Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#133486) mohitook


mohitook
tag

Sziasztok.
Összeraktam egy buildet amit szeretnék megvenni, de van egy dolog amiben nem vagyok annyira biztos, mégpedig a gépház.
Igyekeztem olyat választani ami "Hangszigetelt", mivel a gép nagyon közel lesz hozzám, illetve másokat sem szeretném ha zavarna ha mondjuk felpörög benne valami.
pcpartpicker
(RAM -ot csak 8GB-ot veszek 2400-ast, egyenlőre több nem kell.. majd bővítem később)
Tápot nem tudtam beletenni: FSP 550W Hydro X

Tehát, ház tekintetében van valami olcsóbb- de még mindig hangszigetelt amit ajánlani tudtok? Nem utolsó szempont az sem, hogy az 51 centis mélységgel már ez is kicsit túl fog lógni az asztalomon tehát ha valamivel kevésbé mély az csak jobb. Az NZXT-re azért esett a választás - mint márka - mert jókat olvastam róla, megbízhatónak tűnik..

A konfighoz magához is várok ötleteket, mit lehetne jobban.. szerintem ez mutatja az irányt mit szeretnék kihozni belőle.

Jelenleg mindent a compker-ből véve olyan 350 ezer körül landol a dolog... illetve még mindig várom a már fél hónapja beharangozott de nem érkező videókártya áresést.... :W

Válaszokat előre köszönöm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.