Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Melyik konzolt válasszam? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5951) hitchins válasza woryz (#5950) üzenetére


hitchins
őstag

[link]

Itt

PS4-en nincs EA access igy ha ezek a jatekok erdeklnek olcsobb megoldas a box.
Szoval eloszpr is azt kellene tisztazni mi a preferencia. Milyen jatekokkal szeretnel peldaul jatszani?

Erdemes lenne ranezni hogy melyik konzolon milyen exkluziv cinek vannak hatha segit a dontesben

[ Szerkesztve ]

(#5952) woryz válasza hitchins (#5951) üzenetére


woryz
senior tag

Gyerek akar - most - FIFA-zni.

Engem felbosszantanak a kontrolleres irányítások, én nem tudok játszani velük... Szóval nekem marad a billentyűzet + egér. :)

(#5953) etejedu


etejedu
őstag

Xbox one s-t nem árulnak sehol Kinecttel együtt?

(#5954) oriic válasza etejedu (#5953) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Még nem, majd karácsonytól.

Live-Die-Respawn

(#5955) steve1021


steve1021
csendes tag

Sziasztok!Olvasgattam a topicot és a mai napon megrendeltem a PS4 emt valahogy az itt olvasottak alapján engem a PS4 gyözött meg.Árban is találtam egy jót PS4 1TB +3havi PSN Plusz és Call of Duty Legacy játékkal együtt 118.000ft.Nem tudom ez jó árnak számit,de nekem 120 volt a max keret egy olyan játékkal amivel játszanék is.Viszont egy kerdésem lenne a 3 havi psn plusz előfizetéshez is jár teljes jaték a stroból vagy csak az éves előfizetés mellé? :R

A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup

(#5956) hitchins válasza woryz (#5952) üzenetére


hitchins
őstag

Akkor nem gondolkodnek ps-ben. Xbox a Te geped sima vagy az mar csak izles es penztarca kerdese.

steve
Szerintem ennyiert draga volt.
Ingyen jatek jar minden honapban. De csak addig tudod hasznalni amig el az elofizetes. Ha kesobb ujra veszel ps+ elofizetest akkor termeszetesen ujra jatszhatsz minden korabban beszerzett ingyen jatekkal is.

Szerk:
Ja gondolom ez mar a slim verzio. Akkor azert ennyi az ara.

[ Szerkesztve ]

(#5957) steve1021 válasza hitchins (#5956) üzenetére


steve1021
csendes tag

Bocsánat igen Slim verzió azt nem irtam oda.Sokan irták,hogy a sima hangos ezért alapból a slimet kerestem.Ezért nem irtam oda.meer nekem termeszetes volt.

A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup

(#5958) Madwe válasza steve1021 (#5957) üzenetére


Madwe
nagyúr

úgy az jó ár volt érte!

arra figyelj, h alapból megújítja majd a ps+t a 3 hónap után, ha megadtál bankkártyaadatokat. a renew subscriptiont ki kell kapcsolni! erre majd regeléskor figyelj!

(#5959) steve1021 válasza Madwe (#5958) üzenetére


steve1021
csendes tag

Nagyon szépen köszöm az infót figyelek rá.Gondolom bankártya adatok nelkül is tudok psn fiókot reggelni?

A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup

(#5960) Madwe válasza steve1021 (#5959) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azt igen, de a ps+hoz kell, szerintem még akkor is, ha csak a kártyáról adsz meg kódokat hozzá.

(#5961) Roland861010


Roland861010
addikt

Sziasztok, mennyire éri meg használt ps4-et venni?Vagy inkább érdemes újat venni?Ha újat akkor honnan érdemes venni?

(#5962) hitchins válasza steve1021 (#5957) üzenetére


hitchins
őstag

Nekem fat 1216 verzio van ez is csendes mar. Elotte volt regebbi szeria az tenyleg zavart engem is.

Roland
Penztarcatol fugg :)
Szerintem hardverapron vagy jofogason esetleg konzolboltban. En biztos csak garis peldanyt vennek. Vagy ha nincs gari akkor csak nagyon olcson.

