Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Melyik konzolt válasszam? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5501) Gebriel válasza lumoss (#5500) üzenetére


Gebriel
veterán

Ha megéri a ps plusz előfizetés ha nem, ha online akarsz játszani akkor kell hozzá.

(#5502) Tuomas válasza lumoss (#5500) üzenetére


Tuomas
addikt

Előfizetésre válaszoltak, többire:

Azt is írják, hogy kedvezményesen tudsz vásárolni. Ez kb. mennyi engedményt jelent? Ilyen tessék-lássák, vagy tényleg komoly akciók. (pl. 40-50%)?
Változó, én pl most a watch dogs-ot vettem 50%-os engedménnyel. Volt BF Hardline akció, az viszont csak 10 % volt (egy ezres gyakorlatilag)

A kontroller akkus, nem elemes(ahogy olvastam igen, de azért biztonságból megkérdezem)?
Akkus

Ez csak kíváncsiság: Van e magyar nyelvű menü?
Nincs, de ettől függetlenül átlátható

Esetleg valaki leírná, aki PC-ről PS4-re váltott, hogy bevált-e?
Bevált :DDD
De viccet félretéve tényleg :) Nemtom miért, vagy hogy hogyan fogalmazzam meg, de valahogy élménnyel telibb, meg talán még úgy is mondhatnám, közösségibb, mint a PC. A játékok, amiket tényleg normálisan optimalizálnak, jól futnak, nem kell azt nézegetni, hogy mi a gépigénye, vagy hogy mit kell még venned bele, hogy elfusson az adott játék. Én előtte kb 12 évig csak PC-n játszottam, szóval a váltás pozitív nálam.
Jah még annyi, hogy kicsit féltem az FPS-TPS játékoknál, hogyan lesz majd kontrollerrel a célzás, de semmi probléma nem volt, hamar meg lehet szokni :)
De ez nyilván emberfüggő is. Aki vérbeli gémer, annak nem feltétlenül a konzol a jó választás, de ők pl inkább mindig naprakészen tartják a gépüket, hogy minden a legjobban fusson. Konzolon ugye ilyen nincs, épp ezért a grafika nem is nagyon állítgatható, úgy mint pc-n. Ez is valakinek +, valakinek - :) Nekem abszolút nem hiányzik :)

[ Szerkesztve ]

We were here

(#5503) Pardise válasza lumoss (#5500) üzenetére


Pardise
senior tag

Szia!

Én pár hete vettem a PC-m mellé egy PS4-et és maximálisan meg vagyok elégedve, meg érte az árát. Akksis a kontroller, ami nagyon sokat bír. Angol a menü, de minimális tudás kell, pofon egyszerű. Haverom előfizetett PSPlus-ra egy évre 15 ezerért és 4-5-6 ezerért veszi a játékokat, szóval megéri, én is elő akarok majd fizetni!

Your car, your life ;)

(#5504) lumoss válasza Tuomas (#5502) üzenetére


lumoss
csendes tag

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. A Plus előfizetésen még gondolkodom. Ha jól olvastam 1 hónapig ki lehet próbálni. Ez alatt el tudom dönteni, hogy megéri nekem vagy nem. Ami még húzós a játékok ára. Esetleg tudtok majd ajánlani valami boltot, ami megbízható, és nem horror áron árulnak? Én a konzolvilagot néztem. Nem olyan drága, meg van ilyen törzsvásárlói kártya. Esetleg róluk van valakinek valami tapasztalat? Köszönöm a további válaszokat is.

(#5505) Pardise válasza lumoss (#5504) üzenetére


Pardise
senior tag

Két hétre lehet kipróbálni, én pl beszereztem ingyen a Metal Gear Solidot meg a Drive Clubot! Meg van még pár ingyenes játék, de azok gagyik :) Legalábbis nekem!

[link] Én tőlük vettem a PSt és szerintem minden elég jó áron van!

[ Szerkesztve ]

Your car, your life ;)

(#5506) hitchins válasza lumoss (#5504) üzenetére


hitchins
őstag

ha most veszel gepet mar csak az mgs miatt is megeri a ps+
Jatekot erdemes forumokon is megnezni. Vagy a jatekaim.hu oldalon is normalis aron lehet venni jatekokat.
Ha esetleg van megbizhato ismerosod akinek van ps4-e akkor digitalis jatekok megosztasara is van lehetoseg.. ami gazdasagos de csak valoban megbizhato emberrel javasolt..

