Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66430) stefyY válasza LanyUs (#66428) üzenetére


stefyY
őstag

Nem járok kondiba, nem látom szükségességét. Ha az "edzett 70kg-os futó" jelző nekem szólt volna, akkor bóknak veszem, de csak a 70kg jár közel a valósághoz. Valamelyik nap volt a London Marathon, Mo Farah mozgását látva elgondolkodok, hogy meddig fogok tudni abszolút önerőből felfejlődni, mert amit nála láttam, az valami embertelen. :)

Maradok szerintem annál, amit mondtam, költséghatékonyabb is, meg felesleges is ekkora adagot vegyek elsőre. Nem tudom, hogy van-e olyan mellékhatása amúgy, amit esetleges túladagolás okozhat, mindjárt utánnaolvasok. Azt látom, hogy amit linkeltél, ott leírják, hogy alacsonyabb testsúly esetén nem kell annyit betolni.

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.