[ Szerkesztve ]

(#5963) L1MaT


L1MaT
tag

Sziasztok!

Konzol és TV vásárlás elött állok, nagy a dilemma hogy milegyen elég sok kérdesem lenne, érdekelne a véleményetek :) . Karácsonyra szeretném megvenni a pakkot. TV ben nem tudom mi az a szempont amit érdemes lenne nézni játék mellé. Szinte csak játékhoz lenne véve a TV és külsö HDD röl film nézéshez. A TV adások nem érdekelnek, tehát a szolgáltatók által biztositot csatornák minösége nem mérvadó. Gondolkodtam a 4K ban elég maximalista vagyok, de azt csak a PS4 pro használná ki ha jóltudom, viszont azt már nemtudom hogy ez megérne e annyi pluszt amennyiert a 4K-s TVk mennek.
Eléggé kivagyok esve a TV-s körökböl, okos TVt is csak képröl láttam :) Persze tudom számit a felbontás sima Led vagy Oled de mi az ami még jól jöhet ? Milyen méret amin élvezhető a játék ?

Konzol téren elsöre xbox one s volt a kiszemelt, valahogy szimpatikusabb az xbox és talán a kontrollere is megnyeröbb.(Nemtudom megmondani miért, boltokban probáltam csak öket pár percig) Viszont egyre többet utánaolvasva a többség véleménye alapján az jön le hogy a PS4 kelendöbb és hogy több a játék is hozzá. Teljesen tanácstalan vagyok már :D

Régen rengeteget játszottam fiatalon PC-n online, Cod2 Wow stb. eggyaránt érdekel a kaland, fps és szinte minden játék, talán az autóversenyzés annyira nem hat már meg, vezetek eleget napközben de az egyszerü Legos játékokkal is órákat eltudok ökörködni :) A múltbéli játékkal töltött éveimhez hasonló élményt szeretném kicsit visszacsempészni a mostani rohanó életembe, kicsit munka után kikapcs lehetöleg a párommal karöltve, elbohockodva. ( Ez PCn elég macerás talán még a Worms vállalható :D)

Igazábol fogalmam sincs mik a nagy cimek mostanság, pár játéknév rémlik de konzolon nem tudom mi az ami igazán élvezetes, tehát ez nem segít a választásban. Többnyire a 2 fős játékok érdekelnének amit a párommal eggyüt tudok játszani de természetesen a többi is szóba jön majd :) Esetleg ha van 1 lista valahol magáról a játékokról és a különbségekröl hogy melyik nincs a rivális konzolra azt szivesen fogadnám.

Nem tiszta a Ps Plus opció és az xbox live szolgáltatás se egésszen. Ha aktiválok x hónapra 1 szolgáltatást akkor kapok mindig ingyen játékokat amit letölthetek és telepithetek, ezekkel a játékokkal a "prémium" szolgáltatás lejárta után továbbra is tudok játszani vagy folyamatosan aktivnak kell lenni az elöfizetésnek ? Általában az ingyenes játékok mennyi ideig tölthetök le?PL Egy hétföi napon közzétett "új" játék ingyenes lesz, az 1 hétig telepithetö csak, vagy pár napig és utána már csak játszani lehet vele a gépemről, vagy ami bekerült az ingyenes listában az mindig elérhetö lesz "ingyen" ha él a prémium live vagy plus opcióm ? Aztis olvastam hogy a live elöfizetéssel érhetö csak el a többjátékos mód ez csak az online részt érinti vagy a mellettem ülö párom se tud játszani majd velem ha nemfizetek elö ?

Az online rész se teljesen tiszta mindenhol mást írnak, Offline mennyire használható a PS4 vagy a One ? A vásárolt játékaimmal eltudok majomkodni pl egy utazás során is net nélkül ha viszem magammal a gépet vagy ez már nem az a világ ?

Érdekelne az is, hogy kell e a 2TB tárhely vagy elegendő az 1TB ? A játékok mennyi helyet foglalnak ? Megy a spájzolás télire a HDD-n vagy nem igazán? Késöbb + HDD megoldás a gondokra vagy macera?

