eladta a Sanyo régi elemgyárát a Fujitsu konszernek, a gyártási technológiával együtt, viszont a márkanevet megtartotta magának, amint a készletek elfogynak a Panasonic Eneloop elemeket már Kínában fogja gyártani a márkatulajdonos. Aki igazi eneloop minőségre vágyik annak a jövőben ezeket a Fujitsu elemeket tudjuk javasolni.

(#16783) gubisadam válasza zoltan6 (#16782) üzenetére


gubisadam
aktív tag

ismertek bevált eladód akitől lehetne ilyet venni?

-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-

(#16784) gerii válasza zoltan6 (#16782) üzenetére


gerii
addikt

Kösz az infót, bevésem!
Ezeken akkor már nem lesz Eneloop felirat sem, csak a Fujitsu?

[ Szerkesztve ]

(#16785) rayoliviero


rayoliviero
veterán

Az normális a a Xiaomi USB lámpánál, hogy minden második bedugásnál világít csak? Bedugom, nem világít, kihúzom, megint bedugom, akkor már igen. Próbáltam egy Samsung külső akkuval és számítógéppel is, mindkettővel ezt csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#16786) XtremLor válasza rayoliviero (#16785) üzenetére


XtremLor
őstag

Igen normalis, gondolom ennek ahhoz van koze hogy kapcsolhato a gyari powerbankrol.
Ott csak megnyomod a gombot, es vilagit ilyenkor is!

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16787) napocska2 válasza rayoliviero (#16785) üzenetére


napocska2
senior tag

Ilyet nekem is csinált az elején, aztán abbahagyta. Hogy mi okozta-okozza, arról lövésem sincs.

(#16788) Silent77 válasza napocska2 (#16787) üzenetére


Silent77
veterán

Pedig így kell helyesen működnie!
Ha nem így működik, nem tudod kapcsolni powerbankal.
Azok a hamisak.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#16789) rayoliviero válasza XtremLor (#16786) üzenetére


rayoliviero
veterán

Köszi, nekem is ez jutott eszembe.

Zsír ez a lámpa, megérte, első rendelésem a Banggoodról, két hét alatt meg is jött. Meg vagyok elégedve. A csomagolás, csak egy hajszálvékony zacskó volt mondjuk, plusz a lámpáé. De túlélte az utat. :D

(#16790) napocska2 válasza Silent77 (#16788) üzenetére


napocska2
senior tag

Most, hogy mondod, meg is világosodtam, köszi! :D Tényleg akkor működött minden második dugásra, amikor nem a powerbankkel próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#16791) Minstrel


Minstrel
senior tag

Nekem is megvan xiaomi lámpám :) Kínában már azt hiszik, hogy felénk állandóan áramszünet van :D
Amúgy a xiaomi utánzat powerbank ház is tudja kapcsolgatni, pöpec :)

[ Szerkesztve ]

(#16792) rayoliviero


rayoliviero
veterán

A Xiaomi power bankról, hogy lehet megállapítani, hogy hamis vagy igazi?

(#16793) Matykoh válasza gubisadam (#16783) üzenetére


Matykoh
tag

Engem is érdekelne AAA akksi. Tud valaki jó minőségűt? Fasttechről rendelném vagy valami hasonlóan megbízható helyről.

(#16794) XtremLor válasza rayoliviero (#16792) üzenetére


XtremLor
őstag

[link] [link]

Akku; eneloop 4db AAA+4db AA 6500huf meg mindig itthon is! [link]

[ Szerkesztve ]

"Legen...Wait for it...Dary"

(#16795) axlfsi válasza rayoliviero (#16792) üzenetére


axlfsi
veterán

[link]

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#16796) rayoliviero válasza axlfsi (#16795) üzenetére


rayoliviero
veterán

Köszönöm.

Nem tudom az USB lámpára is igaz-e néhány állítás ebből. :D Pl. MI logó van a lámpán (USB csatinál). Viszont USB csatlakozó belsejében nincs kicsi MI logó és fehér színű, nem bézs. Power banknál ezeket pont a hamisítványra írják. :D

Szerk:

Ezt találtam. Ezek szerint eredetit kaptam.

[ Szerkesztve ]

(#16797) spidersoft válasza maestro87 (#16766) üzenetére


spidersoft
senior tag

Ha 240°-os, akkor örülj, mert pont olyat kerestél :) Ha 180°-os, akkor sajnos bukó, írj az eladónak. Én megvárnám, hogy felajánlja a refundot meg a resendet, és a refundot kérném ;) Aztán meg lehet rendelni mástól, vagy akár tőle is újra kikötve, hogy mostmáosztantélleg hatlábút küldj, vagy ötöst, de 240°-ost (111053 pontja van, szerintem nem átverős eladó, csak benézett valamit).

(#16798) RBJ


RBJ
addikt

sorry dear
i have refund you
as our company refund system is too slow these days
it maybe delayed to refund to your account
pls wait more hours to check your account later
but i don't receive your positive feedback
thanks
have a nice day !

Visszaírt a xiaomi betyár. Még nem néztem meg a refundot de komolyan gondolkodok rajta, hogy negatívot adok neki. vagy higgyem el, hogy félrepakolta? ;]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#16799) beg válasza RBJ (#16798) üzenetére


beg
veterán

Azt se hidd el, amit még meg sem kérdezett :) Nagy betyárok ezek.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#16800) gergom91


gergom91
tag

Végre megérkezett az óra, pont az utolsó pillanatban, unokaöcsémnek rendeltem ballagására, de tuti hogy magamnak is lesz egy ilyen, minden várakozást felülmúlt a minősége.
Nem tudom mennyire adja vissza a kép, meg ki sem akartam teljesen bontani, bőven megérte az árát!

Emellett jött két Microsd kártya sinceritytől, amiket múlt héten hétfőn rendeltem, ez rekord idő :) , viszont az április elején rendelt másik cucc szintén innen még mindig nem jött meg, félek hogy benyelte valahol valaki...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.