(#5507) Pardise válasza hitchins (#5506) üzenetére


Pardise
senior tag

Ez a digitális játékok megosztása milyen?

Your car, your life ;)

(#5508) #20844032 válasza Pardise (#5503) üzenetére


#20844032
törölt tag

Ez a nagyonsokatbír ez ugye csak irónia volt? Ugye? :)

lumoss: a kérdések alapján nekem nem tűnik olyan alaposnak az az utánanézés :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5509) lumoss válasza #20844032 (#5508) üzenetére


lumoss
csendes tag

Moby: Nem értelek. Miért nem néztem utána alaposan?

(#5510) Pardise válasza #20844032 (#5508) üzenetére


Pardise
senior tag

Hááát, kinek mi a sok :D Nálam olyan 6-8 órát kibír, ha sokat játszok, meg úgy vettem észre elég hamar feltölti :) Nekem ez a 6-8 óra sok, mert én egy nap kb. 1-2-3 órát ha játszok :)

Your car, your life ;)

(#5511) #20844032 válasza lumoss (#5509) üzenetére


#20844032
törölt tag

Nemtudom, eléggé alapvető dolgokat kérdezel.Mi volt a döntés alapja?

(#5512) #20844032 válasza Pardise (#5510) üzenetére


#20844032
törölt tag

Hát ezaz :) 6-8 óra az brutálisan kevés. Liteos használat mellett is 2-3 naponta töltöd.

(#5513) hitchins válasza Pardise (#5507) üzenetére


hitchins
őstag

Hat nekem boxom van itt ugy mukodik hogy mindket gepen fenn van mindkettonk profilja. Egyik elsodleges (vagy home) a masik siman. Igy mindket gepen lehet mindket fel altal megvett jatekkal jatszani. Ps is hasonloan mukodik de ott nem probaltam nem volt kivel.
Neten sok helyen fenn van leiras
https://www.google.hu/search?q=ps4+megosztas&oq=ps4+megosztas&aqs=chrome..69i57.8545j0j4&client=ms-android-tmobile-hu&sourceid=chrome-mobile&espvd=1&ie=UTF-8
De ps4 topicban segitenek biztosan.

Ami viszont fontos: tenyleg csak olyannal kozoskodj akiben teljesen megbizol.

(#5514) Pardise válasza hitchins (#5513) üzenetére


Pardise
senior tag

Köszönöm :)

Your car, your life ;)

(#5515) lumoss válasza #20844032 (#5511) üzenetére


lumoss
csendes tag

Moby: Azért nem olyan alap kérdések voltak, de mindegy.
A következők miatt döntöttem a PS4 mellett:
- Az Xbox One ronda. Tudom ez nem számít semmit, de én szeretem ha az eszközeim dizájnosak.
- Kontroller: a One-nak elemes. Engem ez is zavar. Tudom van töltős elem, de akkor is macerásabb. Ki kell venni, feltölteni, stb... Több teszt szerinte a One-nak jobb lett a kontrollere, de mivel eddig PC-n játszottam, amúgy is nehéz lesz az elején, átszokni. Szóval tök mindegy, hogy melyiket fogom megszokni.
- Grafika: A tesztek alapján kb. ugyan olyan a két gépnek. Általában azt írták, hogy PS4-nek egy kicsit szebb. Az összehasonlító videók alapján, tényleg minimálisan szebb.
- Exkluzív játékok: Nekem mindig is nagyon tetszett a Forza játék, és igazából emiatt xbox-ot akartam venni, az elején. Viszont PS4-en 2 olyan játék is van, amivel szívesen játszanák, ez a The Last of Us, és az Uncharted. Igazából itt tértem át, a PS4-re, mert egy játék miatt nem érdemes az xbox-ot megvennem, plusz PS4-re ott a driveclub, autós játék gyanánt, vagy akár a project car. Szóval a PS4 lesz számomra a nyerő.

(#5516) hitchins válasza lumoss (#5515) üzenetére


hitchins
őstag

Izlesek es pofonok.
Szeretem a sony cuccokat altalaban de a ps4 ritka gagyin nez ki sztem.. Xbo one se egy matyohimzes de azert kulturaltabb.
perzse ezen nem akarok vitatkozni:)
Tobbiben kb egyet ertunk. Kontroller kb egykutya ahogy a graf is. Ha PS4 en vannak a szamodra erdekes jatekok akkor azt kell venneed. A jatek a lenyeg.