Esetleg bármi hasznos információ amit én nem néztem nem kérdeztem eszetekbe jutna és úgygondoljátok segit a döntésben azt is szivesen olvasnám. Fontos számomra a minöség és hogy megfelelö szolgáltatást kapjak a pénzemért de nekem ez már nem a régi hardcore nonstop játékot fogja jelenteni hanem csak a kikapcsolodást munka után. Tehát kérem ebböl a szemszögböl nézzétek. Ettöl függetlenül imádok játszani, csak az idöm sokkal kevesebb már :((

Körübelül max 500.000 FT szánok az egészre (TV-vel és mindennel eggyüt ,kontrollerek, töltök,elöfizetés , pár játék stb) minden ami kell, persze örülnék ha 300.000 FT körül kijönne de ismerem magam hogy elkap a hév :)

Várom a tapasztalatokat és tanácsokat elöre is köszi! ;)

(#5964) hitchins válasza L1MaT (#5963) üzenetére


hitchins
őstag

Tvrol reszletes infokat inkabb a tv-topicban kapsz. Alapvetoen a meret nezesi tavolsgtol fugg. Altalonossagban elmondhato hogy a 4k kozeebbi nezesi tavot igenyel es azonos minoseg sokkal dragabb. Sztem 50 col alatt pedig teljesen felesleges 4k tv.
Egy igazn jo 50 colos full hd tv 200 korul mar biztos van. Ennyiert 4k tv csak belepo szintu. Amiert erdemes penzt adni az 350 korul van. Ez nem Oled az meg dragabb.
Per pillanat nem biztos hogy sok elonye van de hosszu tavra gobdolkozva mar mas lehet a helyzet.
Erdemes alacsony input lagos modellt valasztani ebben pl sony tv-k eleg jok.

Nekm volt mindket gep most per pillanat ps4. Biztos lehurrognak de szerintem grafikailag annyira nincs kulonbseg hogy ha nem 2 gep van otthon akkor eszre sem veszed. A ps erosebb duma szamomra maszlag.
Sokkal fontosabb hogy milyen jatekok erdekelnek. Ebben jelenleg ps erosebb foleg ha szereted az egyszemelyes story orientalt jatekokat. Az elmut evek legjobbjai pl Last of Us, Heavy Rain, Beyond two souls, Uncharted ezeket nem erdemes kihagyni.
X1-en persze ott a Halo, Forza, Gears os War, Ryse son of Rome. stb
Nagyobb jatek oldalakon wikipedian van list en nem vallalkoznek osszeirasra.

En bizonyosan a jatekkinalatot neznem meg es az alapjan dontenek. Fontos tenyezo lehet meg hogy baratok mivel jatszanak egyreszt online jatekok miatt masreszt Digitalis jatekok koltseget egy (megbizhato) emberrel meg lehet osztani.

Psplus/live csak online jatekok kedvezmenyek miatt erdekes illetve az ingyenjatekok miatt
Ezk havonta 2-4 jatekot jelentenek. Ezekkel csak elo elofizetesseljatszhatsz. De ha egyszer letoltotted akkor barmikor tudsz jatszani ha van elofizetesed.
Havonta cserelodik a lista.
Offline nem tudom csak tippelek de szerintem csak a goldos jatekoknal lehet problema hogy nins online
kapcsolat
HDD szemelyes igenyek alapjan. Nekem eleg volt az 500 de van akinek 2gb sem Kulso HDD usbn keresztul rakotheto ha keves.

Fontos lehet meg az ea access xboxon ami evi 6e ftert egy rakat jatekhoz biztosit hozzaferest.

Szerintem arban a xbox osszesegeben olcsobb megoldas de a lenyeg a teged erdeklo jatekok a tobbi mind masodlagos.

