Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102327) azbest válasza darvinya (#102326) üzenetére


azbest
félisten

Ez a T61 máig meg tud lepni a könnyű szerelhetőségével. Most szereltem le a hibás példány alját, mert kell a power socket belőle és ott fogja egy csavar. (Amilyen jól időzítek, holnap a postaládában lesz a rendelt socket :D)

És simán le lehet szerelni az alját anélkül, hogy totálisan mindent lebontanék. Igaz, a billentyűzet felőli oldal így is lejön, de a kijelzőt nem kellett leszednem. És belülről is csak két trükkös hely van: a wifi kártya csavarjai is az alsó tepsit fogják, valamint a sarkon lévő usb-khez vezető kábelt ki kell húzni. Körben és alul, szépen mindent kicsavarozva szépen lejön a tepsi. Csak Louis Rossmann szavai kell felhangozzanak összerakáskor: no long screw to short hole ;]

Hű, szép mennyiségű port beszipkázott az alaplap alá az évek alatt. Még egy tűzőgépkapocs is előkerült. :F Lehet majd, ha visszarakom a tápcsatit, akkor újra tolok rajta tesztet, hátha csak a port és fémkapocs miatt volt instabil - a dokkolós usb portokra tudtam visszavezetni, ahogy annó egyre instabilabb lett.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.