(#5517) lumoss válasza hitchins (#5516) üzenetére


lumoss
csendes tag

Igazad van, a PS4 sem egy remekmű, de szebb mint a one, és hát tényleg a játék a lényeg! :D

(#5518) Gebriel válasza lumoss (#5515) üzenetére


Gebriel
veterán

Majd amikor tobbet van zsinoron a joy majd akkor elgondolkodsz, hogy de jo is lenne ha akksis elemet lehetne beleteni amit legrosszabb esetben is eleg hetente tolteni.

[ Szerkesztve ]

(#5519) hitchins válasza Gebriel (#5518) üzenetére


hitchins
őstag

Ja hat ebben van valami. Ps4 controller max 2 naponta zsinoron volt xbox akkut 1,5-2 hetente cserelem. Azert persze egyutt lehet elni vele...

(#5520) #20844032 válasza lumoss (#5515) üzenetére


#20844032
törölt tag

Jól döntöttél, mert a játékok alapján döndtöttél :)

De azért árnyalnám kicsit a képet:
- Hogy mi szép mi csúnya az szubjekítv, de ami nem jön le a képekről, videókról, áruházi gyorstapiról: az xbox jóval finomabb szerekezet. A ps4-en nagyon érezni, hogy az árveseny irányított mindent. Egy csattogó, hangos drive van benne, zörgésre hajlamos (2 olyan ps4-em is volt, aminél papírlappal kellett a fedelét kiékelnem, hogy ne zörgesse a drive), olcsó kábelek, stb. Az xbox egy halk, finom kis műszer. Nagyon finom kis halk drive van benne, nagyon minőségi kábeleket ad hozzá a microsoft, stb, az egész sokkal minőségibb érzést kelt már ránézésre is. Nekem a gép is jobban tetszik, de ez ugye szubjektum.
- Kontroller. Az xbox elemes kontrolleréhez kapható akku amivel ugyanúgy fog működni mint a ps4-é, csak jóval nagyobb kapacitásban is. És ami ettől is fontosabb: cserélhető. A ps4-é a létező legrosszabb kompromisszum, mert ha már akku, és cserélhetetlen(garivesztés nélkül), akkor legalább lenne valami nagyobb benne. Ez így minden, csak jó nem. Ez valójában nem előny, hanem hátrány. Sajnálatos tény viszont, hogy mindkét gép kontrollere gyenge minőségű. A ravaszok mindkét esetben hamar kezdenek nyokorogni, beragadni, a box kontrollerén sokáig a shoulder gombokkal is problémák voltak, a sonyén meg a gombákkal. Ma sem üdvözítő a helyzet sajnos. Az alig két hónapos, másodiknak vásárárolt de elsődlegesnek használt fehér ps4 kontrolleremen nyüszögnek a ravaszok, az 1 hónapos one kontrolleremen meg megragad végállásban.
- grafika: pontosan
- exkluzív játékok: valóban azt érdemes venned, ahova több olyan exkluzív jön, ami téged érdekel

(#5521) lumoss válasza #20844032 (#5520) üzenetére


lumoss
csendes tag

Köszi a megerősítést.

Hát, én úgy vagyok ezekkel a technikai dolgokkal, hogy egyszer úgy is el fognak romlani, valószínűleg, miután lejár a garancia. :D Én is lechekkoltam őket áruházban, és nekem a PS4 kontrollerre jobban kézre állt.

Amúgy kb. mennyi idő mire megszokom a kontrollert? Tudom, hogy egyénenként változó, de kb. mire számítsak?

(#5522) #20844032 válasza lumoss (#5521) üzenetére


#20844032
törölt tag

Ezt nem tudom megmondani. Nekem a kontrollerek létezésük pillanatától vannak a kezem ügyében :D