[ Szerkesztve ]

(#5965) mike1334 válasza hitchins (#5964) üzenetére


mike1334
veterán

Ha már felmerült a hdd mérete...mekkora egy átlag xbox one-os játék? Én azt hittem hogy egy 500gbos is bőven elég lenne nekem, de aztán arra gondoltam, hogy nem is tudom mennyi helyet foglalnak...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5966) oriic válasza mike1334 (#5965) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Átlagban 30-50 GB. Persze vannak végletek is, akadnak ritkán 8-10 GB-os kisebb játékok, de 80-100GB-os szörnyek is. ( Halo 5 például 91GB, de ez elég extrém)

Live-Die-Respawn

(#5967) hitchins válasza mike1334 (#5965) üzenetére


hitchins
őstag

Jatekfuggo. Van 5 gigas de ugy emlekszem a Battlefield 4 az osszes palyacsomaggal kb 90giga volt. :)
Egyebkent x1-en alapbol kb 350giga a felhasznalhato szabad hely nem 500.
De 8-10 jateknal ugysem jatszok egyszerre igy nem ereztem kevesnek. Bar az 1gb talan optimalisabb lehet.

(#5968) L1MaT válasza hitchins (#5964) üzenetére


L1MaT
tag

Köszönöm a válaszod !

TV-topicokat olvasgatom :) de gondoltam rákérdezek itt is hogy magához a konzolokhoz mi az amit érdemes megvenni. Igazából a méret kérdés érdekelt, valaki azt mondja 42" fölött már elég pixelesek a játékok, valaki meg azt hogy teljesen jó. Az LG kinálatát nézegettem ott van egy kiszemelt már 340 pénzért (LG-49UH8507) ez 49" lenne és 4k + 3D is. Mindenképpen hosszú távra tervezek! A nézési távolság úgy 3 max 4m körül lenne ( ez az ágyon való felvett helyzettől függ) Input lag ezt kifejtenéd bővebben (a képfrissitésre gondolsz)?

Mivel nem ismerem a mostani játékokat így egy olyan opció lenne talán számomra ideális ahol több játék érhető el olcsó áron, hogy minél többet kitudjak probálni és megtaláljam a saját stilusomhoz megfelelő "cimeket" (az EA access 6eft ért egy elég jó ötletnek tünik + ha mellé aktiválok 1 éves live elöfizetést akkor azthiszem lenne mivel elütni az idöt bőven) és ha esetleg meglátok valami jót még mellé, demoként kiprobálom és késöbb megveszem. De ma neki ülünk a párommal és körbenézünk játékok terén hogy mi a kinálat. Többnyire a 2 személyes játékok érdekelnek majd, ilyeneket tudnál ajánlani esetleg ? talán gondolok itt egy Diablora bandukolás eggyüt vagy hasonlók :)

Az EA access szintén úgy müködik mint a live/ps plus gondolom, hogy amig aktiv az elöfizetés addig tudok játszani a játékokkal csak. Hiába töltöm le telepitem elöfizu lejárta után gondolom ez sem müködik.

Live/plus Az ingyenes játékok akkor ha jól értem pár napig elérhetök csak letöltöm tárolom a HDD-n és játszok vele amig az elöfizum él, tehát ami ingyenes játék lesz az nem elérhető nonstop örökké csak ha én letöltöttem az aktuális akció idötartama alatt és eltárolom?

Érdekelne ha lejárt egy live gold vagy ps plus vagy EA elöfizu és nem hosszabbitok egyböl és kimarad mondjuk 3 hónap a jatékokban a mentések és elért célok megmaradnak és késöbb onnan folytatom vagy minden eltünik és elölröl kezdödik ? Lehet hülye kérdés de nem használtam még eggyik konzolt se élesben :)

Az offline rész ha jól értem akkor ha megvan lemezen a játék talán müködhet. Magához a konzolokhoz hogy beinduljanak és elinditsak rajta valamit nem feltétel az internet kapcsolat ?

Xboxon mint irtad csak 350gb kb a felhasználható az 500gb-ból a többivel mi a helyzet? azt lenyeli a rendszer? vagy az videók és egyéb tárolására van fenttartva ? ( Ebből adodoan szerintem nekem minimum lesz az 1Tb föleg ha raktározni kell a live játékokat is)

Kontrollerek elemzabálása mekkora ? Ráérek késöbb venni hozzá aksis töltöt hogy sporoljak kicsit vagy érdemes egyböl az elején ?

