Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13094) Sk8erPeter válasza cousin333 (#13056) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Itt látszik egész konkrétan, mit ír ki a Dragonfly netkapcsolat hiánya esetén:

Dragonfly internetkapcsolat hiánya esetén

Így a cikkben írt mondat, mely a következő: "Hibrid alkalmazás, ami azt jelenti, hogy minden megnyitáskor a legfrissebb verziót tölti be az Opera szervereiről, de természetesen offline is használható"
az én esetemben - legalábbis default beállításokkal - nem igaz. :)

"[...] a környezeti menüből válasszuk az Elem vizsgálata pontot.
Körülményesebb, de biztosabb módszer az Opera menü, Lap > Fejlesztői eszközök > Opera Dragonfly pontját választani, vagy egyszerűen használjuk a Ctrl + Shift + I billentyűzet kombinációt."

Miért "biztosabb módszer"? Ezt nem igazán értem. :) Talán max. egyszer-kétszer, ha előfordult még korábban, hogy az "Elem vizsgálata" menüpontra újból kellett kattintanom, ettől függetlenül tuti nem navigálnék a menüpontok között. :D Meg ha konkrét elem dolgaira vagyok kíváncsi, a billentyűparancsot sem használnám, pedig sokkal szívesebben nyúlok a billentyűzethez, mint az egérhez, inkább a konkrét elemre kattintva nyitom meg a Dragonfly-t. Persze ez egyéni döntés kérdése. Esetleg ami a billparancs mellett szólhat, hogy van, hogy nem konkrét elemre vagy kíváncsi, egyszerűen a hibakonzolra kiírtakat akarod megnézni.

A pályázat amúgy izgalmas, főleg a végeredménye, de sanszos, hogy nekem nem lesz időm ilyesmire mostanában. :( Mindenesetre remélem valaki jó kis cikket össze tud majd hozni belőle. :K

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.