Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33331) #40935168 válasza Gépötty (#33318) üzenetére


#40935168
törölt tag

Igen, én célhardvert keresek már (mert még mindig keresem, azért az E-M10-nek is vannak gyengéi nyilván) ;) és nem nagyon törődök azzal, ki mit mond, mert azt veszem észre, hogy - bár nekem is lenne itt 1-2 komoly tudású tagtól még tanulni - de már abba a mélységbe sem merülnek a technikában fotósok, amennyire én lementem. Persze úgy, hogy megtanuljak ezután a képalkotásra, a tényleges fotózásra figyelni, de azt szerintem csak támogatja, ha az ember profin ismeri a saját szettjét, nem pedig elnagyoltan "van valamije, jó az, mert L-es" :)

Az, hogy ki mit mond, ugyan már .. tényleg legyintek. :) Nem az a lényeg, hogy az ember legyen belül boldog azzal, amije van ? :U És itt a lényeg, a boldogság, öröm, nem kívülről fakad, nem azért leszek jobb fotós, mert a másik elismerően hümmög a másfél millióra a nyakamban és nem is attól leszek rossz fotós, hogy csak 150-ezer van a nyakamban.. (egy EOS 550D és egy EF 50 1.8 pl). Nagyon kevés olyan fotóst ismerek, akinek úgy van Canon 70-200 2.8 IS-e, hogy nincs benne akár csak 10%-nyi pénisznövelő faktor, amikor turistázik valahol és szeme elé emeli. Pedig az alap problémákra az sem megoldás, bár klassz üvegek, a II-es főleg.

Persze azért én is költök a fotóimra, nem csak az, aki milliós gépet vesz. Például november közepe körül megyek az Andrássy-ra egy luxus lakást kibérelni 40-ezerért egy egész napra, unom már a papírhátteres, stúdióágyas kliséket. Szerintem ennek több értelme van, mint a verziószám a gépvázon.

Az olvasás részre: megtisztelő, köszönöm. A tömeggel egy ideig jó menni, de utána érdemes kibújni a nyájból, nyitja a perspektívád, több élményt, tapasztalatot ad.

Örülök, hogy nem vagyok egyedül a baromságaimmal. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.