(#5969) Madwe válasza L1MaT (#5968) üzenetére


Madwe
nagyúr

3-4 méterre 49 colosnál semmi értelme a 4knak. 49at kb 1.5 méterről kell nézni h jó legyen, de nagyonnagyon max 2.5m, 3-4 méterről már a FHD is veszít a képtartalmából. Ha mindenképp 4kt akarsz s olyan messzire, akkor minimum 65" javasolnék. Vagy kússz közelebb a tvhez :D

Mellesleg ha már pro mellé keresed, nemárt ha rendes HDR-t is támogat a tv, ez is legyen szempont. LG-t nem ajánlanám lcdre, abban jobb a samsung. LG oled viszont mindent visz, persze az meg drágább :D

(#5970) L1MaT válasza Madwe (#5969) üzenetére


L1MaT
tag

Erre valahogy nem igazán gondoltam eddig. Köszi :) A probléma hogy 49"-nál nincs sokkal több helyem ,talán még egy kicsit nagyobb elférne de a 65" biztos hogy nagy lenne már. Szekrény is készül a TV hez majd abból tudok kicsit több helyet elvenni és kompenzálni a dolgokat de ha 65" raknák be nem lenne hely már a szekrénynek szinte semmi, az asszony meg sirna hogy nem tud mibe pakolni :D Nem biztos, hogy elég lenne az a válasz, hogy de hát itt ez a szép nagy TV helyette hát nem gyönyörű :DD
Játékhoz kb 2m-2,5m körül, viszont filmezni elfeküdve már 3,5-4m ről nézném.

Véleményed szerint akkor egy nagyobb TV-n ugyan úgy élvezhető a játék föleg ha ilyen távolságból nézném. Nem lesz az pixeles ? (vagy az akkor lenne zavaró ha a nagy TV-t közelröl nézném?)

Amit néztem LG 4k TV-t támogatja a HDR10 és a Dolby Vision HDR-t is gondolom ez megfelel a PS4 Prohoz. Az Xbox One S csak filmnézés közben támogatja a 4k-t ?

Az Oled az király csak marha drága :D

Elnézést kérek hogy ezt nem a TV topicban tárgyalom, keresek majd egy ehhez illö topicot csak itt a konzolokhoz passzoló TV kérdése is mérvadó lehet a 2 konzol közti választásban és így valamennyire ide vág ez a téma is köszönöm a megértést :R

(#5971) mike1334 válasza oriic (#5966) üzenetére


mike1334
veterán

És hitchins:
Akkor bőven elég az 500-as, egy játékra is alig futja az időmből, bőven elég, ha fenn van egy autóverseny, egy "lövöldözős", meg vmi "értelmesebb" :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5972) Madwe válasza L1MaT (#5970) üzenetére


Madwe
nagyúr

3-4 méterről még egy 120-130 colos se lenne pixeles:D Én projektoron 100 colon nézek 2.5m és hidd el nem látok pixeleket:D

[ Szerkesztve ]

(#5973) hitchins válasza L1MaT (#5968) üzenetére


hitchins
őstag

2,5 méterre uhd elég határeset, nem sok különbséget fogsz látni a felbontásból szerintem....de legfeljebb közelebb ülsz:) Bár a hdr biztos dob valamit a színek miatt.
Aki innen pixeleket lát, főleg 42-es tv-én, az menjen a NASA-hoz dolgozni, lehet távcső nélkül vizsgálja a tejút rendszert :)

EA access tényleg jó ez ps-ről hiányzik nekem:
[link]
Az EA accessben lévő játékokat az előfizetése ideje alatt bármikor letöltheted és használhatod, de ahogy lejárt az előfizetés nem fogsz tudni játszani vele hiába van a gépeden.

