Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23483) bb0t válasza devil-k (#23481) üzenetére


bb0t
senior tag
LOGOUT blog

Ha válogatós a picike és nem ízlik neki az Acana akkor én a Platinumot kipróbálnám. Az nem száraz, nagyon aromás, illatos kis tápocska. Hátha bejön neki. Árban is jó, bár 5 kilót azért meg kellene venned, hogy viszonylag jó áron kapd. Vagy Taste Of The Wild, vagy Orijen (de az drágább)

Egyébként ha válogat akkor koplaltatni kell, 1-2 nap és jóízűen megeszik bármit. :U ( ismerek olyan kutyát aki 4 napnál tovább semmit sem hajlandó enni, a gazdájának óriási kínlódás, jobb még kis korban letisztázni, hogy mik a szabályok. )

zolynet hát el kell dönteni, hogy milyen elv szerint akar etetni, hogy mennyire fontosak neki az összetevők, az alapanyagok minősége, és az alapján eldönteni, hogy átlagos, prémium vagy szuper prémium táppal akar etetni. :U (ha gabonás is jó akkor Happy dog mondjuk, az jobbféle és olcsó)

[ Szerkesztve ]

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.