(#5523) Tuomas válasza lumoss (#5521) üzenetére


Tuomas
addikt

Semmi perc alatt meg lehet szokni. Ugye én is PC-ről jöttem, ott egyedül a fifát toltam egy xbox 360 kontrollerrel (vagyis annak pontos másával :DDD ), azon kívül minden más bill+egér, tehát nekem a ps4 kontrollere nem csak új volt, de mivel egy xbox 360 utánzatot használtam, még azt is kellett szoknom, hogy a joy-ok máshol vannak.
Ehhez képest azonnal hozzászoktam a PS4 kontrolleréhez, fél-1 óra után az akciójátékokban már adtam minden AI-nak a fejlövést :) (na jó, a többségének :DDD )
Ezeket a játékokat (vagyis a többségüket) már úgy tervezik, hogy a lehető legjobb, az egyes funkciókhoz tartozóan a legkényelmesebb gombkiosztást adják, de ha nem tetszik, meg is tudod változtatni.
Ezért pl a célzás- lövés is úgy van leosztva, hogy ne kapjon görcsöd az ujjad a kitekeredett mozdulatoktól :DDD Az autós játékoknál a fék-gáz-kézifék is ugyan ez.
Ráadásul a játékok 90 %-a kb (ami egy kategóriába esik) ugyan azt a gombkiosztást használja. Így játékok között sem kell olyan mértékben átszokni.
Nem azt mondom, van egy-két fura megoldás, de azt meg át lehet pakolni máshova :)

[ Szerkesztve ]

We were here

(#5524) lumoss válasza Tuomas (#5523) üzenetére


lumoss
csendes tag

Moby: :D :D
Tuomas: Oké, akkor nem lesz gáz.

(#5525) oriic válasza lumoss (#5521) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Amúgy kb. mennyi idő mire megszokom a kontrollert? "

Attól függ mennyit játszol. Egy-két nap. De legyen egy hét ha ritkábban tolod.

Live-Die-Respawn

(#5526) lumoss válasza oriic (#5525) üzenetére


lumoss
csendes tag

1 hét alatt meg lehet szokni? Az tök jó.

(#5527) oriic válasza lumoss (#5526) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Embere válogatja, az én ismerőseim max egy-két hét alatt megszokták.

Live-Die-Respawn

(#5528) Pardise


Pardise
senior tag

Amikor meg vettem a ps4emet pár hete kikapcsolaskor csippant egyet kettőt a gép. De ez már el múlt . Mi lehetett ez ? Csak kíváncsi vagyok . Amúgy tökéletesen működik .

Your car, your life ;)

(#5529) Pardise válasza Pardise (#5528) üzenetére


Pardise
senior tag

Igen,már emlékszem, 3at csippant amikor kikapcsolt meg amikor újra indult, olvasom, máshol h másnak is volt ilyen. Nekem ez teljesen elmúlt, az elején csinálta csak, utána volt frissítés meg ilyenek és minden okés, csak idegesít, hogy mi lehet ez a csippanás.

Így csináltam nálam is, csak nem folyamatosan, hanem csak egyszer!

[ Szerkesztve ]

Your car, your life ;)

(#5530) boost


boost
addikt

PS4 vagy XBO?

PS4-em már volt közel egy éve, de pont a nagy játékhiány közepén vettem, és nem tetszett a Sony üzletpolitikája se. MS XBO tetszik, de hozzám közelebb állnak a Sony-s játékok. Mondjuk egy jó Forzát el tudnák képzelni, EA Access is jól hangzik, Witcher 3 is jobban fut XBO-n, de mondjuk azon sose lesz Persona 5, Uncharted 4.

Használt PS4 ára pont most ment kicsit lejjebb, XBO-t használtan meg most alig kapni.

(#5531) #20844032 válasza boost (#5530) üzenetére


#20844032
törölt tag

>Witcher 3 is jobban fut XBO-n

Már nem. A polák bugrisok megoldották a platformparityt, de természetesen nem a ps4-ét húzták feljebb...

(#5532) boost


boost
addikt

Van két ajánlatom, szerintetek melyiket célszerűbb elfogadni?

PS4: 420€, azaz kb 126ezer forint, benne egy 3-4 hetes PS4, a következő lemezes játékokkal: TESO, GTAV, Witcher3, BF4.

XBO: 290€, azaz kb 85 ezer forint, fél éves, benne egy akku pakk, lemezes GTAV-el.

Mindkettő garis, számlás, dobozos, kétkonzolos családból.

Sajnos a GTAV-öt már PS3-on végigvittem, nem is érdekel annyira, hogy folytassam, az online részével nem szeretnék játszani, túl rákaptam, értelmetlenül. Biztos nem játszanám újra a single-t. Használt értéke nem túl magas.

A BF4 megvan már a PS profilomon, de már kijátszottam magam vele, használt értéke meg konvergál a nullához.

A TESO és a Witcher 3 meg két olyan játék, amivel majd mindenképp játszanék, de a 130€ felárat nem fizetnék ki érte, használtan kb fele ennyiért hozzájutok.