Input lagról itt olvashatsz, leginkább szerintem on-line játékokál, fps-nél lényeges. Ha lehetséges érdemes alacsony értékkel rendelkezőt venni de őszintén ha nem vagy nagy játékos lehet észre sem veszed a különbséget.
[link]

és egy pár érték
[link]

Sajnos kétszemélyes játékokról nem nagyon tudok nyilatkozni ez nálam kimerül a sport játékokban, bár azt hiszem pl lego-s játékokban van ilyen lehetőség.
Vagy ha szereted a ügyességi játékokat akkor PS-en a Little Big Planet 3-ra érdemes ránézni abban is van ilyen opció.

Gold/Plus játékok általában 1 hónapig elérhetőek az egy hónap alatt bármikor letöltheted. Sőt igazából még leszedni sem kell, elég ha kosaradba teszed, ha "purchased" státuszba kerül, onnantól bármikor leszedheted. Ez pl jól jöhet ha éppen nincs elég hely a gépen.
Utána bármikor játszhatsz vele, vagy újra letöltheted ha már egyszer "magadévá tetted".
A játék feltétele, hogy legyen előfizetésed. Ha kimarad pár hónap nem probléma. Ha újra előfizetsz újra eléred az összest goldos/plusos játékot amit korábban leszedtél folytathatod ahol abbahagytad.
(ugyanez igaz EA-re is)

Amit érdemes tudni, hogy csak azok a játékok lesznek elérhetőek számodra amit beszereztél. Azaz hiába van gold előfizetésed decemberben, ha akkor nem teszed a kosaradba az aktuális játékot, akkor később már nem tudod. Természetesen azokról a játékokról szintén lecsúszol amik akkor kerültek a free gold-ba amikor neked nem volt gold/plus előfizetésed. (értelemszerűen ezeket nem is tudtad kosaradba tenni)

Lemezes játékok biztosan működnek online kapcsolat nélkül. Szerintem a piactérről digitálisan megvásároltak is.
A gold/plus, és EA access-ben lévő játékokat szerintem nem fogod tudni elindítani mivel itt a rendszer indításkor ellenőrzi, hogy van-e jelenleg élő elődfizetésed, de ezt majd valaki megerősíti ...vagy megcáfolja.

Hogy mire megy el az 500gb-ból majdnem 150 fogalmam sincs, de végül is mindegy úgysem tudsz rajta változtatni.

Ps kontroller napi használat mellett nekem kb5-6 napot bír ez ugye beépített akkus.
Xbox one-hoz eredetileg sima elemet adnak az kb 3 hétig bírta nekem, szerintem felesleges mindenféle drága töltő cuccokat venni. Elég négy újratölthető elem/akksi, aztán cserélem ha lemerül. Játékidő függő, de ez is simán jó hosszú hetekig.

[ Szerkesztve ]

(#5974) hitchins válasza mike1334 (#5971) üzenetére


hitchins
őstag

értelmesebb...mondjuk sakk?
az valóban nem foglal sok helyet :)

(#5975) mike1334 válasza hitchins (#5974) üzenetére


mike1334
veterán

Pl akár a sakk :)
De igazaból rpgre vagy telltale játékra gondoltam, ahol kell egy kicsit gondolkozni, nem csak "mész oszt' lősz" :)
Félre ne érts azzal sincs semmi baj, egy munkanap után, amikor egész nap pc előtt ültem, nekem se sok kedvem lenne még este is a tvről olvasgatni, de hétvégén jól esik egy kicsit bonyolultabb játék :)
De amúgy csak srra céloztam, hogy 3-4 játék egyszerre untig elég.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5976) L1MaT válasza hitchins (#5973) üzenetére


L1MaT
tag

Maradok szerintem a 49" körüli UHD nél és úgy lesz ahogy írtad majd közelebb ülök. :D
A hoki régi hagyományos TV-t váltva szerintem 4m-ről is sokat fog dobni az élményen :)

Vagy max veszek 1 kis távcsövet mint a szinházakban és azon kémlelem a részleteket majd :DD

"Aki innen pixeleket lát, főleg 42-es tv-én, az menjen a NASA-hoz dolgozni, lehet távcső nélkül vizsgálja a tejút rendszert :),,

A pixel vadász embernek átadom az üzeneted ez tetszett :C

Külön hála a linkekért. A "kosaras" (purchased) megoldás király így akkor annyira tényleg nem probléma ha nincs 2 TB mert a fiókomból bármikor letudom tölteni és nem a HDD-n kell akkor raktározni folyton mindent.

