Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9346) Clemi


Clemi
veterán

Sziasztok!

Hosszú kompakt gépes felhasználói múltam után szeretnék belépni a DSLR kamerák világába.
Mivel kezdő vagyok ebben a világban (persze 15-20 évvel ezelőtt nekem is Praktika, Nikon, és persze Zenit forgott a kezemben) tanácsot szeretnék kérni a készülék típusát tekintve.

Mit kinéztem az a Canon EOS 1100D kit, vagy a Nikon D3100 kit. Árban teljesen megegyeznek, a tulajdonságaik alapján amiket olvastam a két gépről, nem tudok dönteni. Ebben kérném a hozzáértők segítségét. Melyiket ajánljátok inkább?
Tudom jön a kérdés mire akarom használni. Nyaralás alatt, kirándulások alatt, na és persze a lakásban megörökíteni a családi eseményeket. Apropó! A korábbi kompakt gépekkel sokszor fotóztam csak úgy "kapáslövéssel" amikor csak rávittem a fókusz vörös segédfényét a célra, és lőttem, és akkor nem a komponálás és a minőség volt a cél, hanem hogy egyáltalán megörökítsem a soha vissza nem térő pillanatot. Ezekkel a gépekkel tudok egyáltalán ilyet csinálni?

Köszi előre is a válaszokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.