XBOnál tetszik a Windows 10 stream, PS4-nél a Vita TV Stream, + Vita játékok futtatása. :D

Szóval visszajutottam oda, hogy melyik platformot éri meg most választani? Látszólag minek vn nagyobb jövője? Kötelező multis multiplatform játékoknál XBO alatt is megvan az elég játékos? Mostani játékok közül jobban bejön az MS féle vonal, a leendő játékok közül pedig a Sony. Ha más kérdezné, az MS-t ajánlanám, röbid távon, de a legtöbben a Sony-t választják.

(#5533) ldave válasza boost (#5532) üzenetére


ldave
félisten

Mit szeretnél, mit mondjunk? :)

A Slime draws near! Command?

(#5534) oriic válasza boost (#5532) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor a szokásos körök:

Azt a platformot válaszd, ahol a legtöbb barátod is van, valamint azt, ahol az érkező exkluzív játékok jobban érdekelnek.

Live-Die-Respawn

(#5535) boost válasza oriic (#5534) üzenetére


boost
addikt

Játékok ami érdekel, az 2016-os, vagy későbbi a Sony-nál. XBO-nál meg 2015-ös. (Persona 5ről még mindig semmi infó, hogy mikor jön EU-ba).

(#5536) Gebriel válasza boost (#5532) üzenetére


Gebriel
veterán

Szerintem ne a leendő játékok alapján válasz.
Ha a mostani játékok jobban bejönnek a XO-n akkor szerintem azt lenne érdemes választanod.

[ Szerkesztve ]

(#5537) boost


boost
addikt

Oké, köszönöm mindenkinek, az XBO-t választom, remélem összejön ma a fenti deal.

A két leendő PS4 címre, UC4, P5 meg majd kölcsönzök egy gépet, félrevonulok egy hétre, és kitolom őket. Vagy legalább belecsemegézek.

(#5538) Madwe válasza boost (#5535) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hát, ha ps4re semmi nem érdekel 2015ből, akkor vegyél xot. Aztán ha már ps4re is megjelentek olyanok amik érdekelnek, akkor ráérsz agyalni azon h eladod e az xot és veszel ps4et, esetleg megtartod xot, ne adj isten veszel mellé még egy ps4et is, nem :D?

Ps4et csak akkor vegyél ha már most is van rá olyan nem multiplat cím ami érdekel, vagy ha 2016ig szívesen kivársz s nem akarsz adni venni...

(#5539) oriic válasza boost (#5535) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor megvan a megoldás. Xbox One most, később meg eladod, vagy kölcsön kérsz egy PS4-et az exkluzív címek miatt. Haverok melyik platformon vannak többen?

Live-Die-Respawn

(#5540) #20844032 válasza boost (#5532) üzenetére


#20844032
törölt tag

>XBOnál tetszik a Windows 10 stream, PS4-nél a Vita TV Stream, + Vita játékok futtatása. :D

Nyilván nem ez a választás fő szempontja, de ezt így egy mondatban nagyon erős emlegetni :D A remoteplay egyelőre évekkel van a win10 streamje előtt.

(#5541) boost


boost
addikt

Köszönöm mégegyszer a segítséget. Én nem vagyok a haverokkal nagyon játszós, nincs a barátaimnak konzoljai, legtöbben PC gémerek, ami viszont én fősuli óta sose voltam, nem is tervezek lenni.

XBO jó választásnak tűnik, bár Moby írta, hogy minőségben veri a PS féle Remote play, de ahhoz egyrészt kell venni egy PS Vita TV-t, másrészt egy külső monitort is, XBO stream pedig fut simán laptopon, így a dolog mobilabbnak tűnik. Remélem később a külső elérést is megoldják, beépítik. Végül 270€ben egyeztünk meg a sráccal, a GTAV-t már fel is tettem hírdetésbe 35€-ért.
Még vacilálok, hogy TESO legyen az első játék, vagy Witcher 3. Mindkettő elég hasonlónak tűnik. Skyrimet nagyon szerettem. Találkozunk az XBO topikban.

[ Szerkesztve ]

(#5542) oriic válasza boost (#5541) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Igazán nincs mit. :) Szívesen várunk a topikban. :R

(#5543) Moby

Mondjuk ez tény, ezért is reménykedek, hogy majd az MS féle streamet is javítják majd. :)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#5543) #20844032 válasza boost (#5541) üzenetére


#20844032
törölt tag

Nem minőségben veri, hanem használhatóságban. Egyrészt az megy vpn nélkül is neten keresztül (és kisebb sávszélességgel mint a ms-é). Másrészt van hozzá app telefonokra, hűtőgépre, pécére, vitára, pstv-re.