Kontrollerbe Xbox hoz a Play and Charge Kit amit néztem elem helyett, ebböl vennék 2db ot és akkor van 2 aksim és 2 töltő kábelem. A PS4 meg ahogy irtad is akkus.

Nagyon az Xbox felé hajlok de végig nyálazzuk a játékokat és tényleg az lesz a döntő.
Köszönöm a segitséget ! :R

(#5977) hitchins válasza L1MaT (#5976) üzenetére


hitchins
őstag

Barhogy is dontesz ..jo jatekot!

(#5978) L1MaT válasza hitchins (#5977) üzenetére


L1MaT
tag

Köszönöm majd jelentkezem a saját észrevételeimmel és tapasztalatokkal ;) Kellemes napot !

(#5979) Roland861010


Roland861010
addikt

Szerintetek a ps4 a ps4 slim és a pro közül melyik a leg ideálisabb választás?
Ha nem érdekel a 4k a hdr meg a többi vakitás!

(#5980) ldave válasza Roland861010 (#5979) üzenetére


ldave
félisten

Amíg nem tisztul le a helyzet atéren, hogy 1080p-ben a PS4 Pro mit is nyújt majd a játékok többségében, addig elég nehéz erre választ adni.

A Slime draws near! Command?

(#5981) Madwe válasza ldave (#5980) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ha az se érdekli, h most konkrétan 26 vagy 30 fpssel fut valami (van h a pron rosszabbul) vagy hogy ssaa élsimítást kap, akkor de, sztem egyértelmű: slim, vagy ha nem érdekli h nagyobb s hangosabb, esetleg kell neki hang optikai kimenet, vagy árérzékeny akkor meg sima fat.

(#5982) ldave válasza Madwe (#5981) üzenetére


ldave
félisten

Azért a 30 vagy 60 fps kérdést nem mondanám vakításnak.

A Slime draws near! Command?

(#5983) Madwe válasza ldave (#5982) üzenetére


Madwe
nagyúr

Kérdés h lesz e olyan opció, h ps4 mód csak dupla fpssel, inkább egyelőre az a jellemző, h pspros nagyobb felbontást skáláz visssza fhdra, s így ssaa-t kap, meg cserébe kérdéses fps értékeket :D nem mellesleg 60 fps sokaknak nem igény - mondom ezt úgy h a pcm egy 144hzes gsynces monitoron van, szóval én tudom miről beszélsz, de sokan észre sem veszik, nem is érdekli őket.

(#5984) Roland861010 válasza Madwe (#5981) üzenetére


Roland861010
addikt

Van egy nagyon jó fullHd tévém azt szeretném ki használni maximálisan.A slim optikai kimenet hiánya annyira nem zavaró mert a tvn van és egy jó dac átalakító csodákra képes.
Igazából az ár nem számít jelenleg inkább az hogy ha meg veszem ne csalódjak.A pro egyenlőre ezért kétséges mert ha nem ad a régi játékoknál előnyt több fps vagy azonos kepkocka jobb grafika mellett akkor nem látom értelmét.

(#5985) ldave válasza Madwe (#5983) üzenetére


ldave
félisten

Ezért írtam, hogy amíg nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen opció a játékok nagyrészében, addig nehéz a válasz :) Én előbb választok magassabb fps-t, mint részletesebb grafikát.

A Slime draws near! Command?

(#5986) Madwe válasza ldave (#5985) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ja, persze, egyénfüggő. Én pl konzolomnál telibesz... h mit tud hány fpssel, gyk. local coopra használom, meg az épp aktuális autós címhez, pár exklúzívhoz, pöcsméregetésre ott a pcm, amit lassan gamer laptopra cserélek ami szintén 120+ fps felett hozza ultrán a jelenlegi játékokat... de amire nekem a konzol kell, arra pont tök mindegy, mit hány fpssel tol. Meg mondom, valakinek nem igény a 60fps amúgy sem!

