Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105147) Frawly


Frawly
veterán

Na, vettem egy noname 90W-os töltőt az X220-hoz. Valóban a réginél az volt a baj, amire gyanakodtam, meg volt törve a kábel vége, azért nem töltött.

De az az új sem jó, noname-et ne vegyetek! Pihe könnyű, olcsó biliműanyag kínai fostalicska sajnos, már bocs a kifejezésért. Idle-ben a laptop elektromos nyöszörgő zajt ad miatta. Bár legalább az SSD nem ad ilyen hangot, az előző noname töltővel az ilyen elektormosan cicergő hangot adott terhelésen, mindkét SSD, a SATA-s és mSATA-s is, ez megszűnt, viszont helyette az állandó cicergés sokkal rosszabb. Szerintem a proci cicereg, mert akkor történik, ha nincs prociterhelés. Ha elindítok valami CPU intenzív progit, akkor megszűnik egy időre, de ahogy vége a terhelésnek, újra előjön. Szerintem valami energatakarékos CPU C-state miatt lehet, vagyis a ótvar töltő miatt, de a kettő összefügg. Ha a töltőt lehúzom a gépről, azonnal megszűnik a cicergés.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.