(#5544) Madwe válasza boost (#5541) üzenetére


Madwe
nagyúr

Megy az laptoppal is, nem csak vita tvvel :D Igazából mindenen megy kb... vpn se kell, így gyorsabb is...

A tesoval azért vigyázz, mert az mmo, skyrim teljesen más tészta volt... Én pcre megvettem 1500hufért, annyit megért nekem, de közelebb áll egy lotrohoz mint egy skyrimhoz! ha rendes rpg kellene akkor witcher inkább!

(#5545) boost válasza Madwe (#5544) üzenetére


boost
addikt

köszi, talán tényleg a Witcher 3 lesz, az grafikában is szebb. DS2 is tetszik, Dark Age is; elég sok mindenről lemaradtam az utóbbi egy évben. Szeptemberben jön az MGS V, Forza, kánaán.

(#5546) Dim


Dim
csendes tag

Sziasztok!

Gyereknek szeretnék konzolt venni, illetve inkább ő szeretné erre költeni a kis pénzét.
Ár miatt főleg, és mert 10 éves gyerekről és korlátozott anyagi keretről van szó ps2 felé hajlanék.
Érdekelne ki mennyire javasolja? Persze értem én, hogy van több generációnyi fejlettebb konzol és azok biztos sokkal szebbek, de... Egyetlen konkrét vágya a Fifa lenne játékban ami kicsit problémás lehet, ha nem friss. Nem vagyok képben, PC-n sem játszik (én sem) csak böngészős apróságokkal. Milyen korú játékok elérhetőek és konkrétan valamelyik fifában ami fut rajta lehet friss adatbázissal (úgy tudom szokott olyan lenni, hogy csapatokat, játékosokat,átigazolásokat update-elnek) játszani? Úgy gondolom a legújabb tech cuccoknál fifa esetében ez lenne neki a fontosabb.
Természetesen nem ez az egyetlen játék szempont csak, több fronton is lehet véleményezni, de ez biztosan sokat lendítene a döntésen, ha jókat mondanátok. :)
Nekem úgy tűnik rengeteg játék elérhető mindenféle stílusban és úgy gondolom elég lehet a ps2, de 0-hoz konvergáló saját tapasztalatom van.

Minden megközelítés, vélemény érdekel.
Előre is köszi!

D.

(#5547) Gebriel válasza Dim (#5546) üzenetére


Gebriel
veterán

Ps2-re már nincs fifa update. :(
Nem lehet alternatíva mondjuk egy Xbox360?

(#5548) tDr1v3r válasza Dim (#5546) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Szia,

Bővítsd ki a keretét egy Xbox 360-ra vagy PS3-ra. Komolyan, sokkal jobban megérné... arra még fog jönni Fifa, az EA nem fogja elengedni azt a párszázmillió usert egy ideig, meg ha a gyerkőc más irányokba is nézelődne nagyobb lehetőségei lennének.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#5549) boost válasza Dim (#5546) üzenetére


boost
addikt

én is inkább az xbox 360at tudom javasolni. De szerencsésebb lenne, ha azt választaná, ami a haveroknak van.

[ Szerkesztve ]

(#5550) boost


boost
addikt

Ma majdnem vetttem egy PS4-et is az XBOX mellé. Ennyit az EGY konzol szabályról, ami kitartott 2006-tól. :D

Van a napokban az osztrák libroban egy akció, hogy PS4 csomagokra (1TB, sima, szürke batmanes gép, fehér gép, stb) 100€ kedvezményt adnak, és 300€-ért odaadják így őket, ha kérsz emailben akciós kódot. Meg is küldték a kódot, be is írtam mindent, már csak a rendelem gombra kellett volna kattintani. :D

Mindezt azért, mert akciós.. :( Kajak nem tudom, hogy mivel játszottam volna, ha most megjön a gép. :D Mármint, hogy mit tettem volna bele... Persona 5 év végén, jövő év elején, Uncharted-ek és LastOfUs megvolt.. GodOfWar nem érdekel.

Engem be tudnak szédíteni a jó marketinggel.

Hogy mi a tanulság, azt nem tudom, de jól szívleljétek meg. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Melyik konzolt válasszam? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.