Amúgy ha nem szempont neki a halkabb, csendesebb működés, akkor go pro, mert vmit azért csak ér az erősebb hw :D

(#5987) Roland861010


Roland861010
addikt

Láttam , hogy lesz black friday a konzolvilágnál érdemes arra várni vagy úgy csinálnak mint a többi volt , hogy előtte az egekbe tolják az árakat!?

(#5988) Madwe válasza Roland861010 (#5987) üzenetére


Madwe
nagyúr

Slim és pro ára biztos nem fog lejjebb menni (proé 100%) hiszen gyk. most jelentek meg itthon...

(#5989) Roland861010


Roland861010
addikt

The Witcher 3 Goty verzió most magyar vagy sem ps4-en mert ez sehol nem szerepel!valaki próbálta már?

[ Szerkesztve ]

(#5990) kissdani válasza Roland861010 (#5989) üzenetére


kissdani
senior tag

Ez vajon melyik verzió lehet jó választás szerintetek?

85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_

(#5991) Roland861010 válasza kissdani (#5990) üzenetére


Roland861010
addikt

Ez a legújabb a slimből.

Grand Theft Auto V
1 db The Witcher 3: Wild Hunt Game of The Year Edition (GOTY)
1 db PS4 Sony Dualshock 4 Wireless Controller (2016)
1 db Playstation 4 (PS4) Slim 1TB
1 db Ratchet & Clank
1 db DriveClub
135ezerbe meg is állt nem is rossz vétel.

(#5992) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hello!

A kérdésem az lenne, szerintetek mit érdemesebb vennem: XboxOne vagy Ps4?
Korábban volt már konzolon (ps1, ps2) azóta csak PC.

Ami leginkább játék érdekel az a Last of Us, Detroit: Became Human, Digimon World.
Ezeken kívül semmi más nem és érdekel.

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#5993) hitchins válasza Ra's al Ghul (#5992) üzenetére


hitchins
őstag

Ebbol ketto ps exkluziv tehat ps4-et:)

(#5994) Ra's al Ghul válasza hitchins (#5993) üzenetére


Ra's al Ghul
senior tag

Óhaj értem. Akkor ez egy könnyű döntés :))
Már saját az érdekel érdemes-e a Pró verziót venni Ps4-ből vagy elég a sima is?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#5995) hitchins válasza Ra's al Ghul (#5994) üzenetére


hitchins
őstag

Ez mar a Te dontesed. Pro valamivel nagyobb teljesitmeny tobb penzert.
Ha van otthon hdr-es 4k tv akkor elgondolkodnwk rajta Ha nincs akkor en szemely szerint nem vennem. Egyelore meg nem latszik mekkora is az a tobblet teljesitmeny.

(#5996) gyuribácsi88 válasza Madwe (#5988) üzenetére

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#5997) Roland861010


Roland861010
addikt

Valaki tud ps4-re olyan játékot amit egyszerre ketten lehet játszani verekedösön kívül?

(#5998) mike1334 válasza Roland861010 (#5997) üzenetére


mike1334
veterán

Osztott képernyőt tud a tv? Mert, ha igen, akkor gondolom sok játék támogatja. Bocs, ha más fajtára gondoltál :B

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#5999) Roland861010 válasza mike1334 (#5998) üzenetére


Roland861010
addikt

Soha nem próbáltam még!

(#6000) Roland861010


Roland861010
addikt

Valaki el árulja nekem, hogy a ps4 slim net használata miért ilyen vacak?80/5 netem van a laptop maxon pörgeti meg wifin is. A slim kábelen eddig max 45/3 -at mért wifin meg 12/1 körül.Amikor 20Gb körül vannak a patchek kicsit idegesítő hogy órákig tölti.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Melyik konzolt válasszam? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.