Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8694) Okosság


Okosság
tag

Újabb tapasztalatok az MK809-el:
A routerre akasztottam egy nagyobb antennát, amit közelebb vittem az MK-hoz (kb 1,5m). Így fullon van a térerő és megvan az a sebesség, ami kell (900 kb/s-al jönnek a filmek torrentről).(venni fogok egy ilyen pendrive méretű usb-s hálókártyát) Ez az android rendszer nekem új, ezért nagyon idegesítő! Ha bele gondolok, hogy a gmail-ből nem lehet kilépni és a fészbukba zokszó nélkül belogol, simán szét tudnék verni valamit. Azt gondoltam, hogy tudok majd valami autós vagy lövöldözős játékkal játszani, (van egy vez nélküli gamepadom) de a fruit ninja és az amőba egyenlőre kimerítik a játék fogalmát.
Kaptam hozzá egy T6-os fly mouse-t. -sok jót erről sem tudok mondani- A gombokat viszonylag nehéz nyomni és hangosan kattannak. (ha a feleségem alszik mellettem, én meg nyomkodom, simán felébred rá) Az ékezetes betűk hiányát féligmeddig sikerült megoldani. A négyirányú nyilak és az enter gomb szinte semmire nem használható (mondjuk ha vágnám az External keyboard helper progit, ezeket biztos meg tudnám oldani. Amúgy olyan 3-3,5m-ről is tökéletesen mozgatja a kurzort. Egy normál minőségű 20 perces sorozat részt is furán játszik le, mintha akadozna picit, de mégis folyamatos.
Ami pozitívum, hogy az 5.1-es hangot átadja a tv-nek, majd onnan az optikai kimeneten keresztül az erölködőnek. (lehet hogy jobb lett volna inkább egy tabletet venni?...)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.